מי שחושב שולנסיה תגנוב לצ'לסי את המקום הראשון ועוד במיוחד אחרי שאכלו אתמול שלישייה מקבוצה כמו סנטנדר במגרש הביתי שלהם, באמת חי בסרט רע...
ההבדלים בינינו לבין הדרג הראשון של אירופה לא כאלה גדולים בעונה שעברה עשינו לכם חיים קשים בבתים ואם היינו מנצחים אתכם במשחק האחרון גם היינו מקום ראשון ולא היינו רחוקים מזה נגמר 1-1 אחרי שכבר הובלנו
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx אני לא יודע איך לברקוזן של העונה תיראה, אבל אני חושב שגם בדמיונות הכי פרועים שלי היא לא עדיפה על ולנסיה
היא לא יותר טובה, ואחרי העזיבה של היינקס, אני חושב שהיא גם נחלשה. ויאריאל ניצחה אותה פעמיים בעונה שעברה, גם בגרמניה וגם בחוץ, זה כמובן לא אומר הרבה ולברקוזן עדיין רחוקים מלהיות פריארים. זה יהיה צמוד.
איך שכחת את עזיבתו של ארתורו וידאל השחקן המוביל שלהם בשנים האחרונות. ועדיין אני חושב שולנסיה עדיפה על לברקוזן אבל אסור לולנסיה להיות שאננים בנושא, לברקוזן יגרמו לולנסיה לירוק הרבה דם בדרך.
אנטוניו ברגאן קיבל את מספר 12, רואיז 18, זהו הסגל הושלם, שיהיה בהצלחה! *ויסנטה חתם בברייטון מצ'מפיונשיפ בהעברה חופשית.
הסגל הושלם: שוערים: אלבס, גואיטה וכריסטיאנו. הגנה: מיגל, ברונו, בארגאן, ראמי, קוסטה, רואיז, דלברט, מדורו ומת'יו. קישור: אלבלדה, טופאל, באנגה, טינו, פארחו, פאבלו, קנאלס, פיאטי, אלבה ופגהולי. התקפה: אדוריז, סולדאדו וג'ונאס.
פרנק דה בור התראיין לאייאקס TV ואמר שביום רביעי בערב ממש לפני תום מועד ההעברות יאן ורטונגן וגרגורי ואן דר ויל דחו הצעה של ולנסיה.