ולנסיה 08/09: מסתפקים במקום בגביע אופ"א בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Pipe, Jul 10, 2008.

  1. ilia111 Member

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,595
    Likes Received:
    6,330
    הנה אחת הסיבות למה אני פשוט שונא את הקבוצות ה'עשירות' באירופה. בשביל לדייק, עם האיצטדיון החדש, נמצאת וולנסיה 739 מיליון אירו באדום. מצטער, אבל איך אופ"א לא זורקת את וולנסיה מחוץ לאירופה? אני כאוהד אייאקס רותח על הדברים האלה כי בהולנד אין שום סיכוי שמועדון כדורגל יכול לעמוד ככה במספרים האדומים. מילא שספרד מרשה את זה, אבל למה פלטיני לא מנקה פעם את אירופה מהמאפיות האלו? הרי גם האיטלקיות הסתבכו בעבר עם חובות.

    בכל מקרה לפי היועץ המיוחד שפוטר ביום חמישי ע"י סולר, וולנסיה נמצאת על סף מוות קליני כי היא צריכה עד סוף העונה להחזיר 150 מיליון לאנשים שעזרו לקבוצה.
    אני באמת מקווה לשמוע למה אתם בעד שוולנסיה תמשיך לשחק באירופה.
     
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,595
    Likes Received:
    6,330
    סליחה מכובד? איך קבוצה שצריכה להיות במצב של פשיטת רגל היא קבוצה מכובדת?
    אנחנו הרי מדברים פה על כדורגל נקי ומסודר, לא? תשמע אם בהולנד היינו יכולים לראות כאלה תסריטים הייתי רואה מהעונה הבאה את רונאלדיניו באייאקס...

    לי אין בעיה שבאיטליה, ספרד ואנגליה מרווחים יותר מאשר בהולנד, אין מה לעשות זאת המציאות, אבל אני מצפה מענף מקצועני שהיא לא תרשה שקבוצות עם מצב כלכלי כזה גרוע יכולים לחיות בלי בעיות. מצטער, יש פה גם אלמנט של הגינות לדעתי, אבל כנראה אתה לא מסכים איתי.
     
  4. Bensh Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    6,643
    Likes Received:
    0
    ולנסיה תוך גג שנתיים מכסה את החוב הזה. רוטרדם ודה חרפאשארפ לא מכסות בשנתיים גם חוב של 10 מיליון יורו
     
  5. xavi6 Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    7,893
    Likes Received:
    0
    זה שיש לה חובות לא מעיד על הכבוד שלה. ולנסיה היא אחת הקבוצות שאני הכי אוהב, קבוצה מהטופ העולמי, בזכות ולא בחסד. היא לא נתמכת בזכות עם שלם כמו ברצלונה או ביבלאו , והיא גם לא עיר בירה כמו מדריד, ובספרד הדברים האלה מאוד נחשבים ודיי עוזרים. היא פשוט קבוצה גדולה, ועם השנים היא רק תגדל. מדובר בקבוצה מהטופ העולמי, ואם היא רוצה לכסות את החוב-היא חייבת לשחק באירופה ולהגיע לשיאים, כי ככה מקבלים הכנסות ידידי, ככה מכסים חובות. אם ברצלונה לדוגמא לא הייתה זוכה בשתי אליפויות וגביע אירופה, אני בספק גדול אם לא היו לה חובות ענקיים.
    ובכלל, אם הבנקים במדריד ובברצלונה לא היו עוזרים לברצלונה ולריאל, תאמין לי ששתי הגדולות היו באותו מצב. ברסה כשלאפורטה הגיע הייתה בחובות ענקיים, זה אמר שהיא לא הייתה מכובדת?

    דיי לקטנוניות.
     
    Last edited: Jul 26, 2008
  6. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    וולנסיה החלה את משחקי ההכנה ברגל ימין

    http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/edu_valencia_354_260708_ES.Xxx

    הקבוצה של אוני אמארי נראתה לא רע בכלל בניסוי הכלים הראשון שלה, והשיגה ניצחון 1-0 על בוכום הגרמנית, משער של אדו בדקה ה-42. וולנסיה נאלצה להתמודד במשך יותר משעה בנחיתות מספרית, כאשר אנגולו הורחק בדקה ה-29. הקבוצה שיחקה במערך של 4-4-2 עם חואקין ואנגולו באגפים ומעליהם בחוד ההתקפה מאטה ומוריינטס. מי ששיחק בעמדת המגן הימני היה לומבאן. אמארי הפתיע כאשר נתן לדוד אלבלדה צ'אנס בהרכב הפותח. במהלך המחצית ביצע אמארי, שציין שהוא רוצה לראות את כל השחקנים בפעולה, לא פחות משמונה שינויים. השניים היחידים שזכו לסיים את כל 90 הדקות היו אלכסיס ומוראטי. בין המחליפים הבולטים: ויסנטה, בראחה, מיגל ודל-הורנו. זיגיץ נכנס 11 דקות לסיום במקום אריזמנדי שנכנס כמחליף גם הוא והוחלף, והחלוץ הענק היה קרוב להבקיע את השער השני לקראת הסיום. המארקה דיווח על הנעת כדור לא רעה בכלל של וולנסיה שכללה יציאה לא רעה להתקפות מתפרצות, אבל גם על משחק הגנתי לא טוב, מה שאילץ את הילדבראנד להדוף מספר כדורים.

    וולנסיה: הילדבאנד; לומבאן, הלגרה, אלכסיס, מוראטי; אלבלדה, אדו, חואקין, אנגולו; מאטה ומוריינטס.

    שותפו: גויאטה, דל-הורנו, מיגל, ויסנטה, בראחה, פרננדס, פאבלו הרננדז, אריזמנדי(זיגיץ 79).
     
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    בראחה:"אמארי מכוון אותנו כמו שצריך. תיהיה לנו קבוצה טובה"

    http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/baraja_emery_354_010808_ES.Xxx

    וולנסיה שקיימה עד עכשיו רק משחק אימון בודד נגד בוכום, נמצאת כרגע בעיירה ההולנדית אמרלו והיום תפגוש את בורוסיה מינכן. בינתיים, האווירה באימונים מצויינת ונראה שהשחקנים מאוהבים במאמנם החדש, אוני אמארי. היום גם רובן בראחה החליט לפרגן לו. "אמארי יודע בידיוק מה לעשות כדי לשפר את הקבוצה. האימונים שהוא עושה מצויינים, גם מהבחינה הפיזית וגם אימונים עם כדור. הוא מכוון כל שחקן ושחקן כדי שיישתפר ויציג יכולת טובה יותר, הוא לא מוותר לנו. הוא רציני אבל גם יודע לצחוק איתנו. אמארי מדגיש כל הזמן את החשיבות של הקבוצתיות, שניהיה כגוש אחד, זה דבר שהיה חסר לנו בשנה שעברה. תענוג להתאמן תחתיו ואני בטוח שגם שאר השחקנים חושבים ככה", אמר השחקן.
    בראחה בטוח שלוולנסיה תיהיה קבוצה טובה מאוד בעונה הבאה:"אם אף שחקן לא יעזוב אותנו, אז הסגל שלנו יישאר פנטסטי ונוכל לעשות צרות לכל הקבוצות. הרבה שחקנים לא הצליחו להראות את היכולת האמיתית שלהם בשנה שעברה והעונה הם פותחים דף חדש ונקי, במטרה להצליח. אנחנו מאוד מאמינים בעצמינו ונחושים להגיע כמה שיותר גבוה", אמר בראחה שלא הצהיר את המילה 'אליפות'. מבחינה אישית, בראחה מבטיח:"אני אגיע לעונה הנוכחית כמו שצריך מבחינה פיזית ולא כמו בשנה שעברה. אני עדיין מסוגל להציג כדורגל ברמה שהאוהדים במאסטייה דורשים".
    בנוסף בראחה התייחס גם לבואו המזדמן של סוריאנו, הנשיא החדש של הקבוצה:" יש לו מטרה אחת בלבד - לכוון את וולנסיה כמו שצריך בשנים הבאות. אנחנו מצפים לבואו. אנחנו בטוחים שהוא יוביל את וולנסיה ויישפר את הקבוצה. שיהיה לו בהצלחה".

    הפסד במשחק אימון

    http://217.116.5.146/images/noticias/borussia-vcf2ag2008.Xxx

    וולנסיה הפסידה לפני דקות אחדות 4-2 לבורוסיה מונשנגלדבך, העולה החדשה לבונדסליגה. וולנסיה התחילה את המשחק לא טובה ונכנסה לפיגור כבר בדקה השמינית. זיגיץ השווה לוולנסיה בדקה ה-24, אבל השיוויון החזיק מעמד בידיוק דקה אחת, אז העלה גל אלברמן, קשר נבחרת ישראל ובית"ר ירושלים בעונה החולפת, את הגרמנים להיתרון מחודש. דקה לסוף המחצית ספגה וולנסיה את השער השלישי. עשר דקות לסיום הצליח מאטה שנכנס כמחליף, לצמק את התוצאה, אבל הגרמנים אמרו את המילה האחרונה כאשר כבשו את השער האחרון בדקה ה-83.
     
    Last edited: Aug 3, 2008
  8. N כמוני Member

    Joined:
    Oct 23, 2005
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    30
    אני מאמין בזיגיץ'.
    אני חושב שולנסיה תעשה נכון אם תשאיר אותו.האיש נתן משחקים טובים בסנטאדר,ואין סיבה שלא ישחזר את היכולת בולנסיה.בכלל,אני חושב שגם עם הסגל של שנה שעברה ולנסיה יכולה להצליח להתברג בצמרת הטבלה,לא אליפות,אבל בהחלט חזרה ל6 הראשונות.
     
  9. ilia111 Member

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    אני דווקא חושב שולנסיה צריכה שחקן טכני ומהיר כחלוץ ולא ענק שלומיאל שצריך להגביע לו כל הזמן
     
  10. Bensh Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    6,643
    Likes Received:
    0
    אני חושב שבהנחה שזיגיץ' הוא לא שחקן הרכב ראשון ולא שחקן מפתח במערך של ולנסיה, קבוצה צריכה שיהיו לה אופציות מגוונות בהתקפה
     
  11. Engonga Member

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    623
    Likes Received:
    0
    זהו שיש לה כבר אחד כזה וברמה גבוהה מאד, זיגיץ' יכול להשלים בצורה נהדרת את ויאה..חלוץ גבוה וחזק ולידו חלוץ עם מהירות וטכניקה כמו ויאה נשמע כמו שילוב מעניין. בעונה שעברה הם בקושי שיחקו ביחד בגלל הפציעות, אני מאמין שאם הם ישחקו יותר מ3-4 משחקים ביחד בעונה זה יכול להיות חוד קטלני במיוחד.
     
  12. Bensh Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    6,643
    Likes Received:
    0
    השאלה היא אם אמאורי ישחק עם 2 חלוצים או עם ויאה לבד. לדעתי הוא ילך על איזה 4-3-3, 4-5-1 או 4-2-3-1
     
  13. ilia111 Member

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    זו באמת חידה באיזה מערך הוא ישחק
     
  14. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/08/1217819636.Xxx

    אתר האס מפרסם שלפחות אחד מסימני השאלה סביב וולנסיה כבר נעלם. הקבוצה הודיעה לדוד אלבלדה סופית שהוא נשאר במועדון. סוריאנו, הנשיא החדש של הקבוצה, היה האיש המרכזי שתמך בקשר לאורך כל הדרך ועשה הכל כדי לשכנע את המאמן אוני אמארי להשאירו. המאמן כזכור לא ראה באלבלדה חלק מהפאזל שהוא מתכנן ורצה לשחרר אותו, אבל אמארי שינה את דעתו לאחר הרצינות והנחישות שהפגין השחקן במחנה האימונים של הקבוצה. "שחקנים יקרי ערך שתרמו המון לוולנסיה ואהובים על ידי הקהל, אנחנו פשוט לא יכולים לשחרר", סיכם הנשיא סוריאנו.
     
  15. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/08/1217929516.Xxx

    "הסאן" הבריטי מפרסם היום שטוטנהאם מעוניינת בדוד ויאה, חלוצה של וולנסיה שהיה מלך השערים של היורו האחרון, ומוכנה להשקיע ברכישה שלו כ-40 מליון יורו. בנוסף, השחקן ייזכה לחוזה עם משוכרת עתק - 6.5 מליון יורו לעונה. לפי העיתון, הסוכן של ויאה, לואיס טאמארגו, אמר דברים מאוד מעניינים בהקשר זה וציין שהשחקן בהחלט שוקל את ההצעה:"ויאה אוהב את לונדון והוא יישמח לשחק תחת הדרכתו של חואנדה ראמוס שהוא מנג'ר מצויין. אנגליה מאוד מעניינת אותי. אם וולנסיה תיהיה מוכנה למכור את השחקן אז זו אפשרות מאוד מעניינת".
    עתידם של ויאה וחואקין אמור להיות מוכרע ב-48 השעות הקרובות לפי הפירסומים בתקשורת הספרדית.
    עוד פורסם ב'סאן' שחואנדה ראמוס מעוניין להביא לקבוצתו את סזאר סאנצ'ז, שוערה הוותיק של סראגוסה בן ה-36, ששוחרר מהקבוצה ויוכל להגיע לטוטנהאם בחינם.