ולנסיה 08/09: מסתפקים במקום בגביע אופ"א בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏10/7/08.

1. REAL MADRID Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. REAL MADRID Member

מיגל וחואקין שלא שיחקו בניצחון 1-0 על ראסינג סאנטנדר עקב פציעה צפויים להיות כשירים למשחק נגד חטאפה בסופ"ש הבא.

3. REAL MADRID Member

סזאר מעוניין להמשיך בולנסיה

שוערה של ולנסיה, סזאר סאנצ'ז מעוניין לקבל הצעה מולנסיה גם לעונה הבאה. השוער בן ה-37 שהגיע מטוטנהאם במהלך העונה תפס מקום של קבע בהרכב ויישמח להישאר בולנסיה גם בתום חוזהו שנגמר בתום העונה. "אין לי שום בעיה להמשיך עוד שנה בולנסיה אם הקבוצה תרצה בכך" אמר השוער למארקה, "אני אוהב את העיר ונהנה לשחק פה". "זאת קבוצה נהדרת למרות המשבר הפיננסי, וכל שחקן יאהב לשחק פה".

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/09
  4. Raulito Madridista

כתוצאה מרשלנות: מנואל פרננדס גמר את העונה

http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/04/06/futbol/equipos/valencia/1239020027_0.Xxx

השמחה בוולנסיה לאחר הניצחון המרשים 4-1 על חטאפה התפוגגה מהר מאוד, כאשר היום התברר שקשר הקבוצה, מנואל פרננדס, סיים את העונה כבר עכשיו. שימו לב למצב האבסורדי - השחקן שיחק למעלה משעה עם שבר בשוקית. לאחר רבע שעה של משחק, ספג פרננדס בעיטה חזקה מאוד בקרסול שמאל, אבל הצליח להתעלם מהכאב ולהמשיך לשחק כרגיל. רק לאחר שהתקלח ונסע הביתה, הבין פרננדס שמדובר בפגיעה רצינית. הבוקר בדק אותו רופא הקבוצה והחליט שהשחקן צריך לעבור צילום רנטגן, ואכן התגלה אצלו שבר בשוקית. מנואל פרננדס יעבור מחר ניתוח כדי להיות כשיר בזמן לפתיחת העונה הבאה. משך ההחלמה הצפוי הוא סביב ארבעה חודשים. "הכאב היה מינורי ולכן העדפתי להתעלם ולהמשיך לשחק", אמר היום השחקן לאחר שנודע לו על הבשורה המרה. "ברור שכרגע אני מתחרט על מה שעשיתי ואני אלמד מכך לעתיד. אני מאחל לקבוצה בהצלחה בהמשך".

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/09
  5. REAL MADRID Member

סוריאנו, נשיא ולנסיה, הוציא הודעה רשמית לאתר של ולנסיה בה הוא מאשר שהתקיימה פגישה בינו לבין בולודה אך טוען ששמותיהם של שחקנים כלשהם לא הוזכרו בשיחה ושאינו הציע לריאל מדריד את ויאה וסילבה תמורת 60 מיליון יורו.

דויד ויאה: "אעזוב את ולנסיה רק בתום החוזה שלי (2014)".

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/09
  6. REAL MADRID Member

בוז'אן יחליף את ויאה?

עיתון הספורט היומי בולנסיה, Super Deporte, מפרסם היום שבולנסיה מעוניינים להשאיל את בוז'אן לשנתיים מברצלונה במידה ודויד ויאה אכן יימכר בסופו של דבר. דויד ויאה הצהיר רק אתמול שהוא מעוניין להישאר בולנסיה אך ברור כל שבמידה והקבוצה תקבל הצעה אטרקטיבית שמסוגלת לעזור בכיסוי החובות - ההצעה תישקל. בוז'אן שאינו שחקן הרכב קבוע בברצלונה ואלברו נגרדו נמצאים בטופ הרשימה של העטלפים לעונה הבאה.

http://blogs.reuters.com/soccer/files/2008/01/bojan2.Xxx

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20090328/e__archivo_photo_10_1_1_20090328_ypr07f3.tif6.Xxx

נשיא ולנסיה מודיע היום לכל אירופה , תנו 25 מיליון יורו וקחו את דויד סילבה.
    המעונינות בינתיים : באיירן , יובנטוס וריאל.

8. Valncia Member

עצוב לי לראות איך הקבוצה שאני אוהב ככה מתפרקת ומציע את השחקנים שלה למרבה המחיר.
    עד שהתחברנו וחזרנו איכשהו לפסגה אחרי עונה מזוויעה בא המיתון והמשבר הכלכלי הזה.

אנחנו עוד נשוב.

9. Raulito Madridista

רוברטו אז'אלה:"כשאפרוש אלך לראות את וולנסיה באיצטדיון החדש"

http://mm.mercafutbol.com/%2FEspa%C3%B1ol%2FDeportes%2FMercafutbol%2FNoticias/ayala-valencia-dest.Xxx

הבלם הארגנטינאי ששיחק בקבוצה תקופה ארוכה וזעה עימה בשתי אליפויות וגביע אופ"א, דיבר היום על קבוצתו הקודמת והדגיש שהיא עדיין נמצאת בלב שלו. אז'אלה הגדיל לעשות וסיפר:"אני מחכה שוולנסיה תעבור כבר לאיצטדיון החדש. אני כבר ביקשתי מההנהלה של הקבוצה שני כרטיסים - לי ולבן שלי, כדי לראות את וולנסיה ולחיות את הקבוצה כאשר אפרוש". אז'אלה גם היום עוקב אחרי מה שקורה - "יש לי הרבה חברים שם ואני מאוד מודאג ממה שקורה, לטוב ולרע". בנוגע לעתיד אין לאז'אלה ספק. "כמו כל שחקן שפורש ורוצה לחזור הביתה, כך גם אני, והבית שלי זה וולנסיה, המועדון יקר לי". השחקן מתכוון להתגורר בוולנסיה גם כשייפרוש מכדורגל והוא חולם על תפקיד מקצועי בקבוצה. גם על העונה הנוכחית היה לאז'אלה מה להגיד ובכך הוא סיים את דבריו. "אמארי עושה שם עבודה טובה, הוא הוציא אותם מהבוץ. המטרה נשארה זהה - להגיע לליגת האלופות ואני בטוח שוולנסיה תעשה זאת כי יש לה שחקנים מצויינים".

10. Raulito Madridista

חואקין:"כעסתי על עצמי ולא על המאמן"

http://www.lasprovincias.es/valencia/prensa/noticias/200809/01/fotos/16447692.Xxx

במשחק נגד סביליה קיבל חואקין צ'אנס לשוב להרכב, ולא עשה יותר מידי. לאחר שהוחלף מספר דקות מפתיחת המחצית השנייה, השחקן היה מאוד מתוסכל ולא לחץ את ידו של המאמן אוני אמארי, שניסה לעודד אותו. הקשר הדגיש אמש במסיבת העיתונאים שהוא כעס על הביצועים הדלים שלו ועם המאמן אין לו שום מתיחות. "אף אחד לא אוהב להיות מוחלף בדקה כזאת, אבל הייתי מאוכזב מעצמי וכעסתי על עצמי, על היכולת שלי, ולא על המאמן, לכן הגבתי בצורה כזאת", כך פתח חואקין את מסיבת העיתונאים. "זה היה רגע בו הייתי מאוד עצבני ולא הייתי צריך לנהוג כמו שעשיתי". הקשר דחה טענות לפיהן הוא לא מצליח להשתלב בקבוצה - "בוולנסיה כמעט ולא היו לי בעיות, זה ממש לא נכון. אני מאוד נהנה כאן". לגבי המשך העונה אמר חואקין:"אני צריך להשתפר, בוודאי, אבל זה יגיע עם יותר דקות משחק. אני אוהב את המשחק ואני רעב להצלחה עם הקבוצה, אז ברור שגם שאני פחות טוב אני לא אוותר". מסיבת העיתונאים תמה כאשר חואקין התבטא בקשר למקום הרביעי. "אסור לנו לחשוב שעשינו את העבודה כי יש עוד מספיק משחקים. אם נמשיך ביכולת הטובה מהמחצית השנייה נגד סביליה, אז נחזור לליגת האלופות".

11. riquelme1 Member

אחד הפלופים הגדולים שידע הכדורגל הספרדי, שחקן שהיה צריך להיות הקיצוני הימני הטוב בעולם הפך להיות שחקן ספסל בולנסיה ולא מוזמן לנבחרת ספרד, פשוט אכזבה.

12. Valencia c.f Member

אני לא הכי מסכים איתך עמי, לחואקין פשוט היו "שנים אבודות" ובצירוף עם המצב הלא קל של ולנסיה כיום, ביחד עם השנים האחרונות, זה נהיה קשה עבורו להראות מה הוא באמת שווה

אגב, זה עירד, אם מישהו עוד זוכר

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/04/23/futbol/equipos/valencia/1240485580_0.Xxx

אלבלדה ניסה לבלום באימון היום בעיטה של רובן בארחה , כתוצאה מכך נקע את קרסולו ויעדר בין שבועיים לשלושה ויחמיץ את המשחק מול ברצלונה בסופ"ש .

עוד פציעת קרסול היא של חואקין שנפגע אתמול מכניסה של חלוץ בטיס אוליברה , חומרת פציעתו של חואקין עדיין לא הובחנה.

14. REAL MADRID Member

ה-Tuttomercatoweb.com האיטלקי מדווח על כך שמילאן שוקלת צירופו של פרננדו מוריינטס לעונה הבאה. החלוץ מסיים את חוזהו בולנסיה ויוכל לעבור לכל קבוצתו המעוניינת בשירותיו.

15. Raulito Madridista

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/04/1241057651.Xxx

פרננדו גומז, סגן הנשיא של וולנסיה, התראיין לתקשורת ודיבר בין השאר על הנושא שמרתק את כל אוהדי וולנסיה ועוד חובבי כדורגל רבים נוספים - האם דוד ויאה ודוד סילבה יישארו בקבוצה גם בעונה הבאה. תשובה נחרצת עוד לא קיבלנו, אבל אולי בכל-זאת יש עידוד מבחינת אוהדי וולנסיה. "יהיה לנו קשה מאוד להשאיר גם את ויאה וגם את סילבה, אבל זה לא בלתי-אפשרי", הדגיש גומז לתקשורת, כאשר הוא כמובן לא יכול להתעלם גם מהמונח הכלכלי:"אין זה סוד שהמועדון נמצא במצב לא פשוט, ומכירה של קראקים ברמות האלו תוכל להכניס לנו המון מזומנים שבעזרתם יהיה אפשר לרכוש שחקנים חדשים. אבל ויאה וסילבה הם חלק מהעתיד שלנו ואנחנו רוצים אותם בקבוצה לעוד הרבה שנים. יש לנו עוד זמן ואנחנו מנסים למצוא פיתרון".
    לגבי המאבק על המקום בליגת האלופות, שמטריד את הקבוצה לא פחות, אמר גומז:"אסור לנו לחשוב שכבר עשינו את שלנו, כי למרות התקופה הטובה של הקבוצה, יש קבוצות חזקות שמחכות שניפול. יהיה מאבק קשה מאוד והשחקנים ייתנו את הכל כדי שנחזור לליגת האלופות, אנחנו חייבים להיות שם. השחקנים צריכים להיות מרוכזים ומאוחדים למען המטרה, כמו שהם בינתיים".

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/09