ולנסיה 07/08: מאמן חדש לוולנסיה - אמארי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Quique_Flores, ‏5/7/07.

1. REAL MADRID Member

ע"פ מה שידוע לי הוא אמור לחזור.

2. {forza-haifa} Member

אני חושב שקצת הגזמתה .. סרחיו ראמוס ואלבס טיפה יותר טובים ממנו . אולי מבחינת הגנה הם שווים אבל מבחינת התקפה אין מה לדבר בכללל .

3. יעקב יגיאיב Member

אני רוצה לפתוח אתר אוהדים לולנסיה, אני צריך אנשים.
    רוצים

4. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/joaquin060907_ES.Xxx
    חואקין סאנצ'ז מחכה לתשובות מהנהלת וולנסיה. השחקן שמחזיק בחוזה בקבוצה מעוניין לדעת האם הוא נמצא בתוכניות של הקבוצה לקראת העונה הבאה, או שלא. השחקן נפגש כבר עם הנהלת הקבוצה, אך היחיד שיכריע בעניינו יהיה המאמן אמארי. חואקין לא אוהב את העניין שהקבוצה החתימה מאמן ממזמן והוא עדיין לא יודע מה קורה איתו, המאמן עדיין לא דיבר איתו. אמארי והנשיא חואן סאנצ'ז כבר שוחחו ביניהם לגבי התוכניות לקראת עונת 09\2008, והתקשורת מפרסמת שחואקין ככל הנראה כן יהיה בתוכניות, אך אישור רשמי יהיה רק בקרוב.
    חואקין לא מוכן לשחק בקבוצה בה לא יהיה שחקן מרכזי, והצהיר לא פעם שהמטרה שלו היא להיות במונדיאל 2010 עם הנבחרת. השחקן מאוד התאכזב שנופה בסופו של דבר על ידי לואיס ארגוניס, ומרוב כאב הוא ציין לפני מספר ימים שהוא פשוט לא מסוגל לראות את היורו בטלוויזיה. השחקן מחזיק בהצעות מאנגליה ואיטליה.

5. Vicente14 Member

מה אין איזה תכנון לאיזה רכש בולנסיה?
    המצב קשה שם הא..

ווייה כבר הבנתי שבטוח יעזוב אבל מה הסיכויים שסילבה ישאר?

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/08
  6. {forza-haifa} Member

לפי מה שנראה כנראה עונה הבאה ולנסיה תרוץ למקום מכובד שיתן לה להשתתף בליגת האלופות. כי כפי שזה נראה ואחרי כל השמועות על עזיבת שחקנים אז כנראה זה מה שיקרה . ובמיוחד אחרי זה ששומעים הם לא מתכננים להבי רכש משמעותי אפילו לא אחד .

7. REAL MADRID Member

יובנטוס תנסה להחתים את אבר באנגה

קשרה בן ה-19 של ולנסיה, אבר באנגה, שהצטרף לולנסיה בינואר האחרון מחוזר ע"י יובנטוס שהתעניינה בו לפני שחתם בולנסיה. יובנטוס הייתה במירוץ אחר השחקן שבסופו של דבר חתם בולנסיה, כיום זה נראה ש'הגברת הזקנה' קרובה מתמיד להחתים את שחקנה לשעבר של בוקה ג'וניורס. לאחר שיובנטוס נכשלה בנסיונות להחתים את צ'אבי אלונסו מליברפול ואת אלברטו אקווילני מרומא, באנגה נראה כאלטרנטיבה רצינית. ולנסיה ששילמה עבורו 18 מיליון יורו לא השכילה לנצל את יכולותיו והארגנטינאי שיחק 10 פעמים בלבד מאז שהגיע לקבוצה.

http://kr.goal.com/images/27588_hp.Xxx
    באנגה. בדרך ליובנטוס.

אדו עוזב לפורטסמות?

הקשר הברזילאי שלא הצליח להשתלב בקבוצה מאז הגיע ב-2005 מועמד לחזור לליגה האנגלית כאשר פורטסמות נראה כמועמדת הרצינית ביותר לקלוט את הקשר, גם מנצ'סטר סיטי בתמונה. אדו ששיחק בעבר בארסנל אמר בנושא: "התעניינות של קבוצות אנגליות כמו פורטסמות ומנצ'סטר סיטי מחמיאות מאוד". "יש לי זכרונות מדהימים מאנגליה, הייתי השחקן הברזילאי הראשון שזכה גם באליפות וגם בגביע האנגלי. טוב לי בולנסיה למרות עונה קשה שעברה על הקבוצה, אבל הפריימר ליג היא ללא ספק הליגה הגדולה בעולם".

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/40036000/Xxx/_40036151_edu203.Xxx
    אדו במדי ארסנל. חוזר לליגה האנגלית?

8. Raulito Madridista

http://www.as.com/recorte/20080701dasdaiftb_10/C280/Ies/Valencia_rechazo_kilos_Barca_Villa.Xxx

כעת, אחרי שהיורו נגמר, דויד ויאה נכנס לזירת 'המלפפונים החמים של הקץי'. עדיין לא ברור היכן יישחק בעונה הבאה: וולנסיה? ריאל מדריד? ברצלונה? בפריימרליג?; סוכנו של השחקן, לואיס טאמארגו, דחה הצעות רבות של קבוצות לצרף את השחקן לתחומן, עקב העובדה שויאה היה עסוק בפעילות עם הנבחרת. מתברר שחצי אירופה רודפת אחרי השחקן. אתר האס מפרסם היום שוולנסיה דחתה הצעה של 30 מליון יורו מצד ברצלונה עבור דויד ויאה. הקבוצה לא מוכנה לדבר כרגע על פחות מ40 מליון יורו.

9. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/villa201107_ES.Xxx

התפתחות מעניינת בעניין דויד ויאה. החלוץ התראיין היום לתקשורת בספרד והצהיר על רצונו להמשיך בקבוצה. השחקן עזב ליורו כועס ומאוכזב מהעונה שעברה על המועדון, אבל נראה שהזכייה של הנבחרת ביורו ובעיקר מפגן האוהדים של וולנסיה, שיכנעו אותו להישאר. כאשר הנבחרת הספרדית חגגה את הזכייה ביורו, 4000 אוהדי וולנסיה צעקו לעבר השחקן - "תישאר, תישאר, תישאר". גם מדוד סילבה ביקשו האוהדים לא ללכת.
    ויאה אמר בין השאר:"המועדון עבר עונה קשה, אבל זה שייך להיסטוריה. הנשיא עובד שעות נוספות כדי להעמיד קבוצה לוחמת שתיאבק על כל התארים. אני מרגיש פה מצויין, אף פעם לא היה חסר לי דבר, תמיד קיבלתי את כל החיבה והאהדה גם מהאנשים בקבוצה וגם מהקהל הנהדר. אם יירצה השם אני נשאר כאן עד סוף החוזה שלי ואפילו מעבר".
    נשיא המועדון, אגוסטין מורר, אמר בעניין זה:" הגיעו אליינו הצעות רבות בקשר לשחקנים, אבל אנחנו לא רוצים למכור אף אחד. דיברתי עם שני השחקנים והבנתי שהם רוצים להישאר כאן. אנחנו רק יכולים להינות מהעובדה שהשחקנים שלנו הצטיינו ביורו. אני בטוח שתיהיה לקבוצה עונה טובה יותר מאשר מבשנה שעברה. נעשה את כל המאמצים להשאיר את השחקנים הללו, הם לא ייפגעו כלכלית".

10. N כמוני Member

אני מאוד מקווה ששני השחקנים האלה יישארו בוולנסיה כי לפי מה שהבנתי וונסיה לא מתכוונת לקנות יותר מדי.
    עונה יותר גרועה מהעונה שעברה כבר לא יכולה להיות.נקווה לתפוס מקום באירופה.

11. {forza-haifa} Member

לא נראה לי שדויד וייה יעזוב במיוחד אחרי שהוא התראיין ואמר שהוא מעדיף להשאר בולנסיה . עכשיו הכדור עובר לרגליים של ולנסיה היא צריכה לנסות להחתים אותו כמה שיותר מהר ולא לפספס את השחקן המצוין הזה שיכול להביא את ולנסיה לדברים גדולים שנה הבאה .

12. Mr.Eko Member

שחקן גדול וייה ומסתמן גם כאישיות מצויינת.
    חשוב שחלוץ שכזה ישאר בליגה הספרדית,אם לא לבארסה אני מעדיף לראות אותו באחת הקבוצות בליגה.

13. Valncia Member

כמה שמחתי שוויה הולך להישאר אצלנו אחרי היורו הזה הוא יבוא טוב לליגה ולא יהיה חושך כמו השנה.
    סילבה שחקן שאני מאוד תופס ממנו מתפתח לקיצוני מעולה.

שנה יותר גרועה ממה שהיה לא יכולה לקרות שנתיים רצוף עם כזה חומר של שחקנים.

מי המאמן? אני לא מצליח לעקוב כבר

14. Sergio Ramos Member

לשאלתך ולנסיה - אונאי אמארי, מאמנה של אלמריה להעונה החולפת יאמן בעונה הקרובה את ולנסיה.

15. Raulito Madridista

וולנסיה החליטה: באמצעות שיפור השכר נשאיר את השחקנים המובילים בסגל

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/davidvilla050708_ES.Xxx

בישיבת הנהלה וולנסיה השיגה רעיון כיצד להשאיר את הכוכבים שלה בקיץ: לשבור את תקרת השכר הנוכחית במועדון, הקובעת שאף שחקן לא מקבל משכורת של מעבר ל1.8 מליון יורו בעונה. רק שחקנים שהתרומה שלהם לקבוצה היא באמת גדולה, ייזכו לחוזה משופר. וולנסיה עדיין מעוניינת למכור את דויד ויאה, אבל אם היא לא תקבל הצעה של 40 מליון יורו, היא תשדרג את חוזהו של השחקן, בידיעה שויאה קיבל הצעת שכר מפתה מאוד של ריאל מדריד. חוזהו של ויאה ישופר לשלושה מליון יורו. יכול להיות שגם חואקין ודוד סילבה, השאר שמחזיקים בחוזים גבוהים, ייזכו לשיפור זהה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/08