ולנסיה 07/08: מאמן חדש לוולנסיה - אמארי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Quique_Flores, ‏5/7/07.

1. Alejandro Rodriguez Member

גם להם לא חסר, גם חלק מהמשחק שלהם היה לשתק את מסי דרך האגריסיביות.

הוא לא מקבל חופש ביטוי, זה שחקן שבלי החופש שלו על המגרש לא יכול להציג את את מה שיש לו ברגליים.
    אתה מתעלם מהעובדה, אתה עוקף אותה, תמשיך.

ידועה שליונל מסי זה שחקן שנלחם על הכדור גם במאבקי-כוח שאין לו בהם סיכוי, בגלל זה הוא אוכל את מה שהוא אוכל מדל-הורנו. קשה למגן לשחק עם שחקן קטן-מימדים שנלחם על הכדור לחטוף את הכדור ממנו ללא משחק חזק, פיזי, כוחני, אין לו שום סיבה להיכנס בו לשווא.
    זה כאילו אתה בא ואומר לי: למגן הזה יש בעיה/בעיה אישית עם מסי ובעקבות כך הוא קשה איתו במשחק...

לדל-הורנו אין מזל, הוא שחקן מאוד טוב.

2. xavi6 Member

הבעיה שהם לא נכנסו לו בברך, והם לא פגעו במסי ללא כדור. הם לא הלכו לו לרגליים, הם הלכו נטו על הכדור. אם אתה לא יודע מה ההבדל בין אגרסיביות למשחק מלוכלך-אל תגיב. כי אתה חוזר על אותו חרא "הוא אגרסיבי הוא לא אשם שמסי קטן" כאשר אין פה קשר לאגרסיביות, פגיעה ללא כדור זה לא אגרסיביות, כשהרגל שלו נכנסת לברך של מסי זה לא אגרסיביות. אני מפנה אותך שום למילון והפעם תחפש את המילה "אגרסיבי".

איזה עובדה זאת ששחקן צריך חופש ביטוי אחרת הוא יהיה גרוע? יעני אם המאמן אומר לו לשחק ככה וככה הוא יהיה גרוע? הוא כאילו שחקן חופשי, הוא מגן אבל שעושה מה שבא לו, אחרת הוא יהיה גרוע. אם התפקיד שלו להגן-הוא יהיה גרוע. באמת, אני בטוח שריקארד אמר לג'יו, ושהמאמנים של ר.קרלוס אמרו לו "לך תעשה מה שאתה רוצה, אני מביא לך את חופש הביטוי" ולכן הם נהפכו לכאלה מגנים טובים.
    הוא מדבר על עובדות עוד, הערך הבידורי פה עולה ועולה.

סתם שתידע-מי שלא יודע לציית למאמן ולעשות דברים בסיסיים שמאמן מבקש, והוא יכול להיות רק טוב בתור "שחקן עם חופש ביטוי" הוא לא שחקן. אני מאוד מצטער.

קודם כל-מסי הרבה פעמים הולך צעד אחורה כשהוא רואה כניסה ומאבק שאין לו סיכוי בו, אז אם אתה רוצה להמציא כמו שהמצאת עלי דברים-אין בעיה.
    דבר שני-מה הוא אכל מדל הורנו היה מעט מאוד זמן, וגם רק מדל הורנו הוא אכל את זה. לא ראיתי עוד שחקן הגנה שעשה דבר כזה למסי.

בתור מגן, בלם וקש"א אני יכול להגיד לך ששיחקתי עם ונגד הרבה ילדי פלא קטנטנים שמגיעים לי לחזה, שלא הייתי צריך לפגוע בהם ללא כדור כדי לעצור אותם. לפעמים לא הצלחתי לעצור אותם, אבל כשהצלחתי-זה היה כשהלכתי לכדור, לא לברך שלהם.

ושוב, אם אין לו סיבה להיכנס במסי לשווא-תסביר לי בידיוק מה קרה בעבירה ההיא של האדום? מה קרה לדל הורנו שהוא נכנס במסי? הוא פספס את הכדור והתקדם עד למסי? אני מאמין שלדעתך, היה לו חוסר מזל, נכנס לו בידיוק זבוב לעין, הוא לא ראה את הכדור ולכן הוא התקדם עוד טיפה ובמקום לקחת את הכדור ולרוץ להתקפה, הוא נכנס במסי.
    אני מבין שבישבילך זאת עובדה.

3. Alejandro Rodriguez Member

כשהוא מתקל אותו הוא הולך בדר"כ לכדור, לפעמים הוא מאחר בגלישה אז זה מגיע למצב הפחות נעים.

אתה לא יודע לדבר ללא העקיצות המיותרות הללו?

את ההוראות הבסיסיות של המאמן הוא מבצע ועושה את המקסימום, גם אני וגם אתה יכולים לראות את זה במשחק שלו. מגבילים אותו והוא משותק להוראות שלא מקנות לו את האפשרות להראות את מה שהוא יכול.

מסי תמיד נכנס בכל הכוח בכל מאבק, הוא לא נמנע משום התכסחות פיזית מול אף שחקן.
    הוא קיבל המון כניסות ברוטליות משחקנים אחרים, אני מאמין שאתה עוקב אחרי המשחקים של בארסה ואני מופתע לקרוא שאתה רושם דבר כזה אחרי שכל מגן/בלם שני נכנס בכוחניות רבה במסי.

גם אני יכול להביא לך 200 דוגאמות על עוד שחקנים שעשו עבירות לא יפות במיוחד, זה כדורגל, זה קורה תוך כדי משחק. גם אני שיחקתי, אמנם לא בתפקיד הגנתי כך שאין לי כאן צד אבל אפשר להבין כניסות כאלה ואחרות לפעמים, תיסכול, עצבנות, זה אמנם לא במקום, אין ספק אך לא משהו שעוד לא קרה בכדורגל הספרדי ולא בגלל זה דל-הורנו שחקן פחות טוב. גם זינאדין זידאן נגח במטארצי, אז הוא פחות טוב? רק לשם ההמחשה.

ושוב: תוותר על העקיצות האלה, הם לא מובילות לשום מקום.

4. xavi6 Member

מאחר בגלישה, אני מבין, אז ככה אתה קורא לזה.
    אני מבין שגם מטראצי איחר כששלח את המרפק לסורין, ושאטו איחר ביריקה כשירק על שחקן בילבאו, ושרונלדיניו איחר בנגיחה בשחקן לבאנטה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    אתה צודק, הוא איחר, זאת עובדה.

העקיצות האלה לא נועדו בישביל להעליב אותך ואני מצטער מעומק ליבי אם לזה העקיצות גורמות, העקיצות האלה נועדו נטו בישביל שתבין עד כמה טיפשים הטיעונים שלך נשמעים ושוב-אני לא בא בכדי להעליב.. "הוא איחר". "הוא טיפה אגרסיבי" כאשר מדובר בפגיעה ללא כדור, או בכניסה לברך ושוב-לא נגע בכלל בכדור. "הוא חסר מזל" כאשר הוא נתן עונה וחצי של מזל בבילבאו. "הוא צריך חופש ביטוי" כאשר הוא משחק גרוע זה התירוץ.

אני רואה במשחק שלו יכולת אישית גרוע, הוא לא יודע לשמור ועושה חורים, עם זאת מבחינה התקפית הוא שחקן טוב+. זה מה שאני רואה. תאמין לי שאצל כל המאמנים המגן צריך לעשות את אותה עבודה, אני אפילו יכול לדקלם לך אותה-אתה עולה כשההתקפה מהצד שלך, ואתה חייב לשים לב עם המגן בצד השני עולה, במידה והוא עולה אתה נשאר למטה, רק מגן אחד עולה. לשים לב על השחקן, שהכדור בצד השני אתה נכנס לאמצע לעמדת הבלם ועוזב את השחקן שלך לבד, ואם וכאשר מעבירים את הכדור לצד של השחקן שלך יש לך את הזמן לחזור אליו-והמגן השני בינתיים נכנס לעמדת הבלם. זה מאוד פשוט, זה כמו ספר של 2 עמודים.
    אני בטוח שדל הורנו בילדותו למד את זה בכל מחלקת נוער שהוא היה, והוא מכיר את הספר יותר טוב ממני וממך, אבל הוא עדיין לא טוב בישביל להתמודד ברמות הגבוהות, היכולת האישית שלו פשוט לא גבוהה. זה לא שהוא לא יודע מה הוא צריך לעשות, גם אלבס יודע בידיוק מה צריך לעשות, אבל מבחינה אישית הם לא יודעים לשמור על שחקן אלא אם כן מדובר בכיסוים אינסופיים.
    עם זאת יאמר לזכותו של אלבס שמבחינה התקפית מדובר בבחור מבריק, שאף פעם לא הולך לרגליים נטו אלא פשוט נצמד ובועט בכל מה שעומד בדרכו ולכדור. הוא בחיים לא ילך לברך של מסי ובחיים לא יפגע בו ללא כדור.

אם כך-למה הוא עצר כשהוא ראה את דל הורנו? מסי אפילו לא נכנס, הוא שם את הידיים על הגוף במטרה להגן על עצמו. וזאת דוגמא אחת, אינספור פעמים ראיתי את מסי הולך אחורה ממאבקים כי הוא לא יכול. אבל מה לעשות, כשאתה רוצה לראות מה שאתה רוצה לראות, ואני רואה מה שבאמת קורה, אתה תגיד שאני לא אוביקטיבי או משקר, ואני אגיד שאתה עיוור או מתכחש למציאות.

מסי קיבל כניסות ברוטאליות, רובן אני חייב לציין היו בכניסה לכדור ותוך כדי במסי. כשזה קורה-אין לי בעיה. מה גם שתשים לב, שעם כל הגודל הקטן שלו-מסי מתוך כל הפציעות שלו לעולם לא נפצע תוך כדי תיקול עליו, אלא תוך גדי היתאמצות. מדהים אה, כזה קטן, מגיע לך לחזה, אבל גורילות שונות לא הצליחו לפצע אותו. קצת סותר את כל הקטע שלך וההרצאה על "מסי הוא זבוב כל אחד יכול לפצוע אותו".
    ולמרות שנכנסים בו, למרות זאת-בחיים לא באתי בטענות לאף שחקן ובחיים לא רכשתי טינה לאף שחקן, ואתה יודע למה? כי אף אחד מאותם כסחנים שתופסים בחולצה, שמפילים אותו שוב ושוב, אף אחד מהם לא פגע במסי ללא כדור, ואף אחד מהם לא נכנס לו בברך באותה צורה ואפילו לא נגש לברר אם הוא בסדר.

לא אמרתי שבגלל הכניסות האלה הוא פחות טוב, אמרתי שהכניסות האלה מראות שהוא לא מסוגל על מסי אז הוא הולך לשיטת ההפחדה, או שהוא ניסה לפצוע אותו, ושהוא פשוט לא טוב כדי לשחק כדורגל מול מסי ובכלל במשחקים כאלה. בלי שום קשר לסיפור עם מסי-דל הורנו שחקן לא טוב לרמות הגבוהות כי הוא לא טוב לרמוהות הגבוהות. שחקן של קבוצת אמצע טבלה, שחקן ספסל לקבוצת צמרת אפילו. נהיה לארג'ים. יותר מזה? שחקן מעולה? לא קרוב. אוברייטד.

אם דל הורנו היה זידאן, הייתי סוגד לו. אני סוגד לזידאן בגלל אותו נגיחה, לא בגלל הכדורגל שלו, והוא היה בכלל שחקן ריאל שנתן לנו כל פעם בראש והלך מכות עם כל ברסה, אבל אני סוגד לו על אותה נגיחה. ולא בגלל שהוא השתמש באלימות חס וחלילה, אלא בגלל שהוא הישתמש בדבר שנקרא "תגובה". בשבילי אותה נגיחה הייתה סימלית, אולי הדבר הכי סימלי שראיתי בחיי. הדבר היפה בכדורגל מפיל את הדבר הכי מכוער, הכי שפל והכי מגעיל לריצפה. מטראצי הוא הדבר הכי מגעיל שמגיע מהמקום הכי דוחה שקשור לכדורגל, וזידאן הפיל אותו, יש לך מושג כמה חייכתי אחרי אותו לילה? זה היה ניצחון אמיתי של כדורגל.
    במידה ומסי היה מטראצי-הייתי מעודד שישברו לו רגל רגל. הייתי משלם לדל הורנו שישבור לו רגל.

ההשוואה שלך לא נכונה ידידי, יש הבדלים גדולים בין מטראצי-זידאן למסי-דל הורנו. זידאן הגיב, דל הורנו התחיל מאבק אישי ומלוכלך ללא כל סיבה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/08
  5. Alejandro Rodriguez Member

כל הדוגמאות הללו שונות מהמקרה.

אני לא נעלב, עברתי את הגיל שנעלבים.

בכדורגל כישרון זה לא הכל, כישרון יש לו, את כל השאר אין לו. היכולת שלו מספיק גבוה בשביל להתמודד ברמות הגבוהות יותר, זה שהוא לא מנצל את הפוטנציאל שיש בו, זה כבר משהו אחר.

[/QUOTE]אם כך-למה הוא עצר כשהוא ראה את דל הורנו? מסי אפילו לא נכנס, הוא שם את הידיים על הגוף במטרה להגן על עצמו. וזאת דוגמא אחת, אינספור פעמים ראיתי את מסי הולך אחורה ממאבקים כי הוא לא יכול. אבל מה לעשות, כשאתה רוצה לראות מה שאתה רוצה לראות, ואני רואה מה שבאמת קורה, אתה תגיד שאני לא אוביקטיבי או משקר, ואני אגיד שאתה עיוור או מתכחש למציאות.
    מסי קיבל כניסות ברוטאליות, רובן אני חייב לציין היו בכניסה לכדור ותוך כדי במסי. כשזה קורה-אין לי בעיה. מה גם שתשים לב, שעם כל הגודל הקטן שלו-מסי מתוך כל הפציעות שלו לעולם לא נפצע תוך כדי תיקול עליו, אלא תוך גדי היתאמצות. מדהים אה, כזה קטן, מגיע לך לחזה, אבל גורילות שונות לא הצליחו לפצע אותו. קצת סותר את כל הקטע שלך וההרצאה על "מסי הוא זבוב כל אחד יכול לפצוע אותו".
    ולמרות שנכנסים בו, למרות זאת-בחיים לא באתי בטענות לאף שחקן ובחיים לא רכשתי טינה לאף שחקן, ואתה יודע למה? כי אף אחד מאותם כסחנים שתופסים בחולצה, שמפילים אותו שוב ושוב, אף אחד מהם לא פגע במסי ללא כדור, ואף אחד מהם לא נכנס לו בברך באותה צורה ואפילו לא נגש לברר אם הוא בסדר.
    לא אמרתי שבגלל הכניסות האלה הוא פחות טוב, אמרתי שהכניסות האלה מראות שהוא לא מסוגל על מסי אז הוא הולך לשיטת ההפחדה, או שהוא ניסה לפצוע אותו, ושהוא פשוט לא טוב כדי לשחק כדורגל מול מסי ובכלל במשחקים כאלה. בלי שום קשר לסיפור עם מסי-דל הורנו שחקן לא טוב לרמות הגבוהות כי הוא לא טוב לרמוהות הגבוהות. שחקן של קבוצת אמצע טבלה, שחקן ספסל לקבוצת צמרת אפילו. נהיה לארג'ים. יותר מזה? שחקן מעולה? לא קרוב. אוברייטד.
    אם דל הורנו היה זידאן, הייתי סוגד לו. אני סוגד לזידאן בגלל אותו נגיחה, לא בגלל הכדורגל שלו, והוא היה בכלל שחקן ריאל שנתן לנו כל פעם בראש והלך מכות עם כל ברסה, אבל אני סוגד לו על אותה נגיחה. ולא בגלל שהוא השתמש באלימות חס וחלילה, אלא בגלל שהוא הישתמש בדבר שנקרא "תגובה". בשבילי אותה נגיחה הייתה סימלית, אולי הדבר הכי סימלי שראיתי בחיי. הדבר היפה בכדורגל מפיל את הדבר הכי מכוער, הכי שפל והכי מגעיל לריצפה. מטראצי הוא הדבר הכי מגעיל שמגיע מהמקום הכי דוחה שקשור לכדורגל, וזידאן הפיל אותו, יש לך מושג כמה חייכתי אחרי אותו לילה? זה היה ניצחון אמיתי של כדורגל.
    במידה ומסי היה מטראצי-הייתי מעודד שישברו לו רגל רגל. הייתי משלם לדל הורנו שישבור לו רגל.

6. xavi6 Member

תגובה אחרונה שלי בנושא, אם אתה רוצה אתה מוזמן להגיב.

במה הן שונות, שניהם נעשו בלי קשר לכדור? דל הורנו פגע במסי כאשר הוא היה ללא כדור, גם האחרים.

מימוש פוטנציאל הופך אותך לשחקן יותר טוב או פחות טוב. זה חלק מהעניין. אתה לא יודע באמת כמה פוטנציאל יש לו, גם לג'יו יש פוטנציאל ענק והיה לו יותר פוטנציאל ממסי. אז? פוטנציאל זאת מילה יפה, אבל לא עובדה. זה שיש לו פוטנציאל זה יפה וחביב, גם לי יש פוטנציאל להיות שחקן פורנו. אני השחקן פורנו אחד הטובים בעולם, זה שאני לא ממש את הפוטנציאל שלי זה משהו אחר...
    גם מנור חסן שחקן כדורגל ענק, אחד הטובים שאי פעם ישראל ראתה. היה לו פוטנציאל ענק, הוא יותר טוב מבניון וברקוביץ'. זה שהוא לא מנצל את הפוטנציאל זה דבר אחר.
    אני יכול להביא לך עוד 50 דוגמאות כאלה.

כל הפצעיות של מסי, אולי חוץ מאחת שהייתה בבוהן שאני לא זוכר בידיוק מה היה-היו בגלל היתאמצות של מסי בלבד. הוא התאמץ יותר מידי והשריר תמיד נקרע לו מחדש.

וואלה? זה בעיניך כדורגל? להיכנס במישהו בברך ולא לשאול אותו אפילו אם הוא בסדר, ללכת לו לגוף בלי קשר לכדור? עוד תגיד לי שאתה אוהד ברזיל ואז זה יהיה בכלל אירוני וחובב סמבה וזה יהיה בכלל אירוני.
    מצטער, לא מסוגל להבין מדוע בלי שום סיבה, דל הורנו נכנס במסי ללא כדור. הכניסה בברך לא הייתי כ"כ מיתעצבן במידה ודל הורנו היה מראה טיפטיפה רגישות, בודק לראות מה שלומו. לא הייתה ביניהם שום יריבות או מאבק אישי, מין הראוי שהוא לפחות ישאל ויתנצל.

שוב-בחיים, אבל בחיים לא נכנסו במסי ככה.

כן, סתם בילבאו לא רצתה אותו וסתם הוא נזרק מצ'לסי. במידה והוא באמת היה טוב-הם היו סופרים אותו. מה הוא עשה בשנתיים האחרונות?

שוב-לא אמרתי שבגלל הכניסות הוא שחקן לא טוב\יותר טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/08
  7. Raulito Madridista

וולנסיה מעוניינת בראול מיירלס

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/meireles100608_ES.Xxx

התקשורת הפורטוגלית מפרסמת שוולנסיה מתעניינת בראול מיירלס(25), שחקנה הפורטוגלי של פורטו שכבש את השער השני בנצחון פורטוגל 2-0 על תורכיה. וולנסיה מאוד מעריכה את כישריו של השחקן, מתכננת להציע עליו עשרה מליון יורו ורוצה לסיים את העיסקה כמה שיותר מהר, כדי שמועדונים אחרים באירופה לא ייכנסו גם הם לתמונה במטרה לצרף את השחקן אליהם. למיירלס חוזה בפורטו עד שנת 2011, ונראה שהקבוצה תתנגד למכור את השחקן במחיר כזה ותערים קשיים על ההעברה לנוכח העובדה שפאולו אסונסאו ולוצ'ו גונזאלס מעוניינים לעזוב. וולנסיה כבר גיששה לגבי השחקן לפני כשנתיים לפי דברי התקשורת.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/08
  8. REAL MADRID Member

אינטר מעוניינת בחואקין

ה-Gazzetta dello Sport האיטלקי מפרסם על התעניינות של אינטר בחואקין. ידוע שאינטר מחפשת ווינגר ברמה גבוהה ושמועות על התעניינות של אלופת איטליה בשחקנים כמו ריקארדו קווארסמה ומנסיני עלו על ימין ועל שמאל. היום מפרסם הגזאטה שאינטר תיכנס לשיחות עם ולנסיה על חואקין. חואקין שמאכזב בולנסיה, לא משחזר את ההצלחה בבטיס ונשאר מחוץ לסגל של לואיס ארגונייס ליורו. סוכנו של חואקין אמר בנושא: "מה שברור זה שיש הרבה שיחות על חואקין כיוון שחואקין אינו יכול להרשות לעצמו לעבור עוד עונה נוראה כמו שחווה בעונה שעברה, האכזבה הייתה אדירה".

מאמנה הטרי של אינטר, מוריניו, היה מעונין בשירותיו של הספרדי עוד כאשר אימן בצ'לסי. הערכה היא שאינטר תציע 11 מיליון יורו עבור חואקין.

http://www.goal.com/images/19152_hp.Xxx

בעניין אחר, המארקה מפרסם על התעניינות של בטיס באבר באנגה

--------

מעבר של חואקין לאינטר יעשה לו טוב לפי דעתי, אך מחיר של 11 מיליון יורו? קשה לי להאמין, ולנסיה אמנם במצב כלכלי רע לאחר העונה האיומה אבל למכור את חואקין תמורת 11 מיליון יורו תהיה טעות ענקית. לפחות 15 מיליון יורו, זה מה שהוא שווה כרגע.

9. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/villa080323_gol_ES.Xxx
    רשת ה-BBC באנגליה מפרסמת שרפא בניטס מעוניין להביא את דויד ויאה לליברפול. הספרדי התרשם לטובה מהיכולת של השחקן ביורו 2008(מוליך את טבלת השערים עם ארבעה כיבושים) ומשיתוף הפעולה הנהדר שלו עם פרננדו טורס, ורוצה לראות אותם משחקים בייחד גם בחוד של ליברפול. בניטס מאמין שיצליח לשכנע את ויאה להגיע לליברפול, בעיקר בגלל 'המושבה הספרדית' הנמצאת שם - ריינה, ארבלואה, צ'אבי אלונסו והכי חשוב - פרננדו טורס. וולנסיה תעלה כל שביכולתה להשאיר את ויאה, בו מעוניינת גם ריאל מדריד, אבל מה שבטוח, אם השחקן ייתעקש לעזוב, הוא יימכר בסכום גבוה יותר עקב ההצלחה המדהימה ביורו עד כה.

10. Engonga Member

פבלו הרננדז הקשר הימני הנהדר סיכם את תנאיו בולנסיה וישחק בקבוצה ב6 השנים הבאות.
    http://sp9.fotologs.net/photo/41/0/109/r_c_d_mallorca/1213626655074_f.Xxx
    האם זה עוד רמז שחואקין בדרך החוצה מולנסיה?

11. Raulito Madridista

מיגל:"המועדון התייחס אליי לא יפה. הדבר הכי טוב יהיה לעזוב"

http://sport.setanta.com/upload/Sport/Football/Spain/valencia/miguel-valencia.Xxx

מיגל, מגנה הימני של וולנסיה בן ה-27, השוהה כרגע עם נבחרת פורטוגל ביורו 2008, דיבר לתקשורת אתמול בערב והביע תסכול על ההתנהגות של המועדון כלפיו בשנה האחרונה. הפורטוגלי מתכנן להיפגש עם הנהלת וולנסיה בתום היורו ולבקש לעזוב את וולנסיה. "המועדון לא התייחס אליי יפה במהלך השנה הנוכחית. הפיתרון הטוב ביותר לשני הצדדים יהיה עזיבה שלי", אמר.
    למרות התסכול, מיגל לא מוצא לנכון לספר בפומבי מה הפריע לו. "מתוך כבוד להנהלת וולנסיה, אני שומר את הדברים בבטן, אבל תאמינו לי שהם יודעים טוב מאוד במה מדובר", אמר. מיגל הוסיף:"אף אחד לא יכול להגיד שזמני בוולנסיה עבר. למרות שאני אוהב מאוד את המועדון, העיר והאוהדים, נקשרתי לכולם, דברים לא טובים קרו השנה. נהנתי מאוד לשחק בוולנסיה עד המקרה השנה".

---------------------------------------------------------

אני לא באמת יודע מה הפריע למיגל, אני יכול לשער מספר אפשרויות:
    1. המאמן החדש אמארי אמר לו שהוא לא בונה עליו כשחקן הרכב, אלא כסותם חורים.
    2. חוסר הקרדיט שקיבל מקומאן.
    3. משהו שקשור לפציעה שעבר שם.

12. xavi6 Member

למה, למה לא חיכינו קצת, ולקחנו אותו בפחות כסף מאשר את הקופיף מסביליה?! כזה מגן מעולה וטוב, אחד מהלא מוערכים שיש בעולם ובפרט בליגה הספרדית.

13. אלי מתחן Member

בתור מגן ימני אני חושב שמיגל הכי טוב שאפשר למצוא, אולי אין לו את הראיית משחק של אלבס אבל את מה שמגן ימני צריך הוא עושה הכי טוב באירופה. וכן, יותר טוב גם מראמוס.

14. Mr.Eko Member

מגן ימני מעולה,זכור לי במיוחד המונדיאל המעולה שהוא נתן לפני שנתיים....
    אם לא את אלבס לא הייתי מתנגד לראות אותו אצלנו....

15. Vicente14 Member

מישהו יודע אם סיסי חוזר מההשאלה שלו מויאדוליד לולנסיה?

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/08