ולנסיה 07/08: מאמן חדש לוולנסיה - אמארי

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Quique_Flores, Jul 5, 2007.

1. riquelme1 Member

לא יאמן איך מאחד המגנים השמאליים הטובים בעולם, דל הורנו הופך לשחקן שאפילו בילבאו קבוצת נעוריו לא רוצה בו, השחקן הזה הגיע לצ'לסי של מורניו ולא הרשים, הגיע לולנסיה ולא הרשים, עם מספר הופעות בנבחרת ספרד, והוא רק בן 27.

2. Alejandro Rodriguez Member

חשבתי שיגיע רחוק יותר, שיהפוך למגן השמאלי הטוב בעולם , ללא-עוררין. אך היכולת הגבוה שלו לא מספיקה כנראה לקריירה מרשימה.
    אסייר דל הורנו מגן גדול. הוא אחד מהשחקנים שלא מימשו את הפוטנציאל העצום שלהם ודי נפל. הוא פיספוס אך אני מקווה שחזרתו לוולנסיה תחזיר אותו לעניינים והוא יתחיל לעלות מעלה-מעלה. ארון התארים של דל הורנו צריך להתחיל להתמלא, זכיות, הישגים, כואב לראות אותו נכשל. הוא יותר מדי טוב בשביל להגיע לכ"כ מעט בקריירה שלו. אשמח לראות אותו מקבל דקות אצל אמארי, אמון, גב ותמיכה, גם אם בתחילה הוא לא יציג יכולות גבוהות. הוא לא נמצא בגיל של "להתחיל הכל מחדש", הפאזל לא יושלם לעולם אך הוא תמיד יכול למלאות חצי ולהסתכל על חצי הכוס המלאה. אני מקווה לראות את הבאסקי הנ"ל מצליח, כ"כ מקווה, מחזיק אצבעות. לא כל יום גודל שחקן כמוהו ואני לא עושה ממנו יותר ממה שהוא הוא.

3. riquelme1 Member

מסכים, היום נדיר למצוא מגנים שמאליים ברמה גבוהה, ולדל הורנו יש הפואנציאל הזה, למרות שהוא די חלש הגנתי, אבל הוא שחקן חכם שאני מאוהד אוהב.

4. REAL MADRID Member

וויה אאוט. אלמנדר אין.

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/elmander_240508_ES.Xxx

בולנסיה עובדים על היום שאחרי וויה המטרה למצוא מחליף אפשרי. שם שעלה בימים האחרונים הוא החלוץ השבדי יוהאן אלמנדר. אלמנדר בן ה-26 המשחק בטולוז הצרפתית היה אחד השמות החמים גם בקיץ שער ובחלון העברות של ינואר. החלוץ שישחק בבית מספר 4 עם שבדיה היורו (כמו ספרד) חוזר בעבר ע"י ברצלונה, יובנטוס, רומא ועוד. מחירו של אלמנדר מוערך ב-14 מיליון יורו - סכום אותו תוכל לשלם ולנסיה אך ורק ע"י מכירת וויה שמחירו מוערך ב-30 מיליון יורו.

5. Raulito Madridista

קיקה רוצה להביא את אלבלדה לבנפיקה

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/albelda080504_ES.Xxx

קיקה סאנצ'ז פלורס, המאמן שפתח את העונה שהסתיימה כמאמן וולנסיה וחתם לפני ימים אחדים בבנפיקה ליסבון הפורטוגלית, מעוניין לחזק את הקבוצה בדוד אלבלדה. המועדון הפורטוגלי בודק אפשרות לצרף את הספרדי שלא ברור האם ימשיך בוולנסיה בעונה הבאה. השחקן אמור להיפגש בימים הקרובים עם המאמן אמארי ולדון בעתידו. ישנה אופצייה שלאלבלדה יוצע תפקיד ניהולי ובמקרה כזה הצעה מבנפיקה בהחלט עשויה לפתות אותו. "העבודה בבנפיקה מאוד חשובה לי, יש הרבה דברים שצריכים לעשות במועדון הזה, אנחנו רוצים לכבוש את הפיסגה בפורטוגול וגם להגיע רחוק באירופה. אלבלדה הוא חלק מהפרוייקט אותו אני מתכנן", אמר קיקה לתקשורת.

6. tu-vieja-en-tanga Member

אני יודע שזה לא קשור בידיוק לקבוצה אבל בכל זות...
    אתמול נהרגו 4 עובדים ויש עוד שתיים מאושפזים אחרי שקרתה תאונה בבנית האיצטדיון החדש של ולנסיה..

7. xavi6 Member

דל הורנו? כן, הבחור ההוא שאמר לפני המשחק מול ברסה על מסי "לא ראיתי משחקים שלו ואני גם לא דואג, אני אלמד אותו ואדע איך לשתק אותו במהלך המשחק".
    הבחור ניסה לגמור לו את הקריירה, ככה הוא מנסה ללמוד. רמה גבוהה? בלוף אחד גדול. נתן עונה וחצי טובה וצ'לסי החתימו אותו, ואפילו למוריניו היה נמאס ממנו מהר. אני מחכה לפעם הבאה שהוא ומסי יפגשו, שמסי יתעלל בו שוב. אפס מאופס ושחקן מגעיל מאין כמוהו.
    אז כן, שיבוא לולנסיה, יהיו לנו פעמיים בשנה מופע של היתעללות בצד ימין שלה. אני כ"כ מחכה, ואני בינתיים כ"כ שמח ממצבו.

אבל היי, הוא מייצג את הכדורגל היפה! לא נורא אם הוא הולך לברכיים ואפילו לא שואל את השחקן שנפגע אם הוא בסדר. העיקר שהוא יודע להרים בסיבוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

Last edited: May 27, 2008
  8. riquelme1 Member

כרגיל כול שחקן\אוה\מאמן שעשה משו רע למשו שקשור לברצלונה הוא אפס מאופס ושאר הברכות שלך.

9. xavi6 Member

דווקא לא, רוי קין מבחינתי הוא הדבר היפה בכדורגל ומדובר בחוליגן מדרגה ראשונה. מבחינתי שחקן שלנו, תוראהם, הוא שחקן דוחה ומגעיל שלא צריך לשחק על מגרש כדורגל.

ראית, אני גם יודע להפתיע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

ובלי שום קשר-תמיד חשבתי עליו ותמיד אחשוב אותו דבר-אוברייטד. לא יודע להגן בגרוש, מגן סביר שתפס עונה טובה ועשה רעש וצלצולים למשך תקופה ועלה. כמו פרנייה כמעט, רק שפרנייה בן אדם. דל הורנו לא בן אדם ולא מיקצוען, ולכן גם השנאה העמוקה שלי אליו. שחקן שבמשך מחצית שלמה מחפש לגמור קריירה לילד שעושה לו בית ספר, הוא לא בן אדם ולא מיקצוען, כי מיקצוען לא היה מתנהג ככה. מיילא מסי היה מתחיל טראש טוק, מנסה לכסח, אבל מה הילד עשה לו? מה מצדיק כניסות כאלה לרגל נטו? מה מצדיק את הכניסה הברוטאלית לברך שקשורה יותר לאיגאוף תאילנדי מאשר לכדורגל? שום דבר. וזה שהוא מרים יפה לא ישנה את העובדה שהוא חרא של בן אדם על המגרש, ולכאלה שחקנים אני מאחל את הרע שבעולם.

10. xavi6 Member

דווקא לא, רוי קין מבחינתי הוא הדבר היפה בכדורגל ומדובר בחוליגן מדרגה ראשונה. מבחינתי שחקן שלנו, תוראהם, הוא שחקן דוחה ומגעיל שלא צריך לשחק על מגרש כדורגל, וגם מארקז לא השחקן הכי הוגן בעולם.

ראית, אני גם יודע להפתיע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

ובלי שום קשר-תמיד חשבתי עליו ותמיד אחשוב אותו דבר-אוברייטד. לא יודע להגן בגרוש, מגן סביר שתפס עונה טובה ועשה רעש וצלצולים למשך תקופה ועלה. כמו פרנייה כמעט, רק שפרנייה בן אדם. דל הורנו לא בן אדם ולא מיקצוען, ולכן גם השנאה העמוקה שלי אליו. שחקן שבמשך מחצית שלמה מחפש לגמור קריירה לילד שעושה לו בית ספר, הוא לא בן אדם ולא מיקצוען, כי מיקצוען לא היה מתנהג ככה. מיילא מסי היה מתחיל טראש טוק, מנסה לכסח, מחפש את המאבק הזה, אבל מה הילד עשה לו? מה מצדיק כניסות כאלה לרגל נטו? מה מצדיק את הכניסה הברוטאלית לברך שקשורה יותר לאיגרוף תאילנדי מאשר לכדורגל? שום דבר. וזה שהוא מרים יפה לא ישנה את העובדה שהוא חרא של בן אדם על המגרש, ולכאלה שחקנים אני מאחל את הרע שבעולם. לא יודע איך זה אצלך, אבל ככה זה אצלי.

11. Alejandro Rodriguez Member

xavi6 - הוא משחק במעט אגריסיביות כמו שעוד מס' שחקנים בעולם עושים, ללא פיזיות הכדורגל לא שווה וזה שמסי הוא ציפלון קטן שבכל נשיפה על עורפו הוא נופל זה לא אשמת דל-הורנו. זה ששמת-לב דווקא אליו אומר שחיפשת אותו. הוא ממש לא ניסה לגמור לו את הקריירה, הוא משחק כמו שצריך. זה שהוא מתקל חזק אז זה אומר שהוא רוצה לגמור עליו? לא. הוא שחקן נהדר ואתה יכול ללכך עליו עד מחר, את זה שהוא יודע לשחק כדורגל כולם יודעים. דוגמה ממש יפה הבאת... מסי! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

מעט אובייקטיביות לא תזיק, כל מה שלא קשור לברצלונה זה זבל מבחינתך.

12. xavi6 Member

כשאתה תידע מה ההבדל בין תיקול לבין כניסה לברך-חפש אותי.
    יש הבדל בין ללכת לכדור, לבין ללכת לרגל\ברך\בטן. זה מה שדל הורנו עשה באותו משחק. פעם פעמיים הוא ניסה ללכת לכדור, ראה שלא מצליח-הלך לרגליים. עכשיו זה לא שחקנים אחרים שנכנסים במסי ומעיפים אותו לכל הרוחות אבל הולכים במטרה ישירה לכדור, אלא הוא אפילו לא הלך לכדור! הכדור היה דבר לא חשוב בכניסות שלו. זה היה נראה כאילו שהוא מנסה להפחיד אותו. מיילא הוא היה עושה עליו פאול כאשר מסי הוא אחרון, סבבה, היה תופס לו בחולצה כאשר הוא עובר אותו, סבבה. אבל לא שום דבר, כדור באוויר אצל מסי-בום! הרגל של דל הורנו מפרקת למסי את הברך.
    לך,לך תחפש את המילה "תיקול" ותחזור אלי, לא מבין למה אני בכלל מתווכח עם בן אדם שטוען שללכת לברך זה לשחק בסדר גמור.

ואתה צודק, באמת מעט אוביקטיביות לא תזיק. כמה לא אוביקטיבי טני שאני מלכלך על שחקן ברסה (לא כל מה שלא קשור אליה הוא זבל, בברצלונה עצמה יש הרבה דברים שהם זבל, ואינספור פעמים אמרתי את זה. הקהל וההנהלה הם דוגמא לכך) ומהלל שחקן מנצ'סטר (אם אני לא טועה, מנצ'סטר לא קשורה לברצלונה לא?) ושלדעתי גוטי הוא כרגע הקשר הטוב בעולם והוא בכלל ממדריד (מדריד לא קשורה לברצלונה נכון? הם ההפך הגמור, אני טועה?)

אבל אתה צודק, כולם יודעים שדל הורנו שחקן ענק, כולל מוריניו ואפילו בילבאו. אני יתן לולנסיה זמן להבין עד כמה הוא ענק.

אני לא האוביקטיבי. כשתקרא תגובות שלי-תגיב לי כמו שהגבת, כאילו אתה קרא תגובה תגובה שלי ומכיר אותי אישית.

http://www.youtube.com/watch?v=rqcEfQrx79s-כן, ללא ספק, כשאני צופה בזה שוב-דל הורנו לא הלך לכדור, הוא איכשהו "פספס" אותו, למרות שמסי היה מטר מהכדור, ונעצר. דל הורנו איכשהו נכנס בו, זה סתם אגרסיביות...ועוד שלא נדבר על הכניסה בברך.

13. Alejandro Rodriguez Member

אני לא משועמם שאני יחפש אותך, יש לי מה לעשות בחיים

אתה מתמקד רק בתיקולים של דל-הורנו במסי במקום היכולת המקצועית עצמה. נצא מנקודת-הנחה שהוא לא ירד ממנו כל המשחק, חרמן עליו או משהו כזה, מחפש להיכנס בו, בדרכים שונות ומשונות, טוב? אני מאמין שראית את דל-הורנו משחק יותר מפעם ואני בטוח שהוא הרשים אותך למרות האובססיה הקשה שלו למסי. אז הוא כיסח את מסי, אבל אם תשים-לב, לדל-הורנו יש גם כדורגל והמון כדורגל.

אצל מוריניו הוא לא קיבל את החופש שהוא צריך לקבל, חופש-הביטוי על המגרש, דאט'ס איט. זה שהוא לא הצליח במס' קבוצות עושות אותו לשחקן לא טוב? הוא שחקן מעולה, חסר-מזל שאני מקווה שהקריירה שלו תאיר לו פנים בהמשך למרות הנפילות שלו.

כל ההודעות שלך עליו מתרכזות רק על הנקודה שהוא כיסח את מסי. אם תתמקד ביכולות הגבוהות שלו מעבר לכניסות במסי שלך, אז תבחין בשחקן נהדר. מסי הוא ציפור קטנה, הוא מגיע לי לבטן בלחץ, איך אתה מצפה שהעפיפון הזה לא יקבל את הכניסות של דל-הורנו ככה? אם דל-הורנו היה נכנס כך באיזה מפלצת על המגרש, הוא היה נופל ותו לא אבל בגלל שהקוסם שלכם הוא קומפקטי אז הוא מתגלגל על הדשא בכמויות מסחריות, אתה קונה כל הצגה קטנה של שחקן בקבוצה שלך. אני לא אומר שכל הנפילות שלו היו הצגות, ברור שלא, רובן היו חזקות מאוד אבל לא ברמה שאתה מנפח את זה. צא מהסרט שהוא לא שחקן, הוא אחד הטובים, בדרך להיות פיספוס גדול מאוד.

ו - xavi6, אני יודע היטב מה זה תיקול, אז תוריד טונים. אני גם לא מתווכח איתך, דנים בנושא מסוים, זה לא וויכוח.

Last edited by a moderator: May 28, 2008
  14. Raulito Madridista

דל-הורנו נכשל בשתי קבוצות גדולות ולא הצליח לעשות את קפיצת המדרגה לאחר שעזב את אתלטיק בילבאו, כך שזה אומר משהו. לא כל שחקן שמציג יכולת טובה בקבוצה קטנה, מסוגל להשתלב בקבוצה גדולה. על העונה בצ'לסי עוד אפשר להתווכח(כבר ראינו מספיק פעמים שמעבר בין ליגות הוא לא תמיד קל ולא מעט שחקנים נכשלים), אבל אין לדל-הורנו שום 'תירוצים' על העונה החלשה שלו בוולנסיה.
    דל-הורנו שחקן שיודע להתקיף בצורה טובה מאוד, אני זוכר יותר משער אחד שלו נגד ריאל מדריד, אבל החלק ההגנתי שלו פשוט לא מספיק טוב, ואני לא מתכוון למצ'אפ עם מסי, משום שאת ילד הפלא הזה כל מגן ייתקשה לעצור. אני לא חושב שהוא אחד מהמגנים הטובים בעולם והוא גם לא היה כזה, השם שלו נופח למקומות גבוהים מידי. מגן ליגה לגיטימי וזהו. מה שכן, הוא עדיף על מה שיש לוולנסיה כרגע.

15. xavi6 Member

אז אל תדבר אלי כאילו אתה קורא הודעה והודעה. תודה.

אם לדל הורנו היה המון המון כדורגל כמו שאתה אומר, הוא לא היה הולך לרגליים של מסי. אתה ראית את המגן של לה קורוניה הולך לרגליים של מסי? אתה ראית את ארבלואה או מי שלא היה בצד של מסי במשחק מול ליברפול הולך לרגליים של מסי? שחקנים ששיתקו אותו הם שחקנים גדולים כי הם לא הלכו לרגליים של מסי, הם לא היו צריכים ללכת לו לרגליים-הם שחקנים גדולים. והם לא נתנו עונה אחת וחצי ענקית והם עדיין לא סופרים את דל הורנו ממטר. הם בניגוד ליצור הזה, יודעים לשחק.

בסדר, את זה אפשר להגיד על כל שחקן, הוא "לא קיבל חופש", "דאט'ס איט". חלאס עם הבולשיט. גם אבוחצירה לא מקבל מספיק חופש ביטוי, לכן הוא כובש 2 שערים בהפועל בליגה לאומית בעונה. דאט'ס איט! חוץ מזה הוא שחקן מעולה, מדהים, ענק.
    זה שקבוצות לא רוצות אותו והוא לא מצליח בהן לא הופך אותו לשחקן לא טוב...
    אתה קורא את מה שאתה כותב? כמו שארתור פעם אמר לי-לפחות יש להודעות האלה ערך בידורי.

כבר ציינתי שהוא בלי קשר לעניין עם מסי פלוף אחד גדול. אתה באמת לא קורא את ההודעות שלי.
    מסי הוא ציפור קטנה שבאותו משחק הצליח לשמור על הכדור, כאשר לאמפארד ומקללה דוחפים אותו ומצליחים לחטוף לו רק בעבירה. מסי הוא צוציק, אין לי ספק, אבל דווקא הוא במאבקי גוף למרות הגודל שלו דיי טוב. אם תסתכל על המאבקי גוף ולא רק על הגודל שלו תראה שהוא מנצח לא מעט שחקנים הרבה יותר גדולים ממנו.
    ואתה צודק, הוא באמת התגלגל, אשרי המאמין, דל הורנו פגע בו, לא נפגע בכלל והיתגלגל יותר ממסי. לא יודע מה איתך, אבל אני לא ראיתי את מסי מתגלגל על הריצפה ובוכה כאשר נכנסו לו בברך, בעבירה שמצדיקה אדום נטו. דל הורנו לפי ההצגה שלו במקרה השני היה יוצא מהמגרש בטענה שהלכה לו הקריירה.
    ושוב-אל תדבר כאילו שאתה באמת קורא את ההודעות שלי כי אינספור פעמים ציינתי על שחקן ברסה כזה או אחר שהוא צלל\רימה\כיסח ושהגיע לו אדום\לא הגיע פנדל.

טונים? אני דווקא יותר בקטע של מוזיקה שקטה.