ולנסיה 07/08: מאמן חדש לוולנסיה - אמארי

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Quique_Flores, Jul 5, 2007.

1. Raulito Madridista

ויאה העונה לא שיחזר את היכולת המדהימה שלו משנים עברו, בהחלט, אך הוא לא האשם היחידי, הפציעות לא הוסיפו. אם ויאה עוזב וולנסיה מתחילה בתהליך של התפרקות, הוא אולי השחקן הכי חשוב במועדון הזה.
    מבחינת אלבלדה, כואב הלב ללא ספק, סמל, מנהיג, שחקן שהוביל את הקבוצה לזכייה בשתי אליפיות ובגביע אופ"א, איפה הימים שאלבלדה היה 'קצת' יותר מכסחן ואחד שנותן את הלב, פעם הוא היה אחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם.
    מדהים איך מאמן שנמצא בקבוצה כל-כך מעט זמן, השיג תוצאות שליליות רבות וכמעט ולא עשה שום דבר חיובי, זורק שני סמלים בקלות כזו, קומאן, מיהו בכלל? אידיוט.

2. Engonga Member

מי האפס הזה בכלל שישפוט את יכולת המנהיגות של אלבלדה!?
    זה הרי כל כך ברור מההתחלה שההחלטה הזאת היא לא מקצועית..
    כואב הלב על השחקן הזה.

3. beitar4ever Member

עצוב לראות את קומאן שהגיע לא מזמן מפרק את הקבוצה וזורק שני סמלים כאילו הם כלום עבורו.
    אלבלדה היה אחד השחקנים היותר אהובים עליי בליגה, לוחם, שחקן נשמה שנותן את כל כולו במשחק ,קשר אחורי מצוין, כואב הלב עליו.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן גדול!
    כנראה לקומאן יש כבר קשר אחורי לינואר.
    אבל לאלבלדה אין תחליף.

5. xavi6 Member

אל תיסחפו, אולי הוא עשה החלטה מוטעת מאוד, אבל מדובר על שם גדול בכדורגל העולמי.

בנוגע לאלבלדה-שוב, חבל, שחקן מהטופ העולמי שלא מוערך כמו שהוא צריך, יהיה לי חבל יותר לראות את קניזארס שמי יודע לאן הוא יתגלגל.

6. Engonga Member

מה הקשר בדיוק לשם שלו בכדורגל העולמי?
    ההחלטה שלו כאן הייתה החלטה של אידיוט.
    להגיד על שחקן שאתה בקושי מכיר שהוא לא מנהיג ועוד על שחקן כמו אלבלדה?!
    תעשה לי טובה..

7. Sergio Ramos Member

לפעמיים אומרים שאף אחד לא יכול לבוא בטענות למאמן על דבר כלשהו, או על החלטה כלשהי. במקרה של אלבלדה, לדעתי זה שונה מאוד משאר הדברים. מדובר כאן בלא סתם שחקן. רומאן נמצא מעט במועדון וכבר החליט להעיף בורג כה מרכזי בקבוצה, שחקן שנתן את כול כולו למען הסמל, שחקן שעוד יכול לתרום רבות לקבוצה.
    והדרך שבא העזיבו אותו היא פשוט בושה.

זה זעזוע רציני, שלדעתי ישפיע בצורה רעה לולנסיה. שחקן כל כך מנוסה בקבוצה, שמכיר את המערכת בצורה הכי טובה, קפטן הקבוצה, ששחקן כזה עוזב, אני לא רואה שום דבר טוב שיתרום למועדון. אני לא רואה שום דבר טוב ב'זעזוע' הזה של קומאן. ז עוד עלול לולנסיה גם ביכולת(תלוי איזה מחליף יהיה לאלבלדה. אבל מזה משנה, גם עם יביאו את אסיין, אלבלדה היה מנהיג, מנוסה, מכיר את המועדון טוב מאוד ואין לו תחליף בפן הזה. מספיק שהיו משאירים אותו על הספסל לפחות, שיתן כמה דקות במשחק ויתרום עם הניסיון שלו, וזה כבר טוב.)על הדשא, וגם במנטליות של שאר השחקנים.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני גם לא מבין מה הטעם בלזרוק שחקן כמו אלבלדה.
    אוקיי - אתה לא מרוצה ממנו, תושיב אותו על הספסל, תנסה לדבר איתו, משהו...
    מה עוזר להעיף שחקן שכזה ?
    בטח לא הוסיף למניות של קומאן.

מעניין אם הוא ישרוד עד סוף העונה - יהיה מעניין.

אלבלדה אוהבים אותך !

9. Canti Member

בהתחלה חשבתי שזה מסיבות פנימיות של כסח בין המאמן החדש לשחקנים הותיקים ועוד איכשהו הבנתי את הזריקות בכך שקומאן רוצה להראות שהוא הבוס.

אבל עכשיו כשהבנתי שזרקו אותם כביכול כדי להצעיר את הסגל ויכולת גרועה וחירטוטים מהסוג הזה...
    אני מתבייש בזה שאני אוהד ולנסיה. ככה לא מתנהגים לסמלים!

עם קניזרס עוד כנראה היה צריך לסיים בצורה מכובדת בקיץ כשהביאו את הידברנט.
    בכלל קיקה הטמבל הזה עשה איתם טעות, אחד הביא משחק גרוע אז הוא "העניש" אותו והביא לשני לשחק וככה שניהם הביאו הופעות גרועות... שוער צריך יציבות וביטחון.
    לכן תמיד צריך שתמיד ידעו מי השוער הראשי!

את קטע של אלבדלה אני בכלל לא מבין...
    בחיאת רבאק הוא לא כל כך זקן... 28-29, עוד יש לו עוד כמה עונות טובות להביא.
    על מי קומאן ההומו רוצה לבסס את מרכז השדה על בראחה שנפצע כל שבוע והפורטוגלי הצעיר הזה שהביאו.(פרננדז משהו לא?)

אבל זה שזרקו אותה זה עוד בסדר, הקטע זה איך זרקו!

יום שחור לכל אוהד ולנסיה!

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי יהיה המחליף של אלבלדה ?
    מפרסם המונדו-דפורטיבו מפרסם שרונאלד קומאן מעוניין בארטטה או בלוצ'ו גונזאלס והוא מקווה להנחית אחד מהם במסאטייה כבר בינואר.

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20071225/e__archivo_photo_10_1_1_20071225_ypr01f1.tif6.Xxxhttp://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20071225/e__archivo_photo_10_1_1_20071225_ypr01f2.tif6.Xxx

11. Canti Member

כרגע זה יותר בכיוון של מיקל ארטה, אבל זה מאוד בעייתי...
    כי ארטה יותר קשר התקפי מאשר קשר אחורי,(כנ"ל לגבי לוצו גונזלס, אבל הוא עוד איכשהו יכול להתאים) אז הוא לא תחלופה לאלבלדה.

אז זה אומר שלצידו תמיד יצטרך לשחק קשר אחורי/50-50 נוסף.
    הבעיה שלולנסיה אין מבחר כזה טוב, בראחה שכבר לא זה, מנואל פרננדז זה ביינתים עוד לא זה.
    ואני מעריך שמיידי פעם הוא יעשה קומבינות וישים בלמים בעמדת אחורים כמו שקיקה אהב לעשות עם מרצנה אבל גם זה לא הארטרנטיבה הכי טובה.

12. Sergio Ramos Member

בעיקרון שאני חושב על זה, כרגע, ולנסיה צריכה שתי שחקני מרכז שדה חזקים. ארטטה כמו שאמרת,עם ויגיע, יפתור את הבעיה שכבר טמונה בולנסיה הרבה זמן- בעיית הקשר האמצעי אשר יעשה את המשחק. אבל מצד שני, אלבלדה עזב, וחייב קשר אחורי טוב ישילים את השחקן הזה. אלבלדה היה בורג, זה לא סתם שחקן שעזב, קומאן חייב למצוא לא מחליף.
    לא ברור האם קומאן בונה על פרננדס. בינתים, הוא לא נראה כפקטור משמעותי בתוכניותיו של קומאן. אולי בעתיד, שהתחשל, אז כן. לכן ולנסיה תצטרך להתחזק במיוחד במרכז המגרש,

13. beitar4ever Member

כפי שאמר s.ramos לאחר שיחרורו של הקשר אחורי והסמל של הקבוצה, אלבלדה, קומאן חייב להביא קשר אחורי שיחליף את אלבלדה ,כי השחקנים שיש בסגל לא מספיק טובים כדי להחליף שחקן כמוהו, וכפי שאמר המשתמש ראמוס, פרננדס הוא לא ניראה כאחד שקומאן יבנה עליו.
    בנוסף לקשר האחורי במידה וולנסיה תביא את מיקל ארטטה זה יפתור להם את בעיית הקישור שלהם, ארטטה הוא שחקן מרכזי מעולה וזה יהיה חיזוק מצוין לעטלפים.
    בכל מקרה קומאן הרס את הקבוצה והוא חייב להביא שחקנים טובים מאוד, כדי למחוק את השם הרע שיצא עליו לאחר שזרק את שני הסמלים של הקבוצה.

14. Engonga Member

ארטטה ואלבלדה זה 2 עולמות שונים, נכון שארטטה החל את הקריירה שלו כקשר אחורי, אבל גם בצרפת וגם בסקוטלנד הוא שיחק יותר כפליימקר והיום באברטון הוא בכלל משחק כקיצוני ועושה את זה נהדר, כך שמחליף מתאים לאלבדה הוא לא, ואם קומאן יביא אותו זה יהיה לעמדה יותר קידמית מאלבלדה זה בטוח.
    אני אישית מעריץ של השחקן הזה, הוא שחקן מדהים, הוא וקהאיל הם מהשחקנים הטובים בפריימרליג כיום ואפשר רק לדמיין את השילוב שלו עם סילבה, ויאה וחואקין..
    אני לא חושב שהוא יגיע כי הוא משחק כרגע בקבוצה פנטסטית וכבר אמר שהוא שמח שם, ניראה לאן זה יתפתח.
    ודרך אגב, צריך להזכיר שאם ארטטה מגיע, פרננדז חוזר לאברטון.

Last edited: Dec 28, 2007
  15. RubberSoul Member

לא יודע למה,אבל כשאני חושב על זה,זה נראה כאילו אם אחד מהם יבוא,זה יהיה ירידת רמה.
    ולא שאני אומר שולנסיה לא תחזור לעצמה בחיים,אבל פשוט עם כל מה שקורה פה,נראה כאילו שזה לא יעזור,כי אלבלדה לא עשה משהו חריג,ואם יביאו מישהו באותה הרמה,זה לא ישתנה.