טימו חייב לקבל את המפתחות. אני מתקשה להאמין, שקומאן יביא שוער אחר וטימו ישאר על הספסל. השוער הגרמני האו שוער אדיר. העונה, האו מקבל הרבה גולים. אבל זה אל רק באשמתו, קשה לבוא אליו בטענות- גם ההגנה שלו אולי הכי גרועה בליגה. ועוד בעיה היא, שאין היררכית שוערים.(הכוונה היא שפעם טימו משחק, ופעם סנטי. זה יוצר אי בטיחון בשתלי השוערים הללו. ובכללי, מצבה המנטלי של ולנסיה מעציב אותי.) כואב לי שכך מתנהגים לשמלים של הקבוצה. סנטי הוא שוער גדול, מהגדולים שהיו. הוא עשה מעל ומעבר עבור ולנסיה. העוונה מה לעשות, האו חלש מאוד, ועשה טעות שמהיך לשחק בכל זאת, למרות פציעותיו הרבות. הוא גרם נזק לקבוצה, ולעצמו. אבל, זאת לא סיבה להעיף אותו. הבנדאם היה סמלך ושיחק שנים רבות בקבוצה. קצת כבוד. לא מבין את המקרה של דויד אלבלדה. נכון, כמו שאמרו הוא הרבה מעבר לשיא שלו. וגם הוא לא טלית שכולה תכלת בכל מה שקורה כעת בולנסיה. אבל אסור לוותר עליו, תמיד צריך שחקן כמוהו, מנהיג, אחד שיודע לדרבן את הסובבים אותו ולתרום גם בפן המנטלי למשחק. בקיצור, אסור להעזיב שחקן כזה. אולי להביא לא מחליף ראוי, זה כן, ולהורידו לספסל, זה אולי יבוא בחשבון . מספיק שישאר כמחליף, יעלה במחצית השניה למשחק ויתרום מהניסיון הרב והמנהיגות שלו, מספיק זה, וזה כבר מצוין.
וייה העונה רע לא פחות משאר ולנסיה. דווקא חואקין יחסית לשאר השחקנים של הכתומים משחק יותר טוב (או פחות רע..).
אנגולו הוא הבעייתי הנוסף;ויאה לא מרוצה וקומאן מתראיין http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/villa191207_ES.Xxx * דויד ויאה שוקל את עתידו בקבוצה, לפי המארקה.. הסוכן של ויאה טוען שעזיבה שלו לנוכח כל הבעיות בקבוצה לאחרונה, היא אפשרית בהחלט וש"ויאה רוצה להיות חלק מצוות מנצח, ולא רוצה להיות במקום עם בעיות רבות כל-כך". ויאה לא יילך כל-כך מהר בגלל סעיף השחרור הגדול שלו, זה ברור, אבל צפו להתפתחויות בעניין. * אנגולו הוא השלישי מ'הרשימה השחורה' של וולנסיה. מיגל אנחל ראיז, מנהל הספורט של וולנסיה התקשר לסוכן של השחקן והודיע לו שהוא באותו מצב של אלבלדה ובראחה והוא יכול לחפש קבוצה. השחקן זכה עם וולנסיה בשתי אליפיות, גביע אופ"א, סופר-קאפ אירופי, סופר-קאפ ספרדי וגביע ספרדי. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/angulo301107_ES.Xxx * רונאלד קומאן ל'אס':"ההנהלה אישרה לי לעשות את המהלך שהוא לטובת המועדון". - מדוע דויד אלבלדה וסנטיאגו קאניזארס משלמים את המחיר? תשובה: "סיבות מקצועיות". - אבל מהן הסיבות, תסביר אותן תשובה: "הם לא צעירים. אנחנו חושבים על העתיד ועושים הכל למען וולנסיה, בתקווה לעתיד טוב יותר". - המצב הזה מאוד רציני תשובה: "ללא ספק" - האם הנשיא תמך בהחלטה? תשובה:" את הנשיא סולאר אני לא פוגש כל יום, אבל הוא נתן את ההסכמה והיה שותף להחלטה. זהו הסוג של ההחלטות של כל הצוות, שלוקחים בייחד". - קניזארס שיחק נגד אוססונה, צ'לסי וברצלונה, והצטיין... תשובה:" אלו דעות שאפשר להתווכח ולדון עליהן, אבל אף אחד לא אמר משהו לגבי המשחק נגד סנטאנדר(עקיצה לקניזארס שהדף לא טוב כדור של חורחה לופז ווולנסיה הפסידה). אם אני עושה את זה, זאת-אומרת שזה הכי טוב עבור וולנסיה".
3 שערי ליגה ואנחנו כבר במחזור ה-17, בעונה שעברה במחזור ה17 היה לוייה 11 שערים, ולפני שנתיים כבר 13. תעשה את ההשואה לבד. זה העונה הגרועה ביותר של וייה בפריימרה. זה לא רק המאזן, זה היכולת שוייה מציג העונה, פשוט לא אותו חלוץ מדהים שראינו בשנתיים האחרונות.
זה פשוט בושה. ריאל לא העיפו את ראול כאשר לא פגע אפילו לא ביצעים של אוהדי ריאל, הם תמכו בו. דויד אלבלדה בחיים לא יפגע במועדון, ואם הסיבות הן מיקצועיות בלבד אז זה גם שטות כי קניזארס ואלבלדה הם השחקנים מהטופ העולמי שהם לשם שינוי הוכיחו את יכולתם ברמות הגבוהות ביותר והיו הגרעין הקשה של הקבוצה בכל הקשור לאיכות ולניסיון, ובטח לבטח בכל הקשור למנהיגות. שחקן שבתקופה רעה לא צריך להעיף, שלא נדבר על זה שהמצב הוא ככה לא בגלל יכולתם האישית אלא גם בגלל הפציעות וגם בגלל העובדה שכל ולנסיה משחקת רע, אז למה דווקא אותם? אידיוטי, פשוט אידיוטי מהלך מטומטם. קומאן טוב בלזעזע רשתות, והרבה שוערים יעידו על זה, אבל הוא מזעזע יותר מידי חזק קבוצות.
תגיד לי אתה שומע את עצמך?! העונה ויאה היה יותר בחדר הטיפולים מאשר במגרש, כמה משחקים ויאה שיחק העונה לעומת העונות הקודמות?! באמת שאני לא מבין אותך. נו ברור שזה שטות, הרי על היכולת המקצועית והמנהיגות של השניים האלה אין בכלל ספק, חייב להיות משהו מאחורי הקלעים שאנחנו לא יודעים עליו. סולר חייב לפתוח את העיניים שלו כמה שיותר מהר ולהעיף את קומאן, הוא פשוט הורס לו את המועדון.
וייה שיחק 12 משחקי ליגה וכבש 3 שערים, אתה משווה אתזה לעונות קודמות שלו? מדובר במאזן פשוט עלוב לשחקן כמו וייה, שעד העונה שעברה היה אחד החלוצים הטובים והמבוקשים באירופה, אני בטוח שהוא לא שכח לשחק כדורגל, והמצב בקבוצה פוגע בו, אבל ראיתי אותו העונה וזה פשוט לא אותו חלוץ חד, הוא גם קיבל אדום העונה, משהו לא טוב עובר על החלוץ מספר 1 של הסלקסיון.
וכמה משחקים רצופים הוא השלים ב12 משחקים האלה? מספיק עם השטויות, אתה לא יכול לצפות משחקן שרק חזר מפציעה ישר להפציץ(לא כולם אטו), ועוד איך שהקבוצה שלו ניראת. ההשוואה שעשית כאן לא הוגנת גם בגלל היכולת של הקבוצה העונה לעומת העונות הקודמות, וגם בגלל שאתה מדבר כאן על שחקן פצוע, כך שאי אפשר להאשים אותו בכלל.
אני לא רוצה לחשוב, איך יראה מרכז השדה של ולנסיה ללא(!) דויד אלבלדה. לפי מה שראתי, הוא היחיד שהחזיק את האמצע. בזמן שבארחה פצוע(מה חדש?), ופרננדס נרקב על הספסל, אלבלדה האו ציר במערך של ולנסיה. עזיבה שלו, מעלה לנו נושא אחר- חיזוק. עם עד עכשיו אמרו, שלצד אלבלדה, חייב עוד קשר יצירתי, עכשיו גם צריכים מחליף במקרה שאלבלדה עוזב. כמו שאמרתי הוא היה ציר במערך, ושחקן הרכב קבוע. קומאן ללא ספק מזעזע את המועדון בצורה מוגזמת לדעתי. עכשיו האו צריך חיזוק ומהר למרכז המגרש. ופרט לכך, עוד חיזוק לעמדת המגן השמאלי שתמיד היוותה בעיה. על פי כל הדיבורים והשמועות. אלבלדה וסנטי כבר 90% מחוץ למועדון. אותי מענין היום שלאחר מכן. מעניין אותי, איך שאר השחקנים יקחו את הזעזוע הכבד הזה. בסך הכל, אלו שתי סמלים(שאגב זו בושה להעזיב שתי שחקנים כאלו. שחקנים שעשו מעל ומעבר למען המועדון, שחקני נשמה, אגדות עבור ולנסיה. אז ככה לסיים את הדרך איתם? עצוב ומביש.), ולא עוד סתם שחקנים שבמועדון. שחקנים מנוסים ומנהיגים, שעזיבה של שחקנים כאלו עלולה להשפיע גם בצורה רעה לקבוצה. הימים יגידו.
לראשונה אחרי ניפויו מהקבוצה כינס דויד אלבלדה מסיבת עיתונאים ופתח אותה "אני מבטיח לנסות לא לבכות" אבל לקראת סוף מסיבת העיתונאים לא יכל לעמוד בזה ובכה . "הם (ההנהלה) לא מספיק גדולים בשביל להשפיל אחד כמוני " אמר אלבלדה והוסיף "בכלל לא ניסו לדבר איתי" , "קומאן בא ודיבר איתי ואמר לי שאני לא מסוגל להנהיג את הקבוצה על המגרש ומחוצה לו , ענתי לו שהוא רק שבועיים וחצי בתפקיד ועוד לא הספיק להכיר אותי " עוד אמר הקפיטן הנעזב "ההחלטה לא מקצועית , קומאן הוא שליח של סולר שרצה להפטר ממני" . http://img215.imageshack.us/img215/9158/albwy9.Xxx "תמיד תשאר לי פינה חמה בלב למועדון הזה , ואחרי כל מה שעשיתי עבורו אני אוכל למות בשקט " ודבר אחרון שהוסיף לפני שסיים "אני לא מתכוון לפרוש , יש לי עוד 3 שנים לתת בטופ העולמי " .