ולנסיה 07/08: מאמן חדש לוולנסיה - אמארי

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Quique_Flores, Jul 5, 2007.

1. 亚历山大帕托 Member

קומאן היה על הקווים בניצחון האחרון של ולנסיה?

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא , נתןהוראות מהיציע.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכסיס שנפצע אתמול בצורה קשה כבר בדקה הרביעית במשחק אתמול מול מאיורקה יעדר רק 3 חודשים לפחות.

Last edited: Nov 5, 2007
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20070310/_archivo55_photo_10_1_8_20070310_ygi07f1.JPG6.Xxx

באקרו וקומאן ששיתפו פעולה במדי ברצלונה כשחקנים פעילים לפני למעלה מעשור ישתפו פעולה על הקווים בולנסיה , כאשר קומאן יהיה המאמן ובאקרו עוזרו .

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיגל שנמצא עם נבחרתו לקראת צמד המשחקים מול פינלנד וארמניה נפגע באימון הראשון שלו בפורטוגל ויעדר שבועיים ויחמיץ את צמד המשחקים של נבחרתו ויהיה בספק למשחק הליגה הקרוב.
    http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/miguel190907_354x215_ES.Xxx

6. Raulito Madridista

סנטיאגו קניזארס:"עשיתי טעות חמורה שהמשכתי לשחק עם בעיות פיזיות"

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/canizares061207_ES.Xxx

השוער סנטיאגו קניזארס עובר תקופה לא טובה. העונה הוא ספג מספר שערים שטותיים. כעת הוא מגלה לנו על בעיות שפוקדות אותו כבר מתחילת העונה.
    "יש לי פציעה, עשיתי טעות שהמשכתי לשחק בכוח, אבל זה לא תירוץ. אני רוצה להשתפר. אני רוצה לפצות את האוהדים עם הצגות טובות. אם וולנסיה מרוויחה - זה מה שאני מחפש.
    אם המאמן מרוויח - זה המינימום שאני יכול להודות לו שהוא סומך עליי".
    קניזארס התייחס לשמועות לפיהן רצה לעזוב את וולנסיה כאשר הילדבראנד הגיע:"אני ידעתי שאני אצטרך להילחם על מקומי ואכבד כל החלטה".
    השוער הענק מסיים את חוזהו ביוני 2009. הוא רוצה רק בוולנסיה.
    "99% שאפרוש כשחקן וולנסיה, אלא אם כן לא יאהבו אותי ויירצו שאעזוב".
    קניזארס דיבר לקראת המשחק נגד אוססונה ואמר:"אנחנו הולכים לנצח עם הראש שלנו.
    "יש לנו מאמן מצויין, צוות טוב, וכולנו רוצים לראות וולנסיה חזקה, יציבה וכדורגל טוב".

Last edited: Dec 7, 2007
  7. Raulito Madridista

ויאה נפצע אתמול ולא יישחק נגד ברצלונה

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/villa_lesion_champions231007_ES.Xxx

כנראה שתמיד שהמצב רע, המצב יכול להיות גרוע עוד יותר.
    וולנסיה סיימה אמש את העונה העגומה שלה בליגת האלופות בתיקו 0 בברידג' אצל צ'לסי.
    העטלפים שסיימו במקום האחרון בבית ואפילו בגביע אופ"א לא ימשיכו,
    קיבלו עוד בשורה רעה. דויד ויאה, חלוצה המצטיין של הקבוצה שהעונה קצת מקרטע, נפצע במשחק אתמול והוא יחמיץ את המשחק החשוב נגד ברצלונה במאסטייה.
    ויאה הוחלף אתמול בדקה ה-50 אחרי שספג מכה חזקה.
    זמן ההיעדרות אמור להיות כשלושה שבועות.

לאחר ההדחה המשפילה מליגת האלופות אמש, אמר הקשר הספרדי ויסנטה:"עכשיו ניאלץ להתרכז רק בליגה ובגביע, חבל מאוד".
    רונאלד קומאן אמר לאחר ההדחה:"ניסיתי לשנות דברים(עזב את ה-4-4-2 והלך על 4-3-3 מוזר מאוד) וישנן נקודות חיוביות כמו דוד סילבה שנתן הופעה טובה. אנחנו מתרכזים כבר במשחק הבא שלנו".

http://www.marca.com/fotogalerias/2007/futbol/champions/chelsea_valencia/fotos/05.Xxx
    מה יהיה, וולנסיה?

-------------

כל פעם יש הפתעה שלילית אחרת בקשר למאסטייה, הסיכויים שיינצחו את ברצלונה קלושים מאוד.
    חבל שוולנסיה סיימה את העונה האירופית בצורה כזו, מי האמין שזה יהיה המצב בתחילת העונה,
    או אחרי הניצחון על שאלקה בגרמניה במחזור הראשון?

Last edited: Dec 12, 2007
  8. Sergio Ramos Member

מכה קשה לולנסיה. וויאה השחקן הכי טוב, והכי מסוכן שם. אומנם וויאה בכושר דל בתקופה האחרונה, אבל בצורה עובדתית, למרות זאת, וייאה השחקן הטוב ביותר בולנסיה כיום, ותמיד צריך אס כזה על המגרש. חבל, באמת חבל. זה רק יוסיף למצב הרע שלה.

9. beitar4ever Member

מסכנים מה אפשר להגיד, לא מספיק כל הפצועים שלהם, עכשיו גם החלוץ הטוב ביותר שלהם בקבוצה ואחד הטובים בליגה גם נפצע, זוהי מכה קשה , למרות שוייה היה לא ממש יציב אך הוא תמיד היחידי שידע לתת את השערים בזמן הנכון, ולנסיה סובלת מחוסר מזל בעניין הפציעות, לא מספיק המצב הגרוע שלהם בליגה.

10. Pipe Member

בקצב שבו הוא נפצע העונה דויד וייה עוד יהפוך לדויד ויי(סנט)ה.

ואוהדי ברצלונה עדין לא יכולים להיות רגועים. ולנסיה אוהבת לדפוק אותם במסטאיה, עם המזל שלהם אריזמנדי עוד יתפוס את משחק חיו ויצליח סוף סוף לבעוט למסגרת והכדור במקרה יחמוק מתחת ליד של ואלדז.

11. Joaquin Member

לצערי אני לא חושב שהפעם זה יקרה,אם וייה וחואקין היו משחקים אז הייתי חושב שאפשר היה לנצח,אבל בלעדיהם ובתוספת של היכולת הגרועה הזאת ולנסיה עוד פעם תושפל לפני הקהל הביתי.

12. קלייברט Member

גם חואקין פצוע?!

13. Joaquin Member

כן,הוא נפצע במשחק נגד אוסאסונה וכנראה שהוא לא ישחק נגד ברצלונה.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/morientes301007_ES.Xxx

בדומה למסי , גם פרננדו מורינטס לא סיים את 90 הדקות במשחק בשבת במסטאיה כשירד פצוע עם מתיחה בשריר האחורי , וגם כאן בדומה למסי החלוץ הספרדי יעדר חודש ומשאיר כאב ראש חזק מאוד למר קומאן למצוא חלוץ מחליף כאשר גם ויאה וגם מורינטס לא עומדים לרשותו .

15. Sergio Ramos Member

מצב קשה מזה לא יכול להיות לולנסיה.
    ההגנה של ולנסיה מפוררת לחלוטין. עכשיו גם ההתקפה. אל ברור לי מתי וויאה חוזר, אבל עכשיו גם מוריינטס פצוע וזו מכה קשה מאוד לולנסיה. המצב שלה רק נהיה גרוע, גם בפן המנטלי וגם במצב הפציעות הקשה שלה. היא עוד יכולה להציל לעצמה את העונה הזאת, כי בינתייים קומאן לא עשה שום שינוי אלא רק עשה את המצב גרוע יותר מכפי שהיה.
    רשה מאוד לראות את ולנסיה קמה מהקרשים. קבוצה במצב מטלי כל כך קשה, חייבת סוויץ' חזק במוח של השחקנים. בנוסף חייב שינוי בינואר. חייב לחזק את ההגנה, ולהביא עוד קשר 50-50 טוב שינהל את המשחק. מנואל פרננדס שנרכש מספורטינג בינתתיםם מתייבש על הספסל ולא נראה ככזה שיתרום למצבה של ולנסיה.