הובלנו כבר ב- 11 נקודות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_puppy_dog_eyes.Xxx וכמו שאמרתי, אטו תמיד דופק אותנו, שיעבור לשחק באסיה! שלא נפגוש אותו! מזל טוב לולנסיה, אני קצת סולד מהמונח של רמי וייץ שאמר שהם לקחו אליפות בזכות עונה גדולה. הם לקחו אליפות בזכות עשרות השטויות שלא היו כדוגמתן בכל החלקים הקשורים בפירמידה הענקית הנקראת ריאל מדריד מלמטה עד לקצה, וברשותכם אני אכנס לתוך הקונכיה של עצמי ואשאר שם עד תחילת העונה הבאה, מתאבל על הטרבל שהיה מונח על המגש ואנחנו הפכנו אותו ושפכנו הכל על הרצפה. הכל.
לצערי, הנחת היסוד של הקונכיה שלך אינה מעוגנת במציאות, בה ולנסיה הייתה הקבוצה הטובה ביותר בספרד העונה, לשם שינוי מריאל המגעילה-עגלה.
לא הבנת. התכוונתי שריאל איבדה את האליפות הרבה יותר מאשר ולנסיה זכתה בה. וכשאמרתי קונכיה התכוונתי בהקשר של "אוהדי הקבוצה X יצאו מהחורים/חזרו לחורים" אז גם אני חוזר לחור שלי, לקונכיה שלי. להתראות בספטמבר 2004 (ולא נשכח את היורו באמצע שבו אני אוהד את ספרד!).
אז אני שוב אשמח להודיע לך שריאל מדריד זכתה בהובלה באופן זמני רק כי ולנסיה איבדה אותה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אפק עשה לעצמו מנהג לכבוש שערי נקודות לזכות ראסינג בדקה ה- 90. הפעם הוא השווה ל- 2-2 מול אתלטיקו מדריד.
משחק לא רע, בדקות הסיום המשחק היה יכול ליפול לכאן או לכאן, ובסך הכל התוצאה הזאת לא רעה לסאנטנדר ששומרת על פער של שלוש נקודות מהמקום ממנו יורדים ליגה. עמרי אפק תואר בספרד כמושיע של קבוצתו, אחרי שבפעם השניה הוא נכנס מחליף וכובש בדקה ה90. ואפילו דודו אוואט המשיך בהרכב הראשון....
אני נאלץ להסכים עם באריק, ולנסיה שמטה את ההובלה ולא להיפך, ולנסיה הראתה עליונות על ריאל בשני המפגשים בינהם, ולנסיה שיחקה כדורגל יותר טוב, ולנסיה התנהלה נכון, לריאל פשוט לא הגיע לזכות באליפות השנה, מהמחזור ה 7 בערך היא הפסיקה לשחק כדורגל ורק נזכרה לשחק כדורגל בסיבוב הראשון ברצף המשחקים אתלטיקו-בארסה- דפו ושוב חזרה לשחק כדורגל משעמם ומשמים. אני כבר מההפסד לאוססונה מחכה לעונה הבאה... ורקובה, צ'יזס קרייטס, כמה פעמים אני יכול לתקן אותך, ההפרש היה 8 נקודות, לא 11, 8!!!
יפה שאפק נכנס וכובש שער בתוספת הזמן משחק שני ברציפות, לאוואט יש סיכוי לשחק בשני המשחקים הקשים והמכריעים של ראסינג?