ולנסיה ניצחה וזכתה באליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Nesta, ‏6/5/04.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי דווקא יש הרגשה,שריאל מדריד היא תיהיה המרוויחה הגדולה של הערב כאשר בארסה וולנסיה יפסידו נק'.

הלילה יערכו שני משחקים בלבד בליגה הספרדית.

ריאל מדריד תפגוש את מאיורקה ואטו שנמצא בכושר נפלא ונבחר בשבוע שעבר לשחקן השנה באפריקה.
    פיגו,יערוך את הופעתו ה200 בליגה הספרדית במשחק זה.זידאן יהיה חסר בגלל ההרחקה בריאזור בשבוע שעבר.גוטי פצוע וכנראה גם לא ישחק.

ריאל מדריד: קאסיאס; מיצ'ל סלגאדו, רוברטו קרלוס,הלגרה, פאבון; בקאהם, קאמביאסו; סולארי, פיגו, ראול; רונאלדו.
    מאיורקה: לאו פראנקו; קורטיז,לוסנוף, נינו,פולי; פינידי, פריירה, מארקוס, קאמפאנו; אטו ודליבאסיץ
    שופט:איטוראלדה גונזאלס
    http://www.as.com/impresa/media/200405/08/20040508dasdai_9_I_SCO.Xxx

בבלאידוס,סלטה ויגו תלחם על החיים שלה מול הלהיט של החודשיים האחרונים,ברצלונה ורונאלדיניו.
    אותו הרכב שדרס את אספניול ככל הנראה יפתח במשחק הזה,אבל רייקארד עדיין מתלבט בין המדנס אייניטסה לבין ההולנדי אוברמארס.לואיס גארסיה,קווארסמה ופויל ממשיכים להיות פצועים,לגבי הקשר הפורטוגלי,חשש שסיים את העונהחורקה ישב בספסל כי רושטו עם שפעת.
    בריזו ואנחל לופז יעדרו אצל סלטה.

סלטה: קאבז'רו; ולאסקו,מנדז, סילביניו(סרג'יו), חואן פראן, ג'ובאנלה, לוקסאן, אובינה, אדו, וגוסטבו לופז מילוסביץ(איליץ').
    ברצלונה: ואלדז; ריזיכר, אולוגור, קוקו, ואן ברונקהוסט; צ'אבי, מוטה, דוידס; רונאלדיניו סאביולה אינייסטה(אוברמארס).
    http://www.marca.com/lajornada/2003_2004/primera_17/10.Xxx

2. juva Member

הם כבר היו ב11 נק' מאחורי ריאל

שמתי לב לדבר דיי מוזר, משום מה, אנשים חושבים שלריאל אין סיכוי לקחת את האליפות, אבל לבארסה כן למרות העובדה שריאל נמצאת מעל לבארסה בטבלה

למחוזר עצמו, ולנסיה צריכה 4 מתוך ה9 נק' האפשרויות, גם תיקו משרת אותה....
    ריאל ובארסה שתיהן משחקת מול קבוצות שנאבקות על חייהן בליגה וקבוצות בעלות נטייה להתעלות דווקא במשחקים בניהן(סלטה תמיד תוקעת את בארסה, כנ"ל לגבי מיורקה וריאל)
    הבדל מהותי אחד במשחקים האלו, הוא שבבארסה מרשים לעצמם לחלום בשקט על האליפות בזמן שריאל כבר מרוסקת נפשית...
    הימור שלי ל3 המשחקים, ריאל תפסיד, בארסה וולנסיה יצאו בתיקו...מעין סטטוס קוו בצמרת, כשריאל כבר הוציאו את עצמם נפשית מהמאבק על האליפות

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברצלונה מאוד רדומה במחצית הראשונה,וסלטה ויגו עולה ל1-0 בדקה כל כך קריטית (43) מרגליו של אדו.
    בארסה לא הגיעה להזדמנויות ליד השער של קאבז'רו,לעומתה סלטה הגיע לאיזה שניים-שלוש ואחד מהם נכנס בסופו של דבר.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוף איזה בעסה... חבל חבל חבל.

ברצלונה צריכה להתעורר, אם היא תשחק כמו שהיא יודעת וכמו שהיא משחקת לאחרונה היא תנצח את המשחק הזה. הכל תלוי בברצלונה עדיין לדעתי.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי שהוא רצף הנצחונות או רצף המשחקים ללא הפסד הזה היה נגמר בכל מקרה.

ועכשיו סלטה מחמיצה פנדל של לוקסאן..בארסה לא במשחק.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יושב לי בבית,ויתרתי על המדורות,גם בגלל מהסיבה שיש לי מחר בסיס ואין חופש.

יושב יושב ואני לא יודע עם לצחוק או להתפקע מצחוק,זאת ריאל מדריד ? זאת הקבוצה שהכתירו אותה באמצע העונה לקבוצה הטובה בעולם ?
    מה שאטו עושה לכל החברה בלבן פשוט מדהים,בגול השני.
    פיגו רודף אחריו ,הוא עובר את פאבון ,בא מאחור בקאהם עובר את ראול בראבו ויורה לרשת של קאסיאס.

3-1 לסמואל מאיורקה על ריאל מדריד במחצית הראשונה.

7. Romario Member

ההצגה של מאיורקה רק גורמת לי להצטער עוד יותר על ההפסד מול סלטה. היינו יכולים לעקוף את ריאל!!! הייתם מאמינים??? חבל, חבל...

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אגיב על המשחק הזה בפירוט מאוחר יותר (מחר נניח), אבל רק רציתי לציין פעם נוספת את העובדה שהשופטים בספרד הם פשוט בזיונות מהלכים שמחפשים רק לגנוב את ההצגה ולהרוס את המשחק. אתם ראיתם איזה פנדל ריאל קיבלו??? אם זו עבירה אז בכל משחק צריכים להישרק 100 פנדלים....... ואם זה לא היה מספיק אז השופט האימבציל הזה גם היה צריך לבטל את הבעיטה הראשונה של פיגו ללהורות על ביצו נוסף של הפנדל, כי הרי העובדה שרונאלדו עמד 4 מטרים מאחורי פיגו במקום 5 מאוד שינתה את כל מהלך האירועים שם. בזיון השופטים האלה פשוט בזיון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx .

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

השיפוט שם הולך באופן קבע לטובת ריאל מדריד.. עלק פנדל... זה היה כל כך עלוב.

היום אטו ניצח את ריאל ואת השופט. אטו שחקן ענק... מה שהוא עשה להם לא יאומן... ולחשוב שריאל ויתרה על 2 חלוצי ענק כמו מוריינטס ואטו...

וליבי ליבי עם ראול. עונה איומה ונוראה שלו. הוא נראה כל כך אפור שאשכרה כואב לי עליו.

10. שגיא Guest

אני לא מאמין!
    אמנם לא ראיתי אף משחק, אבל התוצאה של בארסה כלכך מאכזבת. בארסה בתקופה טובה ולא הייתה צריכה להשאיר סיכוי בכלל לסלטה. ריאל בתקופה רעה והיה ברור שיהיה לה קשה לצאת גם עם תיקו, ככה שההפסד הזה פחות מפתיע, אבל בגלל כל זה מעצבנת העובדה שבארסה יכלה ואף הייתה צריכה לחלוף היום על פני ריאל מדריד, ואפילו להשאיר לה סיכוי לאליפות. היום ולנסיה זכתה באליפות, גם אם לא תנצח, אף אחד כבר לא ייקח את זה ממנה.

11. Romario Member

כל אלה שמיהרו להכתיר את רייקארד ל"מלך" של בארסה, אתמול קיבלו תשובה די ברורה שהוא לא כזה גאון כדורגל.
    לא, אני לא כועס על ההפסד, אני כועס על הדרך.

רייקארד אוהב לשחק בטקטיקה עם משחק אגפים, הכל טוב ויפה עד כאן. אבל מה לעשות, בשביל משחק אגפים צריך שחקני אגפים מן הסתם. אתמול נגד סלטה לא היה אף קיצוני טבעי. אינייסטה סתם התבזבז בצד ימין, וכל המשחק הלך על רונאלדיניו שאפילו הוא לא תמיד מצליח להסתדר עם 3-4 שחקנים שמקיפים אותו שהוא עם הכדור.

רייקארד כמו כולנו שם לב, שבלי משחק אגפים לא יהיה אפשר לפרוץ את ההגנה של סלטה, שפתאום הפכה לאחת ההגנות הטובות בליגה. הוא לא עשה שום דבר בקשר לזה.

12. Barcik Member

למה לשחרר קיטור? הפסדנו, לא נורא, קורה. מותר פעם ב- 18 משחקים להפסיד. רייקארד היה בינוני, כהרגלו, אך לא הוא אשם בהפסד.

מזל טוב לולנסיה, שכצפוי עומדת לזכות היום באליפות ספרד.

13. Barcik Member

המשחק הזה יהווה את ההוכחה הסופית לכל מי שציפה מולנסיה לפאשלות, שהאלופה הטרייה היא אחת מהקבוצות החסונות והחזקות מנטלית בעולם. מול לחץ, 5 הזדמנויות, ונצחון 2-0. מזל טוב לולנסיה.

מחזור מעניין בתחתית, כאשר גם אספניול וגם סלטה מצליחות לנצח. יאללה טאמודו!

14. נדב Member

אני חושב שצריך לפתוח דיון חדש היעסוק בשינויים שיעברו בארסה וריאל בקיץ הקרוב (כולל עידכונים) בנוסף לדיון החדשות.

15. Barcik Member

העונה עוד לא נגמרה...