זה באמת מוגזם. נראה לי שמקסי עדיף על לארסון שלאחר הפציעה, מוטה עדיף על אדמילסון, ואינייסטה עדיף על שאבי בהרכב.
אני לא בטוח בקשר לצ'אבי הוא שחקן נהדר שבמשחקים האחרונים לא הולך לו כל כך אבל הוא יחזור במשחק הזה אני בטוח לכושר הטוב שהוא מציג
מה גורם לך לחשוב שדווקא במשחק הזה הוא יחזור לעצמו? צריך את אינייסטה. הסיגנון שלו כמעט זהה לסיגנון של צ'אבי, רק שהמהנדס לעומתו גם רץ וחוטף כדורים. רייקארד הורג בשיטתיות את אחד הכישרונות הכי גדולים של השנים האחרונות.
צ'אבי אמנם קשר 50/50 פנטסטי כשהוא לא יושן על המגרש, אבל כבר הרבה זמן שהוא רדום. חבל שאינייסטה נאבד לנו בגלל רייקארד.
מחזור מעניין שאולי יתחיל לתת קצת צורה לליגה המטורפת שיש השנה? המון הפתעות ב7 המחזורים מפתיחת העונה וקבוצות שהיו אמורות להיות בצמרת בינתיים מדשדשות במרכז הטבלה ומטה מזה (אתלטיקו מדריד למשל) אני צופה קשיים לריאל בלי באפטיסטה וכמובן המוציא לפועל רונאלדו שנמצא בכושר פנטסטי , ולנסיה הפסידה רק פעם אחת העונה , וגם זה היה בדקה ה90 נגד חטאפה המפתיעה , ולנסיה גם כמעט ניצחה בקאמפ נואו למי ששכח (אוי קניזארס...) קל זה לא יהיה אני צופה נצחון דחוק לגלאטיקוס 2-1 אולי ואף תיקו היא תוצאה אפשרית. עם כל הכבוד לאוסאוסנה בארסה חייבת לחזור למסלול הנצחונות מולה וחשוב מאוד לא לספוג שער בפעם השנייה ברציפות. השאר פשוט משוגע מידי אבל נראה שאתלטיקו מסוגלים לנצח את אוואט שחקן השנה בקנטבריה.
לאחר הטיפול בדשא לפני המשחק מול הפמפלונים, רייקארד צוטט: "הדשא לא במצב מושלם, אבל משתפר". לי לא נותר אלא לקוות שהמאמן ימשיך במגמה של הוצאת אולגר מההרכב, כשמרקז ממשיך במקומו. המהנדס לא בסגל, ובכך מעט מהקסם של בארסה נגוז. אם אכן רייקארד יפתח ללא אולגר, אותי מעניין מי ימלא את מקומו של הרוזן בקישור האחורי. ואן בומל לא נתן הופעה משכנעת מאוד מול פנא, אדמילסון יותר מדי רך בזמן האחרון. מוטה לא בסגל בכלל, כך שהאפשרויות הן לא גדולות כמו תמיד. צ'אבי ממשיך לקבל את הקרדיט העיוור מהמקורזל, אני מקווה שהוא יקבל גם שעון מעורר, ונראה את צ'אבי בהופעה סולידית, כי זה בעצם כל מה שאני מבקש, שנרגיש שצ'אבי אכן בא לשחק, ולקשר בין ההגנה להתקפה, כמו שהוא עשה כ"כ הרבה פעמים במהלך הקריירה שלו. דקו מראה סימני שיפור, ולמרות שהוא סובל מאצבע שבורה, סביר להניח שהוא יעלה בהרכב, כמו גם מארקז שסובל מפציעה קלה. ג'יולי שחוזר מפציעה בשרירים, יפתח כנראה על הספסל, בעוד מסי יכנס להרכב הפותח, או לפחות כך אני מקווה.
בברצלונה כולם מדברים היום על "פרוייקט קאמפ נואו" והמטרה המיידית ב- 3 משחקי הליגה הקרובים: 9 נקודות. באימונים, רייקארד לא גילה שום הרכב צפוי למחר, ולכן נותר עלינו רק לנחש. באופן אישי, הייתי מאוד רוצה לראות את מארקז נשאר לשחק במרכז ההגנה, אבל בגלל ההופעה הפושרת של ואן-בומל, המקסיקני צפוי לחזור לקישור, ואולגוור להרכב. באשר למסי, אני בספק שנראה אותו בליגה כל עוד לא תושג פשרה סופית בנושא התאזרחותו. לכן, תצפו להרכב הרגיל של העונה שעברה: ואלדז; בלטי, פויול, אולגוור, ג'יו; דקו, מארקז, שאבי; ג'יולי, אטו, רוני. אוסאסונה, שנמצאת כעת במקום השני ועם אותה כמות נקודות כמו ריאל מדריד, מדברים בלי שום בושה על נצחון. בכל זאת, מדובר בקבוצה שעיקר כוחה בקישור העוצמתי, והיא תבוא לסגור את המשחק. חבייר אגווירה, המאמן המקסיקני של אוסאסונה, הוא מלך הרוטציות של ספרד, ולפי התקשורת, הוא מתכוון לערוך לא פחות מ- 5 שינויים בהרכב, כאשר ואלדו יחזור לשחק בצד ימין של הקישור (למאצ'-אפ מפחיד מול ג'יו), וראול גרסיה יהיה המדיהפונטה. פרט פיקנטי: סמואל אטו הוא מלך השערים של הפרימרה במאה ה- 21, עם 80 שערים.
אני לא מבין למה אנשים תמיד מתרכזים במשחק אחד.... ואן בומל נתן גם הופעה מצויינת בזמן האחרון, מול פנא כל המכונה של בארסה קירטעה, אז אני לא שומע קולות שאומרים להוריד את רוני או את דקו או את צ'אבי לספסל, אבל דווקא על ואן בומל נתפסים, אני הייתי פותח עם מרקז בהגנה, כך ההגנה תהיה יציבה מאד, ואן וואן בומל בקישור, אם מסי היה יכול לשחק הייתי פות איתו על חשבונו של ג'ולי, אם לא אז אז'קרו, שג'ולי יעלה מהספסל, מה קרה? ההרכב שלי: ואלדז - בלטי - מרקז - פוז'ול - סילבניו( מתאים יותר למשחק כזה) - ואן בומל - צ'אבי - רוני - דקו - מסי \ אז'קרו - אטו......
אני דווקא חושב שלמרות ההופעה הפושרת של MVB, יש לו מקום בהרכב הפותח. הוא הוכיח זאת במשחק מול בטיס, ולדעתי הוא צריך לפתוח, כשצ'אבי יורד לעמדת קש"א. לאולגר אין מקום בהרכב, ואם אתם מחפשים הוכחה לזה, תסתכלו על השקט והבטחון שהשליט הרוזן כבלם. אני מקווה שג'יולי יחזור לכושר, ויתן הופעה שדומה להופעה מול ולנסיה. יש לשקול גם את אדמילסון כקש"א, כי לדעתי הוא יכול בתור קש"א להיות זה שיפתח את המשחק מבחינת בארסה עוד מאחור. הבלאגן בנושא מסי כבר מתחיל לעצבן, אבל נראה לי שיצליחו להסדיר את זה, ואולי נראה אותו מול אוססונה לפחות כמחליף. אני אישית מפחד מצמד החלוצים וובו ו-מילושביץ', שמהווים חוד מפחיד, במיוחד במשחק הראש שלהם. יש להיזהר מפוניאל שגם מעמדתו הדי אחורית, יכול להוות איום על השער. מוהה יכול לעשות צרות באגף.