בקהאם לא הגיע במקום אף אחד. בקהאם הגיע בנוסף. בנוסף לכל הכוכבים, בלי יכולת לשלב את כולם מקצועית בהרכב לאורך זמן. כמה שינויים היה צריך קירוש לעשות כדי להכניס את בקהאם? פעם זה להזיז את פיגו אגף, ופעם זה לשים אותו כקשר אחורי, ופעם לוותר על הלגרה ועוד כל מיני שטויות, רק בשביל למצוא מקום לכל הכוכבים על המגרש, ולא משנה מה התפקיד. פה הוא טעה, הרי ראינו שבסופו של דבר זה גרם לבעיות. למה בכח לשנות תפקידים? בקהאם את כל שנותיו עשה באגף, ועשה שם בהצטיינות יש לציין, אז למה פתאום קשר הגנתי? רק בשביל שפיגו וזידאן ורונאלדו וראול יוכלו לשחק? זה לא לעניין כל זה. הרכש של ריאל לא בה איפה שהם צריכים, אלא בנוסף למה שיש. אם ריאל היו קונים שחקנים במקומות שהם צריכים, אז בקהאם לא היה מגיע לקבוצה, וההגנה שלה הייתה הרבה יותר יציבה, אבל זה לא קרה, וריאל בדרך לאובדן האליפות. אה, ואמרו אמן.
חוץ מהמשפט האחרון, אתה די צודק, לדעתי קוריש לא צריך להסתכל על השמות של השחקנים שלו, ואם זה יתבטא בכך שבקהאם יתחיל את המשחק על הספסל או בכלל או שחקן אחר כולל רונאלדו, פיגו וזידאן (ראול זה כבר אופרה אחרת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx )
ריאל מדריד, לא משחקים כדורגל, ריאל מדריד מוכרים אותו! איך אתם יכולים לצפות כש3 שחקנים שלהם חתומים על חוזים עם אדידס(זידאן, ראול, בקס) ועוד 3 על נייק(רונלדו, ר.קרלוס) וחוץ מהכסף שהשחקנים מקבלים, גם הקבוצה מקבלת כסף...אם השחקנים משחקים, הם מגבירים את הפרסום שלהם, ומכניסים עוד כסף, אני בטוח שיש להם איזה סעיף בחוזה שמחייב את ריאל לשתף אותם ב60% מהמשחקים(לא כולל פציעות) עברנו את שלב השחקנים, עכשיו נגיע לשלב הקבוצה ראול, פיגו- ספרד ואירופה בקס- אסיה ר.קרלוס, רונאלדו- דרא"פ זידאן- צרפתים וערבושים ריאל צריכים להגיע לכל היבשות פחות או יותר, ברגע שהיפנים לא יראו את בקהאם משחק, הם יחשבו שלא מדובר בריאל מדריד, ואת רוב הכסף עושות היום הקבוצות ממכירת זכויות השידור שלהן
זה כן, כי ברגע שאתה מפסיק לשחק כדורגל, ומתחיל למכור אותו, הכוכבים שלך מקבלים יותר ממעמד פסיכולוגי... אם יגידו לריאל, שהם יקחו כל שנה טרבל רק אם הם יעלו עם הרכב נוער שמוכר פחות, ריאל לא תוכל להרשות את זה לעצמה, ראול שהשנה פשוט לא פוגע, אם לא היה הכוכב, היה כבר מזמן מתבייש על הספסל
אתה מגיע לנקודה שאני הגעתי, שקוריש צריך להפסיק להסתכל על השמות שלו ולתת לשחקנים אחרים לשחק חוץ מבקהאם שלא מצליח לעשות מה שכן הצליח ביונייטד.
אני יודע, אני לא אומר שמה שאתה אומר הוא לא נכון אני רק אומר שבמציאות הכלכלית של היום, ובפילוסופית הניהול של ריאל, העניין הזה פשוט לא בר ביצוע