ולנסיה חזרה למקום הראשון לאחר התפרקות ריאל

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Apr 9, 2004.

1. Max Member

פרז לא אמר שהפרוייקט נכשל, ת'אמת הוא לא אמר כלום לפי מה שאני שמעתי, ולדאנו אמר שהוא מאוכזב ושהאליפות עדיין לא גמורה והשחקנים הם מקצוענים וילחמו עד הסוף, אלה בערך התגובות מאתמול.
    ואני בתור אוהד ריאל, לא שאני לא מאמין שריאל לא יכולה לזכות באליפות, תתפלאו או לא אני לא רוצה שריאל יזכו באליפות, כי אם יש "לא מגיע" בכדורגל אז זה בנוגע לאליפות שתילך למדריד השנה.

2. burning soil Member

גם אני חושב שבקהאם לא קשר אחורי,הוא לא יודע לעשות פעולות
    הגנתיות בצורה מספיק טובה ויעילה,והוא גם לא מספיק טוב בניהול משחק כעושה
    משחק,בקהאם יודע להגביה מצוין,לסחוף אחריו קבוצה,להנהיג,ולשכב עם הרבה נשים,
    אבל הוא לא יעיל כקשר אחורי.

3. Max Member

בקהאם משחק כקשר אחורי פשוט בגלל שאין אף אחד אחר שיכול לשחק שם בריאל, למרות שהוא צולע בעמדה הזו הוא עדיין הקשר האחורי הטוב ביותר שיש לריאל (חוץ מהלגרה, אבל לשים אותו קשר אחורי? מה פתאום! בוא נהרוס לאחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם את הקריירה ונתפקד אותו כבלם).

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה עם קמיאסו ? עז ?

5. LiverpoolFan Member

פרז צריך להיתפטר ביזיון מה שקרה אתמול במדריד מילא להפסיד אבל בצורה כזאת ועוד 3!! ללא מענה פשוט ביזיון.
    חחחחחחח בקצב הזה עוד בארסה יעקפו את ריאל.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

להתפטר. לא הגזמנו. עונה אחת גרועה ואיזה בומבסטיות. כולה מה, שתי נקודות ממקום ראשון.

7. Max Member

קמביאסו באמת עדיף על בורחה ופאבון עדיף על מחייה אבל בקהאם עדיף גם על קמביאסו, אני רק לא מבין למה גוטי משחק קשר דפנסיבי ולמה מחייה בכלל משחק כבלם אמצעי, הוא הראה משחק אחד טוב וזהו.

8. נדב Member

זה באמת ביזיון, זה כבר מעצבן, הסיפורים של בקהאם וכל הזילזול הזה של ריאל בקבוצות ה'פחות טובות' מריאל.

התשובה:

1. להחזיר את מוריינטס לאלתר!

2. להעיף את בקהאם, עם אישתו, עם הפילגש שלו, עם זאת שהוא בגד ועם הילדים שלו!

Last edited: Apr 12, 2004
  9. LiverpoolFan Member

אז מה עם שתי נקודות ממקום ראשון לפני 6 מחזורים עוד היה 8 לריאל! היה לה ליגת אלופות וגמר גביע וכל זה הלך . ובישביל קבוצה כמו ריאל מדריד עם סגל שכזה זאת בהחלט תקופה של משבר.

10. Max Member

נדב- לא הייתי רוצה אפילו לחשוב על מה היה קורה לריאל השנה אם גם בקהאם לא היה מגיע (כמובן שאם מקאללה היה נשאר ובקהאם לא היה מגיע היה הרבה יותר טוב אבל אני מדבר על מצב שמקאללה היה עוזב ובקהאם לא היה מגיע).
    לדעתי בקהאם יכל לתרום הרבה לריאל בעמדת הקשר האמצעי, אבל רק בתנאי שהיה קשר דפנסיבי נוסף כמו מקאללה הוא הלגרה שיעשו את העבודה ההגנתית בשבילו ושהיו בלמים נורמאליים.

11. נדב Member

נו!, אתם כל הזמן אומרים, בקהאם היה תורם אם היה זה וזה.... למה לא עדיף לחפש קשר אמצעי אחר ברמה טובה שלא צריך שום גיבוי דיפנסיבי.

ולא, אני לא מצליח לראות את ריאל יורדת ליגה ונופלת כבר בשמינית גמר ליגת האלופות.

12. raul madrid Member

תבינו בקאהם הגיע לריאל בשביל למכור חולצות ! בתחילת השנה הוא היה בסדר גמור מאוחר יותר הוא נהיה רע כמעט בכול משחק הוא עושה שטויות ולא מוסיף כלום למשחק של ריאל!

13. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אתה לא יכול לומר שבקהאם לא מוסיף כלום למשחק של ריאל. הוא לא משחק בעמדה הטבעית שלו ומשום כך הוא לא מציג יכולת טובה במיוחד, אבל עושה שטויות? איזה שטויות הוא עשה בזמן האחרון? יש לו משחקים גרועים כמו לכל שחקן אחר בריאל (ובעולם), והאחרון היה הגרוע שהם העונה... לכולם.

14. Diego Member

בו נאמר שבקאהם לא היה רכש טוב והוא לא מבצע מה שמאקללה עשה וזה נכון שהוא לא משחק בעמדה הטבעית.
    הוא היה רכש טוב למשל יש לו כמה שערים חשובים שעדיין לא עזרו לריאל. למשל השער מהחופשית בגמר של הגביע.

פרז לפי דעתי עושה המון שטויות. והוא גם עשה. שחקנים שהוא אמר שהם לא מספיקים לרמה של ריאל מבקיעים נגדו עכשיו, גם שחקנים שהיו אצלם ופרז אמר שלא מספיק טובים מבקיעים נגדו! (דוגמות: מוריינטס, ואלדו!) השאלת מוריינטס היתה שטות אמיתית! מוריינטס וראול היו צמד החלוצים הטובים באירופה.

15. Max Member

אבל תקלטו, בקהאם במקור לא הגיע במקום מקאללה, מקאללה התחיל להתבכיין על המשכורת שלו (בצדק) רק אחרי שכבר ריאל חזרה מהמחנה אימונים באסיה, השיחרור של מקאללה לא היה בתוכניות של ולדאנו או פרז, בקהאם הגיע אולי במקום הלגרה כדי שהלגרה ישחק בלם, לא יודע, אבל הוא בודאות לא הגיע במקום מקאללה.
    בקהאם יכל לתרום לריאל בעמדה שהוא משחק באנגליה כאשר יש מאחוריו שחקן כמו ג'רארד או במקרה של ריאל הלגרה או מקאללה.
    ותאמין לי שכל קשר דומה לבקהאם שלא מוכר חולצות גם לא היה מצליח בלי עזרה כך שלדעתי בקהאם הוא לא כישלון, הקניה שלו היתה מיותרת והיו דברים הרבה יותר מועילים שהיה אפשר לעשות עם הכסף אבל הוא עצמו מוכיח את עצמו כשחקן טוב, לפחות הוא נלחם נגד אוססונה.