הללויה מדריד! לא ראיתי את המשחק אמנם, אך לפי התגובות של האנשים שראו זוהי בהחלט חוויה שכדאי לתפוס בשידור חוזר. אוי, איזה עליבות. ועכשיו גם רונאלדו פצוע לפני רצף המשחקים המטורף המצפה לריאל מדריד. הלבנים, בעזרת השם וללא מעידה מטופשת של ולנסיה מול קבוצות מרכז טבלה ומטה, ישארו העונה בלי תואר. ואם בדרך הם גם יחטפו בראש מבארסה (מה שבהחלט אפשרי), אני אהיה מבסוט מאוד מהעונה הזו. איך הוא יתקדם ללא לשחק? זוהי הזדמנות מצויינת לתת לו את הצ'אנס. אוסאסונה היא לא הקבוצה הגדולה ביותר, והוא החלוץ המחליף היחיד בסגל. למה לא לתת לו לשחק? הנצחון של מיורקה משמח אותי גם כן, שכן בטיס תבוא במומנטום רע לברצלונה. חבל רק שמשמעות הדבר הוא כנראה סוף הסיכויים של אספניול וראול טאמודו להנצל מירידה. דפורטיבו עשתה את שלה עם נצחון מצויין. האם דפור נכנסת לפורמה רצחנית?
אם ריאל מדריד לא תזכה באליפות, צפויה להיות שם קריסה כלכלית גדולה ביותר, מה שגם ככה הולך לקרות לה אחרי שהיא הודחה ברבע הגמר של הצ'מפיונס ליג. הממשלה החדשה לא תעלים עין על חובות ותשלומים שריאל מדריד חייבת (ויש הרבה כאלה) כמו שעשתה קודמה. להזכירכם, ראש ממשת ספרד הנוכחי הוא אוהד ברצלונה מוצהר. אין קבוצה בעולם שיכולה להסתמך אך ורק על התקפה ולהפקיר את ההגנה בידי "בלמים" כגון ראול בארבו או מחייה במקרה של ריאל. ריאל צריכה עונה הבאה להיות יותר חכמה עם הרכש ולא להביא עוד שם מפוצץ רק כדי למכור 23948923123412 חולצות ברחבי העולם. פרז רמז בעצמו שתם לו עידן ה"גאלאקטיקוס" בכך שאמר שהפורייקט שלו נכשל. לפחות פה הוא צדק. בינתיים, כל מה שנותר לנו לעשות (אוהדי בארסה) הוא להינות מהתקופה הזאת שריאל מתפרקת. לפי דעתי, ריאל לא תנצח בשלושת המשחקים הקרובים שלה.
אין לי מילים. אני פשוט לא מאמין. לא עקבתי אחרי המשחק כי יצאתי אבל התעוררתי לא מזמן וכשראיתי את כותרת הדיון לא האמנתי. הצטרפו לשירה: "ningunos copa, ninguno Europe, ninguno campeonato"
לא הבנת אותי גל... הכוונה שלי הייתה שאותו אוהד יענו מנסה להגיד שהוא לא מאמין שהם יקחו אליפות והכל אבוד. נראה לך שהוא באמת חושב ככה? ממש לא. הפער נקודה או 2 ויש עוד 6 מחזורים לסיום. רק אידיוט מסוגל להכתיר כבר את ולנסיה.
ברור שולנסיה לא אלופה! אבל יש להם סיכוי טוב יותר לקחת אליפות. ואת האמת אם יש צדק בכדורגל אז מגיע להם לקחת אליפות גם בגלל שהם לא זילזלו בקבוצות תחתית כמו ריאל של השנה וגם בגלל אותו משחק של טריסטנטה אוליבה המפורסם.
גל, תסלח לי, אבל חמש בעיטות? אני לא חושב שראינו את אותו משחק. עד הדקה ה20 רק ואלדו (הכוכב של אוססונה, בעבר בריאל), איים איזה 4-5 פעמים על השער. בדקות הראשון אוססונה פשוט שטפה את המגרש, ריאל מדריד פשוט לא עשתה כלום כלום על המגרש. עוד התקפה ועוד התקפה, וכולן של אוססונה. לריאל לקח כמה דקות לצאת מההלם, הבעיה שזה היה כבר במצב של 1-0 לאדומים. וגם כשהם יצאו מההלם, לא ראינו מהם הרבה, אם בכלל. פה ושם נסיונות פריצה או הכנסת כדור שנגמרו בלא כלום. אוססונה ניצלה זאת כדי לכבוש את השער השני בדקה קריטית, על סף סיום המחצית הראשונה, ובכך ירדה ביתרון די מבטיח להפסקה. וגם במחצית השנייה ריאל לא בדיוק השתפרה, אמנם הגיע ליותר מצבים, ואמנם נפסל לה שער, אבל זאת פשוט לא ריאל מדריד. המשחק שלה היה כלכך לחוץ, כלכך שבלוני, כלכך לא גלקטי. כולם נעלמו, וכמובן שהחולשה המדהימה בהגנה שוב באה לידי ביטוי. כל מה שנותר לאוססונה הוא פשוט לנצל את זה עד תום, וזה מה שהם עשו, עם שער שלישי, שקבע תבוסה קשה קשה לריאל מדריד, אחרי ההדחה מליגת האלופות, ועכשיו הפער שהיה לריאל נעלם כלא היה, והכל תלוי בולנסיה. לגבי קירוש, אין בכלל ספק עכשיו שהוא לא ימשיך בריאל מדריד. אם אחרי העונה האחרונה החליטו להיפרד מויסנטה דל בוסקה, אז מן הסתם שאחרי עונה עם סיום כלכך חלש של ריאל מדריד, לא יהססו להיפרד מקיקוש, שלא עשה כלום בקבוצה. גם לחבר את כולם הוא לא בדיוק הצליח. היה נראה שדווקא לקראת סיום העונה הדבר הזה שנקרא ריאל מדריד כן אמור להתחבר, אבל דווקא ההיפך קרה, וככל שהתקדמנו ריאל פשוט התפרקה במקום להתחבר. קירוש? הוכיח שלא מתאים לו לאמן ברמות הגבוהות של אירופה. אולי באולד טראפורד זקוקים לו?
סלח לי אבל אילו שטויות... בארסה איבדה את האליפות (שהייתה יכולה לקחת לאור הרצף המדהים...) כבר מאז התיקו מול ויאריאל. לי נראה שולנסיה תמעד עוד כמה פעמים, וריאל כמו שרק ריאל יודעת, תנצל זאת כדי לקחת את האליפות בסופו של דבר. רצף המשחקים של ריאל הוא לא פשוט וכולל את לה קורוניה ואת בארסה (שינצחו אני מקווה...), שנמצאות בכושר לא רע לעומת ריאל "אין הגנה" מדריד. אם בארסה תמשיך את המומנטום עד למשחק מול ריאל יש לה סיכוי לא רע לנצח.
אם יש צדק, ריאל לא הולכת לזכות באליפותהזאת שכל כך לא מגיעה לה. לולנסיה מגיע הרבה יותר ואפילו גם לבארסה ולה קורוניה. ריאל לאורך כל השנה זלזלה בקבוצות התחתית. אם הייתי צריך לסמן קבוצה שתאבד את האליפות אחרי ההדחה מליגת האלופות, הייתי מצביע דוקא על ריאל ולא על ארסנל או מילאן. ואני לא שונא את ריאל, זה פשוט דורש שהם ילמדו לקח לעתיד, לבנות קבוצה מאוזנת, ולא להפקיר את ההגנה.
הא וסתם להעשרת הידע הכללי שלכם. זוכרים את השער שפסלו לזידאן? אז גם גוטי רץ איתו לכיוון הכדור נכון? נכון. אז הקוון הרים לאופסייד אבל היו 2 שחקנים אחרים שהיו בנבדל, לא גוטי וגם לא זידאן. אם גוטי כן היה בנבדל אז השער היה צריך להיפסל למרות שלא הוא בעט. גוטי רץ לכיוון הכדור וזה נקרא "הפריע למהלך המשחק" ושחקן שנמצא באופסייד ומפריע למהלך המשחק צריך להישרק נגדו אופסייד גם אם הוא לא נוגע בכדור.
בהשוואה לפתיחת העונה,בארסה נמצאת בכושר טוב,אבל קשה להאמין שהיא מסוגלת לאיים על הכתר,במיוחד לאחר התיקו עם ויאריאל. מעניין אם השבוע השחור של ריאל מדריד יימשך גם ביום שלישי הקרוב.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
הפער הוא 10, אבל לבארסה יש משחק חבר ביום רביעי מול בטיס, אז היא יכולה להקטין אותו ל-7. אבל גם לי זה לא נראה ממש רציני לדבר על בארסה, כי ולנסיה צריכה למעוד לפחות שלוש פעמים עד סוף העונה כדי שלבארסה יהיה סיכוי להגיע למקום הראשון. לא נראה לי שזה מה שיקרה.
בארסה אחרי שהגשימה את החלום שלה לסיים בין 4 הראשונות אחרי פתיחת עונה כל כך גרועה,יכולה לפנטז על מקום 2 שיעפיל אוטומטי לליגת האלופוות. הפער מריאל השנייה הוא 8,ניצחון ברביעי יקטין אותו ל5,ניצחון בבירנבאו יקטין אותו ל2 אבל זה רק חלום כנראה. ריאל חייבת להפטר מפיגו או בקאהם,שאחד מהם ישחק בקישור הימני,בקאהם לא יכול לשחק באמצע,כקשר אחורי כי הוא לא יודע. בגמר האלופות מול באיירן (אותו גמר שאף אוהד כדורגל לא ישכח בזכות 2 הדק' של היונייטד) בקאהם שיחק במרכז לצידו של באט (סקולס וקין היו מושעים) ובאיירן הייתה הרבה יותר טובה עד שפרגסון הוציא את בלוקביסט והכניס את סולשיאר ואז בקאהם הלך ימינה ואז ראו סוף סוף משהו מיונייטד הגדולה של אותו שנה,בריאל חוזרים על הטעות הזו במשך עונה שלמה לא במשחק אחד,בקאהם לא יודע לשחק במרכז ! אגב,זהו הפוטו פיניש שמחכה לנו בספרד לארבעת הראשונות http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20040412a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20040412_YBA01M2.Xxx.Xxx