ולנסיה וריאל מסיימות בתיקו, אבל בארסה מפסידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/3/06.

1. Yeste Member

אני אמשיך לנחס ככה עד סוף העונה :aaarse:

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה ? זאת ליברפול או ברצלונה ? מה זה הכדורים הארוכים האלה ? איפה ברצלונה , מספיק עם הכדורגל האנגלי המסריח הזה של הכדורים ארוכים.

תצוגת שיפוט עלובה של השופט משני הצדדים.

ונמאס כבר מואלדז הזה , יאללה כבר שיפסיק אם השטויות האלה ! !
    תביאו לנו שוער טוב שעושה טעות כזו פעם בבעונה לא כל כמה חודשים !! נמאס להפסיק את הנקודות היקרות האלה.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

על השיפוט כבר דיברתי במחצית ועכשיו השופט מוכיח כמה שהוא אופס.

החצי נחמה זה שההפסד מגיע בתיקו של ולנסיה וריאל מדריד ככה שזה לא נורא כל כך.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ולי ממשיך להיות גרוע. רייקארד עם השיבוץ של מוטה בההרכב טעה בגדול שעלה עם שני קשרים אחורים , זו אוסאסונה לא צ'לסי !

שיפוט גרוע של השופט , שני האדומים כל כך מיותרים .
    למוטה הגיע צהוב , לאדמילסון לא הגיע שום דבר לא היה אמור להיות פנדל אבל מה שבטוח שבארסה תערר על הצהוב השני של אדמילסון והא בטוח יבוטל כי אם לא זאת תיהיה שערוריה.

5. לא מצאתי כינוי Member

דבר ראשון חשוב לציין שראיתי את המשחק מהמחצית השנייה.
    אז ככה,השופט ללא ספק הרס את ברצלונה - גם הצהוב השני לאדמילסון והפנדל שלא היה ולא נברא וגם האדום הישיר למוטה לא היו מוצדקים בכלל.
    נראה שסה"כ למרות הבישול אוסאסונה הצליחה אחרי הכל לשמור על רונאלדיניו דיי טוב,כשכל פעם שהוא מקבל את הכדור 2 שחקנים נדבקים אליו וגם ניסיונות בריחה לאגף לא הועילו לו חוץ מפעמיים בערך שהוא הצליח להשתחרר.
    לארסון מוכיח שוב עד כמה מגיע לו להיות בהרכב במקום ג'ולי,לפחות עד שמסי יחזור מהפציעה.
    כמו כן מרכז השדה של ברצלונה לא היה משהו.
    מילה טובה להגנה של אוסאסונה
    אני מדגיש שכל זה בהתייחסות למחצית השנייה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/06
  6. Yeste Member

צודק, זה לא כ"כ נורא. מבחינתי, בארסה כבר זכתה באליפות אחרי ה-3-0 בברנבאו. אני סיכוי שריאל מדריד וולנסיה תצלחנה להשיג את הקטלונים. הדעות חלוקות לגבי ההצלחה של אוססונה השנה. מצד אחד, סינדרלות תמיד תורמות לעניין בליגה, ואוססונה בהחלט אחת כזאת. מצד שני, זה יהיה אסון לכדורגל הספרדי אם ניראה אותם בצ'מפיונס ליג. אני מפנטז על אתלטיקו, והיא ממש לא רחוקה משם, למרות הניצחון המפתיע של אוססונה שהגדיל את הפר בצמרת.

בעיקר בזכות קרלס קויאר, אחדהתגליות השנה בספרד. בכלל, מחלקת הנוער של אוססונה בשיאה השנה. גם ראול גרסיה וחבייר פלאניו, שחקני הנבחרת הצעירה של ספרד, וגם דויד לופז הכישרוני..
    אני מקווה שראול גרסיה לא יעבור לצ'לסי, כבר דיברו על זה שמוריניו רוצה אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/06
  7. Barcik Member

השיפוט, רע ככל שהיה, ממש לא יכול לשמש לנו כתירוץ. אינני רואה בו את האיש שהכריע את גורל המשחק, בעיקר כי אילולא מילוסביץ' היה מחליט להתחזות, ובמקום זאת ממשיך עם התנועה היישר אל תוך עבירת הכרטיס הצהוב של אדמילסון, ממש לא היה לנו על מה להתלונן. אוסאסונה, מנגד, ידעו תמיד לשלוח שחקן 'נקי' לעשות את עבירת הכרטיס הצהוב שתקטע התקפה מסוכנת, ופרט לדלפורט (אולי) לא היו צריכים להיות מורחקים. האמת היא שבארסה שיחקה פשוט רע מאוד, והייתה מפסידה כנראה גם עם שיפוט הוגן יותר. החצים המורעלים שלי מופנים לעברו של רייקארד. הזהרתי באמצע השבוע ממערך שיכלול את מוטה ואדמילסון, ולצערי הרב צדקתי. השניים שמרו בעיקר אחד על השני, והותירו את כל העבודה הקשה מול העורף המעובה של המארחת לדקו. אין להרכב כזה מקום מול אוסאסונה בפרט, ומרבית קבוצות הליגה בכלל. במקרים מיוחדים, כמו מול צ'לסי, דווקא יש בכך הגיון רב. אבל מול קבוצות כמו אוסאסונה זה בסך הכל כמו לשחק עם שחקן פחות בקישור. בטח לא עזר ששני הקשרים האחוריים נתנו משחק גרוע, הגנתית ובעיקר התקפית. אם הוא כבר בחר במערך זה, רייקארד היה חייב להכניס את MVB/אינייסטה במקום מוטה, אפילו ב- 10 שחקנים. בהמון מקרים דקו נתקע מול 2-3 שחקנים באדום, הסתכל ימינה, שמאלה, התייאש והלך עם הראש בקיר. אני מקווה מאוד לא לראות את המערך הזה שוב בעתיד הקרוב. בטח ובטח שלא מול בנפיקה.
    ויקטור ואלדז ממשיך בנסיגה ביכולתו העונה, ואני כבר מתחיל להרגיש שהגיעו מים עד נפש. בקיץ, הצוות המקצועי צריך לשקול ברצינות אם להמשיך לשלם את שכר הלימוד של שוערנו בתקווה למסלול התפתחות קסיאסי, או לשלוח את היד עמוק לכיס ולסרוק את השוק. אי-אפשר לסמוך אליו, כאשר פרט לטעויות מטומטמות הוא גם לא עוצר די כדורים.
    לפניו, אין לי מילים טובות הפעם לצמד בלמנו. מארקז היה רע. הוא עשה יותר שטויות במשחק הזה מאשר בכל העונה עד עכשיו. מהתצוגה שלו היום אני לוקח רק שני כיסוחים חוקיים קלאסיים, ואת השאר מקווה לשכוח מהר מאוד. גם פויול היה רע למדי, ובעיקר חסר שקט. סילביניו היה רע אף הוא, ודווקא בלטי היה בסדר יחסית. אולגר היה פשוט זוועה. הוא ניסה בכל כוחו לעשות דברים בהתקפה אשר לא ידע ולא יידע לעולם לבצע. הוא היה חור הגנתי מול דלפורט, ומאוחר יותר מוהה. הוא שרף המון התקפות עם מסירות חסרות דיוק או מחשבה. פרסאס נראה היום כאילו כל התקדמותו לא קרתה כלל.
    למרות ירידה ביכולתו לאחר החזרה מאליפות אפריקה, היו לי עד עכשיו מילים להגן על סמואל אטו. אפילו כאשר לא כבש, הוא הטריד הגנות והיה מעורב במהלכים ההתקפיים. היום, כלום. נדה. חושך מוחלט. לא ברור לי מה עובר על הקמרוני, אבל הוא חייב להתאפס בהקדם.
    לארסון הוכיח באופן חד-משמעי שכרגע הוא עדיף על ג'יולי. למעשה, אין לצרפתי מה להציע לברצלונה. את בטחונו הוא כבר לא יחזיר בעידן מסי, ובלעדיו אינו שווה הרבה. בארסה צריכה לאמר לצרפתי יפה שלום ותודה, ולהתחיל לחשוב על אפשרויות רוטציות אחרות - בעיקר מקסי לופז, אשר מסוגל לעלות מהספסל בלי רעידות של 7.8 בסולם ריכטר.

ג'יולי 3 (לארסון 6.5) - אטו 3.5 - רונאלדיניו 5.5
    מוטה 3 - דקו 5 - אדמילסון 3.5
    בלטי 5.5 (אולגר 2) - מארקז 4.5 - פויול 4.5 - סילביניו 4.5
    ואלדז 4.5

בכל אופן, חבל, מרגיז, לא נורא. בשביל שנוכל להרשות לעצמנו הפסדים כאלה נבנה הפער הזה מלכתחילה. נותר רק לקוות כי הלקחים הנכונים יופקו ושהקורבן הזה לא יהיה לשווא.

8. Raulito Madridista

מסכים איתך, בראיק, ברצלונה נראתה רע, הקישור האחורי שלה לא היה ביכולת הרגילה וגם לא רונאלדיניו. תמיד יש כרטיסים אדומים במשחקים של אוססונה. חבל מאוד שרונאלדו החמיץ את הפנדל, הפער יכל להיות 7 נקודות ואז אולי היה יותר סיכוי, אבל 9 זה גדול. יש הבדל של שתי נקודות, מה גם שאנחנו נתארח בקאמפ נואו ונקבל בראש. לשמחתה של ברסה... המשחק של ריאל נגד ולנסיה היה לטובתה.

מסכים איתך חלוטין. ואלדז נתן משחק ענק נגד ריאל מדריד בברבאו ב2004(משחק מקולל ששוחק בערב יום הזיכרון), והציל באותו משחק לפחות 6 שערים בטוחים, ונתן בעונה שעברה עונה נקייה מטעויות כמעט. העונה הוא טועה יותר מדי פעמים, זה כבר שער חמישי העונה באשמתו או יותר. ברצלונה צריכה לפתור את בעיית השוער שלה שלא נעלמה עוד מהעבר. ה ייתי מציע לה ללכת על טולדו שלמרות שחזר לאחרונה להרכב של אינטר, לא שיחק הרבה והיחסים שלו עם המועדון רעועים.

ג'ולי הוא קשר בינוני שלא מתאים לרמות הגבוהות ביותר, מסכים איתך גם בזה, אבל למה לא אזקארו?

בקשר ללארסון: אחד מהחליפים הטובים באירופה כל הזמן כובש... אומנם פחות טוב מדל-פיירו של יובנטוס, אבל תורם.

אם ראול גארסיה הצליח לשתק את רונאלדיניו חוץ מהמסירה ללארסון, זה אומר משהו. הרבה לא הצליחו לעשות זאת. אז כן רוצה אותו במדריד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

שוב הליגה הספרדית מראה שאסור לשים בווינר על המשחקים שלה::
    סראגוסה שניצחה בבית שלה הרבה קבוצות טובות כולל אתלטיקו וברצלונה בגביע, מפסידה לחטאפה ממרכז הטבלה(לא שסראגוסה יותר גבוהה ממרכז טבלה...)

ויאריאל לא אותה קבוצה של העונה שעברה, היא מאבדת הרבה יותר נקודות בחוץ וגם בבית יותר קל להוציא ממנה נקודות. פורלהאן הוא אחד הגורמים, בשנה שעברה במחזור הזה היה לו כבר איזה 15 שערים. אומנם ויאריאל לא תרד כמו סלטה, אבל יש סיכוי שהיא לא תיהיה באלופות.

סביליה במקום השישי למרות הפסד שטותי לאלאבס, שטיפסה מעל הקו האדום אחרי 2-1 ביתי על סביליה.

בטיס החמיצה בגדול עם התיקו הביתי 1-1 נגד מאלגה.. על הנייר זה היה אמור להיות אחד המשחקים היותר קלים שלה. אני מקווה שהיא לא תרד! ותצא מהמשבר! אבל חואקין יבוא אלינו בעונה הבאה.

סוף סוף בילבאו ניצחה ועלתה מעל הקו האדום, היא דירדרה את קאדיז. יש קבוצות שהליגה בלעדיהם לא אותו דבר, אחת מהם זו בילבאו.

9. Barcik Member

משום שהוא בדיוק כמו ג'יולי: שחקן איכותי עם אפס בטחון, שמתחיל בעוויתות כל פעם שהוא רואה כדור ברדיוס של 5 מטר.

הליגה פשוט מטורפת, ואני גם עד עכשיו לא מצליח להבין עם זה בגלל חוזקה או חולשתה. עד לאחרונה עוד ניסית למלא ווינר בספרדית, אבל הבנתי שזה חסר סיכוי לגמרי. תענוג!

10. לא מצאתי כינוי Member

barcik,לגבי אולגר אתה דיי צודק,שהוא עלה יותר מידי וניסה לעשות דברים שהוא בעצם לא לא יודע ויכול לעשות. החורים שהוא יצר באגף כתוצאה מהעליות שלו קדימה היו לפעמים בלתי נסבלות ואילולא חיפוי של פויול(שבנתיים אולגר ממהר לחזור לעמדתו) זה אולי היה נגמר בגול.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/06
  11. Spanish Weapon Member

אולי ההפסד הזה יעשה רק טוב.
    יעיר את רייקארד ואת השחקנים מהבועה שהם נמצאים בה.

12. Engel Del Madrid Member

פעמיים תיקו 0 רצוף?? העונה אני זוכר רק 4 תיקו, נגד ויאריאל, סוסיאאד ארסנל ועכשיו גם ולנסיה..בדר"כ או שאנחנו מפסידים או מנצחים וכמעט שאין תיקו.

13. EL Capitan Member

ההפסד הזה לא משנה כלום בבארסה. אוסאסונה אתמול הראתה, שהיא באמת קבוצה טובה, למרות שואלדז והשופט נתנו לה את הניצחון. היא שיחקה נכון נגד בארסה, לא באה רק לעשות בונקר וזאת התוצאה. בארסה לא קבוצה, שצריך לפחד ממנה ולהפסיק לשחק כדורגל. אוסאסונה השיגה 3 נקודות יקרות, ומחזור אחרי הניצחון של סלטה עלייה, היא מגדילה מסלטה שוב את הפער, כאילו הניצחון בשבוע שעבר לא היה. אבל מבחינתה של בארסה, לא קרה כלום, בסך הכל הפסד אחד.

מלבד אתלטי, שחזרה לנצח (אמנם בקושי, עם 2-1 על ראסינג בויסנטה קלדרון), כל שאר הקבוצות המתחרות על הכרטיס הנוסף לליגת האלופות לא ניצחו. סביליה הפסידה לאלאבס החלשה 2-1, והיא ממשיכה להראות אי יציבות. ויאריאל איכזבה, כאשר אפשר להגיד שהיא סחטה תיקו 1-1 ממאיורקה. כל התוצאות האלה עובדות לטובתה של אתלטי, שעושה את שלה ולאט לאט מצמצמת את הפער מהמקומות המובילים לאירופה. ובשתי קרבות תחתית חשובים אתמול- בטיס הפסידה 3 נקודות חשובות במגרשה הבייתי, בגלל טעות של קונטרראס, שאיפשרה לאנטוניו הידאלגו לעשות את ה1-1 למלאגה. ובילבאו, ב10 שחקנים משלב מוקדם במשחק, הצליחה עם הרבה מזל לנצח את קאדיז החלשה, מפנדל בתוספת הזמן, אותו ניצל איראולה ונתן ניצחון חשוב מאד לבילבאו. ובמשחק נוסף, חטאפה ממשיכה להוציא נקודות גם למרות מכת הפציעות, אחרי ניצחון 2-1 ברומארדה על סארגוסה.

ואני כבר מסתכל אל המחזור הבא: ריאל נגד בטיס, סלטה נגד בילבאו, ויאריאל נגד אתלטי, אספניול נגד אוסאסונה, בארסה באנואטה, חטאפה נגד דפור, ולנסיה בסארדינרו ועוד. עוד מחזור ענק הולך להיות בשבוע הבא.

14. zidane#5 Member

אחי יש לך טעות, לריאל יש רק 3 תיקו 0:0, נגד ויאריאל מחזור 18, נגד ולנסיה מחזור 27, ונגד ארסנל בליגת האלופות, נגד סוסיאדד נגמר 2:2.

15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לא צריך לעשות יותר מדי עניין מהפנדל של מילושביץ' ולקשר בינו לבין מה שקרה בהאג. כששחקן הגנה קופץ לרגליים,לא מגיע לכדור והחלוץ נופל, השופט בד"כ נותן פנדל.