ולנסיה ובארסה בפיסגה עם אותו הפרש שערים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Reyes, ‏21/9/04.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרבה הפתעות היו לנו במחזור הזה שיסתיים בערב במשחק של ברצלוה מול סארגוסה.
    בצילו של התבוסה של דפור בביתה,גם לבנטה הפתיעה כשניצחה את אתלטיקו מדריד 1-0 משער של ריברה בפנדל(20)
    http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20040923a/9_archivo55_photo_10_1_1_20040923_YPR05F1.Xxx.Xxx

2. Joaquinaldinho Member

יש מצב שאת המשחק של בארסה ישדרו אולי באיזה ערוץ ערבי? או דרך האינטרנט?

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברצלונה- סראגוסה

ברצלונה מגיעה הביתה לשחק לעיני הקהל הביתי שיצפה לקבל תצוגה ולחזור למסלול הניצחונות אחרי שרונאלדיניו, דקו וחבריהם איבדו נקודות ראשונות העונה, בבירה נגד אתלטיקו. הדבר הכי טוב שכנראה היה במשחק הזה זה לא יכולתו הטובה של ואן ברונקהורסט או פויול, זה דווקא השיתוף של אדמילסון במרכז המגרש. נראה שרייקארד סוף סוף מרוצה מציוות הבלמים שמצא וסומך על פויול ואולגוור (מצטער לא יודע איך בדיוק לאיית את שמו) במרכז ההגנה מה שאומר שאדמילסון ישחק בקישור האחורי של ברצלונה לצידו של צ'אבי. הקבוצה עכשיו נראית מושלמת ונראה אם המערך הזה של רייקארד יוכיח את עצמו. סראגוסה כמו בעונה שעברה נראית קבוצה איכותית שמסוגלת לעשות דברים יפים, גבריאל מיליטו כמו סלע במרכז ההגנה וסראגוסה עשתה טוב שהדפה כל התעניינות של קבוצה גדולה בשחקן. חאבי מורנו שנראה כשחקן שירד מנכסיו כבש צמד בניצחון 4-3 על אלבסטה ונראה מצויין וחד מאוד כמו ימיו היפים באלאבס. ארנסבל מאוד מנוסה והוא מוסיף לקבוצה והשילוב של סאביו ולוצ'יאנו גאלטי נראה טוב, בסך הכל קבוצה לא רעה בכלל. למשחק הזה יש פוטנציאל להיות מאוד מעניין ואפילו רב שערים, אם סראגוסה תבוא על מנת לתקוף יהיה לנו משחק מרתק, אם היא תבוא על מנת לא לספוג אנחנו יודעים מה יכול להיות. 2 הקבוצות עם 7 נקודות רוצות לעבור את ריאל מדריד ולהיצמד לולנסיה שעם 10 נקודות. בברצלונה יש סיכוי שגאברי וסילביניו יפתחו על מנת לתת מנוחה לבאלטי ולואן ברונקהורסט שנמצאים אחרי 2 משחקים רצופים בשבוע. השאלה הגדולה היא סביב סמואל אטו, האם רייקארד ייתן לו עוד הזדמנות לכבוש על מנת לרכוש ביטחון וסוף סוף להראות מה הוא באמת יודע או שמא ההולנדי יעלה עם לארסון בהרכב.
    הרכבים משוערים:
    ברצלונה: וואלדז, גאברי, אולגוור, פויול, סילביניו, אדמילסון, צ'אבי, דקו, רונאלדיניו, ג'יולי ולארסון
    סראגוסה: לואיס גארסיה, ארנסבל, קווארטרו, אלבארו, זפאטר, מיליטו, מובילה, סאביו, גאלטי, חאבי מורנו ודוויד וילה

4. I M M O R T A L Member

זה היה די ברור שהיתרון של סראגוסה לא יחזיק הרבה זמן וסמואל אטו עם שער ענק משווה ל 1-1. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לבאנטה והשופט פרס לאסה. לא היתה עבירה.
    המגן ולאסקו הביא מזל רע לאטלטי: 2 משחקים הוא משחק והנה, בראשון הוא "מבשל" שער לג'יו ובשני הוא ה"אשם" בפנדל.

6. Joaquinaldinho Member

2-1. שוב אטו.

7. I M M O R T A L Member

אבל איזו מסירה של פויול לרונאלדיניו שהכין לאטו.
    עם כאלה בלמים מי צריך קשרים. :aaa7:

8. Joaquinaldinho Member

איך ראית בכלל את המהלך?? אני רק רואה תמונות.
    איך אני יכול לרואת טוב יותר???

9. I M M O R T A L Member

לא יודע, יש לי מהירות 750 ואני רואה עם מדייה פלייר- מה אצלך?

10. Joaquinaldinho Member

לי יש מגה וחצי ואני רואה עם מדייה פלייר. כולם רואים חלק, רק אני לא. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

11. I M M O R T A L Member

איזה מנחוס איך שדיברנו על זה מפסיק לי השידור הרצוף ועובר להיות מקורטע.............אבל הפעלתי את זה שוב ועכשיו זה עובד כמו שצריך.

12. I M M O R T A L Member

איזה גול של צ'אבי פשוט שער אדיר
    ורונאלדיניו מביא עכשיו את ההחמצה של החיים שלו מול שער ריק
    פשוט תאווה לעיניים איך שבארסה משחקים
    3-1 (בינתיים)

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/04
  13. ג'רמיין דפו Member

תודה על הלינק ראיתי מצויין .רונאלדו גורם לי לבכות שהכדור ברגליים שלו..איך הוא ראה את ואן ברונהורסט אלוהים יודע. לדעתי בגלל היכולות הגופניות שלו(גמיש כמו חתול)הוא היחיד שמזכיר את דייגו. מדהים! בארסה השנה קבוצה ענקית.

14. marvid Member

רונאלדיניו פשוט רמה אחת מעל מכל השחקנים בעולם.
    הוא עושה כל מה שהוא רוצה על המגרש.
    3 בישולים היו לו היום.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שמעו ברצלונה נראית פנטסטי. באמת כמו מכונה שרצה רצה ורצה ללא הפסקה למרות שמוקדם להגיד כזה דבר אבל לפחות לפי ההתחלה ככה זה נראה. בארסה הקבוצה השנייה בטיבה באירופה כיום אחרי יובנטוס לדעתי.

אבל צריך להיזהר, ובהחלט אסור לשים כבר כתרים על הראש של רייקארד וחניכיו כי האליפות לא תבוא בקלות. לא אני לא מתכוון לריאל מדריד כי מבחינתי השנה הם על תקן תפאורה אלא בגלל האלופה ולנסיה שכמו בכל שנה מצליחה בלי הרבה רעש תקשורתי לבנות קבוצה חזקה מאוד ויציבה לתפארת והולך להיות קרב מאוד מעניין בין 2 הקבוצות האלו.

אבל אפשר להגיד כבר בפה מלא- ברצלונה חזרה להיות אימפריה, האימפריה הגדולה של שנות ה-90 המוקדמות שנעלמה בסוף שנות ה-90 עד לאמצע העונה שעברה.