ויקטור ואלדז : ראוי ללבוש את החולצה של ברצלונה ?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏15/5/07.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי הם מקנאים באולגר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

ולהבא כל תגובה (בדיון הזה) שתיהיה קשורה באולגר ,תמחק !

2. Engonga Member

לדעתי שוער שיכול להתאים לברצלונה הוא השוער בן ה20 של נבחרת רוסיה וצסק"א איגור אקינפייב,שוער מצוין בעל פוטנציאל עצום.הוא עולה על ואלדז בכמה רמות,השקט שהוא משרה על ההגנה והשליטה שלו ברחבה פשוט נהדרת ולדעתי הוא השוער שבארסה צריכה.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשכחו מבופון
    הסיכוי שהוא יעזוב את איטליה בשנים הקרובות שווה ערך לסיכוי לראות את מסי עושה את הדרך ההפוכה

4. Daniel616 Member

כן, ולא בגלל שהוא כזה טוב הוא משהו כזה, לבערסה אין שוער אחר להביא.
    בערסה צריכה שוער ברמה עולמית, שוער כמו קאסיס וצ'ך.

5. הלל עידן Member

אם ברסה רוצה שוער מנוסה וטוב שיהיה יחסית קל להביא זה טולדו למרות שהוא ותיק או יותר נכון בגלל שהוא ותיק

6. תומר22 Member

קודם כל, אקינפייב נפצע בצורה קשה וייעדר יותר מחצי שנה, ככה שאני לא מאמין שבשנתיים הקרובות תראה אותו מתקדם לקבוצה גדולה יותר, יצטרכו לראות שהוא התאושש סופית וחזר ליכולת הפיזית ורק אז יחזרו להתעניין בו. דבר שני, אם כבר יביאו שוער צעיר, זה יהיה מישהו שמסוגל להתאקלם בצורה מהירה גם מבחינת שפה ומנטליות. גם במקרה הזה הם יעדיפו את אוסטארי.

ההצעה של Wazza לגבי קודיצ'יני נראית הכי מתאימה. האמת, שכחתי ממנו, אבל הוא בהחלט פיתרון ראוי - שוער מנוסה עם יכולת מוכחת גם ברמות הגבוהות.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא ממש לא מסכים איתכם.
    ואלדז שוער מצויין,והוא יכול עוד כמה שנים להפוך בכלות לשוער מיספר 1 בעולם (ואני ממש לא מגזים).
    הוא אומנם עושה שטויות,אבל כמו כל שוער,אבל מפה להפיל עליו עליו תיק שלם זה לעשות לו עוול. מה גם שההגנה שלו מפקריה אותו כ"כ הרבה פעמים,בכול זאת הוא לא סופרמן.
    לבארסה יש שוער,תוצרת בית,וצעיר לעוד הרבה שנים,להביא עכשיו שוער זו תיהיה טעות איומה,כי לאן שלא ישלחו אותו הוא יצליח (מיקרה פפה ריינה..),ולהתחיל לחפש שוער עכשיו זה סיפור,גם ככה לקח לבארסה הרבה מאוד זמן לימצוא שוער,(אחרי כל הרכבת של השוערים שעברו בבארסה).
    הוא ממש לא אשם במצב הקבוצה,ולדעתי הוא חייב להישאר,בארסה צריכה לחשוב איפה אפשר לחזק את ההגנה,כי הם עושים לא מעט חורים,ולעזוב את וואלדז בשקט.

8. Dimitar Berbatov Member

ואלדז שוער בינוני ומטה שלא מתאים לקבוצה בסדר הגודל של ברצלונה, מקסימום קבוצת אמצע טבלה בספרד. בארסה השנה הפסידה הרבה משחקים באשמתו של ואלדז. קבוצה כמו בארסה לא יכולה לשחק עם שוער כל-כך לא יציב כמו ואלדז. לפעמים יש לו משחקים גדולים שמראים שהוא שוער בלבל של צ'ך ובופון אבל במשחק אחר הוא יכול לעשות טעות טפשית שעולה לקבוצה בהפסד (ליברפול בצ'מפיונס).
    אין לי ספק שהעובדה שואלדז קטאלוני תרמה לא מעט לכך שילבש את מדיה של בארסה.

בארסה צריכה לשחרר את ואלדז אלא אם כן יגיע לקבוצה שוער ברמה גבוה כמו בופון (למרות שלא נראה לי שזה יקרה) או מישהו בסגנון. אבל אסור לה לשחרר את ואלדז תמורת שוער צעיר כמו אוסטארי שלא הוכיח את עצמו בקבוצה גדולה. וקודיצ'יני יכול להיות אופציה לא רעה בכלל, שוער מנוסה וטוב ואני די בטוח שצ'לסי תשחרר אותו תמורת סכום יפה כאשר יש לה את הילאריו וצ'ך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/5/07