ויכוחי דת שהופרדו מהדיון של שרון

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Obafemi, ‏5/1/06.

1. mutant Member

עזוב אותך ממדענים. עם ישראל שבע כבר ממדענים. אנחנו יודעים גם שהיו מדענים ורופאים במחנות ההשמדה שערכו עינויי תופת "בשם המדע והקידמה" ביהודים מסכנים חסרי ישע. דע לך שחלק מהמדענים הם שונאי ישראל פר אורגינל.יש גם מדענים שאומרים שהשואה בכלל לא היתה והם יוכיחו לך בשיטות "מדעיות שמקובלות על כלום" שהיא לא היתה, עזוב אותך

לגבי מה שאמרת עם החזיר:
    אין הבדל מבחינה תזונתית בין החזיר לפרה או לעגל. העניין הוא שחזיר כמו כל שאר הדברים הטרפים והשרצים הם דברי מאכל שלא נעימים לעין. החזיר הוא חיה מגעילה ולכן הקדוש ברוך הוא ציוונו לא לאכול אותה כי זה פשוט לא נחמד ולא נאה לעין.שלא יהיה מצב שבשולחן האוכל האח שלך ייגעל מלראות אותך אוכל שרצים מגעילים ואז ייתכן שהוא ישנא אותך ויתנתק ממך

נערך לאחרונה ב: ‏6/1/06
  2. EL Capitan Member

אל תשחקו לי את עצמכם דתיים פה. הכל עניין של אמונה, אי אפשר להכריח מישו בלהאמין למשו. המחנך שלי אומר לנו אלף פעם: חוץ מזה שאתם נולדתם בארץ ישראל ואתם נחשבים יהודים, אף אחד מאיתנו לא עושה יותר מדי דברים שקשורים לדת, חוץ מלשמור כשרות בפסח, לצום ולא להדליק בכיפור ולשמור על חלב-בשרי, שגם יש כאלה שאפילו את זה לא עושים.

אף אחד לא יכול להוכיח שאלוהים קיים, אף אחד. יכול להיות שזה סתם סיפור שמישו החליט לכתוב, אי אפשר לדעת. זה עניין של אמונה. אני, בכל אופן, מתפלל לפעמים לאלוהים ושומר פה ושם על כמה דברים, כי זה מה שהורגלתי עליו וככה חינכו אותי וככה נהוג לעשות בישראל אצל החילונים, אבל גם אני לא פוסל את האפשרות שאין אלוהים.

3. mutant Member

אתה עושה הרבה מצוות בלי שתידע שאתה עושה אותן בכלל.
    אתה לובש שמלות אישה?
    אתה מקעקע את גופך?
    אתה גונב?
    אתה רוצח?
    אתה נואף?
    אתה משתחווה לפסלים?

אם לא אז אתה יהודי שומר מצוות ואתה איש דתי גם אם אתה לובש חולצה של ריאל מדריד או גר בסביבה שנחשבת חילונית. דתי זה אומר להיות אדם שמביא את אמונתו ליידי ביצוע בשטח וכאילו הם רוב בני ישראל.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לראות גופה של חזיר זה מגעיל אבל גופה של פרה זה לא מגעיל?
    אני לא חושב שהכוונה של אלוהים הייתה אסטתית...

אם אתם רוצים להראות על דברים טובים אז למשל ברית מילה זה דבר טוב מבחינה בריאותית ואומרים שגם צום זה מועיל לגוף פעם ב..

5. mutant Member

יש לי שאלה אליך:

אם ברית המילה זה דבר בריא ואם אנחנו מאמינים שהקדוש ברוך הוא ציווה עלינו לעשותה,מדוע הוא לא ציווה גם על הגויים לבצע את ברית המילה? הלוא גם הם יציר כפיו וגם לו חשוב שהם יהיו בריאים. הסיבה לברית המילה היא לא בריאותית כיוון שאז הקדוש ברוך הוא היה בורא את כל בני האדם כאילו או היה מצווה על כולם לעשותה. הסיבה היא להבדיל אותנו מן העמים וזה כתוב בתורה. כל הסממנים החיצוניים שהעם היהודי נוקט בהם כגון:ברית מילה,זקן,לבישת ציצית,כיפה וכו' אילו סממנים חיצוניים שנועדו להבדיל אותנו את עם ישראל ירא השמיים משאר אומות העולם ככתוב:"והבדלתי אתכם מן העמים".

לגבי ברית המילה יש לה חשיבות גדולה שכן היא מפחיתה את ההנאה המינית ולכן מונעת מהגבר להשתעבד למין ולחיות רק עבורו, דבר עוזר לו למנוע בגידות ע"מ שלא יעבור על מצוות:"לא תנאף".

ברור שאם הקדוש ברוך הוא ציווה אותנו על ברית המילה אזי זה דבר בריא. כמו שהיה בריא עבור עם ישראל שהם הפסיקו להיות עבדים וזכו להיות חופשיים בארצם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

6. NLevi Member

שמע, אני יודע ש99% מהכופרים לא מפקפקים בתנ"ך.
    אבל שים לב מה ציטטתי.
    רוב הכופרים יודעים שמה שמסופר בתנ"ך ברובו קרה, חוץ מהקטע האלוהי..

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוריס צודק בסופו של דבר, בסה"כ לנו נשאר רק לקוות שמיוטנט לא שיכנע פה אף אחד ושלא איבדנו עוד בנאדם לפרופגנדה מיתולוגית. אני מאחל לך יום אחד להבין ולראות את האמת, אם זה לא יקרה, תשתדל לפחות ליפול בלי לקחת אף אחד איתך, מספיק אנשים מתים בגלל הסיפורים האלה גם ככה.

נעול.