ויין רוני - הנאחס מכה שנית

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Apr 30, 2006.

  1. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    אז אתה כן מדבר על זה שסטיבי ג'י נמצא בימין רק כדי להגבייה.

    אני שולח את ההרכב של הולנד, מעניין אותך? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

    ובכל זאת...

    רובו

    ברידג'__ג'וני טי__ריו__נוויל

    ריו קוקר (או בארטון)

    ג'ואי__סטיבי ג'י__למפארד__SWP

    אוואן (אשטון)


    אי אפשר להתייחס להישגים ולדרך של הנבחרת ביורו האחרון כי אז היה את רוני שמשך אש, נבחרת שלוש האריות חייבת לבוא עם טקטיקה שתביא ליידי ביטוי את היתרונות שלה. הגנת ברזל מאחורי קישור לוחמני עם טמפו מטורף ולחץ נון-סטופ, יעשו את העבודה...
    אבל אין אפילו סיכוי של עשירית אחוז שהחרמן יעלה עם הרכב כזה או אפילו עם תוכנית משחק שכזו. הוא רוצה ללכת על בטוח ומעדיף לנצח כל משחק עם בעיטות חופשיות של בקס - שיהיה בריא.
     
  2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    הידיעות ההולכות ומתגברות על חומרת הפציעה של רוני עושות לי רע, אני לא ישן בשקט בלילות...

    ובלית ברירה, בלעדי הגאון אני לא חושב שישתלם לאנגליה לשחק עם 2 חלוצים. אואן את קראוץ', אואן את דפו, אואן את בנט, כל השילובים האלה מוגבלים מאוד ולא ייתנו לאנגליה מספיק איכות מקדימה. אם לאואן אין את רוני שיעשה תנועה על כל המגרש, ימשוך את ההגנה איתו ויפתח אותה בגאוניות שלו, אני כבר מעדיף לקבל שקט ויציבות במרכז המגרש, שייתן ללמפארד וג'רארד ללכת קדימה בלי מעצורים. 4-5-1 הוא הפתרון בלית ברירה, מייקל קאריק הרמאי להרכב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
     
  3. John Barnes Member

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    לדעתי הנבחרת יכולה להסתדר בלי רוני, ואני די סומך על קראוץ' בקטע הזה. הייתי פותח עם ה 4-4-2 יהלום כאשר לאמפרד נמצא יותר מקדימה וסטיבי ג'י מאחור. בקהאם\שוני וקול בצדדים, וקראוץ& אואן בחוד. התחושה האישית שלי אומרת שנבחרות דרום אמריקאיות ולטיניות למיניהן (בקיצור, כל הגמדים) לא יידעו איך לאכול את פיטר קראוץ', ואנגליה תוכל לגנוב איזה שער בפתיחה ואז להתבנקר כראוי בדיוק כמו שהשבדי החרמן אוהב, זה אמור להספיק עד חזרתו של רוני.
     
  4. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    לדעתי אם לחרמן יש איזה שהן תוכניות לשחק במונדיאל עם חלוץ בודד - הצעד הראשון שיש לעשות הוא לצרף לסגל את מאתי את'רינגטון.
    קול בין כה וכה היה השחקן היחידי שהיה צריך לשחק על הקו השמאלי, עם הפציעה של שרק הוא גם הופך לאס ההתקפי מספר אחת של הנבחרת.

    החרמן צריך להכין חלופות למקרה של פציעה של ג'ואי או פיגור של הנבחרת. את'רינגטון בשמאל עם שלישייה מרכזית כמו למפארד, סטיבי ג'י וג'ואי קול - יכולה לעשות שמות בכל הגנה.
     
  5. תונל Member

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    1,332
    Likes Received:
    10
    אפשר להביא אותו בתור גיבוי אבל בתכל'ס כמעט בשום נסיבות לא ייצא לו לשחק, גם אם קול נפצע או מורחק יעדיפו בטח את רייט-פיליפס על את'רינגטון ובצדק.

    ואם ייכנסו לפיגור- אז אם בכל מקרה כבר עלית עם 3 במרכז וחלוץ 1, אתה לא תעביר את קול לשלישיה המרכזית רק בשביל שאת'רינגטון ייכנס. אתה פשוט תוציא את הקשר הכי אחורי (לא למפארד או ג'רארד), תשאיר את קול בשמאל ותכניס עוד חלוץ, 4-4-2.
    זה שקול יכול לתפקד גם במרכז זה יפה, אבל בעצם אתה מוריד אחורה את ג'רארד ואתה מפסיד יותר מאשר מה שתרוויח מאת'רינגטון בשמאל.
     
    Last edited: May 5, 2006
  6. city Member

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,343
    Likes Received:
    0
    אני לא מחזיק מאת'רינגטון, יש לו דריבל טוב אבל חוץ מזה הוא די מוגבל. הוא שחקן חביב, בהחלט אחד ברמה סבירה, אבל עם כל הכבוד להתקדמות שהוא עשה העונה אני עדיין לא חושב שהוא ברמה שמתאימה לנבחרת אנגליה. מצד שני, באמת חסרים לאנגליה שחקני קו שמאל, ואני ממש לא רוצה לראות את קירן ריצ'רדסון במונדיאל.