ויאריאל 2008/09: ואלוורדה מחליף את פלגריני

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏10/7/08.

  1. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    לצערי הרב אני לא רואה שינוי, חשבתי שבחלון העברות הנוכחי קבוצות התחזקו ועדיין לא ראיתי שום חיזוק של אף קבוצה, להפך רק עזיבות לבינתיים או שחקנים שרוצים לעזוב. אני מודאג מהמצב- מה הבעיה? לא מוכן לעוד עונה חלשה כמו אשתקד. לראייה ביוני בשנה שעברה, אתלטיקו כבר סגרה עם אופאלושי והייטנחה, וסינמה פונגול, העונה לפני שנתיים סביליה כבר סיכמה עם קרז'קאקוב, קייטה, וכו' וכו' והשמועות לא היו מפסיקות, עד עכשיו פשוט כלום.

    מטיאס פרדננז שחקן טוב, עם יכולת טכנית לא רעה, לפי דעתי הוא אל קיבל מספיק קרדיט מפלגריני, שהוא קיבל הוא דווקא היה לא רע, אומנם הוא לא הבריק יותר מדי, אבל בקבוצה קצת פחות טובה מויאריאל הוא יכל לעשות חייל- חבל ששחקן כמוהו עוזב, ועוד בגיל כל כך צעיר. לפני שנתיים ב2007, הוא נבחר לשחקן המצטיין בדרום אמריקה, אבל שוב להצליח בדרום אמריקה זה לא אומר להצליח באירופה, השכונתיות שם מאפשרת לשחקניםכמו פרננדז להראות מארדונה בשיאו, בכלל מתי פעם האחרונה ששחקן צ'יאליני הצליח באירופה?
    לוקה טוני פרץ בגיל 28, ודוויד וייה בגיל 24, למתיאס יש את הכישרון, קבוצה שתיתן לו הזדמנות תהנה משירותיו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/6/09
  2. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    דייגו לופז יישאר בויאריאל לפחות עוד עונה

    http://www.as.com/recorte/20090618dasdaiftb_5/C280/Ies/Diego_Lopez_intransferible_verano.Xxx

    השוער שהפך למבוקש בעקבות היכולת הטובה שהפגין, נפגש עם הקבוצה לדון בעתידו וסיכם בעל-פה עם הצוללת שהוא יישאר לפחות לעוד עונה אחת ולא יקשיב להצעות שמסביב, שמגיעות בעיקר מאנגליה(אפילו מנצ'סטר יונייטד הוזכרה בהקשר אליו). השוער החליט להיות נאמן לבינתיים לקבוצה שנתנה לו את אפודת השוער הראשון והביאה לכך שהוא יוזמן לסגל נבחרת ספרד בפגישה נאמר לו בין השאר:"אל תקשיב להצעות האחרות, תמשיך במטרה שלך לקדם את ויאריאל, אתה מרגיש פה כמו בבית. אולי בקיץ הבא נדון בהצעות שיהיו, והן יגיעו בוודאות". לנשיא פרננדו רויג יש משקל כבד בהחלטה. לפי שנתיים חתמה ויאריאל על הסכם עם ריאל מדריד, שבמידה ודייגו לופז יהיה השוער הראשון במשך שנתיים, ולאחר מכן הוא יימכר - הצוללת תשלם לריאל מדריד כמחצית מהסכום שתרוויח עליו.

     
  3. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יונייטד בעקבות דיאגו לופז?

    ה-sport הקטלוני מדווח שלאחר שולדאס סיכם על המשך דרכו בברצלונה, ביונייטד מחפשים שוער אחר שיגיע במקום ואן דר סאר והמועמד המוביל הינו שוערה של ויאריאל, דיאגו לופז. ע"פ הדיווח, מנצ'סטר יונייד מתכוונת להציע עבור השוער השלישי של ספרד כ-20 מיליון יורו.

    -------

    אני מאוד אוהב את דיאגו לופז ומאחל לו שהידיעה הזאת תרקום עור וגידים והוא יימצא עצמו ביונייטד. במידה והעסקה הזאת תצא לפועל זה כמובן ייפגע בליגה הספרדית שתהפוך בקצב הזה מהר מאוד לליגה הסקוטית - ליגת של שתי קבוצות. בכל מקרה, יהיה מאוד אירוני לראות את היונייטד משלמת כ-20 מיליון יורו עבור השולם כאשר 10 מיליון מהם עתידים לעבור לריאל מדריד..
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/6/09
  4. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    ניהאט קאבנצ'י, אחד החלוצים הטובים בפריימרה בעשור האחרון, עוזב את ויאריאל וחוזרת לארצו טורקיה לבישקטאש, בסכום מצחיק של 4 וחצי מיליון יורו.

    ניהאט אומנם לא כבש שער אחד אפילו בעונה שעברה, אבל היה פצוע כמעט כל העונה, וגם שהיה כשיר פלגריני התעלם מהחלוץ הכי טוב שלו לפני שנתיים, תודה פלגריני.

    תודה על כל השנים הנפלאות, חלוץ אדיר. ויאריאל ממשיכה להחלש וגם רוסי לא בטוח שישאר, כמו גם אתלטיקו שהשויה לאבד את מקסי רודריגז, הקבוצות ממשיכות להחלש בקצב בלתי מוסבר, ואין שום שמועות על העברות של שחקנים, בזמן שבאטיליה ובאנגליה הקבוצות לא מפסיקות להתחזק ולהתחמש- בקצב הזה הליגה בעונה הבאה תדרדר הרבה יותר מהעונה שעברה.

    שחקנים כמו סביולה, דרנתה, הונטאלר, עוזבים את ריאל מדריד, ובמקום שקבוצות צמרת בספרד כמו ולנסיה, סביליה או ויאריאל יקפצו עליהם הם הולכים כנראה למקומות אחרים(פירונטינה, בנפיקה, שטוטגארט).

    המצב הכלכלי כנראה פוגע בספרד הכי הרבה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/6/09
  5. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    ניהאט זה שחקן שדיי חיבבתי וזה היה לא כל-כך נעים לראות אותו תופס את הראש בשנה שעברה פעם אחר-פעם. הוא התקשה ליצור לעצמו מצבים כמו שעשה בעבר משום שהוא היה יותר איטי ופחות חד, והוא גם פיספס לא מעט. אין ספק ששתי הפציעות שעבר - גמרו אותו באופן מסוים, וחבל שזה הגיע אחרי יורו מוצלח במיוחד. העזיבה של ניהאט אולי תאכזב את האוהדים, אבל זה בלתי-נמנע. אני בטוח שאפשר היה להרוויח עליו קצת יותר בכל-זאת, אבל אני מניח שהשחקן רצה לעזוב וויאריאל פשוט הוקירה לו תודה בכך ששיחררה אותו בסכום נמוך. ניהאט שיחק בויאריאל שלוש, אבל בפועל הוא היה פצוע חצי מהזמן וחבל. אני תמיד אזכור לו את השנה המדהימה עם סוסיאדד ב03\2002, במהלכה הוא היה אחד מהשחקנים הטובים ביותר בליגה. אני מאחל לו בהצלחה בתורכיה כמובן. ויאריאל צריכה כרגע לשמור על רוסי ולהביא חלוץ נוסף.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/6/09
  6. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    בויאריאל רוצים שפאולסן יהיה הרכש הראשון

    http://img18.imageshack.us/img18/8489/620163816socceremirates.Xxx

    ויאריאל הכניסה קצת כסף לאחרונה מהעברת המאמן מנואל פלגריני לריאל מדריד, מכירתו של מתיאס פרננדז לספורטינג ליסבון ועוד, ובימים הקרובים היא רוצה להתחיל להתחזק. השם החם שעומד כרגע על הפרק הוא כריסטיאן פאולסן, הקשר הדני של יובנטוס, שלא נמצא בתוכניות של הקבוצה לעונה הבאה וכבר ביקש לעזוב מיידית. באתר המארקה כינו את פאולסן כ'חלום ישן של ויאריאל'. הצוללת הייתה קרובה להחתים אותו, אך סביליה הקדימה אותה והגיע לסיכום עם שאלקה לפני שלוש שנים. יובנטוס נאלצה לדחות הצעה מרשימה של פנרבחצ'ה בסך 18 מיליון יורו עבור הקשר שנקנה בעשרה מיליון שנה לפניכן, בשל אי רצונו של פאולסן לשחק בליגה התורכית. השחקן רוצה לחזור לספרד ונראה שויאריאל תעשה מאמצים כבירים כדי להביא אותו בימים הקרובים. הצוללת מתכננת להקציב לעיסקה קצת פחות מעשרה מיליון יורו והתפתחויות צפויות בימים הקרובים.

     
  7. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    וואלוורדה סימן חיזוקים גם להגנה ולהתקפה: מרקאנו ונגרדו

    http://www.as.com/recorte/20090702dasdaiftb_10/C280/Ies/haber_hecho_caja_hay_prisa.Xxx
    איבן מארקנו. יכול לשחק כבלם וכמגן שמאלי

    בויאריאל החליטו לחזק כל עמדה במערך בשחקן אחד. כמו שפורסם אתמול באס, הקבוצה מעוניינת בכריסטיאן פאולסן לחיזוק הקישור. היום עולים שני מועמדים לשיפור ההגנה וההתקפה - איבן מארקנו מסנטאנדר ואלברו נגרדו מריאל מדריד. מארקנו יכול לשחק גם כבלם וגם כמגן שמאלי וזה יתרון אדיר מבחינת המאמן וואלוורדה שמעוניין בו. סנטאנדר כרגע לא מעוניינת למכור את השחקן, אבל בקבוצה בטוחים שבמידה ומארקנו עצמו יבהיר לקבוצה שהוא רוצה לעבור לויאריאל - העניין ייפתר. בקרוב בקבוצה יצרו קשר עם הסוכן שלו. בגזרת נגרדו - בצוללת רוצים לנצל את היחסים הטובים עם ריאל מדריד בעקבות עזיבת פלגריני. ויאריאל מניחה שריאל מדריד תסכים להוריד את הדרישות הכלליות עבור נגרדו ולעשות לה מחיר טוב יותר, מה גם שריאל צריכה לשלם לצוללת ארבעה מיליון יורו עבור המאמן.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/7/09
  8. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,814
    ציטוט מYNET:"ספורטינג ליסבון מפורטוגל סיכמה עם ויאריאל הספרדית לגבי רכישתו של הקשר הצ'יליאני מתיאס פרננדס תמורת 3.64 מיליון יורו. השחקן בן ה-23 חתם לארבע שנים."

    זה מצחיק מזה המחיר העלוב הזה , זה נכון?!
     
  9. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    איבן מארקנו נרכש

    http://www.villarrealcf.es/galeria/thumbs/pregaleria/tn_1246558557.Xxx

    ויאריאל הודיעה אתמול בשעות הלילה המאוחרות על רכישתו של איבן מארקנו, שחקנה הספרדי של סנטאנדר שיכול לשחק במגוון תפקידים בחלק האחורי - כבלם וגם כמגן שמאלי. השחקן יעבור בהמשך את הבדיקות הרפואיות ויוצג לתקשורת בשעה 14:00 שעון ישראל. הבלם הצעיר שהצטיין בעונה החולפת במדי סנטאנדר ובעוד קרוב לחודש יהיה רק בן 22, יחתום לשש שנים. האתר הרשמי של ויאריאל מאשר את הפרסומים:"אנחנו שמחים להודיע שמארקנו שחקן ויאריאל. הספרדי הצעיר שחקן בעל יכולות רבות, שחקן רב-גוני בעל נתונים פיזים מעולים ורשם הצלחה גם בנבחרת. הוא בידיוק מה שאנחנו צריכים". סכום ההעברה טרם פורסם. בהצגתו כשחקן הקבוצה בצהריים, אמר מארקנו:"ויאריאל היא קבוצה מצויינת ואני גאה מאוד לשחק אצלה, אני עושה התקדמות משמעותית למרות שהיה לא קל לעזוב את סנטאנדר שהיא הבית שלי".

    ----------------------------
    רכישה נהדרת של ויאריאל. מארקנו שחקן עם פוטנציאל גדול והוא יוכל להיות מחליף טוב לקאפדוויליה מתי שלזה ייגמרו הכוחות כבר. אני חושב שבהתחלה הוא יישחק בעיקר כבלם, הרי גונזלו נוטה להיפצע וגם ככה הוא נחלש בשנתיים האחרונות. מארקנו וגודין יכולים להציג מרכז הגנה צעיר, חזק ולוחם. ויאריאל עשתה את הכל מאוד מהר ומעניין כמה היא שילמה עבורו. אני מאחל לו בהצלחה וזה שחקן שאני אשים עליו יותר עין, אחרי שהוא היה מועמד רציני להגיע לריאל מדריד. בהחלט יכול להיות שאנחנו נבין שטעינו שוייתרנו עליו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/7/09
  10. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0