אם הציטוט המדובר נכון, נראה לי שכדי לויאריאל לסיים את החוזה הזה כבר עכשיו. ריקלמה כבוי ימשיך להעיק על הקבוצה, שהסתדרה באופן סביר בלעדיו בעונה החולפת. הם לא צריכים את המשקולת הזו על הראש. הם כבר עשו את ההימור בחורף, על מטי פרננדז, ועדיף להמשיך עם זה.
אין לו מה לחפש שמה בכלל . האמת גם לא בבוקה , הוא שווה קבוצה באירופה ולא חסר הקבוצות שירצו אותו. במקום ויאריאל הייתימ חפש למכור אותו לכל המרבה במחיר כי כמו שאמרו לפניי הם הסתדררו מעולה בעלדיו, והוא שווה הרבה יותר מבוקה
לדעתי זאת הולכת להיות השנה של ויאריאל. אמרתי את זה גם לפני ה 3-0 על ולנסיה, אבל יש שם קבוצה מעולה. מטיאס פרננדז כישרון ענק, כנ"ל ג'וזיפה רוסי. יון דאל תומסון מספק הרבה ניסיון. מה אתם אומרים?
לגבי רוסי ומטיאס פרנדדז אני מסכים איתך, יש להם כישרןם אדיר ברגליים. לגבי תומסון, האומנם יש לו ניסיון רב נכון, אבל זה לא שבמילאן הוא היה ה-כוכב בהתקפה. בעונהה שעברה בשוטוטגט הוא היה הרכב ראשון בקביעות והיה שותף מלא לאליפות?
תוסיף אליהם גם את סנטי קאסורלה המצוין, שנתן עונה גדולה ברקראטיבו בשנה שעברה ועכשיו חזר הביתה. תומאסון ראה בעיקר ספסל בשנה שעברה בשטוטגרט, עד שעבר בינואר לויאריאל.
קשה לדעת על פי המשחק הזה איך יראו ויאריאל, הם תפסו את ולנסיה ביום רע מאוד, ועם עזרה מהשופט הם ניצחו. אב לא נראו מי יודע מה.. לדבר בשמות זה לא העניין כי אתלטיקו מדריד מדברת בשמות כבר הרבה זמן ולא יוצא מזה כלום בשנים האחרונות.
הדבר הבולט במשחק נגד ולנסיה, היה דווקא ההגנה של ויאריאל שפעלה מצוין ועצרה את התקפות של ולנסיה בצורה פנטסטית, בנוסף לזאת ניצלה הגנה שתפסה יום שערורייתי. יש לויאריאל שחקנים די טובים, לאחר עזיבת פורלאן, ספק אם תומאסון או רוסי הם התחליך ההולם לחלל שהשאיר פורלאן. רובי עוד צעיר ויש לו עוד שנתיים לפחות להתחשל, ותומאסון הוא גם לא המחלךיף הכי ראוי. בעצם לא נראה יל שיש מחליף ראוי, 19 גולים בעונה לא הולכים ברגל. כרגע קשה עדיין לשפוט את ויאריאל היא תפסה יום עלוב שלך ולנסיה וזו רק פתיחת העונה, יהיה אפשר לשפוט את היכולת רק בעוד כמה מחזורים שהכל התברר, בינתיים המוראל של הצוללת הוא גבוהה מאוד ואחרי הניצחון הגדול באחד האיצטדיונים הקשים לשחק בהם באירופה, הם ממשיכים למחזור הבאה אם המון ביטחון.
יש בויאריאל קבוצה מצוינת. ראיתי רק את התקציר נגד ולנסיה וזה נראה מצוין. יש להם סגל נהדר. התקפה מצוינת עם תומאסון שהוא חלוץ מטרה וסקורר נהדר, ג'וזפה רוסי שהוא כשרון גדול שאני בטוח שיתן עונה טובה. קישור מצוין עם מאטי פרננדז, כשרון אדיר, עם פונטנציאל של השחקן הטוב בעולם, מרקוס סנה שממשיך ביכולת הטובה, סנטי קאסורלה שהיה מצוין נגד ולנסיה עם שער ובישול. לדעתי הם יגיעו השנה למקומות 3-5, למרות העזיבה של פורלאן.
3-5? זה אומר שהיא תהיה לפני אחת הבאות: ריאל, ברסה, סביליה, ולנסיה, אתלטיקו מדריד.. אני לא פוסל את זה אבל אל תמהר להסיק מסקנות..
זאת דעתי. אני לא ממהר להסיק מסקנות. ויאריאל קבוצה איכותית מאוד, סגל אדיר, מאמן נהדר והם קבוצה מצוינת. קודם כל את אתלטי כולם כבר מכתירים כקבוצה שבטוח כבר תתפוס מקום שיוביל לליגת האלופות. אתלטי קבוצה מוכשרת מאוד, עשתה רכישות מצוינות אבל ככה זה כל קיץ. גם סביליה לא כזאת בטוחה בצמרת. יש הרבה קבוצות שהתקשו לשמור על מקום בצמרת אחרי עונה אחת שהיא התעלתה על עצמה.
אמרתי שאני לא פוסל ואני מהאנשים שכל שנה אמרתי שלא ייצא כלום מאתלטיקו מדריד. ויאריאל בנתה סגל לא רע אני לא חושב שהוא מתאים עדייך ללגת האלופות, יכול להיות שמקום 5-6 יהיה ריאלי בשבילה.
ויאריאל ממשיכה את היכולת הטובה מהעונה שעברה, אותה היא סיימה עם 8 ניצחונות רצופים (מאזן טוב מזה של ריאל ובארסה שרצו לאליפות).
המשכיות זה טוב, וכמו שאמרתי אני לא פוסל אפשרות שהיא אכן תגיע למקומות 4-5, מקום שלישי נראה לי קצת גדול עליה, לקבוצה אין ממש מנהיג במגרש..
בכל שנה יש תחרות ויש לפחות קבוצה אחת שמפתיעה, אז מה זה משנה? אנחנו תמיד חושבים לפני שאנחנו מהמרים כי התחרות בלה ליגה זה לא דבר חדש. עריכה: ד'א, מישהו יודע אולי את הרקע לסכסוך בין ריקלמה למועדון ויכול להסביר אותו?
ריקלמה היה בדיכאון מאז החמצת הפנדל נגד ארסנל ב-2006, ומאז שהוא בבוקה חזרה לו שמחת החיים הבעיה היא שויאריאל מכריחה אותו לחזור אליה למרות שהוא רוצה להישאר בארגנטינה