באמת תודה מנולו, לא עשית דבר הקיץ והעיקר אתה מרוצה מסגל השחקנים. בכלל, רוב קבוצות הצמרת לא יתחזקו, וזה מצער מאד.
בראחה שנפצע ייעדר כחודש http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/08/17/futbol/equipos/valencia/1250511852_extras_portadilla_1.Xxx חדשות רעות לוולנסיה - רובן בראחה שנפצע במשחק נגד סביליה במסגרת ראמון דה קארנזה, ייעדר בין ארבעה לחמישה שבועות ויחמיץ בוודאות את שלושת משחקי הליגה הראשונים של הקבוצה, נגד סביליה, ויאדוליד וספורטינג גיחון.. השחקן נבדק היום על ידי רופא הקבוצה, ג'ורדי קאנדל, והתגלה בשריר רגלו הימנית קרע של סנטימטר. בוולנסיה מנסים להישאר אופטימים וזהירים, ובקבוצה הסבירו שבעוד עשרה ימים תתבצע סריקה מחודשת. מה שכן, בראחה לא יאיץ את חזרתו למגרשים.
באראחה כבר 4 שנים סובל מפציעות תורדניות, הגיע הזמן לתת את המשוכות לבאנגה או מנואל פרננדז, אוי לא זה אמארי, רק לא מרצ'נה.
הרשימה השחורה של מנולו חימנז קצת פחות משבועיים לפני פתיחת העונה והסגל של סביליה עוד לגמריי לא סגור. לא, הכיוון הוא לא בידיוק החתמות חדשות, אלא דווקא צמצום של מספר השחקנים בסגל, כמובן על ידי הוצאה של שחקנים שוליים. המארקה מדווח הבוקר על 'הרשימה השחורה' של המאמן מנולו חימנז. הראשון הוא הבלם דוד פרייטו, שעשוי לעבור בחינם לחרז, העולה החדשה לליגה. סרחיו סאנצ'ז מרשים מאוד באימונים ולכן אין צורך בפרייטו. טום דה מול, הקשר הבלגי שהושאל אשתקד לגנק, עשוי להימכר למאיורקה שמעוניינת בו, כאשר גם בהולנד יש קבוצות שרוצות את השחקן. צ'באנטון ודודה הם השחקנים מהם סביליה מקווה לעשות קופה קטנה, הם השחקנים שמכירתם עשויה להביא את רוב הכסף לשחקן הנוסף שייצטרף לסגל. דודה שהושאל למאלגה בשנה שעברה, עשוי להימכר לאספניול. http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/08/18/futbol/equipos/sevilla/1250581370_extras_portadilla_0.Xxx דוד פרייטו ודה מול. מחוץ לתוכניות מי שבוודאות לא יגיע לקבוצה זהו החלוץ הברזילאי פרד, ששינה את דעתו. "אנחנו עומדים להוציא הודעה מסודרת לעיתונות, לפיה פרד מעוניין להישאר בפלומיננזה(אליה עבר לא מזמן. הוא גם פתח את העונה טוב עם ארבעה שערים בשישה משחקים). הוא לא רוצה לעבור לסביליה. חשוב לו לקבל דקות משחק רבות לקראת המונדיאל שבפתח", הסביר סוכנו של השחקן, שהיה מאוכזב מהחלטתו של פרד, אבל קיבל אותה. מהכתבה של אתר האס, ניתן להבין הישארותו של לואיס פביאנו כנראה גרמה לחשש אצל פרד שהוא לא יהיה שחקן מרכזי בקבוצה ולכן הוא שינה את דעתו. לחץ של הנהלת סביליה על השחקן לא עזר.
3:0 לולנסיה בחוץ על Stabaek במסגרת הליגה האירופאית. כבשו לולנסיה: פאבלו הרננדז (29); דויד וייה (35); חואקין (80). ההרכב של ולנסיה: ----------------סזאר------------ --ברונו--אלקסיס--דלבאר---מיגל-- ---------באנגה----מרצ'נה------ ---מאטה--------------הרננדז--- -------------סילבה---------- ---------------וייה----------- חילופים: חואקין במקום הרננדז (70); מיצ'ל במקום סילבה (81); זיגיץ' במקום וייה (75) - מרצ'נה משחק בעמדת הקשר האחורי? חסר לנו שהוא יפתח בליגה כקשר אחורי. הוא הבלם הנורמלי היחידי שיש לנו.
תגידו באיזה שפה אני צריך לדבר בשביל שתבינו שמרצ'נה הוא כבר לא בלם, אלא קשר אחורי? כל המשחקים של ולנסיה בקדם העונה הוא שיחק כקשר אחורי, הוא שיחק במשחק האחרון בנבחרת ספרד כקשר אחורי(!), לא מבין את הדבר התמוהה הזה.
פשוט ביזיון חיקוי עלוב של קומן שהמציא לשחקנים תפקידים אז הינה יורשו עומד על הקווים ממציא תפקידים מוזרים כמו מרצ'ינה כקשר אחורי ומי שראה את המישחק מול ארסנל היה רואה שהוא גם שם את מתיו' כקשר שמאלי וברונו מגן שמאלי (והיה לו את ויסנטה על הספסל)
חבר'ה, תנו היזדמנות. זה לא יתכן שעמודים שלמים אני אשמע אותו חרא. אני שומע אותו חרא 6 ימים בבסיס בניצנים בטירונות מסריחה של ג'ובניקים, חלאס. ועמי, אני מתכוון אליך ראבאק. הבנו, הבנו, מרדונה חרא של מאמן (מסכים) נאבאס צריך לשחק בנבחרת (מסכיםם) אנגולו חרא של שחקן (בולשיט) ובפעם ה-2347982 מרצ'נה בלם יותר טוב מאשר קש"א (בוא ניתן לזה זמן) אבל באמת, באמת, די לחפור. זה לא תורם כלום לדיונים פה וגורם לי לרצות לדפוק כדור בראש מרוב שאתם לא מחדשים כלום, ואני כבר מסתובב עם נשק בבסיס...(אמרו פה כבר שצה"ל דפוק, נכון? מי מביא נשק לאנשים כמוני?!) בקיצור, אם דור וארז לא העירו לכם-אם אין לכם מה להגיד, לא משהו חדש לפחות, ואתם מחזרים את ההודעות-אל תגיבו, עדיף. באמת. ואני בא בקטע ידידותי, הכי ידידותי שאפשר אז אל תתחיל לתקוף אותי.
אלברו נגרדו:"רציתי להגיע לסביליה ולכן וויתרתי על הצעות טובות יותר מבחינה כלכלית" http://www.sevillafc.es/archivos/img_temp0910/img_actos/11.Xxx אלברו נגרדו, אותו מכרה ריאל מדריד לפני יומיים בתמורה ל-15 מיליון יורו, הוצג היום כשחקן סביליה ומייד הדגיש שהוא העדיף את הקבוצה הזאת על פני הצעות רבות:"סביליה זה מועדון מיוחד ורציתי להגיע לכאן, ולכן וויתרתי על הרבה מאוד הצעות אחרות, חלקן יותר אטרקטיביות מבחינה כלכלית. כבר בתחילת הקיץ אמרתי לסוכן שלי שבמידה ולא יסתדר לי להישאר בריאל מדריד, שסביליה היא הפייבוריטית שלי". נגרדו ציין שלנשיא הקבוצה, חוסה מאריה דל-נידו, יש השפעה גדולה על כך שהוא החליט להגיע לכאן - "הנשיא והשאר עשו מאמצים כדי להביא אותי, ועכשיו חובת ההוכחה עליי. אני מלא אנרגיות לשחק בקבוצה כמו סביליה עם קהל חם ומעניין, ואני בכלל לא חושב כרגע האם אחזור לריאל מדריד או שלא. אני מקווה להצליח לא פחות ואפילו יותר מאשר באלמרייה". נגרדו עבר לדבר על היעדים - אני רוצה לעזור לנשיא לקדם את המטרות שלו - לזכות באליפות ספרד או בליגת האלופות, בה אני מאוד אתרגש לשחק לראשונה בקריירה שלי. זה ברור שאנחנו יכולים להפריע לברצלונה וריאל מדריד, הפערים בין הקבוצות לא גדולים וזה ניתן לגישור". מונצ'י לקח את המיקרופון והחמיא לחלוץ החדש שלו בגדול - "נגרדו הוא אחת הרכישות המוצלחות בתולדות סביליה. הוא חלוץ מצויין. גם אנחנו רוצים את השחקנים הטובים ביותר, במסגרת האפשרויות שלנו". בסביליה רמזו בין השאר שהקבוצה עשויה להתחזק בינואר בלא פחות מארבעה שחקנים, שניים מהם בחלק הקידמי, במידה והמאמן מנולו חימנז לא יהיה שבע רצון מהמצב, או שמכת פציעות תיפגע בסגל. בל נשכח את אליפות אפריקה שניצבת בפתח.
אני חושב שבסה''כ לסביליה יש שחקנים מצוינים, שילוב של וותיקים לצעירים, מנוסים וטירונים. עם החתמו של נגרדו, ועם שחקנים כמו פביאנו, קאפל ופרוטי הצעיר יש לאוהדים למה לצפות מהקבוצה העונה. הגרעין הוא מצוין, כמעט ולא הגיעו שחקנים חדשים, ככה שאין צורך לקבוצה "להשתלב". מצפה לנו עונה נהדרת, קדימה סביליה! :aaa21:
לפי מה שהבנתי מאנשים, אבר באנגה משאל לעונה אחת לאברטון האנגלית, ואני נשאר בשוק עד עכשיו. אבר באנגה היה השחקן המצטיין של ולנסיה במשחקי ההכנה, אונאי אמארי השקרן אמר שהא בונה עליו מאוד, במשחק השבוע בליגה האירפאית באנגה היה מהמצטיניים במשחק, ואחרי שרובן בארחה פצוע ל3 חודשיים ולנסיה מחליטה להשאיל אותו, וכנראה שזה השאלה שאומרת שבאנגה כבר לא יחזור ללה-ליגה. ולנסיה אני שונא אותך, את אונאי אמארי האידיוט עוד יותר, ואני שוקל להחרים את הקבוצה הזאת העונה, הלואי שירדו ליגה.. מישו יכול כבר לפרש לי תכתבה?
עמי, אתה חייב לברר דברים עד הסוף לפני שאתה מחליט להחרים קבוצות ולשנוא אנשים. עשית רעש אדיר מכתבה שאומרת בדיוק את ההפך. רק עכשיו תרגמתי את כל הכתבה אך המילה niega (סירבה) מספיקה בשביל להבין את הנכתב..