ויאריאל-ולנסיה-סביליה 2009/10:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏10/7/09.

1. Raulito Madridista

נילמאר:"אני מאוד שמח על הופעת הבכורה שלי ועל המשחק שלנו"

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/08/08/futbol/equipos/villarreal/1249731508_0.Xxx

אחרי הניצחון הנהדר על יובנטוס אמש, כאשר הוא כובש את שער הבכורה שלו במדי הצוללת, מצא לעצמו נילמאר את הזמן כדי להגיד כמה מילים לתקשורת. "אני שמח מאוד על ההופעה של הקבוצה נגד יובנטוס. היו לנו המון הזדמנויות כי השחקנים נעו בחוכמה ללא כדור, והתוצאה הייתה מאוד מספקת. היה כיף לערוך הופעת בכורה נגד קבוצה כזאת ברמה של יובנטוס, זה ייתן לנו ביטחון רב לקראת ההמשך", סיכם נילמאר את הופעת הבכורה של הקבוצה שלו. החלוץ רצה להדגיש את הדבר הבא ''המשחק נגד יובנטוס היה קל כי אנחנו הפכנו אותו לכזה, מגיע לנו את מלוא הקרדיט''. הוא גם התייחס לעצמו ברמה האישית - "אני מקווה להראות המשכיות, זה הדבר הכי חשוב. אין ספק שלשחק טוב נגד יריבה כזאת זה מעלה לך את הביטחון ולא יכולתי לחלום על בכורה מוצלחת יותר". נילמאר מאוד אוהב את שותפו להתקפה, ג'וזפה רוסי - "יש לנו שיתוף פעולה נהדר, זה קל לשחק איתו כי הוא שחקן גדול. יש לו הרבה מאוד איכויות. אני מקווה שנמשיך לשחק בייחד. אני לומד ממנו המון". על הציפיות לקראת העונה שבפתח הוא אמר - "ויאריאל האמינה בי ואני רוצה שבקבוצה לא יתחרטו על הרכישה שלי. חיכיתי הרבה זמן לצאת לאירופה ויש לי הזדמנות לשחק בקבוצה נהדרת. אני מאמין שנגיע שוב לליגת האלופות".

2. Raulito Madridista

ויסנטה וזיגיץ מבוקשים בצרפת

'הלאקיפ', העיתון הצרפתי הבכיר, מדווח אתמול שויסנטה רודריגז וניקולה זיגיץ מבוקשים על ידי פאריס סן ז'רמן ובורדו בהתאמה. בנוגע לויסנטה, בו הצרפתים רואים כמחליף האיידיאלי לז'רום רוטן, נראה שהסיכויים שהמעבר ייצא לפועל הם מאוד קלושים. השחקן לא מעוניין לעזוב את וולנסיה, והקבוצה מאמינה מאוד ביכולתו. לא רק שהמאמן אמארי רוצה שהוא יישאר, בהנהלה בכלל לא מוכנים לשמוע על מכירתו. רק מקווים שם שהוא יעבור עונה נקייה(עד כמה שאפשר) מפציעות, ובטוחים שהוא יתרום לקבוצה עוד הרבה. רק הצעה אסטרונומית תוציא את ויסנטה מוולנסיה, ולמועדון הצרפתים אין את האמצעים לכך. בורדו מתכננת להציע בין עשרה ל-12 מיליון יורו לגבי זיגיץ', סכום שעשוי בהחלט לשכנע את וולנסיה לוותר עליו.

3. ValenciaCF Member

אנגולו מעולה לספסל של ולנסיה, הוא מעבר לשיא אבל הוא יכול להיכנס באמצע המשחק ואולי גם לעשות משהו.
    ויסנטה הסמל הכי גדול של ולנסיה לא יעזוב וגם אם ולנסיה תקבל הצעה "אסטרונומית" הם צריכים לסרב !
    באנגה וזיגיץ' שהרשימו בקדם עונה אסור לתת להם לעזוב. הגיע הזמן שיהייה חלוץ ליד וייה,
    ולא חייב ליד וייה אם משחקים עם חלוץ 1. חלוץ שיהייה בספסל, שיהייה תחליף ראוי לוייה כאשר הוא פצוע וכו'. קשרים אחוריים בקושי ויש לולנסיה, יש את אלבלדה ורובן בראחה שהם לא כמו פעם, כמו אנגולו - לספסל. באנגה ופרננדס אני מקווה שיהיו הקשרים האחורים של ולנסיה העונה. פרננדס פצוע אני לא ממש יודע לכמה זמן אבל אסור להיאחז בו. אי אפש לדעת באיזה מצב הוא יחזור. גם מיצ'ל המוכשר על הפרק שהצטיין מול יונייטד והבקיע גול יפה מול ארסנל מראה יציבות במרכז השדה, גם הוא אופציה. בקשר לבאנגה - אני מקווה שולנסיה תגיד בסוף העונה שהם לא הצטערו על ה18 מליון שהוציאו עליו מבוקה.

בהגנה - מגן שמאלי ז'רמי מתי'ו מראה יכולת טובה ביינתים, הוא חוזר ע"י רומא ובורדו בעונה שעברה כמו שרשמת. מגן ימיני ברונו אני לא מבין למה הביאו אותו לדעתי מיגל שחקן ממש טוב, מהיר, משחק על הקו יודע להרים יש לו טכניקה. נו טוב, לפחות ברונו בא בהעברה חופשית.
    חוץ מהמגנים שהם די בסדר, צריך בלם ליד מרצ'נה, חייב ! אלקסיס לפעמים תופס יום ונותן משחק טוב, דלבר גרוע - אאוט. אפילו שאלקסיס נותן פה ושם משחקים טובים, חייב בלם מנוסה, ופיזי וזול אם אפשר ..

אגב, החלוץ הקולמיבאני שחזר מסלמנקה, מיקו הזה פשוט גרוע ! במשחקי ההכנה הוא פשוט אפס בעיטה אחת מדויקת לא הייתה לו - להתאמן בנערים של ולנסיה לא הייתי מביא לו.

שאלה:
    מישהו יודע מה עם אהרון ? הוא חזר מההשאלה מריינג'רס או שהוא הושאל לעוד עונה ? כי הוא חלוץ מהיר צעיר ודי טוב ..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/8/09
  4. riquelme1 Member

מה גרוע זה מילה טובה, הוא פשוט שחקן מביך, ראיתי אותו בכל משחקי ההכנה של ולנסיה, הוא פשוט מזעזע, הוא לא יודע לעצור כדור, הוא מקבל כדור ברחבה כולו מתלבל, אין ל מושג למה אמארי נותן לו הזדמנויות, והדבר הכי הזוי שהוא שיחק מחצית נגד מנצ'סטר וזיגיץ' שכבש 5 שערים במשחקי הקדם, לא נכנס אפילו.

סילבה, אולי אתה לא מעודכן אבל אמארי לא בונה על מרצ'נה בכלל בתור בלם, מרצ'נה מאז שחזר לאימונים, משחק רק כקשר אחורי, עוד דבר הזוי שעושה אמארי אם החלטות כל כך מוזרות לפעמיים, כבר מהעונה שעבר הוא התחיל אם זה, ולא נירא שהואהלך לשנות אזה למרות שמרצ'נה פשוט מזעזע בתור קשר, הוא לא טכני, הוא לא מוצה את עצמו שם, הוא מעיף כדרים למעלה לא מפסיק לאבד כדורים, וגם היכולות ההגנתיות שלו נפגעות שם, נגד מנצ'סטר הוא גם שיחק קשר אחורי וגם נגד ארסנל והיה אחד החוליות החלשות במשחק הטוב של ולנסיה- ולנסיה איבדה את אלביול, וחסר לה בלם ליד אלקסיס, איך מרצ'נה בלם נבחרת ספרד לא משחק שם? רק אמארי יודע...

בקשר לאנגולו, איך יש לו מקום בספסל יש לולנסיה יש 2 קשרים ימניים ברמה גבוה? חואקין הוא לרוב שחקן הרכב, ופאבלו הרננדז המצויין בספסל, אז למה צריך 3 קשרים ימנים? שאנגולו פשוט מזעזע בשנים האחרונות, אין לו מקום בולנסיה, חאלס.

לולנסיה באמת יש קישור נפלא, אם באנגה, בארחה, אלבלדה, ומנאול פרננדש, שתמיד ידעתי שיש לו כשרון מדהים, הוא נחשב למאקללה הבא בבנפיקה וראיתי אותו לא מעט שם, וגם באנגליה הוא היה מצויין שהושאל, יש לו בעיטה וטכניקה אדירות, ויודע לעשות גם הגנה, בעונה שעברה הוא הרשים מאוד.

מת'איו הצרפתי בהחלט הרשים אותי עד עכשיו, גם התקפה וגם הגנה, סוף סוף לולנסיה יש מגן שמאלי אחרי מוראטי האיום, ומה שהכי מדהים שיש לה 2 מגנים שמאלים מדהימים, גם קרליטו מגן אדיר, יהיה מלחמה לא קטנה העונה בעמדה הזאת.

סזאר
    מתאייו\קרליטו, אלקסיס, מרצ'נה, מיגל\ברונו
    מאטה\סילבה, פרננדש\באנגה\בארחה, אלבלדה, חואקין
    וייה, זיגיץ'

אם הרכב כזה, והאופציות שיש לאמארי גם אליפות היא לא מילה גסה, אבל חבל שהבן אדם עושה דברים מוזרים כמו מרצ'נה כקשר שיש לו מבחר כל כך עצום של קשרים, ומשחק רק אם חלוץ אחד כל הזמן.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/09
  5. ValenciaCF Member

אנגולו יכול לשחק גם כחלוץ, ככה שאם אמארי יפתח עם 2 חלוצים, מי יהייה על הספסל ? מיקו ? אנגולו עדיף על מיקו.
    ובקשר למרצ'נה, אמארי לא עד כדי כך מטומטם, אני בטוח שהוא בונה על מרצ'נה כבלם כי אם לא - האופציה שנותרה היא לפתוח עם דלבר ואלקסיס ואני בטוח שהוא לא יעשה את זה.
    אולי אמארי ניסה לנסות משהו חדש שהוא פתח עם מרצ'נה כקשר אחורי ? סה"כ המטרה של המשחקי אימון האלה הם לנסות דברים חדשים.

ותפסיק להתלונן על זה שזיגיץ' לא שותף, אולי המאמן דואג שהוא יפצע ? אולי הוא לא היה מספיק כשיר ? יכולות להיות 1001 סיבות למה הוא לא פתח.

בצחוק לא הייתי רושם "מאטה/סילבה" , שנייהם שחקנים כל כך חשובים שהם צריכים לפתוח בכל משחק ומשחק. אולי אחד מהם יפתח לצד וייה?
    ובקשר למערך שפירסמת, הייתי עושה גם לאלבלדה "/" ביחד עם בראחה פרננדס ובאנגה.

6. riquelme1 Member

אין סיכוי, אנגולו לא שותף באף משחק הכנה עד עכשיו, הוא בכלל לא בתוכניות של אמארי, לא חלוץ ולא קשר ימני, לא בתוכניות בכלל.

בקשר למרצ'נה בסוף העונה שעברה הוא שיחק רק כקשר אחורי, ובכל משחקי ההכנה עד עכשיו, למה שאמארי ישנה אתזה? כנראה שהוא באמת טיפש, כמו שאמרתי החלטות מוזרות יש לו, אני לא מת על המאמן הזה, גם חילופים מוזרים הוא עושה לפעמיים, אם מאמן כמו בניטז למשל אני מהמר על ולנסיה כאלופה העונה, שלקח אליפות אם סגל הרבה פחות מוכשר מזה של היום.

אתה אידיוט או מה, שאני עושה: \, אני מתכוון או בארחה, או באנגה או פרננדז, לא את כולם ביחד.

7. ValenciaCF Member

נו אני יודע ! ולאלבלדה לא שמת "/" , ולאלבלדה לא מגיע מקום בהרכב, הוא כבר מבוגר ומעבר לשיא, בגלל זה אמרתי שמקומו לא בטוח בהרכב והוא צריך להיות ביחד עם מי שרשמת כאופציה.

8. riquelme1 Member

אם כבר מעבר לשיא זה בארחה שכבר 3 שנים נמצא בירידה, אלבלדה מביא הרבה ניסיון הוא עדין לא איבד מהיכולת שלו, אומנם קצת איטי, אבל לדעתי יש לו מקום בהרכב.

9. ValenciaCF Member

באנגה ופרננדס עדיפים עליו, ולדעתי גם מיצ'ל.
    אלבלדה מאוד איטי כמו שאמרת ו-ולנסיה לא יכולה להרשות לעצמה שחקנים איטיים במרכז השדה, במיוחד כשההגנה (בעיקר הבלמים) שלה מאוד מאוד מאוד איטית.

10. riquelme1 Member

לא היתי מתנגד לזה, פרננדש ובאנגה שחקנים אדירים, אבל אמארי המוזר מעדיף את מרצ'נה שם.

11. ValenciaCF Member

לא יודע מה איתך, אבל אני במהלך העונה לא ראיתי את מרצ'נה משחק כקשר אחורי.

מישהו יודע מה הולך עם דל הורנו? חבל להחזיק אותו בקבוצה כשיש את מת'יו וקרלטו. אפשר להרוויח עליו סכום נחמד.
    ומה עם אהרון החלוץ? הוא חזר לקבוצה או שהוא הושאל לעוד עונה בריינג'רס?

12. Raulito Madridista

וואלוורדה מתלבט לגבי עמדת הקשר האחורי

ארנסטו וואלוורדה, מאמנה של ויאריאל, נמצא כבר עכשיו בדילמה את מי לשתף במשחק הראשון בליגה האירופית, שישוחק ביום חמישי הבא, במקומו של אגורן. הקשר האורוגוואי סוחב הרחקה מליגת האלופות בשנה שעברה ולא יוכל לעזור לקבוצה. וואלוורדה צריך לבחור בין סנה או ברונו. כמובן שוואלוורדה היה מעדיף את הקפטן שלו, אלא שסנה מחלים מהפציעה בקצב איטי מאוד ולא בטוח שיהיה כשיר למשחק במאה אחוז. ביום שני שותף סנה בניצחון של ויאריאל על קבוצת קארנו וזה היה המשחק הראשון שלו מזה חמישה חודשים. ברונו אמר:"אני משחק יותר הגנתי ומשתדל לעשות את העבודה שלי. המאמן יודע שאני יכול לתרום לקבוצה. בכל מקרה, אקבל כל החלטה שלו".

* ובינתיים בוולנסיה - הנהלת הקבוצה הגיבה לטענות של אנגולו והציעה לו לרכוש את הכרטיס שלו בתמורה ל-2.4 מיליון יורו, סכום שכרגע אין לקשר לשלם. צפו להתפתחויות בסאגה המעניינת הזאת.

13. ValenciaCF Member

ככה עושים לו ולנסיהה .. לא להאמין ...

14. riquelme1 Member

הוא הביא אתזה על עצמו, בולנסיה יראו לו את הדרך החוצה כבר מזמן, אין לו מקום שם שיעשה טובה ויחפש קבוצה חדשה.

15. ValenciaCF Member

לא עושים דבר כזה לשחקן ששיחק המון שנים בשביל המועדון
    זה כמו מה שריאל מדריד עשתה לסלגאדו