ויאריאל-ולנסיה-סביליה 2009/10:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏10/7/09.

1. Raulito Madridista

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2010/06/07/futbol/equipos/valencia/1275929151_0.Xxx

רישמית: סולדאדו ישחק בוולנסיה בארבע השנים הבאות. בקרוב מאוד הוא יוצג רישמית. וולנסיה וחטאפה הגיעו לסיכום סופי על העברתו של החלוץ בן ה-25, והעטלפים ישלמו עבורו 10 מיליון יורו. יורנטה מוולנסיה הצליח לשכנע את חטאפה לקבל את הכסף במספר תשלומים, ובהתחשב בכך שוולנסיה הרוויחה 40 מיליון יורו במכירת ויאה, וכרגע השקיעה רק רבע בהבאת חלוץ חלופי, כמו גם העובדה שהמשכורת של סולדאדו תיהיה נמוכה משמעותית מזו של ויאה - מעודדת מאוד את המועדון. הקבוצה הודיעה על כך שבשנה האחרונה החובות פחתו בצורה משמעותית - מ-550 מיליון יורו עד ל-440 מיליון יורו. בוולנסיה מחפשים חיזוק נוסף לחלק הקידמי על-מנת לסגור את הסגל, והמועמד המוביל הוא אדוריז, חלוצה של וולנסיה, שגרף שבחים מהמאמן אמארי. אתמול אמארי אמר:"אדוריז חלוץ שכבש 12 שערים בליגה הספרדית ולפי האיכויות שלו מגיע לו לשחק בוולנסיה. ננסה לצרף אותו גם כן". המאמן גם בירך על צירופו של סולדאדו כמובן.

-------------------------------------

סולדאדו ואדוריז הם חלוצי ליגה סבירים, אבל חסר להם הרבה מהקסם של ויאה וצר לי לראות את וולנסיה מכוונת לעבר שחקנים בינוניים. יהיה לה קשה לשמור על המקום השלישי בצורה כזאת. אני מייחל עבור וולנסיה שהיא תחזק עמדות רבות בקו האחורי, ואולי אם מאטה וסילבה לא יעזבו - תיהיה קבוצה מאוזנת שתצליח להעפיל לצ'מפיונס גם בעונת 12\2011.
    מישהו דיבר כאן על נגרדו - הוא אופציות לא ריאלית עבור וולנסיה. לטעמי הוא טוב יותר מסולדאדו ואדוריז, אבל הוא גם יהיה יקר יותר. סביליה יודעת לעשות עסקים(וכאן מדובר בשחקן שאין רצון למכור אותו, כנראה) ולוולנסיה אין יותר מידי מזומנים.

2. ilia1 Member

מיצ'ל עבר ללה קורניה

3. riquelme1 Member

יעקוב, תגיד מה קשור נגרדו? הוא בכלל בסביליה, הגיע אלייה רק בעונה הבאה, והיא לא תשחרר אותו.

אדרוריז? בחיי, לא יודע עם לצחוק או לבכות, חלוץ בינוני מינוס.

בקשר לסולדאדו, הוא לא שווה 10 מיליון יורו, הוא חלוץ סביר ולא יותר, אין לו אופי, הוא נעלם, לא יציב מספיק. ולנסיה חוזרת לליגת האלופות, במקום להתחזק היא מתחלשת. צריך להביא חלוץ נורמאלי לא אפסים כמו אדרוריז.

4. elRoy Member

אתם כנראה לא מבינים, אי-אפשר להביא את כל מי שרוצים, במיוחד לא כרגע כאשר המצב הכספי עגום ונראה שהולכים לעונה פיננסית (אין ברירה).

סולדאדו חלוץ טוב, אהבתי את ההחתמה שהיא מהווה כרבע בערך מסכום העברתו של וויה והוא גם יקבל רק חצי משכורת של וויה בולנסיה. (סולאדו כלומר יקבל 1.5 מיליון אירו)

היה לכם מועמד יותר טוב להביא? לא חושב.

5. xavi6 Member

אדוריז לדעתי סוג של מיליטו. הוא חלוץ שיש לו הכל, והוא רחוק מלהיות בינוני. ברגע שהוא יעבור לקבוצה גדולה, הוא יראה לכולם. השאלה אם יהיה לו את אותו המזל כמו למיליטו שהאמינו בו. אם הוא ישחק בולנסיה הוא יצליח.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/10
  6. מראדונה Member

שוב פעם התחלקת על השכל באמבטיה?
    תבדוק את ממוצע ומספר השערים של דייגו מיליטו מאז שהגיע לאירופה ובקבוצות קטנות כמו ג'נואה וסראגוסה ותבדוק את השערים של אדוריז.
    רחוק מלהיות בינוני,מי ישמע שם 25 שערים כל העונה.אפילו דני גוויזה הוא לא.

7. ilia1 Member

אפרופו דני גוויסה אותו צריך להביא!!

8. xavi6 Member

אני לא מדבר נטו על מספרים, למרות שאדוריז לא צריך להתבייש במספרים שלו,הם דומים בסגנון במשחק ובאופי של החלוץ. לדעתי הוא רחוק מלהיות בינוני וכשהוא יעבור לקבוצה גדולה כמו מיליטו הוא יוכיח את עצמו. גם על מיליטו חכמים כמוך ברברו לפני שעבר לאינטר ואמרו שהוא מתאים רק לג'נואה וסרגוסה. אני תופס ממנו, הוא יהיה החתמה מעולה לולנסיה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/10
  9. yakov_y YNWA

קראתי לא מזמן שריאל מדריד מתכננת להציע את אלברטו נגרדו וסכום כסף תמורת דוד סילבה.
    לריאל יש סעיף קנייה על אלברטו נגרדו תמורת 15 מיליון יורו מסביליה.

אפשר יותר פרטים על אדוריז ? אני לא מכיר את השחקו.

תמורת כמה כסף עבר מיצ'ל ללה קורניה ?

10. ilia1 Member

מושאל

11. yakov_y YNWA

מה מושאל ? מיצ'ל הושאל ללה קורניה או אדוריז מושאל לנו כי אני לא מכיר או זוכר אותו.

12. Fanatic Member

מיצ'ל מושאל ללה קורוניה

13. yakov_y YNWA

השאלה מציונות.
    אני לא רואה את מיצ'ל משחק בולנסיה והוא עובר לקבוצה מעולה כמו דפורטיבו ואני מאוד מקווה שיישחק שם הרבה.

14. elRoy Member

אף אחד לא כתב על ההחתמה של סולדאדו, אז, הוא חתם רישמית לפני מספר ימין והוצג כבר:

http://fotos02.superdeporte.es/fotos/noticias/318x200/2010-06-10_IMG_2010-06-10_20:26:01_en91fa~1.Xxx

בעניין סילבה, הקבוצות האנגליות צ'לסי והסיטי הציעו על סילבה שנדחתה על ידי ולנסיה, כל אחת מהקבוצות הציעו סכום מקביל 25 מיליון אירו.
    עוד מתעניינים בסילבה אלו אינטר שהולכת עוד מעט להציע הצעה (בניטז מתעניין בו) וכמו כן דיווחים אומרים שאם ברצלונה לא יחתימו לבסוף את ססק הם ילכו בכל הכוח על סילבה.

אני חושב שולנסיה דוחה את ההצעות לא משום שהיא לא רוצה לשחרר אלא היא רואה שיש ביקוש ככה שמכאן ההצעות יכולות רק לעלות.

אין מה לעשות, אבל המצב הכלכלי גרוע מאי-פעם.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/10
  15. yakov_y YNWA

ולנסיה דוחה את ההצעות בגלל שהיא הודיעה שהיא רוצה 30 מיליון יורו ואף הצעה מתחת לא תתקבל.