אין טעם לקנות שוער יש את סאזר ומויה והיה גם את ראנן שהעדיפו להשאילו ככה שאין סיכוי לשוער חייבים 2 בלמים ברמה גבוהה ועוד 2 חלוצים ברמה גבוהה
חואקין יעזוב לבשיקטאש או לפנרבצ'חה תמורת 2.5 מיליון יורו ? תקנו אותי אם אני טועה. http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zo...ive-offers-from
יעקב, אין מקור פחות אמין מאשר האתר Goal, נסה שלא להביא משם פרסומים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx שחקן נשמה? ממת טופאל השחקן הטורקי הניבלאומי החדש של ולנסיה שהגיע מגלא, הוציא 1.5 מיליון אירו מכיסו הפרטי כדי להגיע, גלא רצו 4 מיליון אירו שיתפרסו על שלוש שנים (2.8 מיליון אירו עכשיו, ואז בשתי עונות הבאות 600 אלף איר) אך ולנסיה יכלה לשלם רק 1.3 מיליון אירו, אז טופאל עצמו הוסיף 1.5 מיליון אירו מהכיס שלו כדי לבצע את המעבר הזה. בכל אופן, טופאל יקבל אקסטרה של 500 אלף מיליון אירו למשך שלוש שנים (חתם ל-4) בעצם לכסות את העברה. (ע"פ ה AS - http://www.as.com/futbol/articulo/topal-po...sdaiftb_17/Tes) לא יודע אם שחקן נשמה, אבל רואים שהוא רצה מאוד לעבור. בהצלחה.
סופיאן פגהולי קשר התקפי, איזה צדדים הוא יכול לשחק ? ימין, שמאל או רק אמצע ? אהרון חוזר מהשאלה ויישחק כחלוץ רביעי, דומינגס יותר משחק מאחורי החלוץ אבל הוא יישחק כחלוץ שלישי וסולדאדו ונגרדו בדרך לקבוצה.
כמה קשריים קדמיים ברמה גבוהה צריך הקבוצה אחת מאטה ויסנטה חואקין הרננדס סילבה דומינגס ועכשיו הביאו עוד שמישהו יעשה קצת סדר בבלאגן ודרך אגב הרבה תודה לכל אלה שמתרגמים כתבות על ולנסיה מאתרים ספרדים טוב שיש מאיפה להתעדכן
אמנון, דומינגז יכול לשחק כחלוץ שני ואני מעדיף אותו ככה כי אני מאמין שהוא יכול להיות סקורר (חח, אני מדבר כאילו אני המאמן), סילבה רוב הסיכויים עוזב, חואקין לא ידוע מה קורה איתו - נשאר לא נשאר.. בכל אופן יש אופציות, כן.. הייתי מטפח העונה את הרננדז אני אוהב את השחקן הזה עם מאטה כל אחד צד אחר יכול להיות טוב, כחלוצים הייתי שם את דומינגז מאחור ומקדימה את סולדאדו בתקווה שיגיע. ככה לפי דעתי צריך להיות החלק היותר התקפי העונה: באנגה - עוד קשר, יש אופציות (טופאל כנראה, הרי בשביל מה הביאו אותו?) מאטה הרננדז דומינגז סולדאדו הכלל במידה שסילבה עוזב.. כמובן.
מאוד קשה לי להאמין שסילבה יעזוב כי עד שוייה עזב העבירו אותו ואת מיש שרוצה לקנות אותו 7 מדורי גיהנום ככה שסילבה זה כולה בשלב הגישושים מצד ההתעניינות אלא אם כן סילבה ידפוק מונדיאל טוב ברמה מפחידה מה שיקפיץ את המחיר שלו וייאפשר לולנסיה לגזור קופון שמן מאוד מאוד עבורו עוד סיבה לא למכור את סילבה היא שהוא שחקן שמוכר כרטיסים ואנשים באים בשביל אחד כמוהו לראות כדורגל אם גם הוא וגם וייה יעזבו בייחד מכירות הכרטיסים ייצנחו בצורה חדה למרות שגם בלעדיו ולנסיה מראה כדורגל אטרקטיבי ויפה לעיין כמעט כמו ברצלונה
מזה אטרקטיבי כמו גיחון חח איפה אתה חי אחי? חח ולנסיה כבשה כולה 59 שערים כמו מיורקה הם אטרקטיבים בדיוק כמותם אפילו סביליה יותר אטרקטיבית וכבשה 65 שערים כמעט כמו ברצלונה?! אחי אתה ממש בללה לנד ברצונה כבשה כמעט פי 2 שלא לדבר על זה שבמישחקים בניהן ולנסיה אפילו לא היווה פאקטור
אם היה לולנסיה את המזל של מאירוקה הם היו מבקיעים 200 שערים אני לא חי בללה לאנד אבל חוץ מריאל וברצלונה .ולנסיה משחקת את הכדורגל הכי יפה בספרד עם הנעת כדור מרגל לרגל עקבים דאבל פסים ברחבה לא תראה אצלם כמעט אף פעם שליחת כדורים סתמיים קדימה
http://www.as.com/recorte/20100608dasdaiftb_51/C280/Ies/llegada_Soldado_Mestalla_inminente.Xxx בוולנסיה בטוחים: ולדאדו יחתום תוך שעות ספורות. בקבוצה מחפשים נואשות חלוץ שיחליף את דויד ויאה, והספרדי של חטאפה, שכבש 16 שערים בעונה החולפת, ניצב בראש רשימת הקניות של העטלפים. משא-ומתן בין הצדדים החל כבר בשבוע שעבר. גם סולדאדו עצמו הודה שוולנסיה זו הקבוצה בה הוא רוצה לשחק. הסכום המוערך של העסקה הוא עשרה מיליון יורו, אולם אולי חטאפה תיהיה מוכנה להתפשר גם על שמונה מיליון יורו+הסכם על מזומנים בהתאם לכמות השערים שיכבוש סולדאדו או על תארים בהם תזכה הקבוצה יחד איתו. עוד בוולנסיה: בקבוצה ששים למכור את דוד סילבה, אולם בהיעדר הצעות נדיבות(בקבוצה ציפו להצעה בגובה 30 מיליון יורו), וולנסיה עשויה למכור את חואן מאטה. לא בטוח שיוחתמו שחקנים נוספים בחלק הקידמי.
עם לא יוחתמו שחקנים נוסםים זה ביזיון, ולנסיה חוזרת לליגת האלופות ולא יכולה להחזיק עם חלוץ אחד בסגל אחרי שגם מכרה את זיגיץ'. סולאדאדו הוא חלוץ בינוני ולא יותר, הוא חלוץ בסדר אבל לא יציב מספיק והוא כבר בן 25. ולנסיה בצרות.
במידה וולדאדו ורוברטו סולדאדו ייחתמו בולנסיה היא לא צריכה שחקנים בחלק הקדמי. מגן ימיני היא העמדה החשובה לחזק.
האא?? מי זה ולדאדו?? נראה לי קראת כמה הודעות למעלה ולא שמת לב...זה לא ולדאדו..זה אותו רוברטו סולדאדו..פשוט שכח לרשום ס'
התכוונתי לרוברטו סולדאדו. בטעות ברח לי הס' ורשמתי עוד פעם רוברטו סולדאדו בגלל שהתבלבתי עם אלברטו נגרדו. כמו שאמרתי מקודם, במידה ורוברטו סולדאדו ואלברטו נגרדו חותמים בקבוצה ולנסיה לא צריכה חיזוקים נוספים בחלק הקדמי גם אם דוד סילבה עוזב. הסגל הקדמי של ולנסיה: קישור אחורי/אמצעי: טופל, אלבלדה, באנגה, פרננדס. קישור קדמי: פאבלו, חואקין, ויסנטה, אלבה, מאטה, פוגלי, מיצ'ל. חלוצים: סולדאדו, נגרדו, דומינגס. אל תשכחו שיש לא מעט מושאלים כמו: אהרון שאני מאמין יחזור כחלוץ רביעי, גונזלס שכיכב נגד ישראל במדי אוורגי ויש סיכוי שיחזור, קרליטו המגן השמאל. סגל רחב יש לולנסיה, העמדות הכי חשובות לחזק זה להביא 2 חלוצים ומגן ימיני. הרכב: - סזאר - - מתיו - קוסטה - מרצ'נה - חדש - - מאטה - באנגה - טופל - פאבלו - - נגרדו - סולדאדו - ספסל: מויה, ברונו, נאברו, פרננדס, חואקין, ויסנטה ודומינגס. מחוץ לסגל: דלברט, אלבה, מיצ'ל, הצרפתי החדש, אהרון, קרליטו. שכירי חרב למכור: רנאן, נאברו, גואיטה, דל הורנו, סאני, וינה, מאדורו, אלכסיס, מיגל. ----- נסחפתי קצת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx