ויאריאל-ולנסיה-סביליה 2009/10:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏10/7/09.

1. N כמוני Member

אני לא חושב שולנסיה מטומטמים. זיגיץ' נכשל בולנסיה, החיבור של עם אונאי לא היה טוב ולכן אין טעם שימשיך. הם יכולים להסיט את דומינגז לעמדת החלוץ. מה גם שאני בטוח שהם ידאגו להביא חלוץ אחר במקומם.

2. ilia1 Member

עם כל הכבוד דומינגס לא חלוץ הוא משחק בתפקיד של סילבה
    העזיבה של זיגיץ היא בגלל המאמן זיגיץ לא נכשל אלא לא קיבל היזדמנויות

3. riquelme1 Member

ושקיבל הרשים. אמארי האשם היחיד בעזיבתו.

4. AS R Member

סביליה עדיין צריכה להתחזק בכמה שחקנים רציניים. בינתיים נראה שהיא ממשיכה לרכוש שחקנים צעירים במעט כסף ולהעלות שחקנים ממחלקת הנוער המצויינת שלה.

5. Raulito Madridista

http://img218.imageshack.us/img218/4479/12750473351.Xxx

אריאל איבאגאזה לא ימשיך בויאריאל. הקשר בן ה-33 שוחח עם הנהלת הקבוצה בעניין אולם השיחות לא עלו יפה והצדדים יפרדו אחרי תקופה קצרה של שנתיים. איבאגאזה היה מעוניין לחוזה לשנתיים נוספות ואילו בשורות הצוללת היו מוכנים להמשיך את הקשר לעונה אחת בלבד. ידוע כי מאמן ויאריאל, חוסה גארידו, ביקש מההנהלה להחתים את איבאגאזה שהוא שחקן מרכזי בקבוצה מבחינתו, ולכן יש עוד סיכוי קלוש למהפך. במידה ולא, איבאגאזה יהיה השחקן השלישי שנוטש את ויאריאל בינתיים אחרי שקודם לכן עשו זאת רוברט פירס וחאבי ונטה. השחקן עצמו טוען שיש לו מספר אופציות מהליגה הבכירה בספרד ושבקרוב יודיע על עתידו.

----------------------------------
    בויאריאל צריכים לעצור רגע ולחשוב על שחרור השחקנים, במכה אחת הם נפרדו משלושה שחקנים לא רעים בכלל, כאלה שיכולים לתרום. זה טוב להזרים דם חדש בקבוצה ולבנות על שחקנים צעירים, אבל לא צריך להשתולל. מצחיק שמאמן רוצה שחקן וההנהלה לא משאירה אותו.

וולנסיה לא נהגה בחוכמה כאשר הם השקיעו בזיגיץ הרבה כסף ומצד שני לא נתנו לו להראות מה הוא יודע על בסיס עיקבי. זיגיץ' אכל הרבה חצץ בוולנסיה כמאמר הקלישאה ובכל-זאת בכל פעם כששיחק - הוא הבקיע. גם הגלות שלו לסנטאנדר לחצי עונה הייתה מאוד מוצלחת. לכאורה שלושה מאמנים לא ספרו את זיגיץ - קיקה, קומאן ואמארי, אבל בכל-זאת הייתי מעדיף שמאמנים אחרים יבחנו את הסיטואצייה הזאת. לקיקה היו עימותים גם עם פרננדו מוריינטס וקומאן הסתכסך עם חצי עולם. היה נראה כאילו הוא בא לא על-מנת להציל את וולנסיה, אלא כדי לעשות לה רע ולהוריד אותה ליגה. העטלפים התחילו את הקיץ ברגל שמאל ומעניין מה יהיה הלאה. המטרה היא לשמור על דוד סילבה.

6. riquelme1 Member

דווקא וייה, זיגיץ' או סילבה, היתי הכי רוצה שילך דוויד סילבה, בלון מנופח שנתן עונה בינונית מאוד בולנסיה.

7. Raulito Madridista

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2010/05/29/futbol/equipos/sevilla/1275133548_0.Xxx

רנאטו הברזילאי הודיע על הארכת חוזהו בסביליה עד 2012. השחקן סגר עם הנהלת סביליה על אופצייה להארכת חוזהו בשנתיים נוספות בתום התקופה, כלומר עד 2014. רנאטו לא פוסל אפשרות בה יגמור את הקריירה בסביליה, אליה הגיע ב-2004. רנאטו נהנה מאוד בקבוצה לדבריו, והוא אף מכוון לשיא - הקשר מעוניין להיות שיאן ההופעות של סביליה בכל המסגרות. רנאטו יכול לרשום את ההישג הזה כבר בעונה הבאה - הוא שיחק 245 משחקים במועדון, בעוד למי שמחזיק בשיא הנוכחי, הפרגוואי איגנסיו אצ'וקרו(שיחק בסביליה בין השנים 1958-1969), יש 278 הופעות במדי הקבוצה. רנאטו מדבר לקראת העונה הבאה:"אנחנו לא יכולים לחכות לשיבה לליגת האלופות, מאוד התגעגענו למפעל הזה. כמוכן, אנחנו רוצים להילחם חזק על האליפות אולם זו תיהיה משימה קשה מאוד בהתחשב בקבוצות הענקיות כמו ברצלונה וריאל מדריד".

8. N כמוני Member

שאלה. ויאריאל וסביליה לא מתכוונים להביא מאמנים חדשים במקום המאמנים הטירונים שהוקפצו באמצע העונה?

9. AS R Member

סביליה לא. ויאריאל אני לא יודע.

10. yakov_y YNWA

שמועות בספרד שולנסיה מעוניינת ברוברטו סולאדו מחטאפה ורוסי מויאריאל.

11. elRoy Member

סולדאדו*,

כן אני מקווה שיבוא, הוא סקורר כמו דוד וויה והוא בעצם אמור לרשת אותו. שחקן שרק משתבח עם השנים וגם די צעיר (25), אני מקווה שכאשר יבוא אלינו הוא יהיה כמו דוד וויה בעונתו הראשונה (וגם בבאות) ורק ישתבח. הוא, מאטה ודומינגז (שאני מקווה שיציג את היכולת שהציג בקאזאן) יכולים להוות חלק התקפה רציני ביותר..

12. yakov_y YNWA

אמרת הכול על רוברטו סולדאדו, אני מסכים איתך בכל מילה, חלוץ מעולה שאני שמח לראות אותו בקבוצה. ג'וזפה רוסי מויאריאל בהחלט חלוץ מציון לדעתי והוא וסולדאדו בחוד זה חוד יוצא מן הכלל לליגת האלופות.
    צ'ורי דומינגס יישחק כחלוץ שלישי למרות שלפי דעתי הוא צריך לשחק מתחת לחלוץ אבל אני מאוד מקווה שישחזר את היכולת מקאזאן כי העונה אנחנו נצטרף אותוץ
    אהרון מסלטה ויגו יחזור מהשאלה ויישחק ככל הנראה כחלוץ רביעי, סה"כ מדובר בחלוץ כישורוני והמוביל בנבחרת ספרד הצעירה.

13. elRoy Member

ולנסיה

* רנאן השוער הברזילאי שהושאל השנה לקבוצה הספרדית חרז, מושאל הפעם לקבוצה הברזילאית Internacional de Porto Alegre עם אופצייה של רכישה בסיום החוזה (מושאל רק לעונה הבאה, כלומר עד ה-30 ביוני 2011).

* בראוליו ואסקז מחליף את פרננדו גומז בעמדת המאמן הספורטיבי של המועדון.

* בעניין סולדאדו, היום (ה-4 ביוני) נפתחו שיחות רשמיות להעברת סולדאדו לולנסיה מחטאפה. נראה שהעברה תתבצע עבור 8 מיליון אירו והשחקן עצמו ירוויח 1.5 מיליון אירו לעונה.

בנוגע לרנאן שלא ימשיך איתנו כנראה.. לפי דעתי זאת טעות חמורה. אני מאוד מאמין בו וראיתי הרבה משחקים שלו, גם שהוא שיחק אצלנו כשוער לפני מספר עונות וגם בחרז, לפי דעתי הוא שוער פנטסטי וגם צעיר. עוד מעט סזאר יפרוש (אני מניח שנה הבאה) או אפילו נגיד הוא נפצע השנה וגומר את הקריירה, מי יחליף אותו? מויה? מויה שוער טוב והכל, אבל לפי מה שראיתי רנאן באמת שוער מעולה ואני לא חושב שמויה הוא תחליף יותר טוב מרנאן אלא להפך.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/10
  14. yakov_y YNWA

רוברטו סולדאדו ב-8 מיליון יורו ? עסקה מציונות.

זאת טעות לאבד את רנאן. בעונה שסזאר יפרוש מכדורגל (2011), הוא יתחרה על המקום בין הקורות יחד עם מויה. אני בכלל חושב שאנחנו צריכים לבנות על מויה ולהשאיל אותו העונה ולהשאיר את רנאן כשוער שני.

מישהו מוכן להסביר לי את הפסקה האחרונה בכתבה ?
    http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/...getafes-roberto

לריאל מדריד יש אפשרות לרכוש את אלברטו נגרדו תמורת 15 מיליון יורו.

מנואל לורנטה רוצה לבצע טרייד עם ריאל מדריד. דוד סילבה תמורת אלברטו נגרדו ?
    אלברטו נגרדו חלוץ מציון ואני מאוד מקווה שיגיע אבל זה יהיה טרייד בלי כסף ?

אני מאוד מקווה שיגיעו 2 חלוצים ומגן ימיני.

15. ValenciaCF Member

בלם ו3 חלוצים זה חובה (אין לנו אפילו אחד בסגל)!!! וגם שוער, סזאר כבר יותר מדי מבוגר ...