ויאריאל-ולנסיה-סביליה 2009/10:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏10/7/09.

1. ValenciaCF Member

קשר אמצע עם יכולות טכניות גבוהות ...

2. AS R Member

אני חושב שזה די ברור שוולנסיה נחלשת ושהיא מוכרת את וייה וסילבה כי היא צריכה לסגור חובות שגם עכשיו הם ענקיים. לא יגיעו מחליפים ראויים לשני השחקנים האלו. כרגע וולנסיה חושבת יותר על החובות ועל האיצטדיון החדש מאשר על הקבוצה עצמה, למרות שזה די טבעי שהשחקנים הבכירים שלה ירצו להשתדרג ולעבור לקבוצות גדולות יותר. כרגע קשה לי לראות את וולנסיה בין 4 הקבוצות הגדולות שלספרד בשנה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/10
  3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לצפות בינתיים מה יקרה בשנה הבאה..אין לדעת איך אתלטיקו וויאריאל יראו בעונה הבאה(עם דגש על אתלטיקו) ולא רואה קבוצה אחרת משתי אלה שבאמת יכולה לאיים על סביליה וולנסיה על המקומות לליגת האלופות בשנה הבאה

4. JR-Riquelme Member

ועכשיו מה יהיה עם הליגה הספרדית? אם גם אגוארו יעוב את אתלטיקו?
    ליגה של 2 קבוצות זה כלום לעומת מה שהולך לבוא בעונה הקרובה... ברסה וריאל ידלגו בקלות מעל מחסום ה-100...

5. riquelme1 Member

אם אגוארו יעזוב, הליגה תקבל מכה אנושה, סיכויים גבוהים שסילבה יעבור לריאל או לאנגליה, זה כבר באמת מסוכן.

אבל אני לא דואג לולנסיה, הם יקבלו 40 מיליון יורו והם כבר עושים עבודה טובה, רכשו 3 שחקנים, קוסטה להגנה, טופאל, ופיגולי אחד הכשרונות הגדולים בצרפת, גם פיגולי וגם קוסטה הגיעו בחינם. עכשיו ולנסיה צריכה בדחיפות, חלוץ במקום וייה, ואני מקווה שלפחות סילבה השאר, למרות שזה לא נירא ככה.

אני מבין את מכירת וייה, הוא כבר בן 29, ובעונה הבאה הוא היה בן 30 והערך שלו היה יורד, ולנסיה צריכה את ה40 מיליון יורו האלה כמו אוויר לנשימה, להשלים את בניית האיצטדיון החדש, ולחסות חובות, חוץ מיזה הם צריכים גם לעשות קצת רכש. החצי השנה האחרונה של וייה, היתה הגרועה שלו במדי ולנסיה, הוא כבש מעט מאוד, ב18 משחקים הוא לא כבש, זה הרבה.

6. yakov_y YNWA

בקשר לדוד וייה אני מסכים איתך ולא מרגיש אבידה גדולה כזאת. דוד וייה כבר בן 28 וזאת הפעם האחרונה של ולנסיה לעשות עליו קופה גדולה.

לאונאי אמארי אין כ"כ מה לשפר בהתקפה, סה"כ להשאיר את הסגל הקיים ולהתחזק בחלוץ אחד ואם דוד סילבה עוזב אז להביא חלוץ נוסף, רוברטו סולאדו ודני גויזה הם חלוצים נהדרים שהייתי שמח לראות אותם בולנסיה.
    ניקול זיקיץ' וצורי דומינגס לדעתי חייבים להשאר בקבוצה, אחד חלוץ מטרה נהדר שהוכיח את עצמו בסטנאדר ולשני יש כ"כ המון כדורגל ברגלים. אני מאוד מקווה שאהרון היחיד שיחזור מין המושאלים בולנסיה ויישחק כחלוץ רביעי לרוטציות.
    סה"כ כל מה שנשאר לולנסיה זה להביא מגן ימיני ובלם נוסף להרכב כי לדעתי קוסטה לא מתאים להרכב בליגת האלופות וזה הוכח עם וולפסבורג, מקווה גם שוולנסיה תעשה קופה ממכירות דלברט, מאדורו ואלכסיס + המושאלים.

בן כמה סופיאן פגהולי ?

7. riquelme1 Member

אלקסיס צריך להשאר.

בן 20.

אגב, זה שטויות שקוסטה לא מתאים לליגת האלופות, ולנסיה הביאה אותו בתור שחקן ראשון, הוא לקח אליפות אירופה עם פורטו לפני 5 שנים, הוא בלם נבחרת פורטגל. אני צריך לראות אותו כמה פעמיים, כדאי לגבש דעה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/10
  8. ValenciaCF Member

קשה לראות את וייה במדי ברצלונה, באמת שזה קשה. מכל הלב ...
    עכשיו איך אני משנה כינוי? שלא יחשבו שאני אוהד ברצלונה ...

פגהולי קיבל את החולצה מספר 7 , כניראה שיש ממנו הרבה ציפיות לעונה הקרובה,
    טופאל מספר 12 וקוסטה 16.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/5/10
  9. REAL MADRID Member

מבקש ממנהל ראשי בהודעה פרטית, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

בנימה אישית, אל תחליף את הכינוי לדויד סילבה, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

10. ValenciaCF Member

חחחחחחח הבנתי אותך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

11. yakov_y YNWA

החתמת סופיאן פגהולי ומאמדהו טופל מסמנת על כך שמנואל פרננדס או אבר באנגה ייעזבו אחרי המריבות של השתיים עם אונאי אמארי.
    דוד אלבלדה, מנואל פרננדס, אבר באנגה, מיצ'ל, סופיאן פגהולי ומאמדהו טופל משחקים בקישור האחורי/אמצעי העמוס של ולנסיה, אני בטוח שלפחות שחקו אחד ייעזוב, אני מאוד מקווה שזה לא דוד וייה.

12. avdz7 Member

פגולי הוא קשר התקפי..

13. Fanatic Member

ראיתי לפני כמה זמן שליברפול רוצה את באנגה ומוכנה לשלם עליו 10 מיליון ליש"ט.

14. riquelme1 Member

עם ולנסיה מוותרת על באנגה היא עושה טעות חמורה, מי שהיה השחקן מספר אחד שלה העונה, ואחד ממצטיניים בליגה הספרדית, ולנסיה כבר ויתרה על וייה ועשתה את המיליונים שלה, עכשיו צריך לשמר את הסגל ולהתחזק בעוד 2-3 שחקנים, הקבוצה תשחק בעונה בליגת האלופות, אסור לה להתפרק.

ולעיניין אחר, סביליה רכשה את מהמדו דאבו, המגן ימני של סאנט.אטיין הצרפתית, דאבו בן ה23 סיים חוזה ויגיע בחינם. מונצ'י דיבר שהקבוצה צריכה להתחזק בקיץ אחרי עונה בינונית.

15. riquelme1 Member

סביליה הודיעה היום שלא תחפש מאמן חדש, ואנטוניו אלבארז ימשיך בתפקידו ויאמן את סביליה בעונת 2010-2011.

אני מרוצה, אהבתי מאוד את אלבארז בתקופה הקצרה שלו, ההרכבים, הקבוצה חזרה להיות שמחה, הוא מאמן שעבד תחת חואנדה ראמוס והוא יודע את העבודה. מקווה שזה יצליח.

אחרי דוויד וייה, גם ניקולה זיגיץ' עוזב את ולנסיה לטובת ברימינגאהם האנגלית, יופי עכשיו ולנסיה נשארת בלי חלוץ אחד בסגל שלה. מטומטמים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/10