ויאריאל-ולנסיה-סביליה 2009/10:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏10/7/09.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין את ערוצי הספורט...אם אין משהו יותר טוב(וישיר !!!) לשדר במקום,למה לא נותנים לנו ליהנות מכדורגל ספרדי...מצידי שלא ישימו שדר ישראלי,שיראו לנו שידור לפי הלווין ושנשמע רק את השדר הספרדי(האמת עדיף ככה)...

2. ValenciaCF Member

זה עולה כסף אחיי ...
    והם לא במצב כלכלי טוב

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם לא במצב כלכלי טוב???? כל הכסף שהם סוחטים מאיתנו הם אמורים לתת לנו תמורה בהרבה אבל הרבהההההה יותר גדולה ממה שאנחנו מקבלים !!!

ספורט 1,2 הם גם גנבים...אבל שם כל זמן שיש משחק הוא משודר,,,תראה את לוח השידורים שלהם...כל זמן שיש משחק הוא משודר,ליגה אנגלית,איטלקית,גרמנית,ארגנטינאית,NBA,WWE,ברזילאית,מוקדמות מונדיאל.... כל פעם שיש משהו ישיר ואין להם משהו יותר גדול לשדר אז הם משדרים הכל...

4. ValenciaCF Member

בתחילת השנה ספורט 5 שידרו רק 2-3 משחקים מהליגה הספרדית וזהו! לא איטלקית לא צרפתית ולא כלום!
    הם היו במצב גרוע, עכשיו אני לא יודע מה איתם.

ספורט 1 ו2 הם גנבים בפני עצמם, אני מתעצבן רק מלדבר עלייהם.

5. riquelme1 Member

במשחק האחרון של ולנסיה, תפסו מצלמות הטלווזיה את מיגל מסבתלט על המאמן שלו ומחכה אותו באמצע המשחק, שגם זיגיץ' ואלחנדרו דומינגז צוחקים. אמארי לא אוהב את העיניין, ושוקל להעייף את מיגל מהקבוצה.

http://www.marca.com/2010/02/08/futbol/equ...1265656974.html

בשביל דבר כזה להעיף שחקן? נו באמת, שלא נדבר על דומינגז וזיגיץ' שבסה''כ צחקו.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחיים שלי לא ראיתי בן אדם שמתעסק בכזה דבר קטנוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

7. N כמוני Member

אני מאמין שזה רק תירוץ.ברונו נכנס לתפקיד שלו מצויין,וגם כך מערכת היחסים בין השניים לא מהטובות.

8. ValenciaCF Member

דויד וייה: מה שקרה בקיץ האחרון, לא יקרה שוב.
    דויד וייה דוחה כל אפשרות למעבר לריאל מדריד, ברצלונה או מעבר לפריימר ליג.
    "אני לא רוצה לפספס את האפשרות לשחק בגביע העולמי. אני רוצה להעביר את הקיץ על הדשא ולא לענות על שאלות שקושרות אותי למעבר כלשהו מולנסיה. אני מרוצה בולנסיה ורוצה להתרכז רק בהכנות לגביע העולמי הקרוב. הגביע העולמי זה הדבר היחידי שיש לי בראש"
    החלוץ שחתום בולנסיה עד 2014 מקווה שהקבוצה תעפיל לליגת האלופות העונה אחרי שנתיים של העדרות מהמפעל.

דויד וייה דיבר גם על חברו לקבוצה אבר באנגה: אבר שחקן נפלא. הוא פשוט מצוין העונה. הוא צעיר ומצפה לו עתיד גדול"

http://i47.tinypic.com/25fj8df.Xxx
    רוצה ללבוש את מדי העטלפים גם בעונה הבאה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/2/10
  9. Fanatic Member

שחקן גדול ובן אדם עוד יותר גדול!

הרבה קבוצות היו רוצות שחקן כמוהו, ולא רק בגלל שהוא חלוץ אדיר.

10. Ohad_Glr Member

אלה סתם דיבורים לדעתי, הרי בקיץ האחרון הוא רצה לעבור.
    הוא יודע שברסה (איברהימוביץ') וריאל (בנזמה והיגואין) סגורות בפניו ולאנגליה כנראה הוא לא באמת רוצה להגיע, אז נוח לו להגיד את זה.
    אני אגב בכלל לא בטוח שהוא יסרב להצעות מיונייטד או צ'לסי, אם יגיעו.

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/10
  11. riquelme1 Member

הגיעו. הוא סירב, הוא אמר לא פעם ולא פעמיים שהוא רוצה להשאר בספרד.

דוויד וייה לא יעזוב בעונה הבאה, בטח ובטח שהקבוצה תשחק בליגת האלופות. היה לו הזדמנות לעזוב, והוא אף פעם לא הצהיר שהוא יעזוב.

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/10
  12. ValenciaCF Member

אני גם חשבתי כמוך, שנוח לו להגיד את זה אחרי שבארסה וריאל פתרו את בעיית החלוצים.
    אבל מזה משנה. שיהיה לו נוח להגיד מה שהוא רוצה כל עוד הוא בולנסיה וכובש? שידבר כמה שהוא רוצה מה שהוא רוצה על מה שהוא רוצה.

13. riquelme1 Member

לואיס פביאנו אומר היום, אחרי הניצחון אתמול על אוסאסונה, שהוא מקווה לצאת לתקופה חדשה ומצלחת, וזכיר שסביליה עדיין חזק בכל המפעליים.

עוד אומר, שמכאיב לו על השריקות בוז של הקהל, למרות שהקבוצה ניצחה אתמול, אבל היכולת ממש לא הייתה גדולה.

14. riquelme1 Member

ברונו סלטור, מגנה הימני של ולנסיה נפצע במשחק נגד גיחון, ופציעותו מתבררת כחמורה, המגן יעדיף כחודש מהמגרשים.

אונאי אמארי יצטרך להחזיר את מיגל עכשיו לעמדת המגן הימני, אבל הבעיה שאין שום מחליף לא למיגל ולא למאת'יו אחרי שדל הורנו הושאל לויאדוליד.

יום חמישי ולנסיה נוסעת לבלגיה למשחק נגד ברוז' הבלגית. אני מצפה לניצחון קל.

15. ValenciaCF Member

*משודר בערוץ הספורט, וגם המשחק נגד חטאפה בליגה ביום שני הקרוב! (22/2)

עוד בולנסיה:
    טיאגו קרלטו קרוב לסיכום בסאו פאולו. המגן השמאלי הברזילאי שלא קיבל הזדמנויות (בכלל!!) קרוב לסיכום שיחזיר אותו חזרה לברזיל. טימישוארה הרומנית התעניינה אך השחקן נחוש לחזור למולדתו. ביינתים קרלטו מושאל לאלצ'ה מהליגה השנייה וכבש 2 שערים העונה.

אונאי אמרי מרוצה מהתיקו נגד גיחון ובירך את השחקנים
    אולי ולנסיה שמטה 2 נקודות חשובות, אבל אמרי לא מתייחס לתוצאה.
    המאמן הספרדי אמר למארקה: "אנחנו ניצחנו מנטלית. במחצית השנייה שלטנו ולחצנו את גיחון אך הצלחנו להשיג רק נקודה ולא יותר מזה. גיחון זאתי קבוצה שלא קל לשחק נגדה, במיוחד בבית".

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/2/10