ויאריאל-ולנסיה-סביליה 2009/10:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏10/7/09.

1. xavi6 Member

ברסה משחקת 4-3-3 (משהו שאוהד מסרב להבין) שזה הרבה יותר התקפי. הקשרים בצד שלכם יותר "אמצעיים" משלנו. יש הבדל בין 4-3-3, לבין 4-5-1...

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/10
  2. riquelme1 Member

מנואל פרננדז כבר טס לאיטליה לעבור את הבדיקות הרופאויות, אבל בסוף הוא חוזר לולנסיה ולא עובר לאינטר!!!!

יששש!!

3. ValenciaCF Member

יששששש! וואי איזה כיף!

4. riquelme1 Member

http://www.youtube.com/watch?v=CFUmlHIP_iE

תיראו מה אבר באנגה עושה לג'ורדי אלבה באימון האחרון, ליצן לא קטן הילד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. Ohad_Glr Member

למה אתה אומר סתם? הויכוח לא היה אם ברסה משחקת 4-3-3 או לא (כי ברור לכולנו שכן) אלא אם לבארסה יש נחיתות מספרית באמצע לעומת קבוצות אחרות.

אתה טענת שכן, אני טענתי שלא.

ולא, לא פותחים את זה שוב.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/10
  6. riquelme1 Member

ויאריאל מפטרת את ארנסטו ואלוורדה אחרי ההפסד היום לאוסאסונה.

בחיי, איזה מטומטמים, ואלוודה הוא מאמן מצויין, ויאריאל בסה''כ במקום ה10, עדיין באירופה, פשוט טמטמום.

7. RubberSoul Member

ארונה קונה מושאל להמבורג מסביליה עד סוף העונה.
    בסביליה חושבים שכמות כזו של חלוצים עמוקה מספיק?

8. riquelme1 Member

ארונה קונה הוא אחד הפלופים הכי גדולים שהיו בכדורגל הספרדי ב10 שנים האחרונות, הוא נקנה מפ.ס.ו איינדהובן, ב12 מיליון דולר ב2007, והבקיע רק 2 שערים ב-3 שנים. בלי שום קשר, הוא אחד השחקנים הכי גרועים שיצא לי לראות בליגה הספרדית, פשוט אפס מאופס.

סביליה צריכה לחפש חלוץ חדש.

9. riquelme1 Member

מנואל פרננדז התראיין לאתר הרישמי של ולנסיה, ואמר שהכל כבר מאחוריו, והוא רוצה להמשיך בולנסיה, הוא אמר שמה שהיה עם אינטר כבר מאחריו והוא מחוייב למועדון ב100 אחוז וינסה להרשים את המאמן כדאי לקבל יותר דקות משחק.

אתמול היו דיווחים שאולי גנואה או פורטסמות האנגלית ישאילו אותו, אבל בסופו של דבר החליט פרננדז להלחם על המקום שלו בהרכב.

אני שמח מאוד שהוא נשאר, הוא יכול לתרום המון לולנסיה הוא שחקן מצויין, כמובן שיהיה לו קשה בגלל הכושר של באנגה, אבל אמארי צריך לתת גם לפורטגלי הזדמנויות בהרכב ואני מקווה שהוא יוכיח את עצמו.

http://up197.siz.co.il/up1/womg3nyjmzz3.Xxx

פרננדז היום באימון.

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/10
  10. Raulito Madridista

השוער דייגו לופז אמר היום בעצמו שהשחקנים מרגישים אשמים. המאמן ניסה הכל אבל שום דבר לא הצליח. לא ברור מה לא התחבר בויאריאל השנה. הביאו שחקני רכש לא רעים בכלל כמו מרקאנו ונילמאר, הצליחו לשמור על השחקנים החשובים בעונה שעברה והציפיות היו שהקבוצה תתברג בצמרת, אבל בפועל, ויאריאל לא הצליחה לעבור את המקום העשירי העונה. אבל אני חושב שהפיטורים לא מוצדקים. אפשר לחשוב שהגיע איזה תותח אחר במקומו. אם כבר, ציפיתי שוואלוורדה יאבד את משרתו בסוף אוקטובר, אחרי שויאריאל שלו הפסידה לחרז החלשה וירדה למקום האחרון בטבלה. הייתה תחושה לאחרונה שויאריאל כן חוזרת לתלם(הגיע לה לנצח בקאמפ-נואו למשל) ושזה עניין של זמן עד שהיא תתפוס את המקום השישי, למרות ההדחה המבזה מהגביע מול סלטה. אני מעריך את וואלוורדה וחושב שהוא מאמן לא רע בכלל כי אני זוכר לו את התקופה הנהדרת באספניול, שהייתה בשלבים מסוימים של עונת 08\2007 הקבוצה המרהיבה בספרד, אך גם שם הוא סיים בטעם מר והשאלה היא אם תיהיה קבוצת צמרת שתהמר עליו בעתיד.

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/10
  11. ValenciaCF Member

סופי! לספורט 5 יש משהו נגד ולנסיה!
    לא שידרו ויאריאל נגד ולנסיה, לא שידרו ולנסיה נגד סביליה, לא משדרים ולנסיה נגד ויאדוליד שזה משחק ביום שבת ב19:00 (תמיד משדרים את המשחק ב19:00) ושבועיים ברצף לא שמים אפילו משחקים של ולנסיה בתקציר הספרדי, אומרים רק כמה כמה ניגמר!!

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תתרגש...זה לא אישי נגד ולנסיה..פשוט ככה זה ערוץ הספורט, משדרים את ריאל ובארסה בכל מצב(די בצדק) וכששניהם משחקים באותו יום,אם זה לא סהר/אוואט אז לא ישדרו עוד משחק אפילו אם אין כלום לשדר באיזשהו ערוץ שלהם... ככה גם אתמול עם הגביע...ככה בכל מצב

13. ValenciaCF Member

אבל בסיכום ספרדי לא מראים את התקציר של ולנסיה .. איזה מן דבר זה?

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר כזה עוד לא ראיתי...ואם זה באמת ככה אז באמת זה בושה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

15. riquelme1 Member

אני היתי מאשים את נדב יעקבי, הוא זה שאני מאמין שבחור את מתכון השידורים של הליגה הספרדית, זה בהחלט ביזיון שלא משדרים את ולנסיה העונה למעט כמה פעמיים.