כנראה שזה מה שיחתוך סופית את הרומן הלא מוצמלח של זיגיץ' בולנסיה. חוסר ההצלחה שלו שם זה משהו לא ברור, הרי כל מי שקצת ראה את הסרבי יודע שהוא חלוץ עם יכולות נהדרות וייחודיות, לדעתי אין הרבה חלוצים כמוהוה באירופה, בעיקר בגלל יתרון הגובה שלו. בראסינג הוא היה כובש בלי מעצורים, בולנסיה שחקן מת. אולי חוסר אמון מצד המאמנים, קושי בהסתגלות למקום חדש, העובדה שהוא בסופו של דבר הצל של וויאה... אני מאחל לו שיימצא את עצמו במקום אחר, ולנסיה לא בשבילו. אני אתאכזב אם הוא שוב יחזור לראסינג או קבוצה ברמה שלה, זיגיץ' שווה הרבה יותר מזה, אבל השאלה איזו קבוצה בעלת שיעור קומה גבוה תיתן לו צ'אנס.
בולנסיה לא האמינו בזיגיץ' לצערי הרב, וכמו שציינת מדובר בחלוץ מצויין, סקורר ברמות הגבוהות ומבנה גוף וגובה אדירים, אני מאוד קיוותי שהעונה זיגיץ' יקבל הזדמנות, הוא היה אחד השחקנים המצטיניים של ולנסיה במשחקי ההכנה, והיה גם מלך השערים במשחקי ההכנה. כל פעם שקיבל הזדמנות הוא הוכיח, אבל עדיין אמארי לא נותן לו צ'אנס. אמארי מתעקש לשחק רק עם חלוץ אחד, במצב כזה שיש את וייה לזיגיץ' אין סיכוי לשחק. לדעתי הרכישה של דומינגז לא צריכה להשפיע על זיגיץ', אני מקווה שישאר, דומינגז הוא לא ממש חלוץ אמיתי, הוא יותר חלוץ שני וקיצוני ויכול לשחק גם מתחת לחלוץ, הוא לא סקורר יוצא מן הכלל, ולנסיה חייבת בסגל לפחות 3 חלוצים עם היא רוצה להתקדם. מי שבאמת צריך לעוף, הוא מיקו החלוץ שרוב הפעמיים לא נמצא אפילו בסגל, ושהוא מקבל הדמנות הוא הוכיח שהוא חלוץ ברמה נמוכה מאוד.
20 שחקנים לוקח איתו אמארי לאיטליה, למשחק החשוב של ולנסיה נגד גנואה, ולנסיה חייבת לפחות תיקו או ניצחון כמובן, כדאי להיות בשלב הבא, הפסד והיא תלוייה בתוצאה בין ליל וסלביה פראג. ולנסיה קבוצה יותר טובה מהאיטלקים, אבל משחק בער הגעש של גנואה הוא לא קל בכלל, גנואה קבוצה לא רעה אבל לא יציבה, ולא יודעים באיזה מצב רוח יקבלו אותה, ולנסיה צריכה להיות בשלב הבא.
מה זאת אומרת אמארי מתעקש? אתה חושב שהוא טועה? אי אפשר לכלול הרכב שכולל את פבלו הרננדס,סילבה,מאטה וזיגיץ' ביחד. לוולנסיה יש המון כלים התקפיים שלדעתי יכולים לבוא יותר לידי ביטוי במערך ה4-3-3 שאמארי מנסה להנחיל. אני חושב שגם דומינגז ישחק יותר כקיצוני מאשר בשפיץ אם וייה,כך שבכלל לא נראה לי ששינוי המערך באופק.
לא אמרתי שאמארי טועה, אבל לפעמיים ולנסיה יכולה לשחק עם זיגיץ' ווייה ביחד, לדעתי זה צמד שמשלים את עצמו בצורה יוצא דופן, חלוץ קטן וממזר כמו וייה ביחד עם זיגיץ' בול עץ גדול שיוריד לו כדורים יכול להיות קטלני. הכלים ההתקפיים של ולנסיה הם בהחלט מרשימים ביותר, אני לא רואה כרגע איפה לדומינז יש מקום בהרכב, בכל עמדה בהתקפה ולנסיה כמעט מושלמת.
אני איתך בדעה הזאת, אני חושב איפה אפשר להכניס אותו ולא מוצא. אולי להעביר את סילבה לשמאל ולשים את דומינגז באמצע? כי חואן מאטה ממש לא להיט בתקופה האחרונה.
טוב אז ולנסיה משלימה את המשימה, ועולה לשלב הבא בליגה האירופית, אחרי ניצחון נאה מאוד על גנואה האיטלקית באיטליה. ולנסיה עלתה להתירון משער של ברונו, האיטלקים צימקו משער של כרספו קשישא, ודוויד וייה השלים את הניצחון אחרי שהחטיא פנדל 10 דוקת מאוחר יותר. ולנסיה ועלה מהמקום הראשון, ואמורה לקבל יריבה קלה- לדעתי ולנסיה מועמדת רצינית לזכות במפעל העונה. מאטה ממשיך להראות זוועה, והיום היה השחקן הגרוע ביותר בשורות ולנסיה, בדיוק כמו נגד ריאל, האמון שנותן לו אמארי הוא לא הגיוני, מאטה שיחק הכי הרבה דקות בולנסיה העונה, הסטיסטיקה שלו לא מרשימה כלל וכלל והיכולת שלו ממש לא מצדיקה את זה. הרכישה של צורי דומינז היא רכישה נחמדה, אבל חיזוק בהגנה של ולנסיה יכלה לשנות את כל העונה של ולנסיה, לדעתי גם למעמד של יריבה רצינית לזכייה באליפות.
http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/12/18/futbol/equipos/valencia/1261134029_1.Xxx וולנסיה קבעה שיא חדש של משחקים ללא הפסד בזירה האירופית מבין כל הקבוצות הספרדיות. הקבוצה של אוני אמארי, שגברה אמש 2-1 על גנואה, רשמה 18 משחקים רצופים במפעלים האירופים ללא הפסד, כהפרש השערים עומד על 31-16 לטובתה של וולנסיה כמובן. הפעם האחרונה בה וולנסיה ירדה מנוצחת באירופה, הייתה בעונת 08\2007(התאריך המדוייק: 6.11.2007) אז בקמפיין הכושל של העטלפים בליגת האלופות, הקבוצה הפסידה 2-0 לרוזנבורג בבית(וסיימה את דרכה באירופה עם מקום רביעי בלבד בבתים). השיא הכולל באירופה עומד על 25 משחקים - שיא אותו קבעה מנצ'סטר יונייטד בין השנים 2007-2009. כדי להשוות אותו, וולנסיה תצטרך לזכות בגביע ולא להפסיד באף משחק בדרך. אך למרות השיאים היפים, וולנסיה נכשלה אשתקד במפעל כאשר הודחה כבר בשמינית הגמר על ידי דינמו קייב, בשל שערי חוץ(תיקו 2-2 במאסטייה ו-1-1 בקייב).
ולנסיה מעוניינת בבלם של וולספסבורג, ריקארדו קוסטה. קוסטה הפורטוגזי בן 28 ומתנשא לגובה של מטר 83. גם סרגוסה מעוניינת בשחקן. אך כידוע, הנשיא פרננדו גומז הודיע שצ'ורי דומינגז יהיה הרכש היחידי של ולנסיה העונה. מנגד, פורטוגזי אחר, מנואל פרננדש מבוקש ע"י אברטון וניקולה זיגיץ' ע"י רומא האיטלקית. עוד 2 שחקנים שמבוקשים ע"י קבוצה מהפריימר-ליג הם דויד סילבה ודויד וייה שכבר אמר שהוא מוכן למעבר לפריימר-ליג. מנצ'סטר יונייטד כבר הגישה הצעה בסך £50m על שנייהם.
http://jonkepa.files.wordpress.com/2008/05/canizares.Xxx וולנסיה חוגגת 90 שנה להיווסדות המועדון והאוהדים בחרים בקניזארס לשוער הטוב ביותר בהיסטוריה הבחירה התנהלה באמצעות אתר האינטרנט הרישמי של המועדון והיה ברור כי השוער הוותיק ששיחק עשור שלם במועדון, יזכה בפרס. "אני מאוד שמח על הבחירה אבל יותר מכך, גאה להיות חלק מההיסטוריה של המועדון החשוב הזה", אמר קניזארס. "תודה רבה לכל מי שהצביע". השוער דיבר על וולנסיה הנוכחית וציין כי לטעמו הקבוצה תצליח לזכות באחד הכרטיסים לליגת האלופות וכי לטענתו יש לקבוצה עונה נהדרת. קניזארס שיחק 418 משחקים במדי וולנסיה וזכה עימה בשתי אליפיות ספרד, גביע אופ"א וסופר-קאפ אירופי. הבחירות האלו עדיין לא הסתיימו. אז'אלה נבחר לשחקן ההגנה הטוב ביותר בתולדות הקבוצה ובהמשך יבחרו גם הקשר והחלוץ הטובים ביותר. ------------------------------ אין ספק כי מדובר בבחירה מוצדקת. קניזארס היה אליל בוולנסיה, פשוט ככה, ואני סבור שלאוהדים עדיין כואב על כך שהתקופה היפה שלו בקבוצה הסתיימה בטונים צורמים וביחס משפיל מרונאלד קומאן. אותו דבר לגבי אז'אלה. אני חושב ששחקן נוסף שראוי לכבוד גדול בוולנסיה זהו דויד ויאה. אני לא ממש מתמצא בחלוצים הגדולים שלבשו את החולצה של וולנסיה, אבל אני מניח שויאה הוא אחד הגדולים ביותר. ממוצע ההבקעה שלו פשוט פנטסטי (2 שערים ב-3 משחקים) והוא גם חלוץ שמבשל שערים. מעניין אם הוא יצליח לזכות עם וולנסיה בתואר רציני ולא בגביע המלך ומעניין כמה זמן הוא יישאר כאן. אם הוא יפרוש כשחקן וולנסיה הוא יהיה אגדה ללא ספק. ואני אוסיף שאלה שתמיד מרתקת אותי - האם וולנסיה הייתה מצליחה לזכות בצ'מפיונס בשנים הטובות שלה(2000 או 2001 למשל) במידה והיה לה את ויאה. לעולם לא נדע.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx ... קניזארס פשוט אגדהה!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx :aaa8: מתי בוחרים את החלוץ והקשר אתה יודע? ואם אתה יכול לרשום מי היו המתחרים של קניזארס ואז'אלה בפרסים?
אז'אלה וקניזארס, וואו. לא האמנתי שראיתי את אז'אלה מול ריאל, צל של אותו בלם אגדי, דרוגבה אמר שהוא הבלם הכי טוב שהתמודד מולו. ככה קטן, ככה גדול. חבל שהוא לוזר. קניזארס גם היה מדהים ונתן לולנסיה יציבות בהגנה במשך שנים, לא משנה שהדורות התחלפו-הוא היה שם. חבל שמאמנים טמבלים מגיעים ועושים מהפכות בצורה כל מכוערת ומגעילה. אני בחיים לא אשכח את הבכי של קניזארס בסאן סירו בגמר הארור ההוא מול ביירן. ראבאק, לעצור שתי פנדלים ועדיין להפסיד. אוליבר קאן מגיע לנחם אותו, פשוט רגע אדיר בכדורגל. ועצוב כ"כ. התמונה שהייתה בעיתונים לאחר הגמר ההוא זה קניזארס בוכה וכתובית נראה לי שאומרת "אל תבכה". הם מהתקופה הטובה של ולנסיה, התקופה שבה התאהבתי בקבוצה ההיא. אחחח. נקווה שמנדייטה ולופז יהיו גם ברשימה, כי פשוט מגיע להם. amunt valencia