ויאריאל-ולנסיה-סביליה 2009/10:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏10/7/09.

1. ValenciaCF Member

קשר התקפי לא?
    הבנתי גם שמילאן יובאנוביץ' מליאז' על הפרק? או שהיה על הפרק?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/12/09
  2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד פספוס של פיטראץ' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ...

3. xavi6 Member

וואי וואי וואי. מזל שאני אוהב את ולנסיה, אחרת הייתי דופק את הראש בקיר. היא תהיה קבוצה מפחידה אם הוא יקבל את המפתחות לקישור, נקווה שיוכיח את עצמו גם בליגה הספרדית. או שלא...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני קראתי שבתקשורת הרוסית דווקא דיווחו שצ'ורי דומינגס סגור בסביליה, יש אישור רשמי על ולנסיה עמי?
    ירדן, בסוף רוב אותו מחזור מוצלח של פקרמן יעברו בספרד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

כעיקרון כן, יכול לשחק כעושה משחק, אגפים ואף כחלוץ שני.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

באנגה נתן אתמול משחק מצויין, אין לי שום תלונות אליו, מדוייק במסירות וחילץ הרבה כדורים (והשחלה אדירה ששווה יותר מהכל). כן יש לי תלונות לעמדה בה הציבו אותו, אמנם באנגה יכול מבחינה אישית להצליח גם שם, אבל ולנסיה מפסידה קשר שמאיים על השער. היכולת האישית הגבוהה שלו מאפשרת לו להסתדר מצויין גם בעמדה קדמית כזו ובמשחק עם הגב לשער, אבל מכיוון שהוא לא מאיים על השער כלל (גם כמעט ולא מבשל גולים האמת) וסגנון המשחק שלו התפתח שנים מעמדה אחורית יותר, ולנסיה משחקת עם פחות שחקן שמאיים על השער בחלק הקדמי. כשבאנגה משחק בצמד הדפנסיבי, או אפילו לבד, ולנסיה יכולה להרוויח עוד שחקנים שמאיימים על השער בחלק הקדמי וכישרון ענק בחלק הדפנסיבי.

אולי באנגה יוכל לשפר עם הזמן את האספקט הזה של המשחק שלו, גם אם לא את התפקיד הזה הוא יכול למלאות בהצלחה כמו אתמול, אבל לדעתי כיום זו החלטה לא נכונה בשביל ולנסיה להציב אותו שם.

7. AS R Member

מי ישמע, אני לא חושב שיש שחקן שמשחק בעמדה התקפית שלא החמיץ גול בטוח בקריירה שלו.
    פרוטי שחקן מצויין עם פוטנציאל גדול, השאלה היא רק מתי הוא יעזוב את סביליה לריאל או לקבוצה גדולה אחרת. אבל עדיין צריך לחכות, תזכרו שקאפל גם נתן חצי עונה נהדרת בסביליה ומאז הוא די נעלם. 

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/09
  8. ValenciaCF Member

באנגה הוא שחקן גדול !! פשוט ענק. חייב להיות בסגל של ארגנטינה למונדיאל ... מקווה שמראדונה רואה אותו ..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/12/09
  9. riquelme1 Member

אליאס, בגלל פציעתו של דוויד סילבה אתמול באנגה שיחק בעמדה קידמית יותר, קרי: קשר קידמי. אלבלדה ומרצ'נה שיחקו קשרים אחוריים, ובאנגה קצת יותר מעליהם, הוא היה אתמול השחקן מספר אחד של ולנסיה.

דרך אגב, אני מסכים שבאנגה צריך לשפר את יכולת הבעיטה והאיום לשער, אבל בנוגע לבישולים, באנגה הוא מלך הבישולים(7 בישולים העונה), בליגה הספרדית ביחד עם צ'אבי וחסוס נאבאס עעם אני לא טועה.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא אמרתי שהוא לא יכול לשחק בעמדה הזו, ואפילו אמרתי במפורש שהוא היה מצויין, אני חושב שלולנסיה עדיף לא להתמיד איתו שם (נניח כשסילבה חוזר אם זו הסיבה לשינוי). גם שסילבה פצוע אני חושב שיש אפשרות לשחק עם חואקין והרנאנדס מקדימה אולי ובאנגה יותר מאחורה, או שאולי יש עוד אפשרויות שאני לא מכיר, המטרה אחרי הכל היא שהקבוצה תנצח ולא שבאנגה ישחק מצויין (והוא יעשה זאת גם כקשר קדמי).

בנוגע לבישולים, זה מעניין כי לא ראיתי אותו נותן הרבה מסירות לגול, אם כי אתמול הוא בהחלט חיפש אותן יותר מאשר בעבר.

11. riquelme1 Member

אלחנדרו צ'ורי דומינגס, נחת היום בעיר ולנסיה ועבר את הבדיקות הרפואיות בהצלחה.

12. Raulito Madridista

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/12/14/futbol/equipos/sevilla/1260793532_extras_portadilla_0.Xxx

אדריאנו נפצע אתמול במשחק נגד גיחון וייעדר כשלושה עד ארבעה שבועות. הוא יחמיץ בוודאות את המשחקים נגד נגד חטאפה, אתלטיקו מדריד וגם את שני משחקי שמינית גמר הגביע נגד ברצלונה. הברזילאי, שזה עתה החלים מפציעה בת חודש(כאבים בשרירי הבטן), פתח אתמול בהרכב והוחלף כבר אחרי 26 דקות בשל קרע בשריר הירך השמאלי. מחר יעבור השחקן בדיקה נוספת כדי לקבוע סופית את משך היעדרותו. העונה הוא סובל מחוסר מזל שגרם לכך שהוא יוכל להיות זמין רק בעשרה משחקים מתוך ה-22 ששיחקה סביליה עד עכשיו בכל המסגרות.

13. Raulito Madridista

אלחנדרו דומינגז הוצג כשחקן וולנסיה

http://img31.imageshack.us/img31/4782/12608836070.Xxx

החלוץ הארגנטינאי בן ה-28.5, שחתם אמש רישמית בקבוצה על חוזה לשלוש וחצי שנים, הוצג היום במאסטייה כשחקן הקבוצה והגשים חלום - להגיע לליגה הספרדית. בבוקר הוא כבר הספיק לפגוש את חבריו החדשים, עליהם אמר:"הם נתנו לי להרגיש מאוד בנוח, תענוג של אנשים. כולם הציעו לי עזרה כדי להשתלב במהירות". דומינגז מייד דיבח בשבחו של המועדון:"אני מאושר מאוד, זה הרגע הגדול בחיים שלי, אני אסיר תודה על האפשרות לשחק בספרד. זה נכון, ויתרתי על הרבה כסף כדי להגיע לוולנסיה, אבל ברור כי זו הבחירה המתאימה. זה מועדון גדול עם שחקנים נפלאים שיוכלו לעזור לי להצליח". דומינגז כבר סימן ייעדים - "אני מקווה לזכות עם וולנסיה לתואר ולהבקיע הרבה שערים, אני צריך להחזיר להם על האמון בי. הלוואי ואוכל להגיע לגבהים שם היו קלאודיו לופז או מריו אלברטו קמפס, אך ברור כי זה יהיה קשה. אבל גם ברור שאני אעשה הכל". הנשיא פרננדו גומז דיבר אף הוא ואמר:"שמנו עליו עין כבר הרבה זמן וקיווינו להביאו בקיץ, כבר החלטנו שנשקיע מאה אחוז כדי לרכוש אותו, אבל העובדה שהוא סיים חוזה הקלה עליינו מאוד. זו פשוט מתנה ששחקן כזה מגיע בחינם. הוא יסחוב את וולנסיה קדימה. מדובר בשיפוץ נאה לסגל". דומינגז יחזור לארגנטינה לטפל במספר עניינים והוא יתחיל להתאמן עם השחקנים מחרתיים.

---------------------------------

רכש חכם מאוד של וולנסיה, אין ספק בכלל, הם היו מהירים וחדים וקפצו על המציאה. תמיד כיף להביא שחקן בחינם, וזה לא כמו הזרים המצחיקים בליגת העל למשל, לא מדובר בחתול בשק. הוא חלוץ מוכשר מאוד(הופעות מצויינות בצ'מפיונס) שפרץ בגיל מאוחר והוא יכול לתת כמה שנים טובות מאוד. מעניין איך יהיה שיתוף הפעולה שלו עם דויד ויאה. כל אחד היה רוצה פרטנר כזה לצידו, ובטוח שמלך השערים של וולנסיה יכניס אותו לעניינים. רק שאמארי לא יפחד. כאשר סילבה פצועה, אין סיבה לא לשחק עם שני חלוצים. ואפילו שמאטה ישלם כרגע את המחיר על החולשה שלו.

14. REAL MADRID Member

אם זיגיץ' רוצה להיות בדרום אפריקה על תקן שחקן - הוא חייב לקום ולהטיס את עצמו מולנסיה שבמהירות האפשרית.

15. ValenciaCF Member

לא ממש מסכים איתך, גם בשלב בתי המוקדמות הוא לא שותף בולנסיה והיה הכובש המוביל של סרביה בקמפיין. הוא החלוץ הראשון שמה.