ויאריאל-ולנסיה-סביליה 2009/10:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏10/7/09.

1. avi5423 Member

כמה קרובים היינו אני לא מאמיו במחצית הראשונה אף קבוצה לא שיחקה כמונו לא מנצ'סטר בטח לא ריאל אפ אחד ולנסיה שיחקו טוב רק הרגל של וייה הייתה חסרה על המגרש ןראו את זה שחקו מצטיו? באנגה ומתי'ו ומיגל ללא ספק אני מרוצה מהמשחק לא מהתוצאה אלה מהיכולת שחקנים צעירים שיחקו בהתקפה של ולנסיה חוץ ממתי'ו שהוא כבר גדול וזהו סילבה צעיר מאטה צעיא פבאלו צעיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. ilia18 Member

3. riquelme1 Member

וייה כבר הצהיר שהוא רוצה להשאר בספרד ולא לעזוב את המדינה, בלי קשר אם זה ולנסיה או לא, ככה שזה סתם חרטא.

לגבי סילבה, לא ממש אכפת לי אם הוא יעזוב, לא מחזיק מימנו בשיט, כל העונה הזה הוא כלומניק ולא תורם כלום.

4. riquelme1 Member

http://www.marca.com/2009/10/28/futbol/equ...1256736262.html

המנהל המקצועי הכי טוב בכדורגל הספרדי, מונצ'י, מדבר ואומר שסביליה צריכה למכור בשביל לקנות, ואומר שסביליה תמיד שואפת קדימה אבל הוא ריאלי ואומר שקשה להתמודד אם תקציבים של 400 מיליון יורו כמו של בארסה וריאל, אבל אומר שסביליה ממשיכה לצמוח כלכלית והתקציב עומד כמעט על 200 מיליון יורו.

לא אהבתי את האימרה, סביליה חייבת להמשיך להתפתח

5. ValenciaCF Member

דעתי אחד לאחד!

6. N כמוני Member

יש לי שאלה לאוהדי ולנסיה בפורום.אין לי ממש אהדה לאף קבוצה בליגה הספרדית אבל אני מחבב את ולנסיה.
    אנני לא מצליח להבין מה יש לכם נגד אונאי אמרי,הבנאדם לקח קבוצה מרוסקת מרונאלנד קומטן,שיקם אותה והביא אותה לאירופה.העונה עושה רושם שהוא יקח את הפרוייקט הזה צעד אחד קדימה וולנסיה תסיים בין ארבעת הראשונות.הוא החזיר את הסמלים שקומאן הגלה דוגמאת אבלדה וברחה.נכון שהכדורגל לא תמיד חיובי אבל צריך לזכור שהקבוצה במצב כלכלי רעוע מאוד.

7. ilia1 Member

קודם כל כמה אפשר לזכור את זה שהוא קיבל את הקבוצה מקומאן זה היה לפני שנתיים ועבר הרבה זמן מאז. ליגה אירופית זה לא בדיוק מה שרצו בולניסה עד שהוא השיג את המקום לליגת האלופות אמאורי איכשהו גם איבד אותו במחזורים האחרונים שנה שעברה. ומקום שני כרגע בליגה האירופית שאתה מצפה שיסיימו מקום שני בפער מליל (פשוט אין מילים). הבאת השחקנים בקיץ ומכירתם או השאלתם היה ממש גרועה למה קונים שוער ב 7 מיליון כשיש לך את רנאן וסאזר שני שוערים טובים ובנקום זה הוא מנפה את רנאן ושלוח אותו להשאלה שלא נדבר בכלל על ההגנה הגרועה שכבסף של מויה היה מביא בלם טוב בנקום מויה ועד שיש לו בלם טוב כמו מרצ'ינה שחקן בלם הרכב בניבחרת ספרד ביורו אמאורי החליט שהוא לא מספיק טוב בשבילו בהגנה והציב אותו כקשר החלטה הזויה לחלוטין לא פלא שההגנה נראת כמו כלום בזמן שיש לך את בנגה אלבלדה ברחה פרננדס ומיצ'ל שיכולים להחליף את מרצ'ינה מציב לי את מדורו בתור בלם שאין לי מושג איך הוא בכלל הענף הזה הוא מתאים לקבוצות קטנות יותר אם כל הכבוד ואם תסכל בכללי על המסגל של ולנסיה תראה סגל איכותי מאין כמוהו עם חואקין וויה סילבה מטה בנגה ועוד הרבה אתה מצפה להרבה יותר בנקום המישחקים המבישים שאנו רואים מהקבוצה מאמן שמפחד לשחק התקפי קצת אם הוא מוביל הוא ישר חושב על הגנה ואיך שומרים ואחר כך מתפלא שהוא חוטף גולים בדקות האחרונות וזה כבר נמאס!
    לפי דעתי ולניסה צריכה להביא את מאמן ניבחרת ספרד ביורו (ברח לי שמו) ותראה את תחייתה של ולנסיה מ 2004

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אראגונייס...ולא נראה לי שכדאי להם

9. ilia1 Member

לי מאוד. השם שלו הועלה לא פעם בולנסיה אז הגיע הזמן להביא אותו הוא ישתלב הכי מהר כי חצי מהסגל שיחקו תחתיו

10. N כמוני Member

דבר ראשון אונאי אמרי נמא בולנסיה שנה וקצת,ולא שנתיים.הצבתו של מרצ'נה בקישור הקדמי זה משהו שאני זוכר עוד מהתקופה של בניטז.אני מסכים איתך שהיה עדיף להשאיר את רנאן בקבוצה,אבל על זה לא שולחים הביתה מאמן.
    בנאגה וחואקין הם אולי כשרונות,אבל עם נודה על האמת הם לא הצליחו לממש את הפוטנציאל שלהם לא רק תחת אונאי.בנאגה היה חלש גם באתלטיקו מדריד,וחואקין לא מצליח לתת מעצמו מאז שהגיע מבטיס.
    הסגל של ולנסיה אולי איכותי אבל כך גם הסגלים של ויאריאל,סביליה ואתלטיקו.לדעתי השנה ולנסיה תסיים בין ארבעת הראשונות.ואולי תוכל קצת להתייצב כלכלית,ולהשתפר לקראת העונה הבאה.
    לואיס ארגואניס הוא בוודאות לא הפתרון

11. riquelme1 Member

בינתיים נילמאר, הרכש הכי יקר בתולדות ויאריאל(12 מיליון יורו), מתגלה כפלופ לא קטן, מחמיצן ונעלם בשלבי גדולים במשחק, הוא כבש רק שער אחד העונה בלמעלה מ10 משחקים.

לא הבנתי איך הביאו חלוץ שנכשל בקדנציה הראשונה שלו באירופה, ושילמו עליו סכום כזה מופרח.

12. xavi6 Member

כולה 12 מליון. כאילו, זה לא כזה הרבה עם מסתכלים על רכשים שקבוצות אחרות בדרג העולמי הגבוהה מבצעות, וויאריאל נהפכה לכזאת בשנים האחרונות. אם היא רוצה להישאר שם-היא צריכה לבצע כאלה קניות.

ובכלל, זה ידוע שלרוב הרכשים הכי גדולים של הקבוצות, נכשלים. מנדייטה בלאציו לדוגמא, ג'ילה ששולם עליו 25 מליון במילאן, שבצ'נקו 30 מליון לצ'לסי ויש עוד המון דוגמאות. אם אינני טועה גם ריקי מלה קורוניה היה הרכש הכי יקר שלהם. זה קורה המון, אין מה לעשות. לפעמים הלחץ גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/09
  13. avi5423 Member

אונאי אימרי עושה עבודה טובה מאוד בולנסיה, אני מסכים איתכם שאתם אומרים שהוא משחק הגנתי נגד הקבוצות הקטנות אני לא מביו את זה שהוא שיחק נגד סיבליה ונגד בארסה הוא לא שיחק הגנתי.
    ויאריאל ואתלטיקו מדריד יילחמו על הליגה האירופאית.
    איזה קרב יהיה על המקום השלישי ולנסיה וסביליה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. xavi6 Member

הבעיה שהוא טיפש. גם קופר שיחק מאוד הגנתי, מאוד! כל אוהד ולנסיה היה מתחיל את המשפט "הוא מאוד הגנתי". מאוד טקטי, הוא זה שהמציא את המשחק הזה, המשחק הזה שהיום רפא בניטז ומוריניו דוגלים בו. הבעיה שאין מה לעשות-זה סגנון משחק לוזרי, שתמיד יפסיד. ככה קרה לקופר באינטר ובולנסיה, ככה קרה למוריניו בצ'לסי, ככה קורה לבניטז בשנים האחרונות. לפעמים, לפעמים, יד האלוהים יורדת למטה ונותנת להם את העזרה, ולפעמים הם אשכרה משחקים יפה. אבל ההבדל בינן לבן אונארי שהם לא פחדנים, שהם באמת חכמים, ושהם בניגוד אליו-עושים תוצאות טובות. הוא פשוט טמבל חסר בייצים.

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/09
  15. riquelme1 Member

המארקה מדווח שולנסיה מעונינת ברומן פאבפליצ'נקו החלוץ הרוסי של טוטנאהם. פבליצ'נקו לא מרוצה בטוטנאה והפך להיות שחקן ספסל העונה, מה שמורד מהסיכויים שלו להיות במונדיאל הקרוב בדרום אפריקה. המכיר של הרוסי עומד על 16 מיליון יורו ומשכורת 2.5 לעונה.

הלוואי שולנסיה תביא אותו, אבל עם המאמן המקובע אונאי אמארי אף אחד לא מבטיח לו שבולנסיה הוא כן ישחק, ולנסיה משחקת עם 4-5-1 עם חלוץ אחד שהוא דוויד וייה, ובגלל זה זיגיץ' מתייבש בספסל מתחילת העונה ולא רואה דקות משחק, אין סיבה שזה ישתנה עם פאבליצ'נקו יבוא.

מה גם שהמכיר שלו גבוהה, ואנ לארואה את ולנסיה פותחת את הכיס, 2.5 מיליון יורו לעונה עם אני לא טועה זה הסכום הכי גבוה ששחקן בולנסיה מקבל(דוויד וייה).