ויאריאל-ולנסיה-סביליה 2009/10:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏10/7/09.

1. riquelme1 Member

משחק לא טוב של דוויד סילבה אתמול, יותר מדי לא מדוייק. הגול השני של וייה היה גולאסו אמיתי, אם הסיבוב האדיר הזה על המקום.

הגול הראשון של ספורטינג היה טעות נוראית בהגנה של נאברו ואלקסיס, מהחצי המגרש הוא רץ לבד אם הכדור וכובש, גם מויה אשם שלא סגר את הפינה, בכלל מויה אשם גם בגול השני אם יציאה גרועה מאוד.

ולנסיה חייבת לשפר את ההגנה שלה, נאברו הוא בלם בינוני מאוד, שיחזיר כבר את מרצ'נה לעמדת הבלם ראבאק.

2. Raulito Madridista

ויאה מאשים את השחקנים(ולא את המאמן) בתיקו אמש

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/09/21/futbol/equipos/valencia/1253534389_0.Xxx

בוולנסיה לא נרגעו העניינים אחרי התיקו הביתי נגד ספורטינג גיחון. אחרי השיוויון של ספורטינג גיחון, סמוך לסיום, זעם דויד ויאה ואמר:"הגישה שלנו למשחק הייתה שגויה, לא עמדנו כמו שצריך ולא שמרנו את היתרון. אם נמשיך ככה, לא נגיע רחוק". בתקשורת חשבו שויאה הפנה אצבע מאשימה כלפי המאמן אוני אמארי, אבל ויאה הסביר אחרי המשחק שהאשמות היו קולקטיביות. "במשך 80 דקות שיחקנו טוב והגנו כמו שצריך, אבל פיספסנו בסיום שתי נקודות וזה מאוד מתסכל. אולי לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך - הטענות היו קולקטיביות". ויאה, שבדרך-כלל לא מתפרצץ על השחקנים, הסביר - "הדברים נאמרו בלהט המשחק, הייתי עצבני וזה טיבעי. אני עצבני דווקא בגלל שאני יודע שהקבוצה הזאת מסוגלת לשחק כדורגל נהדר ולתת פייט. אסור לאבד נקודות ברשלנות כזאת כי ברצלונה וריאל לא מתכוונות לחכות לנו. אני מקווה שזו הפעם האחרונה שזה קורה לנו בבית".

לא ראיתי את המשחק, אבל זה לא משנה. כשהיריבה, אחת הקבוצות עם החלק האחורי החלש ביותר בליגה, נמצאת בפיגור שחקן, ועוד המשחק במאסטייה - וולנסיה חייבת לפחות לדעת לשמור על היתרון. זו פשוט לוזריות לשמה. התאכזבתי מאוד לשמוע על התוצאה הסופית.
    לפחות ויאה עושה את שלו והוא בצוותא עם רונאלדו מוליך את טבלת הכיבושים של הליגה - ארבעה שערים בשלושה משחקים.

3. riquelme1 Member

וייה צודק, והעצבים שלו מובנים, רק שבתקשורת הספרדית לא עושים מיזה סיפור גדול כמו אם סיפור יוסי בניון, רואים שוייה לקח התיקו הזה ללב, ובצדק.

ולנסיה מובילה 2-1 שספורטינג אם 10 שחקנים, והיא לא מצליחה לשמור על ההתירון הזה, יש לולנסיה בעיה גדולה אם אופי, אמארי לא הביא לקבוצה הזאת אופי, הוא הביא כדורגל יותר טוב אבל לא אופי, גם נגד ליל דקה 87 הם ספגו, אמארי חייב לעורר אותם.

4. ValenciaCF Member

כן שמתי לב שאחרי הגול המצלמה ישר הופנתה אליו והוא צעק עלייהם
    ת'כלס הוא צודק. ההגנה לא עמדה נכון והשוער אתמול היה בינוני. כנ"ל למאטה ולסילבה שלא הורגשו. אבל נקודת האור שלי היא ברונו, פעיל מאוד באגף ימין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/9/09
  5. xavi6 Member

גיחון, גיחון, גיחון! זאת רק ההתחלה, את צורת המשחק ואת הגישה יש, רק חסרים השחקנים ברמה הגבוהה. כשהם יגיעו, נקבל קבוצה שמשחקת יפה, לא עוד סרגוסה מגעילה שמסתגרת כמו בחורה בתולה.

6. david silva Member

אה?

ויאה לטעמי הוא לא רק החלוץ הכי טוב בעולם אלא אחד מ-5 הכדורגלנים הטובים ביותר בעולם. פשוט לא יאומן איך חלוץ אחד מחזיק התקפה לבד על הגב שלו, שחקן נדיר. אני לא אשכח שראיתי אותו בסראגוסה לפני כמה שנים טובות מנצח את ריאל בגמר הגביע ביחד עם לוסיאנו גלטי, אבל בחיים לא האמנתי שהוא יהפוך למפלצת הזאת!
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

7. riquelme1 Member

הוא כבר 4 שנים אחד משלושת החלוצים הטובים בעולם, והאמת מאז שראיתי אותו בסארגוסה, בדיוק כמוך ראיתי אתזה.

8. david silva Member

למה אתה כותב תמיד את צמד המילים "את זה' מחובר??

9. Raulito Madridista

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/09/24/futbol/equipos/valencia/1253797140_0.Xxx

הנשיא פרננדו גומז מכחיש פירסומים על כך שדיבר עם אוני אמארי הבוקר. בוולנסיה מנסים לשדר עסקים כרגיל בניגוד לתקשורת שיוצרת המון לחץ במועדון, ורומזת משום מה ששעון החול של אוני אמארי הולך ואוזל. "ברור שאנחנו יכולים לשחק יותר טוב, אבל האווירה השלילית סביב הקבוצה מוגזמת, אנחנו בוטחים באוני אמארי ובטוחים שבעתיד התוצאות יהיו טובות יותר. מעמדו זו לא שאלה בכלל", אמר הנשיא הבוקר לתקשורת. "ציפיתי מהקבוצה להפגין יותר עוצמה וגם להימנע מטעויות שחוזרות על עצמן, אבל לא תמיד האשמה היא במאמן. תיהיה לנו עונה יפה".

10. ValenciaCF Member

בטח מעמדו לא שאלה בכלל! הם מכרו לו מניות הדפוקים האלה!

11. riquelme1 Member

אני אוהב את אמארי אני חושב שהוא מאמן מוכשר, אבל רואים הרבה את החוסר ניסיון שלו, בעונה שעברה הוא עשה אין ספור טעויות והרכבים הזויים שפגעו מאוד בולנסיה, וזאת אחת הסיבות שהם לא סיימו במקום המוביל ליגת האלופות.

הקבוצה שלו לא מספיק עוצמתית, מבחינת סגל הוא מספר 3 כרגע בליגה, ואמארי חייב להוציא מהסגל שלו יותר.

אני גם לא אוהב את ההצבה של מרצ'נה כקשר אחורי, לדעתי זה פוגע מאוד בקישור של ולנסיה שכן אלבלדה עדיף עליו בהרבה, מרצ'נה חייב לחזור להיות בלם בטח ובטח שלולנסיה שי בעיה גדולה מאוד במרכז ההגנה, אלקסיס מצויין אבל השחקן שלידו(או מאדורו או דאלברט), לא מספיק טובים, ומרצ'נה בלם סגל נבחרת ספרד צריך לחזור לתפקיד הטיבעי שלו.

מאמן כמו בניטז אם הגנה טקטית גאונית, לא יצמח בספרד כל יום, אבל הלוואי שיקרה משהו ובניטז יחזור לאמן את ולנסיה, רק אם מאמן כזה יהיה אפשר להתמודד אם 2 הגדולוץ.

עכשיו רק אני שם לב שולנסיה השאילה את קרליטו, המגן הברזילאי המצויין שהיה אחד הטובים במשחקי קדם העונה, וגם באימונים אמארי אמר שהוא מצטיין, למה השאילו אותו? מדובר בשחקן מדהים, מסירות, הרמות, יודע גם לעשות הגנה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/09
  12. Jesus Navas Member

בשבוע הבא נגד ריאל, ואני חושב שאנו מגיעים בפורמה מצוינת, למרות שבילבאו לא יריב רציני עם כל הכבוד להם, אם נשחק כמו ששיחקנו מול בילבאו נוכל להוציא ניצחון לדעתי, היכולת המצוינת פלוס האווירה המחשמלת בפיחואן תעשה את שלה. הלוואי השנה נוכל לדגדג קצת יותר את בארסה וגם את ריאל.

Vamos Mi Sevilla, Vamos Campeon!

13. riquelme1 Member

אחד המשחקים הכי מענינים העונה, סביליה נגד ריאל, סוף סוף קבוצה שיכולה להתמודד נגד ריאל, האומנם? לדעתי הולך להיות משחק אדיר, מכחה בקוצר רוח.

14. riquelme1 Member

אונאי אמארי היקר, אומר שהוא ראה יותר דברים חיוביים משליליים, והשריקות בוז של הקהל היו מעצבים בגלל הגול שהם ספגו.

אונאי אמארי היקר, הרגת את ולנסיה בחילופים ההוזים שלך, הרגשת את ולנסיה בחוסר אופי והפחדנות שאתה משרה לקבוצה שלך, תעשה טובה ולך הביתה כי הוכחת גם בשנה שעברה שאתה לא מאמן ראוי לולנסיה, פשוט תלך הביתה, כי אתה לא מתאים לאמן את ולנסיה.

שם לי את מרצ'נה מפתיחת העונה כקשר, הבלם הכי טוב שיש לולנסיה בסגל, נותן לדילברט הזה בלם בינוני ברמות הכי נמוכות בספרד מקום בהרכב, משחק הגנתי שעוריריתי של ולנסיה היום, לך הביתה פשוט תלך.

15. david silva Member

לפחות הוא הוריד את מיגל לספסל, אולי המגן הימני הכי גרוע שראיתי ב-10 השנים האחרונות בליגה הספרדית.
    ידעתי שאתלטיקו ישוו, הם תמיד ווינרים במשחקים מול היריבות שלהם על המקומות לאירופה. אם זו היתה ריאל מקסי היה מחטיא גם מול שער ריק.

ומתי תבין שאלבלדה לא יכול כבר למשוך 90 דק, דאבל פיבוט של מרצ'נה ובאנגה הוא הכי טוב שהיה בולנסיה מאז הימים הגדולים של בארחה ואלבלדה

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/09