ויאריאל-ולנסיה-סביליה 2009/10:

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by REAL MADRID, Jul 10, 2009.

1. ValenciaCF Member

טוב שבנגה נישאר. בונים עליו במרכז השדה השנה.
    יש חדש עם אנגולו?

2. riquelme1 Member

איזה חדש יכול להיות, הבן אדם לא התאמן אימון אחד אם הקבוצה כל מכנה האימונים? תפנים כבר שהוא לא שחקן ולנסיה יותר.

3. Vicente14 Member

זה מצוין שבאנגה ישאר הוא הכי הרשים במשחקי אימון

ופשש מדלוקי איזה כבוד שמעתיקים לי ת'חתימה שאני מכי..אני כל כך גאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ן

4. Yotam Member

יש לי שאלה שלא בנושא המדובר עליו :

איך ולנסיה הגיעה לשני גמרים ברציפות (2000,2001) ? שאלה כללית מדי .

עם איזה סגל שחקנים ולנסיה הגיעה לאן שהגיע ?

5. riquelme1 Member

פחות טוב מימה שיש לה היום.

בכל מקרה, היא הגיעה בזכות ולא בחסד.

6. ValenciaCF Member

חתימה אחת היפות !!!!!!
    לתת לך קרדיט ?

7. Vicente14 Member

בכיףף אחי למה לא

8. ValenciaCF Member

הסיבוב האחרון בליגה האירופאית, משחק הגומלין: ולנסיה - סטבאק (נורבגיה):

תוצאת סיום: ולנסיה 1:4 סטבאק.
    כובשים לולנסיה: מיקו (27, 29, 79); זיגיץ' (75).
    כובשים לסטבאק: פורטס פרנורד (35).
    תוצאת משחק קודם: 3:0 לולנסיה; 7:1 בסיכום.

השחקנים של ולנסיה:מויה; נבארו, מדורו, מת'יו, מיגל; אלבלדה, מיצ'ל, מאטה, חואקין; זיגיץ', מיקו.

חילופים: ברונו סלטור (במקום מיגל; 74), אבר באנגה (במקום אלבלדה; 68), אולסינה (במקום מאטה, 56).

הגרלת הבתים תיערך ביום שישי 28.8 בשעה 14:00 בערוץ ספורט 2 (53 ביס ובהוט).
    ולנסיה מגיעה לשלב הבתים מדורגת ראשונה. נקווה שנהייה באותו בית ביחד עם הפועל.

9. ValenciaCF Member

הבית של ולנסיה :
    ולנסיה
    ליל
    סלביה פראג
    גנואה

10. xavi6 Member

לא יאומן איך אתה חורץ דברים על סמך כלום. היה לה את השחקן הטוב בעולם, ושחקנים יעילים מאוד, עם זאת חסרי נסיון וממש לא מהשחקנים שיכולים לקחת כדור לבד ולעשות את המשחק, חוץ ממנדייטה. מה שכן אפיין את הקבוצה הזאת היה המהירות שלה, הקבוצתיות וההקרבה והקרבה בין השחקנים. משהו שלא ראיתי היום. המשחק הפשוט שלהם, השקט במשחק, זה משהו שאין היום לולנסיה. אני התאהבתי בקבוצה הזאת ברמות שעד היום אני בוכה עליה. היום אולי יש שמות, אבל אין להם את הקרבה והפשטות שהייתה לקבוצה של אז.

11. ilia18 Member

אני מסכים איתך
    פעם ולנסיה היתה משהו אחר שיחקו עם לב נשמה והקרבה היה להם גם מאמן הרבה יותר טוב
    ממה שהיה לה בזמן האחרון ואל תישכח שפעם לולנסיה היה את ההגנה הכי טובה בעולם
    ולא פעם שדרנים אמרו את זה
    והיום ההגנה של ולנסיה נראת כמו כלום יקח עוד הרבה שנים לפי דעתי עד שולנסיה תחזור למה שהיתה כי אני לא רואה שמפטרים את המאמן הזה בשנה הקרובה לפחות (וזאת בגלל שהנהלת ולנסיה חייבת לו שהוא קנה ממה מניות) אין מצב שהם יעפו אותו בקלות גם אם הוא יגיע למקום 10 כמה מחזורים לסיום
    אוהדי ולנסיה יהיו צריכים לשמוח אם הם היו בסוף העונה בליגה האירופית
    היחיד אולי שיכול להחזיר את "האימפריה" זה רק מאמן אחד וזהו לואיס ארגונס מאמנה אשתקד של ספרד הוא מכיר הכי טוב את רוב השחקנים שם ורק הוא יכול להצעיד אותה

12. Roberto Baggio Member

האמת שאני לא יודע עד כמה הסגל של ולנסיה 1999-2001 היה פחות טוב מולנסיה של היום. אני זוכר שהייתי נהנה לראות את ולנסיה משחקת יותר מכל קבוצה בשתי העונות האלה. כדורגל טכני ומהיר שמשלב המון טקטיקה של הקטור קופר. קבוצות היו באות למסטאייה ויוצאות משם מפורקות - קבוצת הכוכבים של לאציו קיבלה שם חמישייה ברבע גמר, בארסה קיבלה שם רביעייה בחצי ולגמר ולנסיה הגיעה כפייבוריטית מול ריאל הבינונית. גם בעונה שלאחריה ולסניה המשיכה להרשים.
    בעיני קלאודיו 'פיוחו' לופז היה אחד החלוצים הטובים באירופה ויחד עם שחקנים כמו מנדייטה, קילי גונזאלס, אנגולו, פארינוס, אנגלומה, פלגרינו, ג'רארד עם קאניזארס בשער + השחקנים שהצטרפו בעונה השניה במקום אלו שעזבו - אז'אלה, קארו ובראחה היוו בסיס טוב ועשו לעצמם חתיכת שם באירופה. זאת עובדה שחצי מהם עזבו את הקבוצה במחירי עתק למועדוני צמרת באירופה. אני לא יודע כמה שחקנים בולנסיה הנוכחית יכולים להימכר במחירים של מנדייטה, לופז, גונזאלס או ג'רארד. רק ויאה, דויד סילבה ואולי אולי ויסנטה או חואקין...

13. riquelme1 Member

דוויד וייה יכול להמכר בסכום יותר גבוה מכל השחקנים שנרכשו אז, ועובדה שכל אלה שעזבו אחר כך נפלו וירדו ביכולת שלהם. הקבוצה של ולנסיה היום טובה ומוכשרת יותר. בכלל, תבינו שלפני 10 שנים הכדורגל היה שונה, ואותו קבוצה של ולנסיה לא הית מגיעה לאן שהגיע, כ''נל באיירן, וכנ''ל הרבה קבוצות, הכדורגל של היום הרבה יותר קשה.

14. Roberto Baggio Member

לאציו לא סתם חתומה על כמה מההעברות הכי יקרות בהיסטוריה. פיוחו עלה משהו בסביבות ה-35 מיליון ומנדייטה בסביבות ה-45 מיליון, הכל באירו של ימינו כמובן ולא בדולר. אני לא מוצא מקום שיקבע חד משמעית כמה כל אחד עלה, אבל בוא נגיד שוייה לבד לא יימכר במחיר של שלושה מהם. ספק אם במחיר של מנדייטה.

15. riquelme1 Member

בארסה הציעה 50 מיליון על וייה, ולנסיה לא הסכימה למכור בשום פנים ואופן. בכל מקרה ולנסיה הנוכחית מוכשרת וטובה יותר.