אתמול סוף סוף בובי ולנטיין פוטר מהרד סוקס אחרי עונה מכפירה. היום יוצא לדרך ה-offseason. אני מהמר הפעם על היאנקיז, שיש להם כמה חובטים בכושר מפחיד, בעיקר רובינסון קאנו שהמספרים שלו חולניים בזמן האחרון. אני לא יודע כמה בדיוק, אבל ב-35 חבטות אחרונות הוא בוודאות יותר מ-0.500. יחד עם איצ'ירו, גראנדרסון, ג'יטר, רודריגז, סווישר, ושות', אני חושב שיש להם עומק של חובטים שאין לאף קבוצה בליגה. את הקארדינלס אני לא רואה עושים ריפיט, או אפילו מתקרבים לזה, לאור העזיבה של הסופרסטאר פוחולס ל-LAA, למרות עונה אדירה של אלן קרייג וידייר מולינה, ובכלל עונה לא רעה של כל החובטים בקבוצה. ומי יודע איך נקבל את פריז בפלייאוף, אני עוד זוכר לומאת הוורלס סירייס של שנה שעברה (איך אפשר לשכוח...).. מישהו יכין סיקור בשביל חבר'ה שקצת פחות מעורים ברזי הענף כמוני?
אז הקרדינלס והאוריולס ניצחו במשחקי ווילד קארדס והעפילו למשחקי הפלייאוף. במרכז המשחק של סט. לואיס נגד אטלנטה (6-3) עמדה מיני שערוריית שיפוט באחד האינינגים האחרונים, לאטלנטה היו שני חובטים בבסיס הראשון והשני, והחובט הבא שלהם הצליח ליצור מגע עם הכדור אבל הוא עף גבוה מאוד. למרות זאת היה בלבול וחוסר תיאום בין שני שחקני הגנה של הקרדינלס (כנראה בגלל הרעש באצטדיון, האוהדים של הברייבס עשו אוירה מדהימה) והכדור נפל לרצפה. במצב כזה של בסיסים fully loaded, אטלנטה היו רחוקים כמובן HR אחד ממהפך. אבל בדיעבד התברר שהשופטים קראו קריאת infield fly מאוד מאוחרת ולכן החובט נפסל, סט. לואיס השיגו עוד סטרייק אאוט אחד, ואטלנטה מזה כבר לא הצליחו לחזור. צריך לציין שבאטלנטה מחו על ההחלטה ולמרות זאת החליטו מהליגה לאשר את הקריאה ל-infield fly. במשחק השני בין בולטימור לטקסס אפשר לומר שנרשמה מיני הפתעה, גם בגלל שהריינג'רס היו ביתיים, וגם בגלל שני וורלד סירייס רצופים לעומת הופעת פלייאוף אחרונה ב-1997 של האוריולס. למרות זאת בולטימור ניצחו בקלות יחסית 5-1, בעיקר בזכות פיצ'ינג יותר טוב לדעתי. בולטימור מציגים שורה של חובטים אפורים למדי של איזור 250. ואותי אישית הם לא יעניינו להמשך הדרך ואני מקווה שיעופו בסיבוב הראשון של הפלייאוף נגד היאנקיז אם אני לא טועה. היום מתחיל הדבר האמיתי.
בדרך כלל חושבים שהיאנקיס פייבוריטים, אבל אוקלנד התבררה בחודשים האחרונים לקבוצה בעלייה. לקבוצה אין ממש כוכבים, אבל השחקנים כנראה מאד רוצים להלחם אחד בשביל השני. אנחנו נראה מה יקרה בשבוע הקרוב. אפשר להגדיר את מה שקרה העונה בבוסטון פשוט כביזיון. עונה פשוט קטסטרופה. לסיים תחת טורונטו זו כרגע בושה. אנחנו נראה מה הרד סוקס הולכים לעשות בפגרה, אבל צריך קודם כל מאמן נורמלי. מי ששוב הוזכר בתקשורת האמריקאית הוא המאמן של טורונטו, ג'ון פארל. אני כבר הלכתי לראות איזה שחקנים יהיו בחורף הקרוב חופשיים. רוצים שמות נחמדים שיגמרו חוזה ויכולים מיד ללכת (אין סעיף של הארכת חוזה)? Outfield - מלקי קבררה - מייקל בורן - ג'וש המילטון - טורי האנטר - בי ג'יי אפטון - ניק סווישר... - ג'יימס לוני Infield - קרלוס לי - קרלוס פנייה - אדם קנדי - יונייסקי בטנקורט Starting pitchers - רוי אוסוולט - ראיין דמפסטר - ג'ו בלנטון - ז'ק גריינקי - קולבי לואיס - בראד לוהס - אניבאל סנשז - פרנסיסקו ליריאנו - ריץ' הארדן לרד סוקס יש אחרי הטרייד עם הדודג'רס מעל למאתיים מיליון דולר בשביל לרכוש שחקנים חדשים. אני בטוח שכמה מן השמות שהועלו פה יגיעו ל'פנויי'.
איצ'ירו עכשיו הביא את הראן הכי מוזר שראיתי בחיים שלי. חובה לראות! זה הולך להיות קטע יוטיוב קלאסי! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני מרגיש פה שאני מתכתב עם עצמי.. אני זוכר מהפלייאוף שנה שעברה שעוד היה פה קצת חי... חבל.
אתה לא לבד, אבל אני כבר לא מסתכל משחקים באמצע הלילה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אני עוקב מדי יום אחרי מה שקורה בליגה. הדיון פה מעולם לא היה חי, אין פשוט מספיק חבר'ה שמתעניינים בספורט הזה וגורמים לדיון לחיות.
הסיפור עם ה-SHUT DOWN של סטרסבורג הוא אחת הפארסות הגדולות שאני זוכר ואנשים בפרונט אופיס של וושינגטון צריכים ללכת עליו הביתה בלי קשר לתוצאות בכלל. פשוט לא ייאמן כמה מטומטמים וצרי אופק אנשים ברמות האלה מסוגלים להיות.
אליאור, הייתי בדיוק באותה דיעה עד שקראתי על הסיבות הרפואיות לכך. אי אפשר להאשים את הGM על זה, השאטדאון של סטרסבורג הוא לגיטימי as shutdowns get.
זה היה מכוון אליי? אם כן, אז יש לי נטייה לקרדינלס כי המשחק הראשון שראיתי היה שלהם ופוחולס ירה שם HRs ואפשר להגיד ששם בייסבול צד את עיניי. במקרה לגמרי הייתה סגירת מעגל בוורלד סירייס של שנה שעברה ששם כבר די התאהבתי במשחק. אבל להגיד אוהד? לא יודע.. זה בטח לא בשורה אחת עם ארסנל ואפילו לא עם נבחרת אנגליה. סתם מחבב. את יאנקיז אני אוהב לראות פשוט בגלל הכוכבים, לא יעזור, לראות אותם תמיד יותר יעניין מאשר את ה-A's או האוריולז. מקווה שיהיה גמר קרדינלס-יאנקיז. לגבי סינסינטי, פשוט לא יאומן, אחרי שהם ניצחו שני משחקים בעיר הגייז הם חזרו לסינסי כדי להבטיח את הסדרה ואחרי שהפסידו אתמול באקסטרה אינינג (2-1 ומשחק משעמם טילים), היום הם בפיגור 8-3 כשאנחנו נכנסים לאינינג התשיעי. אז ס"פ משווים את הסדרה, וסינסינטי יכולים לצאת לוזרים שאין דברים כאלה. עוד כרבע שעה מתחיל יאנקיז-אוריולז בניו-יורק (שידור בפוקס). מקווה למשחק טוב. ואני אשמח אם תרחיבו על מה שרשמתם עכשיו על סטרסבורג כי לא ראיתי את המשחק היום ואני לא מבין כלום. תודה.
חשבתי על זה אתמול באופן נרחב. הגעתי למסקנה הבאה ואם מישהו לא מסכים אני אשמח לשמוע מועמדים אחרים שאולי פספסתי. כשמסתכלים על כמות, אורך ויכולת, לאלכס רודריגז יש את החוזה הכי גרוע בהיסטוריה של הספורט. לא בייסבול. אלא ספורט באופן כללי. הוא אפס מאופס עוד מהשנה שעברה, בן 37 ונשארו לו עוד 150 מיליון דולר ו5 שנים בחוזה. תחשבו על זה לרגע. הוא במו ידיו שוחט את היאנקיז בסדרה הזו וג'ו ג'ירארדי חסר האופי ממשיך לתת לביזיון הזה יד. לא מדובר על מקרה טורי ב2006. איירוד אז היה בשיאו ולשבץ אותו שמיני זה דבר מעליב. כיום הוא נטל מוחלט והרגשות שלו לא צריכים לעניין אף אחד. שלא לדבר על כך שהוא אחד השחקנים הכי שנואים על האוהדים ואחד האנשים המתועבים באמריקה ע"י קהל הספורט, אין לו גם שום לברג' לעשות פוזות. 1-11 ו7 K ב3 וחצי משחקים עד עכשיו. בלי HR ב74 פלייאוף אט באטס. הוא נראה רע יותר מאדוארדו נונייז ואם גי'רארדי פוחד להעליב אותו הוא צריך להחליף ענף.
לא ראיתי אותו בפוסט סיזון אחרים, אז אני שופט נטו לפי הסדרה הזאתי בה ראיתי את כל המשחקים, אבל הוא באמת נראה מזעזע, וחבל, כי ג'יטר נותן סדרה מדהימה וגם איצ'ירו באחוזים טובים, וכמעט כל פעם שרודריגז מחרבן AB זה עם מישהו על בסיס ראשון או אפילו RISP. ראסל מרטין בסדרה טובה מאוד ואני חושב שאם הוא היה חובט שלישי ליאנקיז היו עוד כמה R בסדרה. אבל לדעתי מי שצריך להיות חובט שלישי זה רובינסון קאנו (סדרה מאכזבת יחסית בינתיים). ג'יטר-איצ'ירו-קאנו, שלישייה באמת מפחידה. אבל קשה להפיל הכל על רודריגז. גם גראנדרסון וסווישר נראים לא טוב, וגם מהחובט התשיעי היאנקיז לא מקבלים תפוקה (למרות שאני זוכר איזה דאבל של נונייז במשחק הקודם). רוצה מועמדים לחוזה יותר גרוע? אולי בן גורדון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx עריכה: ג'יטר מדדה החוצה ומגיעים לאינינג תשיעי עכשיו. איצ'ירו-רודריגז-קאנו. כמו שסווישר נראה לדעתי הם הולכים לעשות INT BB לקאנו.