ווסט האם 2005/06

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Rudess, Jul 13, 2005.

1. toon-UPON-tyne Member

במה קטן יותר טוב מהרווארד?

2. barakrom Member

ממש בכלום, למרות שהם לא באותו התפקיד. קטן משחק על קו ימין או שמאל, הרווד סתם תקוע באמצע ומפריע לכולם

3. toon-UPON-tyne Member

כדאי שהוורד ישחק קצת יותר לכוון הצד, הוא לא סקורר בפרמיירליג והסיומת שלו די מגומגמת אבל יש לו פריצה טובה והוא פותח לא רע את המשחק אם הוא שומר על הכדור לדעתי מיקום בין האמצע לאגף יהיה טוב בשבילו.

4. orend84 Member

בקשר לקטן זה ניראה רק יחסי ציבור כמה ווסטאהם או כול קבוצה אחרת יכולה להיות מטומטמת ולקנות אותו מחיפה כאשר שנה הבאה הוא אים הכרטיס ביד!

Last edited by a moderator: Sep 6, 2005
  5. barakrom Member

צריך להיות מספיק מטומטם לקחת אותו גם כשחקן חופשי...

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועוד נטען שם שפארדיו התרשם מהיכולת של קטן מול שוייץ... נו באמת. ביכולת של קטן מול שוייץ גם הפועל מרמורק לא רוצים אותו, קשה לי להאמין שמדובר בידיעה מבוססת אלא בעוד ברווז עיתונאי, ממש כמו כל שאר הקבוצות האירופיות שכבר היו אמורות להחתים את קטן לאורך כל הקיץ. אני רוצה לראות אימות לשמועות האלה ממקור אנגלי לפני שניתן להתחיל להתייחס אליהן ברצינות.

מבחינה מקצועית ברור לי שקטן לא ברמה מספקת לווסטהאם, ואני אומר את זה כאוהד מכבי חיפה. מרלון היירווד שחוטף פה ביקורות על ימין ועל שמאל אכן משחק בסגנון דומה לזה של יניב, אבל הוא פשוט יותר טוב ממנו. תהיה אחלה עיסקה ליענקל'ה שחר זה בטוח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx .

7. Hammers Fan Member

רדו על מרלון המלך כמה שבא לכם, אבל עובדתית אין לקטן שום דבר שעולה עליו. הרווד כוחני יותר, מהיר יותר, חרוץ הרבה יותר, עובד יותר ללא כדור ובעל אפקט הרתעה כלפי בלמים שליניב קטן לעולם לא יהיה.

כמו שכבר הגבתי בדיון החדשות, חבל על הבחור. קיבלתי את הרושם שהוא שחקן שמתבסס על בטחון, השוק המקצועי שהוא יקבל מהרמה בפרימירשיפ תרסק לו כל שארית של בטחון, מעבר שכזה לא יעשה לו טוב. לא כל אחד בנוי לליגה הטובה בעולם, לא צריך לקפוץ מעל הפופיק.

8. barakrom Member

קטן לא מתאים-הוא חלוץ סרק, 0 שערים במדי הנבחרת בקמפיין הנוכחי, 7-8 גולים בממוצע בקריירה בליגה

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

משעשע. באתר אוהדים של ווסטהאם שציין את העובדה שהידיעה פורסמה באנגליה, נכתב שהמקור לה הוא בכלל בישראל. ישראלים מפיצים שמועות לאנגלים, האנגלים כותבים אצלהם, הישראלים - שמשם זה הגיע - מעתיקים ופתאום נראה שיש לזה ביסוס ("כי זה הגיע מאנגליה". רק שזה לא).

10. orend84 Member

לא יאומן דקה 85 והרווד אים שלושער

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כל הכבוד לפטישים הצגת תכלית, ואיזה שער של יוסי, את האמת נהנתי, מקווה מאד שיהיה לזה המשך, היום גם אני פטיש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. orend84 Member

אתם לא תאמינו באתר של הגולים של הערבי יש שלוש שערים של הרווד ואין את השער של בניון אולי זה בגלל שהוא יהודי?

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מצב האמת, אני זוכר שהם לא העלו את השערים של מכבי בצ'מפיונס אם אני לא טועה

ואני חשבתי שההרווד הזה סתם בול עץ, ירדו עליו חזק אחרי המשחק מול בולטון

Last edited: Sep 13, 2005
  14. orend84 Member

15. toon-UPON-tyne Member

זה לא שהגולים שלו היו מלאכת מחשבת. הוא לא חלוץ גדול אבל הוא לא כזה גרוע. הוא צריך לדעת לנצל יותר תיתרונות שלו ולא ירדו עליו כל כך.

Last edited: Sep 13, 2005