מארי רחוק מלהיות לוזר כמו שעושים מימנו, והוא נמצא בכושר אדיר, צונגה עם כל הכבוד להוציא הגשות ועוצמות הוא שחקן די טיפש, בלי הגשות לדעתי הוא לא היה מדורג איפה שהוא היום. מארי בכושר מפלצתי, ולדעתי הוא הולך לנצח גם את פדרר ולקחת את הטורניר. אומנם 4-1 לצונגה כרגע במערכה השלישית אבל הוא יקח את המשחק הזה.
את הטסונגה של שתי המערכות הראשונות רואים פעם בשנה(וכנראה זה בגלל הפציעה בגב) שהוא בריא (וזה לא קורה הרבה) הוא יכול לנצח כל שחקן!
הכושר הטוב כביכול של מארי זה דבר לחלוטין מפתיע. הוא הגיע אחרי הפסד מביך בקווינס ואיבוד כל הנקודות שלו מהזכייה אשתקד (לא שזה כזה משמעותי למען האמת...) וגם לפני כן הוא נראה רע. אני הייתי בטוח שהוא יעוף נגד פרר אבל הוא הפתיע אותי והוא המשיך עם היכולת הטובה גם בשני הסטים הראשונים היום נגד ג'ו. אבל עכשיו זה נראה קצת פחות טוב, בעיקר בגלל הירידה ביכולת של הסרב הראשון לדעתי. לאורך כל הטורניר הזה הוא מגיש מצויין וזה הנשק העיקרי שלו. בנוסף, הוא חייב להמשיך לחפור לטסונגה על הבקהאנד כי משם הוא מחלק הכי הרבה מתנות. איזה לחץ אלוהים...
טוב יצאתם עלי, שאמרתי די טיפש התכוונתי בעיקר לטעויות הבלתי מחוייבות שלו, שהוא מרבה לעשות, אין ספק שצונגה שחקן מצויין עם עוצמות בלתי נלאות. כמו שצפיתי, מארי עושה את זה, ומנצח 3-1 במערכות, ומסיים עם ווינר מדהים. שמעו, אם כל הכבוד לפדרר וראיתי אותו היום, בכושר הנוכחי של מארי קשה לי להאמין שהוא יעצור אותו.
שמגיע אז מגיע! ג'ו במשחק רע בשני הסטים האחרונים. במערכה הרביעית הידיים פשוט רעדו לו בשני נק' שבירה שהיו לו. הוא חזר מהקבר ולצערי מארי התעורר במאני-טיים לשם שינוי. ברכות לאוהדי של מארי!
צונגה היה ממש עצבני - ולא מרוכז. לא ברור פשוט נצחון קל למארי שבאמת בכושרר טוב אגב, סלע, רציתי להיות בטוח ובגלל זה לא רשמתי קודם ובדקתי שוב בעיתון - אחוזי ההצלחה של פדרר השנה כמעט וזהים לאלו של נולה. למעשה אף גבוהים באחוז אחד : 86.7/85.7, אז כושר או לא גם רוג'ר בכושר טוב.
צונגה מסיים טורניר מוצלח ודיי טוב, הרשים לאורך כל הטורניר ושיחק מצוין, היום הוא פתח דיי רע את המשחק ובשלבים האלה כשאתה לא פותח טוב קשה מאוד לחזור ולתקן, הלחץ היום גם שיחק תפקיד וכמובן הקהל שדוחף לאורך כל הזמן את מארי, אפילו אחרי נקודות אדירות של צונגה שמענו ברקע את מחיאות הכפיים והעידוד והדחיפה והמילים COME ON ANDY, בסופו של יום מארי שיחק כמובן יותר טוב והגיע לו לעלות לגמר ווימבלדון ראשון. אז ברכות לכל אוהדי אנדי מארי, מצפה לנו גמר ענק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6r4xo6UNB1ql5bibo1_250.Xxxhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m6r4xo6UNB1ql5bibo2_250.Xxx
לכל מי שמצפה לגמר גדול, תקחו בחשבון שתרחיש של התפרקות של מארי ואונס של פדרר בדרך ל-3 סטים חלקים, הוא מהתרחישים היותר סבירים ליום ראשון. אבל אני ממשיך להאמין. זה יהיה אחד הרגעים המרגשים בספורט בשנים האחרונות אם מארי יזכה. רגע הרבה יותר חזק מההשוואה של השיא של סמפראס (כבר מיציתי את הריגוש משיאים לא מעניינים של פדרר). קיבלנו טעימה מהדמעות שלו בסוף המשחק היום. נקווה שהדמעות הבאות גם הן יהיו של אושר ולא של עצב.
בשלב הזה, אני כבר לא מצפה ממארי להיות איזה פדרר או נדאל או אפילו לעשות ג'וקוביץ' ולהמריא בפתאומיות (למרות שהכישרון שם, לדעתי, לפחות ברמה של השניים האחרונים, זה פשוט לא מחובר לגמרי עם הראש). כל מה שאני רוצה מאנדי זה שיהיה האנדי מארי הכי טוב שהוא מסוגל להיות. וזה, בהתחשב בהדחה של נדאל, היתה להיות בגמר. עכשיו? מקווה, כמובן מקווה. אבל לעזאזל, מערכה אחת תהיה התקדמות אדירה...
לא צריך להיות פדרר ג'וקוביץ' או נאדאל כדי לזכות בגראנד סלאם אחד. דל-פוטרו עשה את זה בגמר היחיד שהוא הגיע אליו, ומארי יכול לעשות את זה בניסיון הרביעי שלו. כל מה שהוא צריך זה גמר שהוא יביא בו את היכולת האמיתית שלו והוא שווה ניצחון נגד פדרר. הוא כבר הוכיח את זה במפגשים הלא חשובים ביניהם בעבר.