ווימבלדון 2009 - פדרר האלוף

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏22/6/09.

1. AA1305 Member

נובאק דיוקוביץ',מה כבר אפשר להגיד על הנפילה המדהימה של השחקן הזה,בדיוק לפני שנתיים היה נדמה שהוא ממש בדרך להיות כמו נדאל ופדרר,ודווקא לאחר שזכה באוסטרליה שנה שעברה,החלה ירידה איומה מווימבלדון עם ההפסד לסאפין,ומאז הוא ניראה כמו שחקן של טופ20 במקרה הטוב,מוזר מאוד מה גרם לו לרדת ביכולת בצורה הזאת,לפני שנה וחצי הוא היה שחקן הרבה הרבה יותר טוב ממה שהוא היום.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההפסד היום של דיוקוביץ' הפתיע אותי היום. טומי האס שחקן וותיק עם רזומה נאה, אבל הסרבי היה צריך לקחת את הקרב הזה.

חוץ מזה פדרר ממשיך לנצח ללא הרבה קושי ולדעתי הוא חזר כרגע לימיו הטובים בווימבלדון. הניצחון ברולאן גארוס נתן לו לדעתי דחיפה מנטלית אדירה. אני מצפה עכשיו שהשוויצרי ינצח גם את מארי והקהל הביתי בגמר ביום ראשון...

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קרה נעלמתם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    רודיק התגבר לפני זמן קצר על יואיט. במשחק מרתק הוכיח האמריקאי שהוא לפחות היום לא נחנק. יואיט נתן לי לפרקים את ההרגשה שהוא במערכה החמישית באמת לוקח, אבל רודיק נשאר יפה מאד בחיים. לדעתי יואיט שחקן יותר מושלם, אבל על הדשא האסים של רודיק היו לבסוף אלה שהכריעו את המשחק.

דבר אחד אני רוצה לשאול אתכם. איך החבר'ה בצהוב הגיעו לשורות הראשונות במגרש מספר 1? בסה"כ הם חבר'ה בטח נחמדים, אבל הבנתי לפני יומיים שהם כל המשחק עמדו והפריעו לצופים אחרים. הם אולי יותר קהל של כדורגל מאשר של טניס...

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע אם יואיט יותר מושלם, יואיט נלחם הרבה יותר על משחקוני ההגשה שלו מאשר רודיק, רודיק עשה ליואיט את החיים קשים מאוד כאשר האוסטרלי הגיש והיה נראה שבכל רגע שיואיט מגיש רודיק יכול לשבור אותו. מצד שני זה היה נראה כאילו יואיט צריך הרבה מאוד מזל כדי לשבור את רודיק.

רודיק שחקן טוב ומנוסה, אני מלא אמונה שהוא מעיף את מארי (ובינינו... אולי יותר..), אבל נגד מארי יהיה לו קשה הרבה יותר.

משחק נהדר קיבלנו, ללא ספק האיכותי והמרתק ביותר היום אחרי שקארלוביץ' הראה עד כמה הוא נגר, ופררו ודג'וקוביץ' לא הופיעו.

5. The_Arsenal Member

לדעתי האישית, מדובר בשני שחקנים שרמתם היא מתחת לרמה של חצי גמר ווימבלדון. היה משחק דרמטי, אבל הרמה, לדעתי, לא מתקרבת לזאת של מארי-סטן. אחרי שקרלוביץ' שיחק היום, זה יהיה מפגר מצידי לבוא עכשיו ולהגיד שרודיק נגר. אז הוא לא נגר ברמ"ח איבריו, אבל אני אישית לא מסוגל לראות אותו משחק וחושב שהוא אפור להחריד, חוץ מאיזה פורהנד ווינר פעם בשלושה גיימים. אני מקווה שמארי ינפנף אותו בחצי.

Come on Murray

ד"א
    בכל ההימורים שנתתי לאבו במסנג'ר למשחקי הרבע פגעתי, כולל האס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/09
  6. חל יל Member

לדעתי סלע יכול היה להתמודד מול האס ויואיט

7. SeRgInHo Member

לדעתי הוא היה מנצח גם את פדרר ונאדאל בשיאם.

8. The_Arsenal Member

דווקא ליואיט סלע היה יכול לתת פייט. סגנון המשחק שלו תפור עליו. האס היה נותן לו בראש...

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סוף סוף היה לי יום שלם להשקיע בווימבלדון כמו שצריך מול הטלויזיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

קרלוביץ' - פדרר היה משעשע אבל הלכתי על המשחק השני ונהנתי מטומי האס הנהדר, שחקן עם כ"כ הרבה יכולת ואטרקטיביות.בסואסייד הלכתי על הסרבי כבר בסיבוב הקודם מול סלע כי חשבתי שלהאס יש יתרון עליו ואכן זה מה שקרה. בסה"כ אני גם חושב שזה היה המשחק היותר איכותי של היום גם אם הפחות מותח. מול פדרר יש להאס מה למכור במידה ולא יחנק כמו ברולאן גארוס, אני אישית ישמח עם הזוכה יבוא מאחד מהשניים האלו עם עדיפות לגרמני שנמצא בשלהי הקריירה.

במשחק היותר מותח וצמוד של הערב הייתי צריך לסבול אמנם את הפרצוף של היואיט אבל בסה"כ היה מאוד מותח כולל הרבה נקודות יפות. רודיק לא ניצח רק בגלל הסרב לדעתי כמו שחלק טוענים, הוא הקשה מאוד על היואיט במשחקוני ההגשה שלו וביזבז כמה נק' שבירה קריטיות, כולל איבוד מעצבן של השובר שיוויון הראשון. אני במקום סלבי הייתי מרוצה מהמשחק של רודיק היום שהיה כהרגלו מאוד אגרסיבי, אבל פחות מרוצה מאיבוד הזדמנויות השבירה שאולי מראות על חולשה מנטלית?

10. JR-Riquelme Member

סוף סוף יואיט עף הביתה.
    לא יכול כבר לשמוע את הקול ציפציף הזה...

אני לא רואה מישהו שמאיים על פדרר בדרך לתואר, זה תלוי בו ב99%.
    כמה שנדאל חסר... שיש מפגש בין נדאל לפדרר אם זה ברולאן גארוס או בווימבלדון זה אולי אירוע הספורט הכי גדול שיש.

תגידו, איפה גאסקה? למה הוא לא משתתף? אני כל כך נהנה לראות אותו משחק...

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גאסקה זה ההוא שנתפס על קוקאין לא?

12. George Best Member

כן..
    חשבתי שאני המעריץ היחיד של גאסקה בפורום.
    חבל חבל, יש לבחור טניס כ"כ יפה.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

"קול ציפציף"? אתה מתכוון לחבר'ה ביציע? לא הבנתי.

פדרר נראה בהחלט כאילו בדרך הבטוחה לעוד תואר גרנד סלאם, אבל לדעתי מארי ערמומי. לא יודע, אבל גם האס הוא שחקן מעצבן שביום טוב מאד מסוכן. על הנייר בכושר הזה פדרר צריך לעבור אותו בשלוש מערכות, מקסימום ארבע, אבל לעולם אין לדעת.

נדמה לי שמאז ווימבלדון האחרון מארי כבר ניצח את פדרר מספר פעמים. העניין שנראה לי יכול להפריע לסקוטי זה הלחץ של משחק גמר. ברור שכל האי הבריטי כאילו מאחוריו דבר שמאד לא קל למישהו שמשחק לראשונה בגמר ווימבלדון. בסופו של דבר מארי כנראה ישחק גם נגד פדרר כך שהלחץ המנטלי יהיה עצום.
    בכל מקרה בוא נעבור קודם את חצאי הגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אל תשכח את המפגש האחרון בינהם, האס הוא לא שחקן שצריך לזלזל בו ובטח שלא פדרר אחרי שהגרמני כמעט מנע ממנו את הזכייה הקודמת בסלאם.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לא אוהד של יואיט? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    רודיק הראה במערכה האחרונה כמה העברות יפות, אבל מצד שני האוסטרלי הגיש כמה משחקונים מאד מרשימים. אז אולי גם רודיק התעלה בכמה מכות העברה יפות, אבל גם יואיט הרשים באייסים משובחים. אני בהחלט חששתי שיואיט ינצח לבסוף כי נדמה לי שרודיק התקשה בעיקר בהתחלה לשמור על הסרב שלו, יואיט לעומת זה התחיל מצויין את המערכה עם מלא אייסים.

עכשיו רודיק ייצטרך להראות שהוא מסוגל גם לקחת שחקן ביתי במומנטום אדירה, האם יעשה את זה? אני בספק כי אם ההגשה של רודיק לא ממש עובד הוא בעיניי מאד פגיע. מארי שחקן יותר מושלם.