ווימבלדון 2009 - פדרר האלוף

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by shlomydavid, Jun 22, 2009.

1. shlomydavid מנהלים

אצלי זה לא עובד, צריך תוכנה או משהו ?

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אמור לעבוד. זה פותח מדייה פלייר.

3. אבו Member

שמעו, עם איך שכל הרוסים נראים על דשא, איגוד הטניס הישראלי יכול רק לבכות על כך שהם לא עושים את המפגש הזה על דשא. אפילו ניקו בדרך החוצה, ועוד מול מי, ברדיץ'! שחקן מוכשר ומצויין כמובן, אבל שחקן שניקו עשה לו בית ספר במשך 8 פעמים רצוף שהם נפגשו.

וכמה פעמים צורף יכול לחזור על המשפט:" תעלה לרשת" במשך משחק? כמה הבחור יכול לחרוש על זה? אלוהים אדירים.

4. Selby Member

אבו, גם הבנתי שהמשטח בנוקיה יצא להם קצת יותר איטי מברמת השרון וזה כבר לדעתי ממש חבל הצלה לרוסים.
    אבל ברצינות, אם דאבידנקו לא בא, אני יכול לראות את המפגש הולך לחמש משחקים.

5. אבו Member

ברדיץ' שיחק היום כמו ברדיץ' של שתי המערכות הראשונות מול פדרר בUSO וניקו שיחק כמו ניקו שעף מול סודרלינג ברולאן, גם כן בתוצאה דומה- 3 סטים חלקים. וככה זה נראה. ברדיץ' פשוט חתיכת יצור לא צפוי...

Last edited: Jun 27, 2009
  6. Selby Member

גרג רוסדסקי מפרשן, נהדר!
    חם מאוד וזה מצוין כי הסרב של רודיק יהיה יותר מהיר

7. אבו Member

אני חושב שעם כל ההיסטוריה של יואיט עם ה"COME ON" המפורסם, היום הוא באמת שבר סוג של שיא. אשכרה אחרי כל נקודה, ה"אנה איבנוביץ'(או דה בריטו הגמדה ההיא...)" של הטניס הגברי. בכל מקרה, את העבודה הוא עושה, קשה, אבל עושה.

8. AW forever Member

פטנט חדש בשידורי טניס במשחק של רודיק מול מלצר- צמד פרשנים משדר מערכה אחת... ואז נכנס ומחליף אותם צמד שדרנים אחר, שגם לפי דבריהם לא ראו את החלק הראשון של המשחק אותו הם משדרים!
    אני לא רואה טניס לעיתים קרובות, אבל כזאת חובבנות בשידור ספורט לא יצא לי לראות באף ענף.

9. Selby Member

המשחק לא נגמר, אבל רודיק במשחק הזה משחק כמו ששחקן בן 26(27 באוגוסט) ועם 8-9 שנות ניסיון בסבב צריך לשחק.
    מגיע למלצר "קרדיט" אבל AROD לגמרי העלה הילוך בטייברייקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    הוא גם היה קרוב לשבור במערכה השנייה, הוא אמנם לא ניצל שלוש נקודות שבירה אבל לא באשמתו כי מלצר הציל אותן עם טניס טוב מאוד(שני אייסים ווולי מדהים בנקודת השבירה השלישית).

Last edited: Jun 28, 2009
  10. אבו Member

להחליף פרשנים ושדרים במהלך המשחק בטניס זה לא דבר נדיר, ועושים את זה גם ביורוספורט. טניס לא משחק קצר במיוחד, מה לעשות. אבל שהשדרים שמשדרים את המשחק לא ראו אותו מתחילתו? רק אצלנו. יותר נכון, רק בערוץ הספורט.

11. Federmono Member

תותח סלבי! נטען תוך 3 שניות ולא נתקע אפילו לרגע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    זה רק אני או "שהפרשנית" מאיה רונן נדחפת לכל חור? מבינה בכל סוגי הספורט, במיוחד בטניס וכדורסל, "פרשנית" של ממש. את הבסיס היא בקושי מבינה, רק בערוץ הספורט.

12. אבו Member

קודם כל, היא שדרנית ולא פרשנית. שנית, היא דווקא אחת היותר נורמליות שם. בנוסף, היא גם חמודה לאללה ונהנית ממה שהיא משדרת, בניגוד לחבר'ה אחרים שמשדרים בשביל הכסף ולא באמת כי בא להם. אולי אין לה את הידע העשיר ביותר בעולם, אבל היא בסדר לחלוטין.

צורף לעומת זאת, הוא בהחלט בושה.

Last edited: Jun 28, 2009
  13. Beitar Member

יש הבדל גדול בין שדר לפרשן. דווקא שדר שפחות מתערב (לא קובע אם היה פנדל או לא - אם ניקח את הכדורגל כדוגמא), ונותן למשחק לזרום (לדעתי בטניס זה מוסיף) הוא דווקא טוב.
    ואגב תיקון קטן אבו:
    לא רק בערוץ הספורט, גם בערוץ 1 - רק שבמקרה שלהם, לא רק השדרים לא ראו את המשחק מתחילתו - גם שאר הצופים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. Federmono Member

צודק. התבלבלתי. אני לא חושב שהיא חמודה, אבל מה זה קשור? אולי נביא את מיס עולם? אני בטוח שהיא חמודה. צורף הוא מבין גדול בטניס, אך צורת הפירשון שלו פשוט מזעזעת, עושה מהשידור שכונה של ממש. כנראה שהוא מנסה להיות מצחיק, אבל לא יוצא לו... רפובליקת בננות, כבר אמרנו?

15. Selby Member

נו עוד פעם לאבד מערכה אחרי 2-0 רק בגלל חוסר ריכוז? זה אפילו לא חוסר ריכוז אלא סתם טיפשות. מלצר כבר ויתר, שלוש נקודות שבירה והוא לא מנצל וזה נותן למלצר את כל הביטחון שבעולם.
    וזה אחרי שעוד אמרתי עליו כמה מילים טובות...