...ובעצם, הוא אף פעם לא היה משהו מיוחד...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏2/10/06.

1. יקיר מימון Member

?..ץ

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/06
  2. The-Gunner Member

אז למה אתה שונא אותו אם הוא מעשיו הם לטובת קבוצתך? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

השנאה שלך לקלוזה היא פתטית בדיוק כמו השנאה של חצי פורום כאן.
    קלוזה אחד החלוצים הטובים בעולם בגלל שהוא יודע איפה להיות בזמן הנכון, בגלל שיש לו משחק ראש מצוין, בגלל שיש לו סיומת מעולה. בגלל כל הדברים האלה ועוד.
    ואחד הדברים שעיצבנו אותי בהודעה שלך היה הזלזול בליגה הגרמנית. אפילו אני, שבתור חובב ליגה איטלקית, יכול להגיד לך שהליגה הגרמנית ברמה גבוהה מאוד, ותתפלא, אבל השחקנים שם יכולים להיות מהטובים בעולם לעמדה שלהם.

4. IsraeliSoccer Member

רונאלדיניו-שחקן טוב,אבל הקריירה שלו טיפה נהרסה בגלל התקשורת,העלו לו את האףהוא התחיל לאנוס לפני משחקים ,לשתות ולהשתכר בלילות משחקים,אבל אין מה לעשות ככה זה שאתה אליל העולם הדבר הכי מדובר בעולם אין מה לעשות ככה זה.
    סרחיו ראמוס-שחקן פאוליסט לכל הדעות,אם יש לו צהוב המאמן מחליף אותו בלי לחשוב,משחק ראש-אין לו,
    בעיטות חזקות ומדויקות-אין לו, מהירות-אין לו, טקטיקה-אני יתפלא אם הוא יודע מה זה ,חוכמת משחק-אין לו
    זהו את רונאלדיניו אני לא שונא אבל אני לא חושב שמה שכולם עושים ממנו מוצדק.
    מאמן שנוא-חוס הידינק,המאמן הזה כל כך לא מנוסה שזה מפחיד שהוא מוביל 4:0 הוא מכניס בלם במקום חלוץ,הוא לא מהמר על כל הקופה אם הוא רואה שהוא עומד להפסיד ומכניס חלוצים ומשחק התקפי אלה מכניס בלם ואומר לעיתונות "לא היה לנו סיכוי,לכן לא רציתי לספוג עוד" מאמן כזה לא ראוי להיות מאמן נבחרת רוסיה וגם לו פאמן נבחרת יותר נחותה.
    רוב הסיבות לקוחת מהזמן שהיה באינדהובן.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/06
  5. יקיר מימון Member

ךצמח

6. יקיר מימון Member

ףךחצ

7. Kolo Toure Member

יקיר מימון ... אתה מכניס את ואן ניסטלרוי לרשימת החלוצים הכי טובים? הבנאדם לא יכול ליצור לעצמו מצב ,

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מנוסה? לכל מקום שהוא בא הוא מצליח. דרום קוריאה לרבע גמר, איינדהובן... אוי איך התאכזבתי מהגול של אמברוסיני, הוא הגיע עם איינדהובן למרחק דקה מהגמר...

ובנוגע לקלוזה, הוא מבקיע בכמויות גם באירופה, ובמונדיאל הוא היה מלך השערים, וגם ב-2002 הוא הבקיע לא מעט. דרך אגב, בנבחרת גרמניה משחקים 90% שחקנים מקומיים, והם הגיעו עם זה לחצי גמר, אז איך אתה יכול לטעון שהליגה האנגלית למשל יותר טובה? גם שם משחקים 90% שחקנים מקומיים (למעט הארגריבס... וזהו) והם בקושי עברו את שלב הבתים.
    בקשר ל"מדד שחקנים" שלך, איך בדיוק דרוגבה הגיע למקום השני?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/10/06
  9. Jose Mourinho Member

שטויות במיץ. הוא מסוגל ועוד איך ואין לי בעיה לתת לך דוגמאות, אבל כמו קרספו למשל, האופי שלו כשחקן זה להיות חלוץ מטרה - לסיים מצבים מול השער, ולהיות במקום הנכון בזמן הנכון.

אני אתן לך דוגמה של שחקן שבאמת לא מסוגל ליצור לעצמו מצב - דויד טרזגה. ובכל זאת בכל עונה הבנאדם מבקיע בצרורות ולדעתי הוא אחד החלוצים הטובים בעולם(כן, למרות שהוא משחק בליגה השנייה באיטליה).
    בגלל המיקום שלו ברחבה, בגלל התיזמון שלו, בגלל הסיומת שלו מול השער גם ברגל וגם בראש, וגם בגלל בישולים יפים שהוא נותן מדי פעם כשחקן ציר.

10. יקיר מימון Member

ךצ

11. יקיר מימון Member

......

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלוזה חלוץ מצוין שמבקיע הרבה, אבל הוא לא מסוגל לשחק באחת מהקבוצות הגדולות מ3 הליגות הבכירות באירופה, כי הוא נעלם נגד הקבוצות החזקות ולדעתי הוא לא יכול לעמוד נגד ההגנה בליגה היטלקית.

13. Kolo Toure Member

מי קבע אתה קבעת? ותאמין לי הוא יסתדר אם ההגנות באיטליה יותר טוב מזלאטן ואדריאנו ביחד

וואייי כמה גולים הבקיעו זלאטן קרספו ואדריאנו עד עכשיו בצרורות נכון.?! חחח עזוב תחסוך בושות ..

14. יקיר מימון Member

..

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כודם כל אני לא אמרתי שזלטאן או אדריאנו אן קרספו יותר טובים מקלוזה.
    * עזוב את זלטאן ואדריאנו הם לא חלוצי מטרה כמו קלוזה וקרספו, אבל ידוע לנו שקרספו הבקיע הרבה באיטליה וברור לכולם שהוא סקורר יותר טוב מקלוזה.