חבל שכבר במרץ עושים כאלה דברים, אבל ההרכב של ריאל בשנה הבאה צריך להיות בסגנון -----------איקר------------- קרלוס--סמואל-הלגרה--סלגאדו ----------גראבסן---------- זידאן-------X-----------X -------ראול---X----------- לסלגאדו ריאל צריכה למצוא דחוף מחליף ברמה, שיירש אותו במהלך העונה הבאה. לגבי שלושת ה-X זה בדיוק במשבצות של הגלאקטיקוס שעשויים לעזוב- פיגו בימין בקהאם באמצע ורונאלדו בחוד. מי במקומם? הוזכר פה חואקין והוא מושלם לצד ימין של הקישור, למרכז הקישור צריך שחקן חזק וחכם, ואני ממש לא אתנגד לעסקת חליפין אואן+כסף תמורת ג'רארד. הבנתי שיש עליו זכות ראשונים. אולי למצוא שחקן צעיר וכשרוני לעמדה הזו. לגבי השפיץ, אני לא בטוח שאואן יתאים, אבל הוא אצלנו עכשיו כך שיש לאן ליפול. וודגייט יפרוש בסוף? אולי עוד ייוצר מצב שהוא יהיה בלם, והלגרה יהיה במרכז הקישור הדפנסיבי עם גראבסן?
אני משוכנע שרייס יעבור לריאל. פרז,סקאי ולושמבורגו כבר אמרו מספר פעמיים בראיונות שהם מעוד מעוניינים בו. ארסן וונגר אמר בראיון למארקה לפני כמה שבועות כשהוא היה בספרד עם נבחרת אירופה שהוא לעולם לא ימנע משחקן לעזוב את ארסנל,ורייס כאמור אמר לעיתוני שהתחזה לבוטרגניו "שיש אנשים ראים בארסנל בלה בלה " ושהוא משתוקק לחזור לספרד. רונלדו יעזוב... רוברטו קרלוס יצטרף אליו? ככה זה אמור להיות: -----------איקר------------- X----סמואל-הלגרה--סלגאדו ----------גראבסן---------- רייס-------זידאן-------חואקין -------ראול---X----------- במקרה הטוב. במקרה הגרוע: -----------איקר------------- קרלוס--סמואל-הלגרה--סלגאדו ----------גראבסן---------- רייס-------זידאן-------בקאהם -------ראול---X-----------
וזו הכותרת המפוצצת היום במארקה: "פראן יסטה ואסייר דל הורנו בראש רשימת הקניות של ברצלונה וריאל מדריד לעונה הבאה,למרות שיש סיכוי שעתידם יהיה באנגליה" הם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/crybaby2.Xxx
אגב,המחיר של שניהם ביחד הוא 38 מיליון יורו. דל הורנו -20 ויסטה -18. מי שרוצה גם את המגן\קשר ,הימני שלהם,אנדוני איראולה מוזמן לשלם 18 מיליון אירו. גם מי שרוצה את פאבלו אורבאייס, הקשר המצויין והצעיר שלהם שהגיע השנה לנבחרת ספרד ,יצטרך להוציא לא מעט מזומנים. האם תהיה מחירת חיסול במידה והעונה תסתיים בכישלון?(אתלטיק עדיין חזק בליגה ובגביע) ,הלוואי שלא!
הלוואי, הלוואי, הלוואי, הלוואי. אולי הרכש הכי טוב שברצלונה יכולה לעשות בקיץ. דניאל, זה לא המחיר, זה סעיף השחרור שלהם. כמובן, אני בספק שבילבאו תמהר לשחרר אותם בהרבה פחות.
או בדיוק מה שרציתי לשאול אותך, יסטה. הרי זכור לי שרייס במקור בעמדה האידאלית שלו הוא שחקן כנף. אם זה אכן נכון, והוא לא שכח איך עושים זאת בשנה וחצי בלונדון, הוא בהחלט צריך לשחק בריאל מדריד בכנף שמאל, ואז זידאן יוסט למרכז. מה קורה בגזרת אואן? יש משהו באופק? ו-וודגייט המסכן? ישחק העונה?
בקשר לרייס,הוא מסוגל לשחק כקשר שמאלי וגם כחלוץ שני. אבל התפקיד האדאלי שלו הוא חלוץ\קיצוני שמאלי. בדיוק כמו רובן בצ'לסי,לוקה בדפור' ורונלדיניו בבארסה לדגומא... אני לא חושב שלושמבורגו ישחק במערך של שלושה חלוצים,ככה שעדיף להציב אותו כקשר שמאלי, כי בעמדה הזו הוא הרבה יותר אפקטיבי . וונגר הטיפש שם אותו בדר"כ כחלוץ שני ליד הנרי. לגבי אואן,קשה לי להאמין שבונים עליו כחלוץ השני ליד ראול. כמו שאני מכיר את פרז ,הוא יביא איזה גלקטיקו במקום השמן שיפנה את המקום. ככה שגם במקרה של מייקל אואן,הסיכויים יותר גבוהים שלא נראה אותו בשנה הבאה ריאל. ההימור שלי -אואן תמורת רייס. וודגייט לא ישחק השנה, הוא סיים את הסיפור בריאל. ויש סיכוי שהוא סיים את הקריירה.
מאיפה הבטחון העצום הזה שרונאלדו יעזוב?איזה קבוצה שפוייה תרצה לקבל את האגואיסט השמן הזה,ועל הדרך להפטר מלא מעט מליוני יורו? לאינטר לא נראה לי שהוא יחזור,וגם לא ממש נראה לי שמוריניו ירצה להביא אותו לצ'לסקי.