מנדייטה שחקן ענק ואם הוא יתן 20% ממה שהוא נתן בולנסיה בזמנו, בילבאו עשתה עיסקה מצויינת .גם העונה שלו בברסה לדעתי הייתה לא רעה והוא עשה שם דברים יפים אז לבטח בבילבאו הוא יכול לתרום הרבה לקבוצה
WTF?! סמואל,אואן וודגייט בעבור אטו! סאקי נפל על הראש או מה חחחח..... אין סיכוי שבארסה יסכימו לזה. לפי החישוב שלי זה ככה : סמואל עלה 22 , אואן 12 וודגיט 8 42 מליון יורו! על אטו עסקה מוזרה. רייקארד אומר שהוא ישמח לקבל את סמואל לקבוצה אבל בכלל לא מתלהב לשחרר את אטו. יש סיכוי לדבר הגרנדיוזי הזה? מה שגם אואן נראה לי גמור , סמואל לא מתאים לספרד שיחזור לרומא מהר ווודגייט הפצוע האנגלי.
נראה לי הזוי לחלוטין. אין סיכוי שבארסה תסכים להצעה כזו ואין סיכוי שריאל יציעו אותה. לא נראה לי שהם יחליפו תמורת שחקן שבתחילת העונה היה יכול לבוא בפחות מ15- מליון יורו (חצי מכרטיסו היה שייך לריאל) את השחקנים שהם קנו רק בתחילת העונה בהמון כסף. נכון שצריך שינוי בריאל, אבל זה מוגזם מדי.
נו הידיעה הזאת התפרסמה ב1 באפריל הספרדי, ובגלל שבארץ לוקח זמן לתרגם דברים, מציגים אותה היום כאמת להתעלם!
לפי מה שאני יודע, כל עוד הם רשמו אותו למשחקים הוא לא יוכל לשחק יותר בקבוצה אחרת באותה עונה (בוופא)...
מנדייטה סוס מת מזמן. בבורו הוא נכשל כישלון טוטאלי ולא היה בהרכב. זנדן ודאונינג היו הברגים המרכזיים והוא היה סתם חרא. תנסו להשוות אותו נגיד לבפטיסטה, אין מה להשוות, תשוו אותו לצ'אבי (זה הזוי). פול אינס בן ה- 36 יותר טוב ממנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צודק. בגלל זה יש לו -32 הופעות כשחקן הרכב בליגה האנגלית בשנה שעברה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
בלה בלה בוס. מנדייטה אחד השחקנים היותר אלגנטיים שיצאו מהארצות הלטיניות. מין רדונדו ספרדי. אז נכון שהוא לא הפגיז בבורו, אבל הוא כן היה מרכיב חשוב ברוטציה ושיחק הרבה עם בואטנג באמצע המגרש. לא יודע מה הוא שווה עכשיו, אבל אני מאחל לו בהצלחה, כי הוא באמת משהו מיוחד.
בוס איך רואים שאתה סתם אוהד נגרר... מנדייטה היה שחקן העונה של בורו בשנה שעברה וזה מבלי להגזים, איתרע מזלו והוא נפצע בתחילת העונה, וחבל מאוד, כי הוא בדיוק הפיגורה במרכז המגרש שחסרה לבורו כדי להפוך לקבוצת צמרת אמיתית. רכש מצוין של בילבאו, גם אם כשחקן רוטציה כשסנטי אזקרו ודאי יועדף על פניו בהרכב הפותח.
אין שחקן כדורגל בשם כזה. מנדייטה בולנסיה ואצל ראדי אנטיץ' בבארסה היה שחקן כנף מאוד אטרקטיבי. ונדמה לי שהוא היה גם מגן פעם.
http://sports.fr/fr/football/images/photosjoueurs/2742.Xxx דיויד דא סוסה(חלוץ,25)21-שערים ב-40 משחקים בסנטוס חתם באתלטיקו מדריד.