ואן בומל שחקן ברצלונה , ג'רארד מבוקש במונאקו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, May 24, 2004.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אינטר מתעניינת בפאבלו איבנייס, בלם אלבסטה והנבחרת הצעירה של ספרד. יכול להיות שהיא תרכוש אותו ותשאיל לקבוצה אחרת (עד שהילד יגדל).

2. Joaquinaldinho Member

טוב אחרי כמה ימים שלא הייתי פה..
    הנה כמה העברות קטנות:
    אמרסון לא יעבור לריאל הוא מעדיף את אינטר.
    עדיין לא ברור לאן קלייברט יעבור, אחרי שהוא כמעט עבר לצ'לסי, ריינג'רס התענייה, אתמול גם ליון גששה, אבל הפייבוריטית היא ניוקאסל. עם קלייברט גם אוברמרס צפוי להגיע.
    אטו סכם באתלטיקו מדריד. נותר כעת רק לסכם עם המועדון על מחיר ההעברה. כנראה 12 מליון יורו.
    סטפאנו פיורה יגיע לבארסה? זה נשמע די מגוחך. אבל יש האומרים שהוא יגיע לבארסה בסכום של 10 מליון יורו.
    מהסקר אייג': דיויד טרזגה על כסף ותיאגו מוטה.
    כנראה שהקשיים הכלכליים של ולנסיה באמת משמעותיים. גם אלבלדה מקושר למעבר לבאירן ב15 מליון יורו. איימאר יעזוב לאחת המקובצות הבאות: אינטר, מנצ'סטר או צ'לסי. בראחה מקושר למעבר לאינטר.
    הוגו ויאנה מניוקאסל לאתלטיקו מדריד ב3 מליון יורו.
    טיאגו מבנפיקה לריאל מדריד ב9 מליון יורו. זה מראה על כך שריאל רוצה לחזק את הספסל.
    על הכוונת המרכזית של ריאל- ואן דר וארט. למרות מנצ'סטר עדיין לא ירדה ממנו.
    קאמביאסו אמנם מתקרב לאינטר, אך גם ארסנל רוצים אותו.
    מנצ'סטר שוב רוצה את טורס. למרות שהודיעו לאתלטיקו שויתרו עליו בגלל שסרבו להצעותיהם חזרו השדים האדומים לגלות עניין באל ניניו טורס.
    עוד אחד מעוזבי בארסה, פיליפ קוקו, יחזור חזרה להולנד הישר לפ.ס.ו ושם כנרהא יסיים את הקריירה שלו.
    למרות שבקהאם אמר שהוא ישאר בריאל עדיין ממשיכים השמועות שהוא יגיע לארסנל בתמורה לליונגברג.
    ריקארדו קראבליו מקושר גם הוא לריאל מדריד. קמאצ'ו מחפש שחקנים בדיוק בעמדות שחסר בריאל והם ההגנה. למרות שפרז אמר שהוא יביא עוד כוכב גדול בקיץ, אני חושב שזה בשביל שזה יצביעו לו בבחירות הקרובות.
    עריכה: התבלבלתי, אמרסון לא מעדיף את אינטר הוא מעדיף את יובה על אינטר וריאל. כדי שתאמינו לי: The deffensive middlefielder Emerson prefer the move for Juventus on the moves for Real Madrid and Inter.

Last edited: Jun 3, 2004
  3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אחי השמועות האלו חסרות בסיס. אמרסון בכלל מעדיף את יובה על פני אינטר וריאל וזאת רק דוגמא אחת.

4. burning soil Member

אדגר דווידס החליט להישאר בקטלוניה,ההולנדי חתם ל-3 שנים נוספות
    בברצלונה למרות שקיבל הצעות מאטליה ואנגליה.

5. zizou Member

בולנסיה מברכים על הקדנציה השניה של קלאודיו ראניירי, אבל מבינים ששנה הבאה הם ככל הנראה לא יתנו פייט גדול למאבק האליפות ולצ'מפיונז ליג בגלל בעיות תקציביות שיגרמו למכירה של כמה שחקני מפתח - השמות שמדברים עליהם כרגע הם אז'אלה, איימאר, ובראחה.

בנוסף, ריאל סוסיאדד פיטרה את המאמן הצרפתי דנו, שהוליך אותם למקום שני בשנה שעברה, הישג יוצא דופן בהתחשב ברקורד שלהם בשנים הקודמות. הנהלת סוסיאדד רוצה את מאמנה של אייבאר חוזה מאריה אמורורטו, כשנראה יחתום בימים הקרובים.

מאמנה לשעבר של ריאל מדריד, קרלוס קיירוש, בדרך לסיכום חזרה לעמדת עוזר המאמן של אלכס פרגוסון ביונייטד. חוזר עם הזנב בין הרגליים כמו שאומרים. דרך צלחה, שלום ולא להתראות.

6. Joaquinaldinho Member

יש!!
    הלוואי שזה נכון. תביא לינק אבל כי לא ראיתי בשום מקום אחר ידיעה על זה.
    עריכה: זה נכון. עכשיו ראיתי באס.

7. burning soil Member

אתה יכול לפתוח וואן וגם שם לקרוא על זה.

8. ואן דר וארט6 Member

לביילטי שעבר לבארסה יש אזרחות איטלקית גם , אז הוא לא יחשב כזר... דווידס חתם ל3 שנים בבארסה!!!
    ואל תשכחו שעדיין יש סיכויים טובים מאוד שואן דר וארט יעבור לברצלונה אחרי היורו...
    ואן דר וארט אמר באמצע העונה שהוא ישמח לשחק בברצלונה בגלל שהוא אוהד אותם בגלל סבתא שלו חחחח שהיא גם אוהדת הקבוצה הקטלונית. מה קורה עם ג'יולי?!? אם הוא יבוא זה יהיה מבורך מאוד
    ומה עם מגנים ? הם לא רוצים להביא בלם מן השורה הראשונה או מה?

9. Max Member

ריאל מדריד הגיעה לסיכום לגבי רכישתו של אמרסון, רק חבל שאמרסון לא ממש רוצה להגיע למדריד.
    כמו כן הבוררות פסקה סופית שריאל מדריד צריכה לשלם 8 מיליון יורו לאינטר על עיסקתו של רונאלדו, כזכור העיסקה הייתה 35 מיליון + 10 מיליון יורו או שחקן (סולארי או מקמנמן), אינטר רצתה את סולארי אבל זה לא הסכים לחוזה שהיא הציעה לו ודרשה את הכסף, רק שריאל טענה שאינטר הציעה בכוונה חוזה נמוך לסולארי כדי לקבל כסף וכבר שנה וחצי שהן בבוררות אצל פיפ"א, היום נקבע סופית שריאל תשלם לאינטר 8 מיליון שיחולקו ל 2 תשלומים שישולמו העונה ובעונה הבאה.
    פרז רוצה לקנות את בופון בשנה הבאה (למה??) אחרי שתשאר לו שנה אחת בחוזה ביובה כדי שהוא יוכל לקנות אותו בזול יחסית, המטרה היא שתהיה תחרות על אפודת השוער הראשון, ז"א שהוא יבוא כחיזוק לקסיאס ולא במקומו, ואני אומר, אלוהים ישמור, איפה השכל?? איך קמאצ'ו ייבחר מי יעמוד? יטיל מטבע? הוא רוצה שוער מחליף שייקח שוער כמו ריינה מויאריאל, סבסטיאן פריי, השוער השני של יובה (שכחתי את שמו, השוער של פארגוואי אם אני לא טועה), לא שוער כמו בופון.
    נקווה שקאמצ'ו יתנגד למהלך והוא לא ייצא לפועל.
    ד"א איזה שחקן לדעתכם עדיף לריאל מדריד בתור הקשר האחורי? צ'אבי אלונסו, בארחה או אמרסון? (או בכלל אופציה אחרת?)

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז ככה, עם בופון יבוא אין לי ספק שזה יהיה במקום קאסיאס.
    ועם קסיאס ישאר, לא תהיה שום התלבטות, בופון הוא השוער הטוב ביותר באירופה והוא הרבה יותר טוב מקאסיאס.

בקשר לבארחה, אלונסו או אמרסון.
    אני הייתי לוקח את בראחה, הטוב מבין השלושה לדעתי וגם מאוד מתאים לקבוצה ספרדית.

ואגב, עם ולנסיה תמכור את איימאר, זה לא יספיק לה לכיסוי החובות?
    מהם כמות החובות של ולנסיה בכלל?

ולסיום, ויאריאל מעונינת בקשרה הארגנטיני של המבורג, ברנארדו רומאו.
    רומאו יעזוב ככל הנראה את המבורג כעת שהיא קנתה ממינכן 1860 את בנג'מין לאוט.
    כאמור, היעד המועדף על רומאו הוא ויאריאל...

11. Joel Gion Member

בנג'מין לאוט עובר להמבורג?אתה בטוח?

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן.
    היום המבורג פירסמה הודעה רשמית, למה?

13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

קנייה נפלאה של המבורג. חלוץ מצויין.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

Joaquinaldinho, למה אתה קורא צהובונים אנגליים?
    פעם ראשונה שאני שומע את השם הזה בכלל.
    והנה רשימת המבוקשים של אטלטי:
    ווסטרוולד
    לוקסאן
    מילושביץ' (בפארמה קוראים לו Miss-a-lot-ovic)
    פיראה (בלמה של בוקה ג'וניורס ונבחרת קולומביה)
    פבלו איבאנייס (אלבסטה)
    ויקטור (דפורטיבו)
    אטו

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יכול להוסיף לזה את ג'ילברטו סילבה של ארסנל.
    אני לפחות הבנתי מהדברים שלו שהוא מעוניין בברזילאי מהפריימר לייג.
    ומכיוון שאלתטיקו התענינה בסילבה לפני פחות מחודש, אני כמעט בטוח שמדובר על סילבה.
    אתלטיקו רוצה לקנות, ארסנל רוצה למכור, רק סילבה בינתיים לא רוצה לעבור.