קסטרומן היה הבטחה ענקית, יש לו שתי רגליים מצויינות והוא פוטנציאל גדול, אבל האופי הבעייתי שלו, המזג החם שלו וחייו מחוץ למועדון פגעו בו. אתלטי יכולה להחתים שחקן טוב, אבל כל עוד במחיר סביר. מה רע להם עם פאנוביץ', איבגאזה ומוסמפה באגפים?
דווקא יש להם קיצוני ימני,חורחה. http://www.atmpasion.com/imagenes/fotosplantilla/03_04/jorge2.Xxx בקושי ראיתי משחקים שלהם השנה.. אבל מהמעט שאני יודע על השחקן הזה ,הוא נחשב לשחקן יחסית טוב.הוא בן -23 ,יש לו עוד זמן להשתפר.למרות זאת ,אתלטיקו נחושים בדעתם להביא קשר ימני בינואר,כנראה שהוא מאכזב השנה.הבעיה הרצינית של אתלטיקו נמצאת בצד שמאל,שם בדר"כ משחק נאנו הקטלוני ,שחקן שלא מתאים לרמות האלו. *ובינתיים ,לוקס כסטרומן מתקרב בצעדי ענק לאתלטיקו,המנהל הספורטיבי שלהם טס לארגנטינהבמטרה לסגור עם ולאדז, כמו כן, הוא צפוי לפגוש גם את נשיא בוקה ג'ניורס במטרה לסגור את העסקה עם טבז. ח"ח למועדון השני של מדריד ,שדווקא לאחר המוות של הבוס הגדול עושים שם קולות רצינים לעבר הצמרת הגבוהה בספרד.
אז ערפאת היה הבוס של ריאל? עכשיו אני מבין לאן הלכו המיליונים. גם הוא לא קשר ימני. מי שמאיישים את העמדה בסגל הם נובו החלש ואגילרה, שהוא מגן לשעבר. פראנדו רוצה מישהו שיבקיע שערים. אלאנו למשל. ונאנו רק בן 22. יש לו עתיד.
אלברו נובו בקושי שיחק השנה.ולפי מה שאני יודע,חורחה דווקא כן שיחק בצד שמאל השנה ברוב המשחקים של אתלטיקו.בקשר לקשר שמאלי.. לא יודע איך שכחתי,יש להם קשר שמאלי מצויין,מוסמפה, בתחילת העונה הוא הרשים מאוד ,הוא זכור לי לטובה מהתיקו מול ברצלונה.לאן הוא נעלם מאז? בכול מקרה,אם אתלטיקו באמת רצינים לגבי כוונות הרכש שלהם, אז אחרי ינואר ההרכב הראשון שלהם צריך להראות בערך ככה: איבגזה(סלבה ) טורס אלאנו(קסטרומן)-מרסלו סוסה-לוקסן-מוסמפה(נאנו) ולסקו-פריירה-איבנייס-אנטוניו לופס. לאו פרנקו. וזה בלי לקחת את האפשרות שטבז יצתרף בינואר.
תסובב את הטלויזיה. חורחה משחק העונה באגף ימין בגלל שנובו על הפנים. מוסאמפה לא היה כ"כ טוב, אפילו המגן אנטוניו לופס יותר יעיל בעמדה הזו, ועכשיו, כשנאנו חזר מפציעה, מוסאמפה הוא האופציה השלישית. רשמית אטלטיקו ויתרה עליו. אבל מי יודע. אני רק מאמין שיהיה אקשן בינואר.
לקראת משחק הידידות מחר בין ספרד לאנגליה.חוזה אנטוניו רייס ,פונה דרך התקשורת לגארי נוויל,המגן הכסחן של היונייטד," אני מצפה שלא תנסה לשבור לי את הרגלים כמו שניסית במשחק של ארסנל מול היונייטד." כזכור , אחרי המשחק באולד טרפורד ,רייס התלונן ששחקני היונייטד ובמיוחד נוויל ניסו לשבור לו את הרגל בכוונה בכול פעם שהוא נגע בכדור . כנראה שהוא עדיין לא הפנים שגארי נוויל לא מסוגל להתמודד מולו במשחק הוגן...