סעמק, ניב, מה יספק אותך? כוכבים אתה לא רוצה, כישרונות צעירים אתה לא רוצה, אולי נביא שחקנים מהליגה הישראלית?
מקס, אתה צריך להבין ששחקנים לא מוכחים וחסרי ניסיון כמו מסצ'רנו לא יביאו שינוי. אנחנו צריכים גאון כמו רדונדו :aaa8: במרכז המגרש.
מארסצ'ראנו יכול לעזור לריאל, אבל ריאל צריכה מישו הרבה יותר מנוסה שינהיג אותה. בקהאם לא עושה את זה טוב, גם לא הלגרה, זידאן צריך יותר להתרכז בעזרה להתקפה. פיגו אחרי השנה הזאת יעזוב כנראה (אני מקווה מאד שחואקין יעבור לריאל שיקדם את הקריירה שלו קצת) וריאל צריכה שחקן קישור אחורי עם קצת ניסיון ושינהיג אותה. ג'רארד הוא אופציה הכי טובה שהועלתה מהשמות ששמעתי. מאניש לא ממש יוכל לעזור כי הוא לא ממש שחקן קישור אחורי, אלא יותר קדמי. גם ג'רארד יותר התקפי מהגנתי אבל ג'רארד הוא שחקן מגוון עם יכולות התקפיות והגנתיות מעולות ועם בקהאם ואואן בטוח יהיה לו טוב בריאל. הבעיה בכלל אם ליברפול יהיו מוכנים לשחרר אותו, למרות שלכל שחקן יש מחיר.
התפרסמה שמועה שבחלון ההעברות הקרוב ברצלונה מעוניינת להחתים את אנדרס סבנסון השבדי המצויין מסאותהמפטון וחבר קרוב מאוד של הנריק לארסון... זה עדיין רחוק מלהיות נכון אבל זה יוכל להוסיף עומק לקבוצה של ברצלונה ... אני הייתי מעדיף להביא גם קשר אחורי ועוד איזה בלם
לא בדיוק שמועה. בעקבות הפציעות של גאברי ומוטה שיעדרו תקופה ארוכה. גם לגבי שוער מחליף יחפשו בבארסה אחרי שז'ורקרה שוב עבר ניתוח בידו הפגועה,ויעדר כעשרה ימים. http://www.diariosport.com/vivo/recursos/fotos/foto_74760.Xxx ובגלל שזו פציעה תורדנית שלו,ברצלונה כנראה תחפש שוער מחליף בינואר.
אריק לאמלה זהו השחקן החדש של ברצלונה. http://www.diariosport.com/vivo/recursos/fotos/foto_75718.Xxx לא,לא מדובר בשחקן שיחזק את קבוצת הבוגרים. לאמלה,בן 12 מגיע לברצלונה מקבוצת ריבר פלייט הארגנטינאית. ירוויח 120 אלף יורו לשנה ! ! ! גובהו : 1.53 והוא שוקל 41 קילו . תפקידו : קשר חלוץ וקיצוני שמאלי . כינויו: קוקו . אז מי אמר שקוקו עזב את ברצלונה...
יא רבאק איך ילד בן 12 מרוויח סכום יותר גדול וכפול ממה ששחקן כדורגל בארץ בקבוצת בוגרים,מקבל בשנה זה מדהים!ומה הוא כישרון עד כדי כך ענק שברצלונה מחתימים אותו בגיל 12???כנראה שרייקארד רוצה לפתוח אקדמיית אייאקס בקמפ-נואו...
אין שום קשר לאייאקס... לבארסה יש אקדמיית נוער מצויינת. אבל המשכורת הזאת נראית לי לא ריאלית. 2500 אירו לשבוע נראה לי מוגזם.
לאפוארטה אישר היום שברצלונה מגששת אצל מרסל דסאי. בבארסה מאוד מעריכים את הרקורד והניסיון של השחקן הזה ורוצים שהוא יסיים את הקריירה בצורה מכובדת בקבוצה גדולה אבל מה שעלול להפריע למהלך זה כמובן גילו ולאפוארטה אמר שאין עדיין הצעה ממשית אבל אם זה יקרה דסאי יהיה בקבוצה למצבי חירום.
שמועה חדשה-ישנה: ויריה לריאל בינואר. אל תשאלו אותי למה, מאיפה, וכל זה. עוד שבוע אני דיע אם הוא יעבור בכלל. גם אני לא מאמין לזה, במיוחד אחרי שויירה אמר שהוא בטוח שארסנל תקח את האליפות השנה ושעתיד המועדון של ארסנל נראה מבטיח מאד.
לפי הדיווחים בספרד, ריבר הגיעה להסכם עם ריאל מדריד בקשר להעברתו של מסרצ'אנו והוא יעבור לריאל בחורף, סכום ההעברה עדיין לא ידוע.