התדרדרותה של אימפריה (?)

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Oct 10, 2007.

  1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,268
    Likes Received:
    1,413
    נראה לי שכן. המשבר התחיל בקיץ, כאשר אלבס נידנד שישחררו אותו, קנוטה בדק הצעות, חואנדה ראמוס ניסה להתעלם מהצעות וכו'.
     
  2. Jose Mourinho Member

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    4,833
    Likes Received:
    0
    מצטרף.
     
  3. alan93 Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    נו ברור זה שינה להם את כל העונה..למרות שאני חשבתי שהם ישחקו עוד יותר טוב בגלל מה שקרה..
     
  4. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    בואו נעשה קצת סדר בדברים, יש כמה סיבות לפתיחת העונה המאכזבת של סביליה:

    קודם כל המוות של פוארטה. אין ספק שמותו הטרגי של אנטוניו פוארטה השפיע על הקבוצה לרעה, אומנם רובם חשבו שסביליה רק תקבל כוחות מחוזקים מהמוות הזה, אבל אין ספק שזה השפיע, ראינו את זה בהפסד בסופר-קאפ למילאן, ואנחנו רואים את זה במשחקים האחרונים, פוארטה לא היה סתם עוד שחקן, הוא היה שחקן בית תוצרת מחלקת הנוער הנפלאה של סביליה, הוא היה שחקן נשמה שמקריב הכל למען הקבוצה עם אופי מיוחד, בגיל 21 עם עתיד מבטיח לפניו(ריאל מדריד וכמה קבוצות פרמרלייג שמו עליו עיין) הוא נפטר מה שגרם לשחקנים של סביליה תראומה לא קטנה שכרגע משפיע עלייה, אני מאמין שבסוף סביליה תיצא מיזה ותבין שהחיים ממשיכים גם בלי אנטוניו.

    הרכש הלקוי של סביליה העונה, סביליה חשבו שהסגל של השנתיים האחרונות בהם סביליה זכתה פעמיים בגביע אופ''א, יספיק לליגת האלופות. את האמת, גם אני חשבתי ככה, לסביליה יש קדר שחקנים נפלא, בכל עמדה יש להם שחקנים מצויניים ומחליפים ברמה גבוהה, כנראה שטעיתי, וסביליה הית צריכה לחזק את הקבוצה יותר, דה-מול, קייטה, ארונה קונה, ברולארוז עם שחקנים טובים אבל לא מספיקים לרמות הגבוהות, סביליה חייבת בדחיפות מגן שמאלי במקום דרגו הכסחן, ועוד שחקן אחד ברמה גבוהה.

    ועם כל הבעיות האלה, אני מאמין שסביליה תיצא מהמשבר שלה בסוף, היא אומנם לא תזכה באליפות בגלל הלחץ מליגת האלופות, שגם שם היא יכולה להגיע רחוק, את שלב הבתים היא תעבור כנראה בצוותא עם ארסנל, ובנוק-אווט זה 2 מפגשים, והכל יכולה לקראות.

    הבאתי גרף מעניין שמראה את התקציב של סביליה ב-5 השנים האחרונות, ואיך משנה לשנה הוא רק צומח וגודל, העונה התקציב שלה הגיע ל80:000 מיליון יורו, זה עדין לא בסדר גודל של ברצלונה שהתקציבים שלהם מגיעים ל150-200 מיליון יורו, אבל זה בהחלט מראה על ההתקדמות של סביליה ב-5 שנים האחרונות, העונה עם הכסף מליגת האלופות והגדלת הרמון סאנצ'ס פיחואן ל60 אלף מקומות, התקציב רק יגדל, דל-נידו מנסה לבנות אימפריה עם ניהול למופת, כרגע סביליה עדין לא כזאת, אבל היא יכולה להגיע תוך כמה שנים, זה בהחלט לא ריאל סוסיאדד או סלטה שהיו רק משו זמני.


    [img=http://img80.imageshack.us/img80/7483/graficowebab9.Xxx]
     
    Last edited: Oct 16, 2007
  5. הביתרי Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    האמת היא שהתקציב של סביליה הוא 92 מיליון יורו, של ברצלונה 786 מיליון ושל ריאל 901 מיליון.

    אם דראגונטינוביץ' לא טוב מספיק, למה שהינקל לא ישחק?
     
  6. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    היינקל מגן ימני, דרגו מגן שמאלי.
     
  7. הביתרי Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    וואלה?

    כנראה שאו ששינו לו בסביליה את האגף, או שהזיכרון שלי ממש גרוע. צריך לשאול את רוזנר.
     
    Last edited: Oct 17, 2007
  8. Bensh Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    6,643
    Likes Received:
    0
    הינקל מאז ומתמיד מגן ימני