התדרדרותה של אימפריה (?)

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏10/10/07.

1. אלי מתחן Member

מה זה משנה מאיפה הם, העיקר שהם גדלו בברצלונה.
    ובאמת אינייסטה ודה לה פנייה לא קטלונים?

ד"א, עוד לא נולד בספרד אף שחקן עם ראיית משחק ומסירות כמו של דה לה פנייה, גם לא אינייסטה שהוא שחקן גדול בפני עצמו.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מסכים איתך בכל מילה, אך לא מסכים בהגדרת סביליה כ'אימפריה' [שאומנם לא אתה הגדרת אותה ככה בכותרת].

סביליה קבוצה שבנוייה טוב מכל הבחינות, משתפרת מעונה לעונה, ופשוט קבוצת כדורגל כמו שצריך, אך מכאן ועד אימפריה יש עוד המון הבדלעם. כדי שהיא תהיה אימפריה, צריך להיות לה איזו אליפות ספרדית או להגיע רחוק בליגת האלופות.
    גביע אופ"א זה נחמד, אבל לא הופך קבוצה לאימפריה עם כל הכבוד.

3. xavi6 Member

כשדלה פנייה עשה קסמים והשאיר פיות פתוחים לרווחה מסי ואיניסטה עשו בחיתולים, זה שהוא באספניול ושהוא שיחק בלאציו ומרסי לא אומרים עליו כלום, זה יכול בקלות ליקרות לאיניסטה אם לא נישמור עליו כמו ששמרנו על דלה פנייה. עוד טעות מפגרת ובוגדנית של ההנהלה שלנו, דלה פנייה היה ביזבוז מוחלט וכל יום שאני קם בבוקר אני בוכה עליו, כזה ביזבוז. אם לא ואן חאל, הוא היה היום הרבה הרבה יותר גדול, ואני מדבר על הרבה יותר מאספניול. הבחור גאון כדורגל שלא ראיתי בשום מקום בעולם, בחיים שלי.

4. RubberSoul Member

אינייסטה קסטיליאני,נראה לי דה לאון...

5. uri מנהלים

אני דווקא נהנה מלראות את סביליה מדשדשת. אכן מדובר בשמחה לאיד, אולם היא לא נגד הקבוצה הסימפטית מסביליה, אלא בעיקר מכוונת לשדרי ערוץ הספורט. כאשר מנפחים בלון יותר מדי סופו להתפוצץ. כך בדיוק הרגשתי כאשר שמעתי את נדב יעקובי מנבא שסביליה תזכה באליפות בתוכנית קדם עונה, כאשר אבי מלר הימר עליה כמועמדת הרצינית לזכות בליגת האלופות וכאשר שגיא כהן הרומנטיקן חשב שדווקא מותו הטרגי של פוארטה הוא זה שיביא את סביליה לגבהים חדשים. וזה עוד בלי להזכיר את העובדה שמשום מקום רבים, גם כאן, הכתירו את אלבס למגן הטוב בעולם. כל הזמן הזה הרמתי גבה, עכשיו הרשו לי להתרחץ בעדנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/10/07
  6. Sergio Ramos Member

לגבי דניאל אלבס אף אחד לא יכול להרים גבה. בוא נעזוב את פתיחת העונה הנוכחית. בעונה שעברה הוא,היה אחד מהשחקנים המשמעותיים להישגים שסביליה השיגה ובנוסף הראה את היכולת הכי טובה בתפקידו.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי אלבס אין הרבה פה שאמרו שהוא המגן הטוב בעולם , הוא הכסחן הטוב בעולם זה כן .

ואחרי 2 העונות המוצלחות של סביליה והשדרוג בסגל היה נראה שהיא תתמודד בצמרת הספרדית ותאבק עם ריאל ובארסה , זה כל אחד יכול להגיד אבל לא שתקח אליפות כבר עונה היא עדיין צריכה להשתפשף במאבקי הצמרת האלה.

8. Raulito Madridista

אורי, תראה, יש הבדל בין עובדות לבין דעות, שעם עובדות אי-אפשר להתווכח.
    סביליה אשתקד הייתה אחת הקבוצות הטובות בליגה הספרדית, הייתה ממש במרחק נגיעה מאליפות(שער שלה במחזור ה-37 נגד ויאריאל היה מעלה אותה למקום הראשון), היא כבר שנתיים מחזיקת גביע אופ"א והיא קבוצה שהיא מוקש רציני, כל הצמרת הפסידה לה בבית בפיחואן.
    מצד שני, אני לא חשבתי שהיא תרוץ העונה לאליפות, לא נפלתי מהכיסא גם אחרי החמישייה שלה בסנטיאגו ברנבאו וזה שהם זכו בסופר-קאפ הספרדי.
    יש נטייה להגזים בתקשורת. נדב יעקובי לא הזכיר את ריאל מדריד בכלל כמועמדת לאליפות ומלר גם הגזים.
    אני חושב שאת המיקום של סביליה צריך לשפוט מאוחר יותר, אנו רק בתחילת העונה ויש לקבוצה משחק חסר נגד אוססונה, משחק שהיא אמורה לנצח.
    לזכות בליגת האלופות? אני לא חושב שהיא שווה יותר מרבע גמר, וגם זה תלוי בהגרלה שהיא תקבל כי רוב הסיכויים שבבית שלה בליגת האלופות היא גומרת במקום השני והיא יכולה לקבל הגרלה קשה מאוד בשלב הבא.
    דני אלבס מגן מצויין, לדעתך לא הטוב בעולם, מישהו אחר חושב שכן. זה כמו שתגיד שטוטי הכי טוב בעולם ואני אגיד לך:" מה פתאום, יש את מסי". עם עובדות אי-אפשר להתווכח: אלבס בישל אשתקד 11 שערים, תראה לי עוד מגן כזה.

9. הביתרי Member

צודק.

ממתי היא הפייבוריטית לזכות באליפות ספרד, אלא אם לאנדלוסיה יש ליגה שלא שמעתי עליה?

10. Bensh Member

נכון, כי הוא מבוגר מהם באיזה עשור. זה רלוונטי?

בטח שכן, זה אומר שהוא לא התאים לרמות גבוהות יותר

יכול להיות שואן חאל בכלל הציל אותנו מעוד שחקן אפרורי שלא יעשה הרבה ברמות הגבוהות ביותר, מאיפה אתה יודע?

רומנטיקה נטו

11. Sergio Ramos Member

הוא כן המגן הטוב בעולם, בעונה שהייתה. אתה לא יכול להתווכח על זה, זו עובדה.
    זה שהוא כסחן, ולוקה בהגנה, זו סתם סטיגמה מפגרת שהדביקו לו בגלל שהוא ברזילאי. נו ואז מה עם האו כסחן? זה עושה אותו מגן לא טוב? נכון שהוא קצת הגזים בזה שהוא היה כבר יותר ימידי התקפי, אבל מה לעשות, זה דניאל אלבס, ועל סמך זה, על סמך ההתקפיות שלו תוך כדי היותו מגן, הקנו את הפרס של המגן הטוב בעולם. לפחות על פי דעתי.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטיגמה ? אתה לא ראית הרבה משחקים של סביליה אם אתה אומר שזו סטיגמה.

13. אלי מתחן Member

האמת שאני לא אוהד ברצלונה, ולא ראיתי משחקים של דה לה פנייה בברצלונה.
    באספניול אני רואה ממנו בכל משחק כמה מסירות שאין לאף שחקן שהיום משחק בעולם את היכולת לתת, או אפילו לצפות.

14. Bensh Member

פירלו, צ'אבי, רונאלדיניו

לא חסר

15. riquelme1 Member

בולישט, אלבס מבחינת יכולת הוא המגן הימני הטוב בעולם, אתה שונא אותו כי אתה שומר לו טינה מהמפגשים בין ברצלונה לסביליה. נכון אלבס פרובקטור לא קטן, אבל מבחינת יכולת אין מגן שמגיע לרמה שלו. ועם כבר מדברים על כסחנים, אז זמברוטה הוא כסחן הרבה יותר מאלבס.

בקשר אלייך אורי-טוטי, סביליה הית בעונה שעברה אחת הקבוצות הטובות באירופה, נדב מלר ושגיא לא הגזימו, כל ספרד החתירה אותם כמועמדת על התואר.