השער של מסי

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Ampelmann, Jun 10, 2007.

1. Mehmet Member

שאלה לי אליכם-ידוע כי לריאל יתרון על בארסה במקרה של שוויון נקודות, לבארסה יתרון על סביליה ולסביליה יתרון על ריאל.

במקרה של תיקו לשתי המובילות במחזור האחרון, וניצחון של סביליה, האליפות תהיה של בארסה, וסביליה שניה. האם אני צודק?

2. samoel Member

אבל למה אין התנצלות לפחות, הוא מחכה לסוף העונה לראות אם בארסה יקחו ואז יחליט?
    אני לא מבין כדורגן גדול, נמדד גם מהבחינההאישית. דה רוסי אולי לא מסי אבל הוא ידע כבר באותו משחק להגיד לשופט , מרפקים ,אגרסיביות ושאר ירקות הם לגיטימיים כי זה חלק מהמשחק , הם חלק מהפיזיות ומהמגע הגופני ומהעצבים במשחק. מסי באמת שמה שעשה נראה בתמימות כאילו לא ידע שאסור להכניס גול אם היד. עלה למעלה לא הגיע שלח את ידו.

ואם מישהו יגיד שהמעמד שונה זה ממש מעציב. שניהם עשו זאת במשחקי ליגה. ליגה זה ליגה וכדורגל משחקים 90 דקות ועונה שלמה . אני לא רואה פה שום שוני. אם נשארו לדה רוסי עוד יותר מחזורים מלמסי אז זה עניין של מקריות.

ואם לא מגיע לך לזכות באליפות אתה לא תזכה. אז בשביל זה לרמות כי נשיג אליפות בכל מחיר? אם יש דבר יפה בספורט זה שהוא יכול להיות נקי מכל מה שקורה בפוליטיקה אבל יש אנשים שגם לזה לא נותנים לקרות

אגב עד המקרההחזקתי ממסי הכדורגן הטוב ביותר העונה יחד עם רונאלדו של מנצ'סטר אבל המעשה גורם לי לסלידה ממסי וארגנטינה חביבתי בצורה רצינית.

Last edited: Jun 11, 2007
  3. Gaudi Member

אני לא מבין דבר אחד, צבועים.

למה האשכול הזה לא נפתח לפני שבועיים ביד של ואן נסיטלרוי?

Last edited by a moderator: Jun 11, 2007
  4. ACBenb Member

כי אז הניצחון של ריאל היה כאילו מובן מאליו וזה היה משחק לא חשוב....
    באמת זה צביעות שעושים מהשער של מסי משהו נוראי יותר מהשער של ואן ניסטלרוי, אני לא מבין למה בטענות לא באות גם להולנדי.

5. ManUtd Fan Member

המעמד כן שונה במקרה הזה.
    תזכיר לי על מה רומא הייתה צריכה לשחק? הרי האליפות הייתה רחוקה ממנה שנות אור, אז דה רוסי לא הרגיש טוב אם זה שכבש עם היד, אז הוא אמר לשופט. גם אם השער הנה נכנס לא היו עושים מזה רעש כזה גדול מפני שזה לא היה משנה כלום בתמונת האליפות באיטליה.
    לעומת זאת מסי הכניס עם היד ולא הודה, וכפי שזה נראה דווקא כן הרגיש טוב עם זה. לדעתי זאת הייתה שטות של רגע (ובכל זאת הוא הרגיש טוב עם זה, וראו את זה בחגיגה שלו), כמו המקרה עם דה-רוסי, רק שבמקרה הזה מסי החליט לא להתוודות בפני השופט.
    שורה תחתונה - המעמד כן שונה במקרה הזה. נכון ליגה זאת ליגה, אבל יש הבדל בין משחק ליגה ששווה אליפות, לבין משחק ליגה שלא היה משנה במהומה את המצב בטבלה.

6. WSM Member

מסי היה הופך ממזמן מראדונה הם היה עושה את כל זה במונדיאל ולא בליגה הספרדית,השער המדהים שלו הוא אחד לאחד לשער של מראדונה ו"יד האלוהים" הם נשווה ל"יד ישו" זה אותו דבר,תגידו לכם זה לא נראה קצת מוזר?

7. Paolo Maldini שחקן ותיקים

מוזר מאוד.
    לא האמנתי כשראיתי את הדמיון בין הסלאלום של מסי לסלאלום של מראדונה, וכשראיתי את השער שלשום הייתי עוד יותר בשוק.
    אגב, ב-2 השערים בדיוק זיפזפתי למשחק וראיתי את הגול בשידור החוזר מיד אחרי הגול.
    יותר מדי צירופי מקרים...אבל הסיפורים האלה זה מה שזוכרים בסופו של דבר בכדורגל. היינו עדים להיסטוריה.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אם אתה שואל אותי - צירוף מקרים נדיר.

אם אתה שואל את התקשורת - מסי הוא מראדונה הבא.

9. לא מצאתי כינוי Member

מה עם אריאל אורטגה?

10. -=Messi=- Member

וריקלמה? ואיימאר? ודאלסנדרו?

11. ACBenb Member

מראדונה אמר שהם היורשים שלו בכבודו ובעצמו או שזאת התקשורת אמרה?

12. Barcik Member

התקשורת.

Mehmet, מדריד לוקחת אליפות במקרה של תיקו משולש. בגלל זה כל כך חבל שסביליה לא הצליחו לנצח במחזור האחרון - כך הייתה לברצלונה את השליטה באליפות של המרנגס.

13. Landon Donovan Member

אני מניח שזה כך מכיוון שואן ניסטלרוי ידוע כרמאי (אולי אני טועה, אבל אני די בטוח שיש על זה קונצנזוס כמעט מוחלט), בעוד שממסי ציפו ליותר, כי יודעים שהוא יכול יותר.
    עצוב לי ששחקן שיכול לעבור חמישה שחקנים ולהבקיע נאלץ להשתמש בשיטות בזויות על מנת לכבוש שער. דווקא בגלל שהייתה לי המון הערכה אליו, הוא איכזב אותי עוד יותר.

14. samoel Member

ManUtd Fan

אני לא מסכים ובשביל זה רשמתי שאם הוא מוכן לעשות הכל בשביל אליפות זה פוגע בכדורגל בושה בכלל שקוראים לו שחקן ושחבל שהוא מייצג את כל מה שהכדורגל לא אמור לייצג. כסף זה לא הכל בחיים ואת זה דה רוסי כן הבין. הרי כל נקודה ושער שווים לו כסף , אז נכון שאליפות ספרד שווה למסי יותר מאשר לדה רוסי כמה נקודות ליגה אבל בסופו של דבר נשארו עוד 45 דקות שבהן מסי יכל להראות ממה שחקנים גדולים עשויים באמת והוא יצא (חבל שאתה לא רואה) כזה קטן.

15. קינג לדלי Member

Last edited by a moderator: Jun 11, 2007