אתה משווה נבדל לנגיעת יד מכוונת שמכניסה את הכדור לשער? דוגמא להבדל, אם השופט שורק לנבדל זה בסך הכל כדור נייח ליריבה, אם השופט שורק ליד מכוונת(האמא של המכוונת במקרה הזה) זה אדום.
יד מכוונת זה אף פעם לא אדום, מקסימום צהוב. האדום היחידי שמקבלים לאחר נגיעת יד הוא אם השחקן עמד על קו השער והציל שער וודאי, זה לא המקרה.
אני מקבל את הטענה שלך ואשאל את השאלה שלי אחרת. במידה ושחקן הגנה היה מונע שער עם היד, היה עליו עליהום כזה גדול? חד משמעית לא. להבקיע שער עם היד זו רמאות 'נדירה', לכן פתאום ישנה צעקה גדולה אחרי שזה קרה. בשורה התחתונה, זו רמאות ככל הרמאויות.
דווקא הקטנוניות הזאת היא שגורמת להבדל. אחרת מדוע לא מבקיעים יותר עם היד? וילו דיאמונד דיוס ענה לך פשוט מצוין. כל מילה שלי רק תפגע.
כל הנושא הזה בא מקנאות של כמה גורמים לכוכב העולה שנקרא ליאונל מסי יאללה אז הוא הכניס גול עם היד שבו בשקט כאילו לא היו רמאויות במשחק הזה פתאום כולם יוצאים מהחורים שלהם ומתחיל לקטר
קנאות ? מה הקשר ? הכעס בכלל לא בא ממקום של קנאות אם לא הבנת עד עכשיו. אני ממליץ לך לקרוא את כל הת'רד הגדוש הזה מההתחלה ועד הסוף, ותגיב מחדש. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
קראתי על מה הדיון אבל בכל זאת עושים פה לינץ' על הילד...מה הקשר לבטל את השער ומה השקר אם בארסה תיקח זאת תיהיה אליפות שחורה? למה מישהו חוץ מהאנגלים חושב שהגביע שהלך לארגנטינה ב86 הוא שחור? לא...כולם זוכרים את הגול של מארדונה אבל כולם גם זוכרים את הגביע שקטפה ארגנטינה....
שחקן שעוצר שער עם היד והשופט לא רואה זה נדיר בערך כמו שער עם היד. יש הבדל, אולי לא הכי לוגי אבל ברור, בין מניעת שער להבקעת שער.
שום הבדל. שחקן רוצה כל כך לנצח שהוא עוצר שער עם היד, שחקן רוצה כל כך לנצח שהוא מבקיע שער עם היד. The Yellow Diamond הביא פה הברקה שלא חשבתי עליה
חבל שאתה לא קורא כאן באותו עמוד לא מדבר לחזור 17 עמודים אחורה לפחות תסתכל קצת. היה פה ויכוח עצום ואתה זורק משפט שמחזיר אותנו כמעט לעמוד 3. בחייאת. אחלה תשובה . אני מקווה שאתה מבין